Nevil
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nevil
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ο γάτος σου είναι κούκλος!!!
RedCat
Διάσημο μέλος
. Οταν ανεβάσεις φωτογραφίες ανοιξε ειδικό θέμα για τον Pascha σου που θα μας ενημερώνεις για τα νέα του..
moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Σύμφωνα με τον κτηνίατρό μου, ναι, χρειάζονται και τα κοριτσάκια ειδική διατροφή. Όμως, οι περισσότερες μάρκες έχουν στη γκάμα τους και τέτοιο προϊόν, δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί...θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τόσο μεγάλος κίνδυνος και για τα θηλυκά στειρωμένα,και πρέπει να τρώνε ειδική τροφή.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πιστεύω μετά τους 6-7 μήνες...
Desdemona
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Επειδή εκεί που θα πάω 1)δε θα γνωρίζω τις συνθήκες και 2)δεν ξέρω αν θα υπάρχει έμπιστος και καλός κτηνίατρος για να του εμπιστευτώ τη γατούλα μου.Μετά,θα έρθω κατευθείαν για τα Χριστούγεννα,και μέχρι τότε φοβάμαι μήπως της έχει έρθει οίστρος,θα είναι 9 μηνών ήδη...Επιπλέον,θα έχω μόνο 15 μέρες(και αν,γιατί αν είμαι σε νησί μπορεί να μου φάει μέρες το ταξίδι σε περίπτωση κακοκαιρίας) και μετά θα πρέπει να την πάρω πάλι μαζί μου.Δε θέλω να ταλαιπωρθεί το ζώο εγχειρισμένο μέσα στο κρύο και τις μεταφορές.Απ'ό,τι έχω διαβάσει, δεν υπάρχουν μειονεκτήματα που αφορούν τη στείρωση σε νεαρή ηλικία. 5 μηνών μπορείς να στειρώσεις το γατάκι σου χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά γιατί βιάζεσαι τόσο βρε συ;![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Ρώτησε και τη γνώμη του κτηνιάτρου σου, βέβαια, αν κι εγώ στη θέση σου ακριβώς το ίδιο θα έκανα.
Nevil
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας,Μολις γύρισα από τον κτηνίατρό μου όπου πήγα γαι κάτι εξετάσεις τον μεγάλο γάτο και πάνω στην συζήτηση που είχαμε μου είπε οτι οι γάτες είναι καλό να στειρώνονται μετά τους 6 μήνες, γιατί μέχρι την ηλικία εκείνη αναπτύσονται ακόνα τα γεννιτικά τους όργανα. Φυσικά και μετά την στείρωσή της πρέπει να τρώει κι αυτή ειδική τροφή.

cosette
Δραστήριο μέλος
Neutered Cat λέγεται.![]()
Τη συγκεκριμένη τροφή την έχει βρεί κανείς σε pet shop, ή πωλείται μόνο σε κτηνιατρεία?
Εγώ επειδή δεν μπορούσα να τη βρω δίνω στη γατούλα μου τις Hills light chicken...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nevil
Νεοφερμένο μέλος
Ο κτηνίατρός μου είπε οτι η light φηρή τροφή δεν είναι καλή για στειρωμένες γάτες. Ειδικά για τους αρσενικούς. Εμένα μου σύστησε της Royal kanin Young male weight & stone ή την urinary s/o και τις βρίσκεις συνήθως σε κτηνιάτρους. Είναι ειδικές για να μην πάθει ουρολιθίωση ο αρσενικός γάτος που είναι στειρωμένος.

JohnDVM
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
οι τροφες για στειρωμενες γατες θεωρουνται κλινικες διαιτες και τις εχουν οι κτηνιατροι![]()
μα,τα pet shop πουλανε...οπως π.χ την after care της purina,εγω αυτην περνω.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα σας και πάλι,
Ο κτηνίατρός μου είπε οτι η light φηρή τροφή δεν είναι καλή για στειρωμένες γάτες. Ειδικά για τους αρσενικούς. Εμένα μου σύστησε της Royal kanin Young male weight & stone ή την urinary s/o και τις βρίσκεις συνήθως σε κτηνιάτρους. Είναι ειδικές για να μην πάθει ουρολιθίωση ο αρσενικός γάτος που είναι στειρωμένος.![]()
την urinary s/o την περνουμε απο το pet shop,μερικα μεγαλα τις εχουν,αν ενδιαφερεσαι.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool