moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Πετάει η ομάδα!
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελιναι λίγο πολύ φαγανός

moukelis
Επιφανές μέλος

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος

magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να αλλάξουμε και τη διατροφή της γάτας μας όταν έχει περάσει το σοκ της στείρωσης..Πολλές αλλαγές μαζί δεν ξέρω αν τις αντέχουν..Ο γιατρός μας μας είπε να αρχίσουμε την τροφή για τις στειρωμένες γάτες μετά το καλοκάιρι κατά τον Οκτώβριο εξαιτίας της εποχής..Δεν θέλει να του την αλλάξουμε το καλοκάιρι..
ruko
Διάσημο μέλος
Φυσικά καλό είναι να εισάγεις την καινούργια τροφή σταδιακά, αναμιγνύοντάς την με την παλιά (ίσως γι' αυτό να την απέρριψε ο δικός σου).
Ο γιατρός μας μας είπε να αρχίσουμε την τροφή για τις στειρωμένες γάτες μετά το καλοκάιρι κατά τον Οκτώβριο εξαιτίας της εποχής..Δεν θέλει να του την αλλάξουμε το καλοκάιρι..
Τι σχέση έχει η εποχή;
Ομολογώ ότι δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
dora chatzisavva
Νεοφερμένο μέλος
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα παιδιά! Έχω κάποια απορία σχετικά με τις τροφές. Μέχρι τώρα λόγω άγνοιας και λόγω χαμηλότερης τιμής
έπαιρνα στη γάτα μου friskies. Μετά τη στείρωση όμως έχει παχύνει και ο κτηνίατρος μου πρότεινε να μου δώσει ειδική τροφή για στειρωμένες γάτες γιατί τα frieskies παχαίνουν. Διάβασα στις κριτικές για τις τροφές για την Royal Canin Young Female S/O Stones and Weight, και από ότι είδα είναι πολύ καλύτερη ποιοτικά από άποψη βιταμινών και άλλων στοιχείων, όμως τα λιπαρά της και οι πρωτεϊνες της είναι στα ίδια ποσοστά με τα frieskies. Η απορία είναι πώς γίνεται να αδυνατίσει η γάτα μου με την τροφή αυτή αφού το ποσοστό των λιπαρών κυρίως είναι ίδιο?
Ευχαριστώ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
) θα καταφέρετε το στόχο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Καλημέρα παιδιά! Έχω κάποια απορία σχετικά με τις τροφές. Μέχρι τώρα λόγω άγνοιας και λόγω χαμηλότερης τιμήςέπαιρνα στη γάτα μου friskies. Μετά τη στείρωση όμως έχει παχύνει και ο κτηνίατρος μου πρότεινε να μου δώσει ειδική τροφή για στειρωμένες γάτες γιατί τα frieskies παχαίνουν. Διάβασα στις κριτικές για τις τροφές για την Royal Canin Young Female S/O Stones and Weight, και από ότι είδα είναι πολύ καλύτερη ποιοτικά από άποψη βιταμινών και άλλων στοιχείων, όμως τα λιπαρά της και οι πρωτεϊνες της είναι στα ίδια ποσοστά με τα frieskies. Η απορία είναι πώς γίνεται να αδυνατίσει η γάτα μου με την τροφή αυτή αφού το ποσοστό των λιπαρών κυρίως είναι ίδιο?
Ευχαριστώ!
Νομίζω ότι δε συγκρίνεται η εταιρία Friskies με την Royal Canin, η δεύτερη είναι απείρως καλύτερα στα συστατικά που περιέχουν οι κροκέτες και έχει 10% λιπαρά. Ελέγχει το βάρος της γάτας και προστατεύει από τη δημιουργία ουρόλιθων
Αλλάξέ της τροφή, θα δεις διαφορά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα τον ρωτήσω πόσα λιπαρά έχει πριν την πάρω.Ευχαριστώ πολύ!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Καλημέρα και από μένα έχω κι εγώ μια απορία..Ξέρετε οι περισσότεροι ότι έχω αρσενικό και θυληκό..Τι γίνεται με την τροφή μετά την στείρωση του πρώτου(μάλον δεν θα τα στειρώσω και τα δύο αμέσως)??Δηλαδή αν στειρώσω την Ήλια μπορώ να δίνω και στα 2 ίδια τροφή και μετά την στείρωση και των 2 τρώνε και αρσενικά και θυληκά τα ίδια για στειρωμένες γάτες????
Τα στειρωμένα τρώνε τη δική τους ειδική τροφή. Από τα δικά μου γατιά, μόνο το ένα είναι στειρωμένο και τρώει τις δικές της κροκέτες, τις Royal Canin Young Female. Για τα αρσενικά υπάρχουν οι Royal Canin Young Male, που μοιάζουν στη σύστασή τους με τις κροκέτες για τα θηλυκά, αλλά όχι απόλυτα. Όταν στειρώσεις τις γάτες σου, θα δίνεις στην καθεμιά τις δικές της κροκέτες. Τουλάχιστον, αυτό θα κάνω εγώ με τις δικές μου.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή δεν υπάρχει για στειρωμένες γάτες ανεξαρτήτου φύλλου τροφή ε???Μήπως πρέπει να τα μάθω τώρα να τρώνε ξεχωριστά????Τα στειρωμένα τρώνε τη δική τους ειδική τροφή. Από τα δικά μου γατιά, μόνο το ένα είναι στειρωμένο και τρώει τις δικές της κροκέτες, τις Royal Canin Young Female. Για τα αρσενικά υπάρχουν οι Royal Canin Young Male, που μοιάζουν στη σύστασή τους με τις κροκέτες για τα θηλυκά, αλλά όχι απόλυτα. Όταν στειρώσεις τις γάτες σου, θα δίνεις στην καθεμιά τις δικές της κροκέτες. Τουλάχιστον, αυτό θα κάνω εγώ με τις δικές μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool