Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
τη μερα τρωει τρωει και το βραδυ ολο και κατι θα της κακοφανει, μα θα δει τους αλλους να τρωνε και θα ενοχληθει, μα θα θελει να φαει κατι αλλο, θα ακουσει ενα θόρυβο και δεν τρωει. Σαν απόψε της ειχα κανει κοτοπουλο και εφαγε. Ε καλα σου κανει
hehe δεν ειναι για οσο θες εσυ...για οσο σου επιτρέπει η εξοχοτητα της
μα και μενα τετοια κανει. Καποτε της αρεσει καποτε κανει νιαου νιαου θυμωμένα και την χτενίζω με το ζόριΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zwrzettt93
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα γατοπαρεα,θα ήθελα τη βοηθεια σας.Σημερα ο γάτος μου έκανε ένα θόρυβο σαν βήξιμο ςνω ταυτόχρονα παρατήρησα συσπάσεις στο στομαχάκι του σαν να θέλει να κάνει εμετό,υποψιάζομαι τριχομπαλα γιατί είναι μακρυτριχος και γλείφεται συνέχεια,να σημειώσω πως έχει βγάλει τριχομπαλα άλλη μια φορά αλλα αυτή τη φορά φαίνεται να τον δυσκολεύει.Πως μπορώ να τον ανακουφίσω,ενδείκνυται κάποια παστούλα; Ευχαριστώ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα,
Είμαστε δυστυχώς κι εμείς στην ίδια φάση καμιά βδομάδα τώρα.Μάλιστα τις 2 τελευταίες μέρες δεν είχε καθόλου διάθεση ο γάτος μου,ήταν με αναγούλες σχεδόν όλη μέρα και δεν κατάφερε ούτε μία φορά να τα βγάλει να ηρεμήσει.Εμάς μας έδωσαν στο πετ σοπ μια πάστα(έχω τυφλή εμπιστοσύνη στην ιδιοκτήτρια) την GIMCAT(κόστος περίπου 3 ευρώ).Την δίνω μια φορά την ημέρα για 7 μέρες και μετά διακοπή για 2 εβδομάδες και επανάληψη αν χρειαστεί.Σήμερα είμαστε στην τρίτη μέρα και έχω δει τεράστια βελτίωση(δεν έχει καν αναγουλιάσει ούτε μια φορά σήμερα).Άντε και "περαστικά" μας.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
(που κι η δική μου έχει το θεματάκι της με τις τριχόμπαλες). Ό,τι μπορούμε κάνουμε, εφ'όσον ορισμένα γατο-ζούζουνα έχουν την τάση να καταπίνουν περισσότερο τρίχωμα και ιδιαίτερα ευαίσθητο στομαχάκι...

zwrzettt93
Νεοφερμένο μέλος
Nelliel
Περιβόητο μέλος
τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Κατά καιρούς δίνω την defur και αυτό τη βοηθάει πολύ, αλλά προσπαθώ και με τις τροφές που της δίνω να τη βοηθάω. Αρκετές κονσέρβες - τόνο ειδικά που της αρέσει και πολύ - και φυσικά τροφές πλούσιες σε ίνες. Αυτό που κατάλαβα γενικά είναι ότι θα ζήσουμε με αυτό το πρόβλημα. Θέλει προσοχή βέβαια να μην γυρίσει σε τίποτα άσχημες καταστάσεις.
τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool