Τροφή αδέσποτων

οπως βλεπεις Avrilio υπαρχει βοήθεια, πεσμας νεότερα και ξαναμιλάμε για την επιχείρηση..

Υ.Γ. Πιτσίλω; ου ου πιτσίλω..που είσαι βρε..:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε παιδια, γιατι θα έχουμε γεννητούρια σε λίγο και ποιος μας πιάνει...
Δεν ειναι τίποτα, θα κάνουμε έναν έρανο μεταξύ μας και θα βγουν τα λεφτά για πλάκα! Εδώ τον Αλέξανδρο θα στείλουμε στο Βερολίνο, με τις στειρώσεις θα κολήσουμε;

Αντε Νοτα, γιατι να σε δω μετά τι θα κάνεις οταν βγουν τα πιτσιλάκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω οτι ο στειρώσεις είναι ένα καλό βήμα να αρχίσουμε, εγώ μέσα να βοηθήσω, οπότε δες που μπορείς να πάρεις καλή τιμή και το διοργανώνουμε. Στο Κτηνιατρικό Κέντρο κάνουν μισή τιμή στα αδέσποτα, 40 τα αγοράκια και 30 τα κοριτσάκια, και αυτο ειναι η καλύτερη τιμή που ξέρω. Αλλά διερεύνησε το δωρεάν που λές και μας λες.

Μπορούμε να κάνουμε και μια συνολική επιχείριση, Νότα, τι λες; Πιτσίλω, πες αλεύρι! :lol:
κ γω μαζι σας για τισ στειρωσεισ!!!!!!!!!!!!!

Εγώ και η μαμά μου αντιμετωπίζουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Κάτω στην πυλωτή της πολυκατοικίας έχουν μαζευτεί πάρα πολλές γάτες(στην πίσω πλευρά) και εμείς τις ταϊζουμε. Έχουμε μια γειτόνισσα που μησεί τις γάτες και τις ρίχνει φόλα!!!! Μας λέει συνεχώς "μην ταϊζετε τα γατιά, κάνουν βρωμιές" (τέλος πάντων μην μιλήσω για την καθαριότητα της πίσω πυλωτής, έχει να την καθαρίσει από το 1800) (είναι και διαχειρίστρια τρομάρα της!) Τέλος πάντων, η μαμά μου έχει μια φίλη κτηνίατρο που κάνει δωρεάν στειρώσεις και παρέχει ιατρεική φροντίδα σε αδέσποτα, έτσι λοιπόν είναι όλες στειρωμένες και όποτε χρειαστεί έχουν την κατάληλη φροντίδα. Το πρόβλημα είναι η διεστραμένη διαχειρήστρια! Φοβόμαστε μην ρίξει καμιά φόλα:( Τα καημένα είναι τόσο γλυκά!:(

avrilio και γω μέσα να βοηθήσω στις στειρώσεις.κυψέλη μένω αλλά κοντά στα δικαστήρια.

patousaki, κοντογειτόνισσες είμαστε! :)

patousaki, κοντογειτόνισσες είμαστε! :)
αι στο καλό :).λές να χουμε βρεθεί στο βασιλόπουλο στην ουρά του ταμείου?:D

Πιθανότατα!! :D

:lol:μήπως πρέπει να δημιουργηθεί μια Γατομαδά Κυψέλης (με επίτιμα μέλη από αλλες περιοχές):hmm:

:lol:μήπως πρέπει να δημιουργηθεί μια Γατομαδά Κυψέλης (με επίτιμα μέλη από αλλες περιοχές):hmm:

"Ευπιθώς αναφέρω Επίτημο Μέλος Νο1 "!!!!! :lol::lol:
Διατάξτε!!!!! :)

ουρανιτσα μου!!!κι οταν βρεχει που τα βαζεις????δεν ειναι κ τοσο καλο μα σ ευχαριστω για την ιδεα!!!

να σου πω που ειναι η γατοοικογενεια στο χαλανδρι να τα δεις να παθεις πλακα!!!!κοντα στα εκπαιδευτηρια δουκα σε ενα στενο, ουτε που το ξερω!!!

βουλα μου!!!ειναι τοσο ωραιο να υπαρχουν ανθρωποι σαν κι εμας!!!παλια πηγαινα φιλοζωικη, τωρα δεν τους πολυεμπιστευομαι για πολλους λογους ...αν θες μπορουμε να τα πουμε εστω τηλ.να στο αναλυσω!!!σ ευχαριστω!!!

αρετα σε θελουμε στην ομαδα!!!δες τη προταση!!!σε περιμενω!!!φιλια!!!!

τζουλια!!!σου σφυριζω!!!ελα να κανουμε ομαδα!!!!τι πατησια τι κυψελη!!!ολοι μαζι ειναι καλυτερα!!!!

καρντασινα!!!αχ που ειμαστε μακρια!!!εισαι υπεροχη!!!συνεχισε!!!

