Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Γι αυτό και καλού-κακού την περνάω 1 φορά τη βδομάδα το Furminator και εναλλακτικά τις υπόλοιπες με το ειδικό γάντι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν κάθεται με τίποτε άλλο η άτιμη, φεύγει. Και με τη Furminator κάθεται επειδή την έχει συνδυάσει με μεζεδάκι μετά..Ναι, μπορεί να ισχύειΓι αυτό και καλού-κακού την περνάω 1 φορά τη βδομάδα το Furminator και εναλλακτικά τις υπόλοιπες με το ειδικό γάντι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Βοηθάει Κατερίνα. Ειδικά γατιά που δεν κάθονται να τα βουρτσίσεις όπως η Κίρα.αυτή η παστούλα βοηθάει να βγαίνουν οι τρίχες χωρίς εμετό;;;;
Τα ίδια τράβαγα κι εγώ με τα περισσότερα κορίτσια μου, μόνο ο Κόναν κάθεται και όχι για πολύ και λιγουλάκι τα κατάφερνα με τον Κόκο. Τα υπόλοιπα αν δεν ήταν η πάστα θα είχαμε χοντρό πρόβλημα.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Βοηθάει Κατερίνα. Ειδικά γατιά που δεν κάθονται να τα βουρτσίσεις όπως η Κίρα.
Τα ίδια τράβαγα κι εγώ με τα περισσότερα κορίτσια μου, μόνο ο Κόναν κάθεται και όχι για πολύ και λιγουλάκι τα κατάφερνα με τον Κόκο. Τα υπόλοιπα αν δεν ήταν η πάστα θα είχαμε χοντρό πρόβλημα.
μάλιστα. Δεν το ήξερα....νόμιζα πως είναι μόνο όταν δυσκολεύονται....πάντως τον τελευταίο καιρό κάνει εμετούς...αλλά σήμερα παραέγινε το κακό.... ποια παστούλα μπορώ να της πάρω;;;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εγώ χρησιμοποιώ την Defurr-UM plus. Aλλά νομίζω θα ήταν καλύτερα να το συζητήσεις με τον κτηνίατρό σου για να σου πει μήπως ξέρει και κάποια άλλη.μάλιστα. Δεν το ήξερα....νόμιζα πως είναι μόνο όταν δυσκολεύονται....πάντως τον τελευταίο καιρό κάνει εμετούς...αλλά σήμερα παραέγινε το κακό.... ποια παστούλα μπορώ να της πάρω;;;
Εγώ την χρησιμοποιώ από το 1998 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Σε όλα τα γατιά μου που την έχω δώσει είχε άψογα αποτελέσματα.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Εγώ χρησιμοποιώ την Defurr-UM plus. Aλλά νομίζω θα ήταν καλύτερα να το συζητήσεις με τον κτηνίατρό σου για να σου πει μήπως ξέρει και κάποια άλλη.
Εγώ την χρησιμοποιώ από το 1998 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Σε όλα τα γατιά μου που την έχω δώσει είχε άψογα αποτελέσματα.
Σε ευχαριστώ πολύ!! θα τη ρωτήσω!! και δηλαδή με την πάστα παύουν να κάνουν εμετούς...;;;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Στα κακάκια τους κοινώς. Πρέπει όμως να την δίνεις, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, μια φορά την εβδομάδα οπωσδήποτε. Τον χειμώνα εγώ το αραιώνω και το κάνω ανά 15 μέρες αλλά βέβαια τα δικά μου δεν είναι μακρύτριχα.
Και ίσως θα έπρεπε για ξεκίνημα να της δώσεις για 3 μέρες καθημερινά και μετά να το κάνεις ανά μιά εβδομάδα. Στην Ζουζού μας είχαν πει όταν ξεκινήσαμε και της δίναμε για μία εβδομάδα καθημερινά.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Βέβαια Κατερίνα μου, μη περιμένεις θαύματα, δηλαδή να κοπούν εντελώς οι εμετοί.. Τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση έχουν αραιώσει αισθητά. Το ιδανικώτερο είναι παστούλα σε συνδυασμό με το βούρτσισμα μέρα παρά μέρα, αυτό κάνω στη δική μου και βλέπω οτι υπάρχει αρκετή βελτίωση

kat-cats
Διάσημο μέλος

και πόση ποσότητα δίνουμε....;;;;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
1/4 του κουταλιού του γλυκού, της δίνω εγώ. Νομίζω είναι αρκετό για ενήλικη γάτα. Μη ξεχνάμε οτι πρόκειται για φάρμακο..
Ναι διάβασα σχετικά.... μια φορά την εβδομάδα έτσι;;; διάβασα όμως ότι έχει μέσα parabens.... τι γίνεται με αυτό....;;; μας ανησυχεί...;; ή δεν έχουμε άλλη επιλογή...;;;

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που δεν περιέχουν parabens, είναι το συνηθέστερο συστατικό για την συντήρηση. Το περιέχουν τα περισσότερα φάρμακα, καλλυντικά αλλά και σκευάσματα για ζώα.Ναι διάβασα σχετικά.... μια φορά την εβδομάδα έτσι;;; διάβασα όμως ότι έχει μέσα parabens.... τι γίνεται με αυτό....;;; μας ανησυχεί...;; ή δεν έχουμε άλλη επιλογή...;;;![]()
΄Εχει αναθεωρηθεί το ποσοστό το οποίο προσθέτουν σε ένα προιόν εδώ και κάποια χρόνια και συγχρόνως ψάχνουν για υποκατάστατα που δεν έχουν την δική του βλαβερή επίδραση.
Εγώ πάντως, όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, το χρησιμοποιώ από το 1998 και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
στο φαγητο μεσα ουτε συζήτηση δεν ξεγελιεται. Της την εβαλα στο ποδαρακι να την γλύφει αλλα τιποτα. Την ειδα δοκιμασε να τη γλύφει και επειδη δεν θα της αρεσε άφησε το ποδαρακι ετσι λερωμένο. Βεβαια την αλλη μερα καθαρό ηταν αλλα επειδη δεν μενει στο σπιτι πιθανότατα καπου θα το σκούπισε στα χώματα και μετα θα καθαρίστηκε. Αυτήν πηρα..την εχει κανεις υπόψιν του; https://www.ebay.co.uk/itm/Large-Siz...0?pt=UK_Pet_Supplies_Cats&hash=item3389b687fa
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν την ξέρω αλλά αφού λέει πως είναι για τις τριχόμπαλλες καλή θα είναι. Το θέμα είναι πως αυτή που χρησιμοποιώ εγώ και δεν την βρίσκεις στην Κύπρο, αρέσει στα περισσότερα γατιά η γεύση της.Εγω δεν βρηκα εδω στην Κυπρο την πάστα αυτη και πηρα μια αλλη απο το πετ σοπ. Δεν τη θελει ομωςστο φαγητο μεσα ουτε συζήτηση δεν ξεγελιεται. Της την εβαλα στο ποδαρακι να την γλύφει αλλα τιποτα. Την ειδα δοκιμασε να τη γλύφει και επειδη δεν θα της αρεσε άφησε το ποδαρακι ετσι λερωμένο. Βεβαια την αλλη μερα καθαρό ηταν αλλα επειδη δεν μενει στο σπιτι πιθανότατα καπου θα το σκούπισε στα χώματα και μετα θα καθαρίστηκε. Αυτήν πηρα..την εχει κανεις υπόψιν του;
https://www.ebay.co.uk/itm/Large-Siz...0?pt=UK_Pet_Supplies_Cats&hash=item3389b687fa
Μην της το βάζεις στο ποδαράκι γιατί ακόμα και αν γλύψει λίγο, αρκετό θα πάει υπερ πίστεως και πατρίδας... Στο μουσούδι να της την κοτσάρεις, αναγκαστικά θα πλυθεί και θα την φάει.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν την εχω δει να κανει εμετό ή κατι αλλα το τρίχωμα που βγαζει ειναι το κατι αλλο...φτιάχνεις μαξιλάρι..και ειναι και κοντότριχη. Συνεχως περιποιείται το τρίχωμα της και γι αυτο ανησυχώ μηπως και ειναι γι αυτο που ειναι μειωμένη καπως η όρεξη της. Στο κουτί της πάστας αυτής γραφει να τη δινεις 2 φορες τη βδομαδα..πολλες δεν ειναι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα έλεγα λοιπόν να της δώσεις από λιγουλάκι για δυό-τρεις μέρες συνεχόμενα και μετά να το κάνεις μια φορά την εβδομάδα. Η κατάσταση του τριχώματος βέβαια δεν θα βελτιωθεί αλλά τουλάχιστον θα βγάζει τις όποιες τριχόμπαλλες με φυσικό τρόπο και δεν θα βασανίζεται από εμμετούς. Και ναι, όταν έχουν τέτοιο πρόβλημα συνήθως μειώνεται και η όρεξη γιατί το στομαχάκι είναι ταραγμένο.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Την χτενίζω οσο μπορω γιατι δεν κάθεται με τιποτα. Και συνηθως ξαπλώνει απο την μια πλευρά, τη χτενίζω και μετα παω να την γυρίσω και μου βγαζει νύχια
Nicole μου, η δικιά μου να δεις τι κάνει τώρα τελευταία για να μου δείξει την ευγνωμοσύνη της που την απαλλάσσω από το τρίχινο φορτίο:
Κάθεται και απολαμβάνει το χτένισμα , τεντώνεται, δείχνει κοιλίτσα, γενικά φαίνεται να το φχαριστέται κι οταν η αυτού εξοχότης της κρίνει οτι τελείωσε η διαδικασία...τότε μιμείται αυτό που κάνει κάθε αξιοπρεπές θηλυκό γατί μετά το κουτούπωμα: Γυρίζει και μου ρίχνει μια δαγκωματιά ξεγυρισμένη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool