Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι ετσι γινεται! Ο Σιβα λογω ρατσας εχει πολυ λιγο χνουδάκι. Μιλαμε για τελειως καραφλα αυτιά!Ουφ!! Μάλλον ησύχασα... Αν και το πρωί που την παρατηρούσα στο φως, μου φάνηκε ότι αραίωσε ακόμα περισσότερο το τρίχωμά της εκεί...Κοντεύει να γίνει όπως μπροστά (μεταξύ αυτιών-ματιών). Όσο ήταν μωράκι ήταν σίγουρα πιο πυκνό.
![]()

Αλλα η Αρηθα ακομα και στα αυτια ειναι φτηστή Βαλεντίνο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οταν ηταν μικρη ηταν πολυ λιγοτερη εως καθολου.
Θα σας ανεβασω φωτογραφιες να δειτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosalia
Νεοφερμένο μέλος
γιατί δεν έχει πτερύγιο η Σαρδέλα σου;H σαρδελα, για να προστατευει τα αυτακια της, μιας και δεν εχει πτερυγιο, εχει βγαλει παρα πολυ τριχα γυρω απο το αυτι της.
Οταν ηταν μικρη ηταν πολυ λιγοτερη εως καθολου.
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Δε νομίζω ότι είναι κάτι κακό αυτό Αλίκη. Που να δεις πως είναι του Χιόνη! Αυτιά, μουσούδα και οι δύο γραμμές από τα βλέφαρα μέχρι τ'αυτιά είναι τόσο αραιά που φάινεται το δέρμα! Επειδή είναι τόσο ροζ ο γιατρός μου έχει πει και του βάζω αντιηλιακό. Αυτό βέβαια για το αντιηλιακό ισχύει μόνο για τις άσπρες γάτες που έχουν λιγότερη μελανίνη.
Βάλτης αντιηλιακό και μετά η γάτα σου θα το γλύφει σαν είναι παγωτό!Προτείνω λοιπόν μιας και πλησιάζουν οι ζέστες του καλοκαιριού να βάζεις το αντιηλιακό για κανένα μισάωρο στον καταψύκτη και μετά να της το "σερβίρεις".

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κάθε άλλο! Όταν με βλέπει με το σωληνάριο στο χέρι παίρνει δρόμο. Προσπαθώ να τον ξεγελάσω και του βάζω όταν κοιμάται, αλλά μετά το ένα αυτί ξυπνάει και τον κυνηγάω σ'όλο το σπίτι για να βάλω στο δέυτερο και μέχρι να τον πιάσω μου κάνει τα χέρια ριγέ...Βάλτης αντιηλιακό και μετά η γάτα σου θα το γλύφει σαν είναι παγωτό!Προτείνω λοιπόν μιας και πλησιάζουν οι ζέστες του καλοκαιριού να βάζεις το αντιηλιακό για κανένα μισάωρο στον καταψύκτη και μετά να της το "σερβίρεις".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Aretha να τα και τα αυτια του Βαλεντινο. Θα τα εβαζα χτες το βραδυ, αλλα μπηκα και ειδα τι εγινε με το γατακι και το εκλεισα.
aretha
Περιβόητο μέλος
Άρτεμις1
Νεοφερμένο μέλος
Ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, μία με φλας, μία χωρίς. Έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο;[/quote]
Κάτι τέτοιο είχα παρατηρήσει κι εγώ σ' ένα γατούλη μου τον Ρόμπυ κατά περιόδους και μάλιστα ήταν ορατό γιατί ήταν σοκολατί μπούρμας και ήταν αρκετά σκούρο το τρίχωμα. Χωρίς να είμαι κτηνίατρος, δεν νομίζω ότι είναι παθολογική ένδειξη... Κουκλάρα πάντως, να τη χαίρεσαι

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω ΝερίναΤώρα που μιλάμε για αυτιά και αντηλιακό, έχετε ρωτήσει τι είδους πρέπει να είναι; Εντάξει παιδικό αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα που το γλείφουν;![]()
Δεν μου είπε κάτι ο κ.Πάνος όταν μου είπε να του βάζω αντιηλικαό. Εγώ του βάζω το αντιηλιακό που χρησιμοποιώ κι εγώ για το πρόσωπο το 30+ της Roc.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Την Παρασκευή περάσαμε μια βόλτα απ' την κτηνίατρο και, όντως, δεν είναι τίποτα! Ούτε μύκητες ούτε τίποτα άλλο δερματολογικό. Είναι γενετικά κληρονομούμενο χαρακτηριστικό και, όντως, στα μαύρα φαίνεται πιο έντονα λόγω της χρωματικής αντίθεσης :greycat:
Ωραία είναι όλα καλά.Εμείς δυστυχώς δεν είμαστε τόσο τυχεροί!Εξακολουθούμε να παιδευόμαστε κατά καιρούς με αντιμυκητιασικά τα οποία γλύφει μάλιστα!

evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Δεν νομίζω ΝερίναΔεν μου είπε κάτι ο κ.Πάνος όταν μου είπε να του βάζω αντιηλικαό. Εγώ του βάζω το αντιηλιακό που χρησιμοποιώ κι εγώ για το πρόσωπο το 30+ της Roc.
Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση ,διότι η γάτα είθισται να γλύφει οποιαδήποτε αλοιφή της βάζεις! Δεν το συζητάς με το γιατρό ,πριν το ρισκάρεις;;

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω ΝερίναΔεν μου είπε κάτι ο κ.Πάνος όταν μου είπε να του βάζω αντιηλικαό. Εγώ του βάζω το αντιηλιακό που χρησιμοποιώ κι εγώ για το πρόσωπο το 30+ της Roc.
Όπως ξαναείπα ο κ.Πάνος(ΑΙΛΟΥΡΟΣ) μου είπε να του βάζω αντιηλιακό! Του είπα ότι του βάζω από το δικό μου και δεν μου είπε ότι κάνω κακό. Οπότε είναι Ο.Κ.Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση ,διότι η γάτα είθισται να γλύφει οποιαδήποτε αλοιφή της βάζεις! Δεν το συζητάς με το γιατρό ,πριν το ρισκάρεις;;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Κοντεύει να γίνει όπως μπροστά (μεταξύ αυτιών-ματιών). Όσο ήταν μωράκι ήταν σίγουρα πιο πυκνό.