Τρώει και σκάβει

Mici

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Έζησα κάτι πολύ περίεργο με την Mici μου, όλη την βδομάδα που ήταν μέσα στο σπίτι λόγω του ότι την στειρώσαμε.
Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Την πρώτη φόρα που έβαλα την λεκάνη με την άμμο της μέσα στην τουαλέτα. Δεν την δεχόταν με τίποτα, ίσως επειδή μια φόρα τον μήνα της κάνω μπάνιο και το απεχθάνεται.
Έβαλα την άμμο της μέσα στην κουζίνα κοντά στην εξώπορτα, ώστε να έχω μισάνοιχτο το παράθυρο για να αερίζεται. Δέχτηκε να πηγαίνει στην άμμο της. Σημειώνω πως το φαγητό και το νερό της ήταν περίπου 1.5 μέτρο σε απόσταση από την άμμο της.
Μπαίνω στο θέμα μας. Όποτε έκανε την ανάγκη της και την κάλυπτε με την άμμο. Πήγαινε μετά στο φαγητό της και έκανε σαν να "καθαρίζει" γύρω - γύρω από αυτό και έφευγε. Τρελάθηκα όταν το είδα.
Ποια η γνώμη σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι ψιψίνες είναι πολύ καθαρές και "νοικοκυρές" :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εμενα κανει σαν να σκαβει γυρω απο το φαγητο,αλλα το κανει για να το κρυψει οταν ειναι χορτασμενη:lol: επισης,οταν μυριζει τις ακαθαρσιες της μεσα σε σακουλες σκουπιδιων προσπαθει να τις καλυψει:lol:

κι εμενα κανει σαν να σκαβει γυρω απο το φαγητο, [ ... ] σε σακουλες σκουπιδιων προσπαθει να τις καλυψει:lol:
Ουφ, δεν είμαι η μόνη που έχει τα ίδια χαριτωμένα!!! ;)

Κι εμενα το κανει οταν δεν θελει να φαη αλλο η δεν του αρεση η τροφη.

Ουφ, δεν είμαι η μόνη που έχει τα ίδια χαριτωμένα!!! ;)
ε τορα αλλος ενας μπικε στο κλαμπ:lol:

Πάντως είναι εντυπωσιακό αυτό που κάνουν με το φαγητό τους. Δεν περίμενα να το κάνουν και άλλες γάτες. :blink:

Κι εμένα το κάνει συνέχεια και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί.:hmm: Έλεγα "πάει, χάζεψε ο γατούλης μου!" αλλά τώρα που είδα ότι το κάνουν κι άλλες γάτες, ησύχασα!:lol:

Έλεγα "πάει, χάζεψε ο γατούλης μου!" αλλά τώρα που είδα ότι το κάνουν κι άλλες γάτες, ησύχασα!:lol:
Αφήνουν και αποτυπώματα από πατούσες στο πάτωμα!!! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σκάψιμο δίπλα από το δοχείο φαγητού

Μερικές φορές ο γάτος μου και κυρίως όταν του έχω βάλει κονσέρβα αφού την έχει μισοφάει αρχίζει και σκάβει το δάπεδο δίπλα ακριβώς από το μπωλάκι με την τροφή και μετά φεύγει. Να σημειώσω ότι αυτό το κάνει μόνο με την κονσέρβα και με μία συγκεκριμμένη ξηρά. Επίσης πρέπει να πω ότι κονσέρβα τον ταίζω μόνο 1 φορά την εβδομάδα επειδή έχω διαβάσει ότι δεν είναι τόσο καλή για τα δόντια όπως η ξηρά και επίσης επειδή μετά τα κακάκια του μυρίζουν υπερβολικά!
Έχω σκεφτεί μήπως το κάνει αυτό με το σκάψιμο επειδή δεν του αρέσει αυτή η συγκεκριμμένη τροφή(κονσέρβα ή ξηρά) αν και μετά από λίγο γυρνάει και την τρώει.
Θα ήθελα πάρα πολύ να μου απαντήσει κάποιος αν ξέρει τι δηλώνει αυτή η συμπεριφορά δηλαδή τι σκέφτεται στο γατίσιο του μυαλό εκείνη την στιγμή και το κάνει:hmm: .

Το ίδιο ακριβώς μου κάνει και η δικιά μου γάτα. Τρώει όσο θέλει από τη κονσέρβα της και το υπόλοιπο το "θάβει". Βέβαια ούτε λόγος να πλησιάσει το υπόλοιπο, όσο κι αν πεινάει μετά!
Εγώ το λαμβάνω ως: "Αυτό ήθελα, πάρε το υπόλοιπο από μπροστά μου".
Επίσης κρίνοντας και από τη γάτα της μανας μου και της αδελφής μου, το κάνουν καλομαθημένες γάτες .:)

Κι εμένα το κάνει συνέχεια! Ειδικά τον τελευταίο μήνα που του έχω αλλάξει τροφή και του έχω πάρει μια την ACANA που του αρέσει πολύ. Με το που τρώει και χορταίνει τη "θάβει" για να την φυλάξει μάλλον. :hmm:

Eμενα μοναχα το βουλιτσακι το κανει μερικες φορες αναποδογυριζει και το μπωλ

κι εμενα το κανει η δικια μου.ειναι σαν να θελουν να θαψουν την εξτρα τροφη για να υπαρχει οταν θα τη θελησουν αργοτερα:lol:

Νομίζω ότι κάπου το ξανασυζητήσαμε αυτό...:hmm: . Πάντως και τα δικά μου το καναν αυτό τις τελευταίες μέρες! Άβυσος το μυαλό της γάτας....:)

εγω νομιζω οτι το θαβουν γιατι δεν τους αρεσει πια η πατουνα αμα της βαλουμε τροφη που δεν της αρεσει το κανει αυτο

Θάψιμο έξτρα τροφής; Τι είναι η έξτρα τροφή; Η τροφή δεν είναι ποτέ αρκετή! Αυτό μου είπε ο Σάκης να σας πω. Εγώ προσπάθησα να του εξηγήσω τι είναι έξτρα τροφή αλλά δεν τα κατάφερα!

Θάψιμο έξτρα τροφής; Τι είναι η έξτρα τροφή; Η τροφή δεν είναι ποτέ αρκετή! Αυτό μου είπε ο Σάκης να σας πω. Εγώ προσπάθησα να του εξηγήσω τι είναι έξτρα τροφή αλλά δεν τα κατάφερα!

:lol: :lol: :lol:

και εμενα πολλα γατια μου το εκαναν.. σαν να μπουχτιζαν!!! δεν καταλαβα ποτε το γιατι...:blink:

κι εμενα το κανει η δικια μου.ειναι σαν να θελουν να θαψουν την εξτρα τροφη για να υπαρχει οταν θα τη θελησουν αργοτερα:lol:
Αν δεν απατώμαι αυτό δεν το κάνουν μόνο οι σκύλοι;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back