Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χα, χα, χα...Νομίζω ότι κάπου το ξανασυζητήσαμε αυτό.... Πάντως και τα δικά μου το καναν αυτό τις τελευταίες μέρες! Άβυσος το μυαλό της γάτας....
![]()
εγώ το είχα ανοίξει το θέμα
... https://mypetz.gr/showthread.php?t=&highlight=Mici
Και το κάνει ακόμα η δικια μου
...Συμφωνώ με όλους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το μικρό γατάκι που βλέπετε στην εικόνα του προφίλ (2 μηνών τώρα), έχω παρατηρήσει ότι έχει την εξής τακτική: με το που φάει, όταν αφήσει λίγες κροκέτες, "σκάβει" το γύρω μέρος (που είναι πλακάκια ουσιαστικά στο πάτωμα) με φορά προς το πιατάκι, σα να προσπαθεί να καλύψει την τροφή του! Κάποιες φορές έχω παρατηρήσει ότι ο Ζουζούλης (ο άλλος μας γάτος) τρώει το υπόλοιπο της τροφής της (μάλλον του αρέσουν οι kitten, γιατί αυτουνού τις έχουμε κόψει πια, τι να πω!). Το περίεργο είναι ότι αυτό το κάνει καθαρά από ένστικτο, διότι το είχαμε πάρει απέξω σε ηλικία 2 εβδομάδων, μόλις είχε ανοίξει τα ματάκια του και ήταν ολομόναχο όταν το βρήκαμε!
Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Είναι για να σκεπάσει τα ίχνη της, όπως στην τουαλέτα από άλλους εχθρούς...

Το κάνουν και καλά για να τα κρύψουν, να μην μυρίζει το φαγητό και να γυρίσουν να το φάνε αργότερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο ομως που παρατηρησα ειναι οτι και ο γατος - που υιοθετησα αργοτερα, και δεν ειχε αυτη τη συμπεριφορα- βλέποντας να κανει αυτη την κίνηση η Πισου, την μιμήθηκε και αυτος!!![]()
Φυσιολογικό!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

φαγητό δεν μένει πλέον για να θάψουμε αλλά κάνουμε διαλόγους

julia
Διακεκριμένο μέλος

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικώς "θάβει" ότι του μυρίζει άσχημα. Για τροφή όμως δεν μπορώ να σας πω γιατί δεν περισσεύει ποτέ!!
Νερό θέλει μόνο τρεχούμενο, αν με δει να πηγαίνω στο μπάνιο έρχεται κι ανεβαίνει στο νιπτήρα ή στη μπανιέρα. Εμείς όμως έχουμε εξελιχθεί, θέλει να του κάνω κούπα με τις χούφτες μου να πίνει από κει!!! Μου γλύφει και τα χέρια μετά!!! Ας είχα κάμερα...
Άσχετο με το θέμα: Julian το μικρό σου είναι πανέμορφο
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Λυσσάει.. και τώρα οπότε με βλέπει με το μπουκαλάκι απο το ψυγείο κάνει λες και κρατάω ζαμπόν. Θέλει να πιει οπωσδήποτε.. του βάζω στο χέρι και πίνει.
Δέν είναι καλό όμως να τα κακομαθαίνουμε όμως έτσι..
γιατί στο τέλος ΔΕΝ θα πίνει απο πουθενά μονο απο το χέρι και απο την βρύση φρέσκο και τότε την κάτσαμε την βάρκα...Έχω αρχίσει τα μαθήματα... νεράκι απο το μπολάκι...

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου πω, το φοβάμαι κι εγώ αυτό γι'αυτό και κάποιες φορές όταν έρχεται δεν του δίνω απ'τη χούφτα, πάω παίρνω το μπολάκι του, το γεμίζω με φρέσκο νερό και του δίνω από κει. Ευτυχώς, το πίνει. Γενικά παρατήρησα ότι όταν παραδιψάσει πίνει από το μπολάκι του, απλά θέλει να το καθαρίζουμε και να αλλάζουμε νερό συχνά για να είναι καθαρό και δροσερό.
natalo9
Δραστήριο μέλος

Με το που ήρθε ο ΄Παρασκευάς στην οικογένεια..ΜΠΟΥΜ!!Θαυμα!!
Τώρα οταν θέλουν νεράκι πάνε μπροστα στο ψυγειο, θρονίαζονται και περιμένουν να μπει δροσερο νερό στο μπολάκι τους..
Περίεργα πλάσματα τα γατούλια..τι να πω?

newbie
Νεοφερμένο μέλος

Το εκανε και μενα(τωρα πιο σπανια).Απ'οτι καταλαβα επειδη στην αρχη του ειχα το φαγητο σε πλαστικο πιατακι και οταν τελειωνε το φαγητο αναγκαζοταν να πατησει λιγο μεσα στο πιατο για να φτασει, καθαριζε το ποδαρακι του για να μην λερωσει το φαγητο...Αλλα δεν παιρνω και ορκο!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αυτό ξέρει κανείς γιατί μπορεί να το κάνει???Λέτε να είναι η ζέστη???
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool