Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Την πρώτη φόρα που έβαλα την λεκάνη με την άμμο της μέσα στην τουαλέτα. Δεν την δεχόταν με τίποτα, ίσως επειδή μια φόρα τον μήνα της κάνω μπάνιο και το απεχθάνεται.
Έβαλα την άμμο της μέσα στην κουζίνα κοντά στην εξώπορτα, ώστε να έχω μισάνοιχτο το παράθυρο για να αερίζεται. Δέχτηκε να πηγαίνει στην άμμο της. Σημειώνω πως το φαγητό και το νερό της ήταν περίπου 1.5 μέτρο σε απόσταση από την άμμο της.
Μπαίνω στο θέμα μας. Όποτε έκανε την ανάγκη της και την κάλυπτε με την άμμο. Πήγαινε μετά στο φαγητό της και έκανε σαν να "καθαρίζει" γύρω - γύρω από αυτό και έφευγε. Τρελάθηκα όταν το είδα.
Ποια η γνώμη σας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης,οταν μυριζει τις ακαθαρσιες της μεσα σε σακουλες σκουπιδιων προσπαθει να τις καλυψει
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουφ, δεν είμαι η μόνη που έχει τα ίδια χαριτωμένα!!!κι εμενα κανει σαν να σκαβει γυρω απο το φαγητο, [ ... ] σε σακουλες σκουπιδιων προσπαθει να τις καλυψει![]()
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
royf
Νεοφερμένο μέλος
ε τορα αλλος ενας μπικε στο κλαμπΟυφ, δεν είμαι η μόνη που έχει τα ίδια χαριτωμένα!!!![]()

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έλεγα "πάει, χάζεψε ο γατούλης μου!" αλλά τώρα που είδα ότι το κάνουν κι άλλες γάτες, ησύχασα!
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφήνουν και αποτυπώματα από πατούσες στο πάτωμα!!!Έλεγα "πάει, χάζεψε ο γατούλης μου!" αλλά τώρα που είδα ότι το κάνουν κι άλλες γάτες, ησύχασα!![]()
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μερικές φορές ο γάτος μου και κυρίως όταν του έχω βάλει κονσέρβα αφού την έχει μισοφάει αρχίζει και σκάβει το δάπεδο δίπλα ακριβώς από το μπωλάκι με την τροφή και μετά φεύγει. Να σημειώσω ότι αυτό το κάνει μόνο με την κονσέρβα και με μία συγκεκριμμένη ξηρά. Επίσης πρέπει να πω ότι κονσέρβα τον ταίζω μόνο 1 φορά την εβδομάδα επειδή έχω διαβάσει ότι δεν είναι τόσο καλή για τα δόντια όπως η ξηρά και επίσης επειδή μετά τα κακάκια του μυρίζουν υπερβολικά!
Έχω σκεφτεί μήπως το κάνει αυτό με το σκάψιμο επειδή δεν του αρέσει αυτή η συγκεκριμμένη τροφή(κονσέρβα ή ξηρά) αν και μετά από λίγο γυρνάει και την τρώει.
Θα ήθελα πάρα πολύ να μου απαντήσει κάποιος αν ξέρει τι δηλώνει αυτή η συμπεριφορά δηλαδή τι σκέφτεται στο γατίσιο του μυαλό εκείνη την στιγμή και το κάνει
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ το λαμβάνω ως: "Αυτό ήθελα, πάρε το υπόλοιπο από μπροστά μου".
Επίσης κρίνοντας και από τη γάτα της μανας μου και της αδελφής μου, το κάνουν καλομαθημένες γάτες .

aspasiapef
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
. Πάντως και τα δικά μου το καναν αυτό τις τελευταίες μέρες! Άβυσος το μυαλό της γάτας....
ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Θάψιμο έξτρα τροφής; Τι είναι η έξτρα τροφή; Η τροφή δεν είναι ποτέ αρκετή! Αυτό μου είπε ο Σάκης να σας πω. Εγώ προσπάθησα να του εξηγήσω τι είναι έξτρα τροφή αλλά δεν τα κατάφερα!

και εμενα πολλα γατια μου το εκαναν.. σαν να μπουχτιζαν!!! δεν καταλαβα ποτε το γιατι...

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεν απατώμαι αυτό δεν το κάνουν μόνο οι σκύλοι;κι εμενα το κανει η δικια μου.ειναι σαν να θελουν να θαψουν την εξτρα τροφη για να υπαρχει οταν θα τη θελησουν αργοτερα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool