Την γατα, να εχει ανεβει στο τραπεζι
και να "πινει" τα χτυπιμενα αυγα, λες και ηταν γαλα. Οταν την κατεβασα, προσπαθησε να ξανανεβει, να συνεχισει να τρωει.Ειναι φυσιολογικο αυτο? Κανει να τρωει αυγα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
Ειναι φυσιολογικο αυτο? Κανει να τρωει αυγα?
Όταν μου έπεσε ένα αυγό κι έσπασε, μέχρι να καθαρίσω η Νιάρα έγλειφε σαν τρελή το πάτωμα!!!
Αυγά μαγειρεμένα πρέπει να κάνει να τρώνε, πρωτεϊνες είναι, γιατί όχι;
Αλλά ωμά δε νομίζω...
Ο κτηνίατρος μού είχε πει "τίποτε ωμό" (ιδίως ψάρι/κρέας, καλά, λαχανικά ωμά έτσι κι αλλιώς δεν τα θέλει).
Ξέρεις τώρα, με τη γρίπη πουλερικών κ.λ.π. (ή αν είναι μπαγιάτικα τα αυγά) ούτε εμείς τα τρώμε ωμά (σε μαγιονέζα, κάποιες κρέμες γλυκών), τα αποφεύγουμε.
Κατά λάθος έγινε σ'εσένα, δεν το έκανες επίτηδες! Είχε και γάλα μέσα, το πέρασε για λιχουδιά η σαρδελίτσα!!!

Δε νομίζω με τόσο λίγο να πάθει κάτι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τωρα κοιμαται, μαλλον της επεσε βαρυ το αυγο!

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως στην ετοιμη ομελετα, δεν εδειξε προτιμιση!![]()
![]()
![]()
Τωρα κοιμαται, μαλλον της επεσε βαρυ το αυγο!![]()
![]()
![]()
Ναι ρε συ, κι η Νιάρα όταν της έδινα από τα βρασμένα πασχαλινά αυγά ούτε να τα φτύσει!!! Το ωμό το ήθελε!!!
Μυστήριο...

Ελενίτσα μου μοίαζουν πολύ τα γατιά μας,ίσως και το τι μαγευρεύουμε!Η Μπέμπα σήμερα έφαγε ομελέτα με κετσαπ και φέτα
Πάντως τη βλέπω ζωηρή.Όσο για το μέλι το ίδιο συμβαίνει και σε μας,αλλά επειδή έμαθα ότι το απαγόρευσαν οι παιδίατροι στα μωρά(άγνωστο γιατί! εγώ στα δικά μου έδινα και βασιλικό πολτό) δεν την αφήνω να δοκιμάσει.
![]()
Ελενίτσα μου μοίαζουν πολύ τα γατιά μας,ίσως και το τι μαγευρεύουμε!Η Μπέμπα σήμερα έφαγε ομελέτα με κετσαπ και φέτα
![]()
![]()
Πάντως τη βλέπω ζωηρή.Όσο για το μέλι το ίδιο συμβαίνει και σε μας,αλλά επειδή έμαθα ότι το απαγόρευσαν οι παιδίατροι στα μωρά(άγνωστο γιατί! εγώ στα δικά μου έδινα και βασιλικό πολτό) δεν την αφήνω να δοκιμάσει.
![]()
Ηταν ψημενη, η μονο τα αυγα χτυπημενα?
Ηταν ψημενη, η μονο τα αυγα χτυπημενα?
Ψημένα,είπαμε ομελέτα με κέτσαπκαι φέτα,ότι είχε το πιάτο δηλαδή.Για να μάθουνε τα αγόρια επιτέλους όταν τελειώνουν τα αποφάγια στα σκουπίδια και τα πιάτα στο νεροχύτη
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Στα χωριά οι γάτες που δεν ταΐζονται καλά και ψάχνουν τροφή περισσότερο μόνες τους, ένας από τους λόγους που τις σκοτώνουν είναι γιατί πάνε στα κοτέτσια και τρώνε τα αυγά.
Συγνώμη για τα γέλια Θανάση αλλά αν έβλεπες τι ποικολία από τροφές και όχι μόνο γατοτροφές τρώει η Μπέμπα μας δεν λέγετε.Εχει παχύνει κιόλας είναι η ράτσα της μας είπε ο γιατρός και αν και αύριο γίνεται 6 μηνών είναι ασήκωτη.Και σαν σωστή κυρία προχθές δεν καθόταν με τίποτα να ζυγιστεί
.Στο περίπου την βγάλαμε 7,500.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Α δεν εννοώ ότι τρώνε αυγά από κακό τάισμα… τα αυγά των γειτόνων εννοώ. Το είπα όλο αυτό για να δείξω ότι το αυγό είναι αγαπημένο φαΐ της γάτας.
Το κατάλαβα πως το ενοούσες αλλά ήθελα να πω πόσο περίεργα γίνονται και πόσο εύκολα δοκιμάζουν το κάθε τι,οπότε τα μάτια μας 1004
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι φυσιολογικο αυτο? Κανει να τρωει αυγα?
Καλημέρα!!!
Κάνει να τρωνε ένα αυγό μια φορά την βδομάδα είτε ώμο (δεν το δίνω ποτέ) είτε βρασμένο μελάτο ή τηγανισμένο.
Δεν ξέρω για ποιον λόγο κάνουν οι γάτες σαν τρελά για τα αυγά. Η Mici, όταν καταλαβαίνει πως φτιάχνω κάτι με αυγά ξεσηκώνει τον κόσμο σε αντίθεση όταν τηγανίζω τα ψάρια, περιμένει υπομονετικά για να της δώσω.
Εμείς μια φόρα την βδομάδα τρωμε ομελέτα, έτσι της φτιάχνω ομελέτα με ένα αυγό μέσα σε ελάχιστο λαδάκι. Γίνεται πανικός μέχρι να κρυώσει για να της το βάλω στο πιατάκι της.
Ελένη.
Ismini
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Μελι, τρωνε? Γιατι καθε πρωι που τρωω φρυγανια με μελι, βαζω λιγο στο δαχτυλο μου και η σαρδελα το γλυφει μανιωδως!
Δεν μου απαντησατε σε αυτο!

Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool