RedCat
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. Πιτσίλω; ου ου πιτσίλω..που είσαι βρε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν ειναι τίποτα, θα κάνουμε έναν έρανο μεταξύ μας και θα βγουν τα λεφτά για πλάκα! Εδώ τον Αλέξανδρο θα στείλουμε στο Βερολίνο, με τις στειρώσεις θα κολήσουμε;
Αντε Νοτα, γιατι να σε δω μετά τι θα κάνεις οταν βγουν τα πιτσιλάκια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
κ γω μαζι σας για τισ στειρωσεισ!!!!!!!!!!!!!Νομίζω οτι ο στειρώσεις είναι ένα καλό βήμα να αρχίσουμε, εγώ μέσα να βοηθήσω, οπότε δες που μπορείς να πάρεις καλή τιμή και το διοργανώνουμε. Στο Κτηνιατρικό Κέντρο κάνουν μισή τιμή στα αδέσποτα, 40 τα αγοράκια και 30 τα κοριτσάκια, και αυτο ειναι η καλύτερη τιμή που ξέρω. Αλλά διερεύνησε το δωρεάν που λές και μας λες.
Μπορούμε να κάνουμε και μια συνολική επιχείριση, Νότα, τι λες; Πιτσίλω, πες αλεύρι!![]()
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα καημένα είναι τόσο γλυκά!
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
αι στο καλόpatousaki, κοντογειτόνισσες είμαστε!![]()
.λές να χουμε βρεθεί στο βασιλόπουλο στην ουρά του ταμείου?
aretha
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
μήπως πρέπει να δημιουργηθεί μια Γατομαδά Κυψέλης (με επίτιμα μέλη από αλλες περιοχές)
julia
Διακεκριμένο μέλος
μήπως πρέπει να δημιουργηθεί μια Γατομαδά Κυψέλης (με επίτιμα μέλη από αλλες περιοχές)
![]()
"Ευπιθώς αναφέρω Επίτημο Μέλος Νο1 "!!!!!

Διατάξτε!!!!!

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
να σου πω που ειναι η γατοοικογενεια στο χαλανδρι να τα δεις να παθεις πλακα!!!!κοντα στα εκπαιδευτηρια δουκα σε ενα στενο, ουτε που το ξερω!!!
βουλα μου!!!ειναι τοσο ωραιο να υπαρχουν ανθρωποι σαν κι εμας!!!παλια πηγαινα φιλοζωικη, τωρα δεν τους πολυεμπιστευομαι για πολλους λογους ...αν θες μπορουμε να τα πουμε εστω τηλ.να στο αναλυσω!!!σ ευχαριστω!!!
αρετα σε θελουμε στην ομαδα!!!δες τη προταση!!!σε περιμενω!!!φιλια!!!!
τζουλια!!!σου σφυριζω!!!ελα να κανουμε ομαδα!!!!τι πατησια τι κυψελη!!!ολοι μαζι ειναι καλυτερα!!!!
καρντασινα!!!αχ που ειμαστε μακρια!!!εισαι υπεροχη!!!συνεχισε!!!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ και η μαμά μου αντιμετωπίζουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Κάτω στην πυλωτή της πολυκατοικίας έχουν μαζευτεί πάρα πολλές γάτες(στην πίσω πλευρά) και εμείς τις ταϊζουμε. Έχουμε μια γειτόνισσα που μησεί τις γάτες και τις ρίχνει φόλα!!!! Μας λέει συνεχώς "μην ταϊζετε τα γατιά, κάνουν βρωμιές" (τέλος πάντων μην μιλήσω για την καθαριότητα της πίσω πυλωτής, έχει να την καθαρίσει από το 1800) (είναι και διαχειρίστρια τρομάρα της!) Τέλος πάντων, η μαμά μου έχει μια φίλη κτηνίατρο που κάνει δωρεάν στειρώσεις και παρέχει ιατρεική φροντίδα σε αδέσποτα, έτσι λοιπόν είναι όλες στειρωμένες και όποτε χρειαστεί έχουν την κατάληλη φροντίδα. Το πρόβλημα είναι η διεστραμένη διαχειρήστρια! Φοβόμαστε μην ρίξει καμιά φόλαΤα καημένα είναι τόσο γλυκά!
![]()
Είσαι γλύκα εσύ Mariannioum! Mε συγκινεί που ένα τόσο κοριτσάκι ασχολείται τόσο σοβαρά με τα ζωάκια μαζί με τη μαμά του!
Όσο για την avrilio που είναι και συμπατριώτισσα αν χρειαστεί να μαζέψετε λεφτά για στειρώσεις να το πείτε να συμβάλλω κι εγώ.

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΒΑΛΙΑ13385
Νεοφερμένο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
IRMACAT
Νεοφερμένο μέλος
κάποιες αδέσποτες γατούλες στη γειτονιά . Τους βάζω το απόγευμα
φαγητό και την άλλη μέρα τα πιάτα εξαφανίζονται . Άκομα , πολύ συχνά
εξαφανίζονται γάτες .
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool