Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
18-12-16
13:10
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, δίνω στα γατιά μου διάφορες royal canin από το 2002 που την πρωτογνώρισα, όταν έπαθε η μεγάλη μου διαβήτη. Ποτέ μα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα έχω παρατηρήσει από τα δικά μου γατιά, πως όταν την φάνε, δύσκολα τρώνε με την ίδια όρεξη οποιαδήποτε άλλη τροφή.Δεν διάβασα όλο το άρθρο και ίσως επαναλάβω απόψεις άλλων μελών.
Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ την Roayal Canin και ποτέ μα ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα.Την συνέστησα σε πολλούς και κανείς δεν είχε παράπονο.Θέμα τύχης,τι να πω.Τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο μέχρι στιγμής.Ακόμη και σε στειρωμένο γάτο έδινα κατά καιρούς τροφή για Περσικές,ή και άλλες ανάλογα την εποχή και πάλι δεν είχα πρόβλημα.Τις δίνω που λένε με κλειστά τα μάτια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tammy
Νεοφερμένο μέλος
Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
18-12-16
13:25
Καλημερα κι απο μενα.Το θεμα της διατροφης με εχει απασχολησει πολυ. Και συνεχιζω να ψαχνομαι. Οι περισσοτερες συσκευασιες της royal canin εχουν πρωτο συστατικο το καλαμποκι. Αυτο για μενα ειναι αποτρεπτικο. Βεβαια οι 8 στους 10 γατογονεις τη θεωρουν κορυφαια. Δεν τους αμφισβητω. Επισης βλεπω οτι καποιες καλες μαρκες δε κανουν διαχωρισμο στειρωμενων και μη. Εγω δινω μεγαλη σημασια στη συσταση και οχι τοσο στον χαρακτηρισμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 298 μηνύματα.
18-12-16
22:06
Όταν μία τροφή έχει απενοχοποιηθεί από τη δημιουργία προβλημάτων υγείας και όταν οι γάτες που το τρώνε χαίρουν άκρας υγείας για πολλά πολλά χρόνια αυτό από μόνο του κάτι λέει.
Προσωπικά δεν θα πειραματιζόμουν με κάτι άλλο.Την Royal Canin την χρησιμοποιώ από το 1999 και την γνώρισα τυχαία.Ως τότε ετοίμαζα φαγητό μαγειρεμένο επειδή ο κτηνίατρος μου είχε απαγορεύσει τις κροκέτες και τις κονσέρβες.Τότε είδα σε περιοδικό μιά διαφήμηση και προσπάθησα να την βρω εδώ.
Από τότε μόνο αυτήν χρησιμοποιώ και κονσέρβες πάρα πολύ αραιά,έτσι για κάποια ποικιλία.Τις φοβάμαι και τις αποφεύγω.
Προσωπικά δεν θα πειραματιζόμουν με κάτι άλλο.Την Royal Canin την χρησιμοποιώ από το 1999 και την γνώρισα τυχαία.Ως τότε ετοίμαζα φαγητό μαγειρεμένο επειδή ο κτηνίατρος μου είχε απαγορεύσει τις κροκέτες και τις κονσέρβες.Τότε είδα σε περιοδικό μιά διαφήμηση και προσπάθησα να την βρω εδώ.
Από τότε μόνο αυτήν χρησιμοποιώ και κονσέρβες πάρα πολύ αραιά,έτσι για κάποια ποικιλία.Τις φοβάμαι και τις αποφεύγω.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
18-12-16
22:12
Καλό είναι να προσέχουμε γενικά τι δίνουμε στα γατιά μας.
Εμείς χρησιμοποιούμε την R/C σε συνδυασμό με 1 γεύμα την ημέρα από την Happy Cat (που έχει περισσότερη πρωτείνη). Κι επειδή ο πετσοπάς απ'όπου αγόραζα τη Happy μετακόμισε, ενδέχεται να την αντικαταστήσω με την Arden ή κάποια χωρίς σιτηρά, άλλα για "βοηθητική" και όχι κύρια, όπως μου είχε συστήσει η κτηνίατρος.
Η βασική της ήταν και παραμένει η Royal Canin και ως βασικό κριτήριο επιλογής, προσωπικά θεωρώ το ποσοστό επιβίωσης μέχρι τα βαθιά γεράματα των γατιών που καταναλώνουν την όποια δοκιμασμένη για χρόνια τροφή.
Εμείς χρησιμοποιούμε την R/C σε συνδυασμό με 1 γεύμα την ημέρα από την Happy Cat (που έχει περισσότερη πρωτείνη). Κι επειδή ο πετσοπάς απ'όπου αγόραζα τη Happy μετακόμισε, ενδέχεται να την αντικαταστήσω με την Arden ή κάποια χωρίς σιτηρά, άλλα για "βοηθητική" και όχι κύρια, όπως μου είχε συστήσει η κτηνίατρος.
Η βασική της ήταν και παραμένει η Royal Canin και ως βασικό κριτήριο επιλογής, προσωπικά θεωρώ το ποσοστό επιβίωσης μέχρι τα βαθιά γεράματα των γατιών που καταναλώνουν την όποια δοκιμασμένη για χρόνια τροφή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki