spring
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stravosgyalos
Νεοφερμένο μέλος
[/FONT][/COLOR][/FONT]
Ναι, δυστυχώς θα τον κόβει τον αέρα
Ναι, το 'χουμε αυτό...
![]()
Ευχαριστούμε!
![]()
Είχα βάλει plexiglass 3άρι σ'όλο το μήκος της βεράντας 9 μ χ 1 μ αλλά:
1. Μου στοίχισε γύρω στα 200 ευρώ (και το πήρα μέσω της δουλειάς μου άρα πιο φθηνό απ' ότι θα το έβρισκα πχ στο praktiker)
2. Δεν το έφτιαξα πιο ψηλό γιατί θα μου έκοβε πολύ και θα έπρεπε να γίνει πιο παχύ για να μην λυγίζει (άρα θα μεγάλωνε κατά πολύ και το κόστος)
3. Δεν μου χρησίμευσε ούτε όσο ήταν μικρός ο γάτος μου, γιατί από 4 μηνών πηδούσε και γαντζωνόταν άνετα...
βρήκα εδώ κάτι https://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_flaps_nets/cat_nets αλλά τελικά οι κριτικές που έχει δεν με πείθουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κι ομως οι περισσοτεροι στο εξωτερικο αυτα τα δυχτια χρησιμοποιουνΕίχα βάλει plexiglass 3άρι σ'όλο το μήκος της βεράντας 9 μ χ 1 μ αλλά:
1. Μου στοίχισε γύρω στα 200 ευρώ (και το πήρα μέσω της δουλειάς μου άρα πιο φθηνό απ' ότι θα το έβρισκα πχ στο praktiker)
2. Δεν το έφτιαξα πιο ψηλό γιατί θα μου έκοβε πολύ και θα έπρεπε να γίνει πιο παχύ για να μην λυγίζει (άρα θα μεγάλωνε κατά πολύ και το κόστος)
3. Δεν μου χρησίμευσε ούτε όσο ήταν μικρός ο γάτος μου, γιατί από 4 μηνών πηδούσε και γαντζωνόταν άνετα...
βρήκα εδώ κάτι https://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_flaps_nets/cat_nets αλλά τελικά οι κριτικές που έχει δεν με πείθουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stravosgyalos
Νεοφερμένο μέλος
Επιπλέον, πιστεύω ότι ήδη έχει αρχίσει να φοβάται και να μην κάνει βλακείες, αφου ήδη έπεσε (με το λουρί) 2 φορές στις αρχές και πρόλαβα και τον μάζεψα στον αέρα...
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην περιοχή που μένω, κάποιοι έχουν κλείσει όλο το μπαλκόνι τους, με πέργκολα.
Το μπαλκόνι τους, δεν κοιτάει στο δρόμο. Έχουν αρκετά ζώα.
Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ. Αλλά όχι όλο, το μισό μπαλκόνι, δηλαδή το πίσω μέρος που δεν φαίνεται.
Θα ήθελα και όλο αν γίνεται. Το δικό μου είναι γωνία, στα πλάγια (μικρό κομμάτι) και πιο πολύ πίσω, δεν
είναι πάνω στο δρόμο, είναι μικρό και δεν βγαίνω καθόλου. Μπαίνουμε στην οικοδομή, από την πρασιά.
Υπάρχουν νομικές κυρώσεις; Είναι παράνομο, αυτό που θέλω να κάνω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι οτιδηποτε αλλαζει την εξωτερικη οψη της πολυκατοικιας αν δεν ειναι παρανομο, τουλαχιστον πρεπει να συζητειται με τους διαμενοντες στη πολυκατοικια...Εχω ακουσει να στηνουν καυγαδες κι εχω ακουσει και περιπτωσεις που τοποθετηθηκε και ποτε κανεις δεν παραπονεθηκε...Στην περιοχή που μένω, κάποιοι έχουν κλείσει όλο το μπαλκόνι τους, με πέργκολα.
Το μπαλκόνι τους, δεν κοιτάει στο δρόμο. Έχουν αρκετά ζώα.
Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ. Αλλά όχι όλο, το μισό μπαλκόνι, δηλαδή το πίσω μέρος που δεν φαίνεται.
Θα ήθελα και όλο αν γίνεται. Το δικό μου είναι γωνία, στα πλάγια (μικρό κομμάτι) και πιο πολύ πίσω, δεν
είναι πάνω στο δρόμο, είναι μικρό και δεν βγαίνω καθόλου. Μπαίνουμε στην οικοδομή, από την πρασιά.
Υπάρχουν νομικές κυρώσεις; Είναι παράνομο, αυτό που θέλω να κάνω;
Τωρα που το σκεφτομαι μια απλη περγκολα δεν νομιζω να ειναι προβλημα...το΄χω δει σε πολλα διαμερισματα συνηθως για φυτα...Νομιζω θα εισαι ΟΚ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλη επιτυχια! Το γατακι σου θα το ευχαριστηθειΟ.Κ Ευχαριστώ

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτο ειναι σιγουρο!!Έχω τρία και ένα σκυλάκι, νομίζω πως όλοι θα κάνουν πάρτυ.![]()
Να σου ζησουν!
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως θα τα κλείσεις; Με φυτά; Μέχρι να μεγαλώσουν τα φυτά, τι θα κάνεις; 
Από ότι κατάλαβες, ρωτάω για να παίρνω ιδέες κι εγώ.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
υπαρχουν περγκολες με πολυ μικρα κενα...φανταζομαι μια τετοια θα αγορασειΗ πέργκολαέχει τεράστια κενάγια ένα μικρόσωμο ζώο.Πως θα τα κλείσεις; Με φυτά; Μέχρι να μεγαλώσουν τα φυτά, τι θα κάνεις;
Από ότι κατάλαβες, ρωτάω για να παίρνω ιδέες κι εγώ.

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν τύχει και δω τους ανθρώπους να βγάζουν τον σκύλο τους θα τους ρωτήσω, που πήγαν για να την παραγγείλουν.
Η καημένη η Μάγια μου (2 ετών) επειδή ήταν αδέσποτη, κάθε φορά που θα βάλω σε ανάκληση τις πόρτες πηγαίνει για να πάρει μυρωδιά. Της λείπει το έξω, μονό με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να την βοηθήσω. Είναι μαζί μου τους τελευταίους 6 μήνες. Το διάστημα που ήταν αδέσποτη ήταν κάτω από την οικοδομή.
Με τους γείτονες δεν έχω καλές σχέσεις και δεν θέλω να τις δουν, γι’ αυτό και θα προτιμήσω με μικρά ανοίγματα.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν χρειαζεται να τους ρωτησεις τετοιες εχει το Πρακτικερ.Δες τι εχω βαλει εγω. https://www.nektarcats.com/Cats Garden.htmlΗ πέργκολα που θα βάλω θα έχει πολύ μικρά ανοίγματα, αφού και αυτή που βλέπω τα ζώα τους φαίνονται με το ζόρι και αυτό είναι καλό, γιατί τα επιτρεπόμενα ζώα είναι δυο.
Αν τύχει και δω τους ανθρώπους να βγάζουν τον σκύλο τους θα τους ρωτήσω, που πήγαν για να την παραγγείλουν.
Η καημένη η Μάγια μου (2 ετών) επειδή ήταν αδέσποτη, κάθε φορά που θα βάλω σε ανάκληση τις πόρτες πηγαίνει για να πάρει μυρωδιά. Της λείπει το έξω, μονό με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να την βοηθήσω. Είναι μαζί μου τους τελευταίους 6 μήνες. Το διάστημα που ήταν αδέσποτη ήταν κάτω από την οικοδομή.
Με τους γείτονες δεν έχω καλές σχέσεις και δεν θέλω να τις δουν, γι’ αυτό και θα προτιμήσω με μικρά ανοίγματα.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αναρωτιέμαι αν θα κάνω τις γάτες μου πιο δυστυχισμένες αφού δεν θα βλέπουν κανονικά. Εκτός κι αν βάλω ένα μεγάλο
κομμάτι γυαλιού σαν καθρέφτη και μπορούν να βλέπουν και να μυρίζουν. Αλλα να μην τα βλέπουν.
Εκτός από αυτό θέλω στο διαχωριστικό που έχω με τους δίπλα, να βάλω κάτι για να κλείσει από το διαχωριστικό ως το
επάνω μπαλκόνι, γιατί δεν τους εμπιστεύομαι. Αναρωτιέμαι αν με αυτό μου κάνουν τίποτα καταγγελίες.
Τώρα βέβαια θα μου πείτε, καλύτερα να μείνουν μέσα.

Ο χώρος που έχεις για τις γάτες σου, είναι φανταστικός.

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Η πέργκολα που θα βάλω θα έχει πολύ μικρά ανοίγματα, αφού και αυτή που βλέπω τα ζώα τους φαίνονται με το ζόρι και αυτό είναι καλό, γιατί τα επιτρεπόμενα ζώα είναι δυο.
Με τους γείτονες δεν έχω καλές σχέσεις και δεν θέλω να τις δουν, γιʼ αυτό και θα προτιμήσω με μικρά ανοίγματα.
μπορείς να βάλεις καλαμιά, ή ακόμη και πέργκολα αλλά από την εσωτερική πλευρά θα την καλύψησ με σύρμα.(από πάνω μέχρι κάτω). θα προσέξεισ να αφήσεισ σύρμα να εξέχει προσ τα πάνω στο τελείωμα τησ περίφραξησ, ωστε το γατάκι ακόμη κι αν σκαρφαλώσει να το εμποδιζει στο να βρει έξω. αυτό πετυχαίνει, δωκιμασμένο!!! εγώ είχα τον ίδιο φόβο γιατι κάθε μέρα αρέσει στα γατάκια μου να βγαίνουν κι να λιαζονται στο μπαλκονι. μια φορα κοντεψα να παθω συγκοπη οταν ειδα τον ενα γατουλι να περπατα στα καγγελα ΕΠΑΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! αγορασα καλαμια και συρμα και περιεφραξα όλο το μπαλκόνι, με τον τροπο που ανεφερα. πραγματικα εχει υσιχασει το κεφαλι μου!!!
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που έχω πάρει είναι το διάφανο. Είναι 6 επί 3 μ. και μου στοίχησε 50 €, από το petshopτης γειτονιάς μου. Στη συσκευασία περιέχει βίδες και σκοινί.
Θα βάλω πέργκολα, στη μια λόγω διπλανού διαμερίσματος και στην άλλη θα το κάνω σαν πόρτα. Για να μπορώ να πηγαίνω και στην άλλη μεριά του μπαλκονιού, μιας και το μπαλκόνι μου είναι αρκετά μεγάλο. Στα κάγκελα θα βάλω πλαστικό πλέγμα.
Συνημμένα
SOFIA dhlav
Νεοφερμένο μέλος

kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
αυτο το διχτυ δεν κοβεται αν το δαγκωνουν ή αν το πειραζουν με τα νυχακια τους??Πήρα το δίχτυ της Trixie. Θα το βάλω στο μπαλκόνι μου, για να βγαίνουν οι γάτες μου, αλλά και η σκυλίτσα μου.
Αυτό που έχω πάρει είναι το διάφανο. Είναι 6 επί 3 μ. και μου στοίχησε 50 €, από το petshopτης γειτονιάς μου. Στη συσκευασία περιέχει βίδες και σκοινί.
Θα βάλω πέργκολα, στη μια λόγω διπλανού διαμερίσματος και στην άλλη θα το κάνω σαν πόρτα. Για να μπορώ να πηγαίνω και στην άλλη μεριά του μπαλκονιού, μιας και το μπαλκόνι μου είναι αρκετά μεγάλο. Στα κάγκελα θα βάλω πλαστικό πλέγμα.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το χρησιμοποιούν πολύ, στη γερμάνια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Ναι, το 'χουμε αυτό...