xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
)και για να με καλοπιασουνε η μεγαλη πηδηξε πανω μου γουργουριζοντας και το μικρο επαιζε με τα μαλλια μου την ωρα που εγραφα μνμ στο my cat.Ο μικρος που θα μου ρθει ξεχασα να αναφερω οτι ειναι ο αδερφος της Ριγας(η μικρη μου)Σας περισευει κανενα Ballium?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηρθε το αρσενικο γατακι σπιτι πριν λιγο που θα φιλοξενησω και πλακωθηκανε με την Ριγα!Η Κοντεσσα ειχε ολη την διαθεση να το καλωσορισει και αυτο την απειλησε!Τι να κανω........
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη φευγουν τριχες απο την παλη τους η απλα κανουν χου και λιγες φαπες? Αν ειναι το δευτερο πιστευω ειτε θα συφιλιωθουν ειτε στο τελος απλα θα αγνοησουν το ενα το αλλο 
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν το δεις να παρατραβαει χωρισε τα σε διαφορετικα δωματια, αν και πιστευω πως δεν θα φτασουν εκει τα πραγματα 
χριστινα
Διάσημο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
εχασε την μπαλα η γατα