Εγώ και η μαμά μου αντιμετωπίζουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Κάτω στην πυλωτή της πολυκατοικίας έχουν μαζευτεί πάρα πολλές γάτες(στην πίσω πλευρά) και εμείς τις ταϊζουμε. Έχουμε μια γειτόνισσα που μησεί τις γάτες και τις ρίχνει φόλα!!!! Μας λέει συνεχώς "μην ταϊζετε τα γατιά, κάνουν βρωμιές" (τέλος πάντων μην μιλήσω για την καθαριότητα της πίσω πυλωτής, έχει να την καθαρίσει από το 1800) (είναι και διαχειρίστρια τρομάρα της!) Τέλος πάντων, η μαμά μου έχει μια φίλη κτηνίατρο που κάνει δωρεάν στειρώσεις και παρέχει ιατρεική φροντίδα σε αδέσποτα, έτσι λοιπόν είναι όλες στειρωμένες και όποτε χρειαστεί έχουν την κατάληλη φροντίδα. Το πρόβλημα είναι η διεστραμένη διαχειρήστρια! Φοβόμαστε μην ρίξει καμιά φόλα:( Τα καημένα είναι τόσο γλυκά!:(

Είσαι γλύκα εσύ Mariannioum! Mε συγκινεί που ένα τόσο κοριτσάκι ασχολείται τόσο σοβαρά με τα ζωάκια μαζί με τη μαμά του!
Όσο για την avrilio που είναι και συμπατριώτισσα αν χρειαστεί να μαζέψετε λεφτά για στειρώσεις να το πείτε να συμβάλλω κι εγώ.:)

νοτα!!!οπψς βλεπεις εκμεταλλευτηκα την ιδεα σου...ενθουσιαστηκα απο το κοσμο που βρεθηκε και προχωρησα στο....δια ταυτα!!!εκανα επισημα την προταση για συμμετοχες στη γατοομαδα???σωματειο///πεστο οπψς θες!!!!μου κοιμηθηκες νωρις και δε σε βρηκα να τα πουμε!!!δε χανομαστε!!!φιλακια!!!!

ανιμα!!!εισαι τελλα καρντασινα!!!!φυσικα και καθε συμμετοχη ευπροσδεκτη και φυσικα και θα προχωρησουμε και θα οργανωθουμε!!!!περιμενω συμμετοχες για το γατοσυλλογο κυωελης!!!θα εισαι επιτιμο μακρινο μελος!!!!φιλια στη πατριδα!!!

μπορεις να περιμενεις να φανε και μετα να κρυβεις τα μπολακια εκει κοντα

τα γατονια της περιοχης μου στην κυψελη μετα τις ιδεες κ συμβουλες σας.....τρωνε καλυτερα.....οσα ειπατε τα δοκιμασα....ολα....ακομα κ την ιδεα της μικρης βαλια .....κατι εγινε....κατι γινεται.....ειναι εντυπωσιακο ποσο τους ενοχλει η ιδεα "μπολακι" κ το εξαφανιζουν........συνεχιζω ακαθεκτη κι ας με λεν οι φιλες μου....φραγκισκα της αναφης η επι το γαλλικοτερο....φρανσουαζ......ας με λενε και νισουαζ!!!!!!μετα και την αναχωρηση του αυρηλιου.....ειναι σα μνημοσυνο στη ψυχουλα του αυτη η προσπαθεια......σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια για να στειρωσουμε κανεναν γοη η καμμια τσουγδα αλλλα.....πως πιανονται????μονο βραδυ που τα ταιζω εμφανιζονται κ σε μενα ακομα που με ξερουν χρονι.....απο μακρια κ δισταχτικα.....οποτε????τι επιχειρηση να οργανωσουμε??????

Γεια σας! Έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Ταίζω και εγώ
κάποιες αδέσποτες γατούλες στη γειτονιά . Τους βάζω το απόγευμα
φαγητό και την άλλη μέρα τα πιάτα εξαφανίζονται . Άκομα , πολύ συχνά
εξαφανίζονται γάτες .

ιρμα...διαβασε ολο το θεμα....αλλαξε συνηθειες...ασε τα μπολακια...τα κοριτσια μ προτειναν λυσεις που "επιασαν" μπολακι εχω μονο εξω απο την πορτα της πολυκατοικιας μου..γιατι με τον τροπο μου...το επεβαλα...στα αλλα μερη που βαζω τροφη...ακομη κ χωρις τιποτα...σημασια εχει να βρουν φαγακι...το ζορι ειναι με τα υγρα(νερο η γαλα)..εκει...τους δινεις, πινουν..κ το παιρνεις πισω...εγω...ειδα προκοπη...Που μενεις????παντου εξαφανιζονται ζωα...μακαρι να μην ειναι απο φολες...τι εχεις καταλαβει???

Τα μηνύματα εκτός θέματος μεταφέρθηκαν.:)

ποια θεψρουνται εκτος θεματος???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back