Τρώνε οι γάτες αυγό;

Ο Orangelo,επίσης,τρελαίνεται για αυγό βραστό...:lol: Το μυρίζει με το που βγαίνει από το βράσιμο,με το πρώτο σπάσιμο του τσοφλιού είναι κάτω στα πόδια μου,ακόμα και πάνω στον πάγκο της κουζίνας:up: και του έδινα παλιά,αλλά μετά έκανε εμετό,όχι την ίδια μέρα αναγκαστικά,ακόμα και την επομένη.Οπότε το έκοψα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δοκίμασα 1 φορά... Τσάμπα πήγε... :(έπαιξε, το πέταξε σε όλη την κουζίνα.. και εγώ μετά το μάζευα... :redface:
Δεν του ξαναέδωσα...:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυγό:blink:; τρώνε οι γάτες αυγό; καλέ εγω νόμιζα πως μονο τα καναρίνια είναι φαν του αυγού.....πόσο έξω μπορεί να πέσει κανεις:blink::blink::blink:

Αυγό:blink:; τρώνε οι γάτες αυγό; καλέ εγω νόμιζα πως μονο τα καναρίνια είναι φαν του αυγού.....πόσο έξω μπορεί να πέσει κανεις:blink::blink::blink:

Και που να δείς τα μακρινά τους ξαδέλφια στην Αφρική πώς ρουφάνε και ξερογλείφονται όταν βρούνε κανένα φρέσκο απο κάνα πουλί!!! :lol::lol::lol:

:D:D:D Ακριβώς!

Και που να δείς τα μακρινά τους ξαδέλφια στην Αφρική πώς ρουφάνε και ξερογλείφονται όταν βρούνε κανένα φρέσκο απο κάνα πουλί!!! :lol::lol::lol:

Μπόινγκ:blink:

Ποπό τι φάση :lol::lol::lol::lol::lol:

είχαμε έναν γάτο πριν... πολλά χρόνια(:redface:) γκρι σαν τον Σείριο αλλά φουντωτό, μπασταρδάκι τον Ηρακλή

ήθελα να φτιάξω αυγά να φάω και μου έπεσε ένα καθώς τα έβγαζα από το ψυγείο και έσπασε, πήγα να φέρω την σφουγκαρίστρα και πουθενά το αυγό... τίποτα ούτε τσόφλι... και το πλακάκι κάτω λαμπίκο, τότε είδα τον Ηρακλή να πλένεται, χαρακτηριστική κίνηση μετά το φαγητό:cat:

για πότε πρόλαβε δεν πήρα χαμπάρι η σφουγκαρίστρα ήταν στο μπάνιο ακριβώς δίπλα στην κουζίνα :blink:

για πότε πρόλαβε δεν πήρα χαμπάρι η σφουγκαρίστρα ήταν στο μπάνιο ακριβώς δίπλα στην κουζίνα :blink:

Αυτά είναι γατιά...βοηθάνε και στις δουλείες του σπιτιού:up:

Μα και εμένα ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ το αυτό, ωμό βραστό, τηγανητό όπως να ναι!!!!:)

Μόνο ο Ψυλομύτης ο Αθηναίος μου δεν το τρώει... βραστό... :hmm:
γιατί ωμό και εμένα μια φορά μου καθάρισε το ψυγείο σε χρόνο 0!!!!:P:lol:

Έτσι εξηγείται γιατί το δικό μου το λαμόγιο πέφτει με τα μούτρα και το καταβροχθίζει. Και είναι και από αλανιάρα κότα, σπιτικιά. :)

Για το γάτο μου δεν ξέρω... αλλά ο σκύλος μου τα τρώει ωμά και φρέσκα παρακαλώ... του ψυγείου δεν του κάνουν αίσθηση... και θα θέλει και ολόκληρα, τα σπάει μόνος του....

Ρε παιδιά,σοβαρά;Δεν έχω δοκιμάσει να του δώσω ποτέ.Κάνει και το ασπράδι,ή μόνο τον κρόκο;Εγώ τρώω μόνο τον κρόκο,το ασπράδι δεν μου αρέσει,άμα τρώει ο Σείριος το άλλο μισό θα βόλευε!:lol:

Αυτό για το ασπράδι δεν το 'χω ξανακούσει. Αλλά όπως και να 'χει, δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν τρώνε μια στο τόσο. Τα δικά μου δεν τρελαίνονται για μαγειρεμένο, αλλά όταν φτιάχνω αβγόφετες, τους δίνω το μίγμα που περίσσεψε και γίνεται ανάρπαστο.:up:

Αχ μπράβο ρε παιδιά που είπατε για το αυγό, κι έσπαγα το κεφάλι μου τι να τους δίνω για συμπληρωματικό μεζεδάκι!

Γιες ,Γιες, κάνει το αυγό για τις γάτες και μάλιστα στα ορφανά γατάκια τα βιβλία , μεταξύ άλλων, συμβουλεύουν να αναμιγνύουμε κρόκο ωμό με κροκέτες. Προσωπικά δεν έτυχε να ταΐσω τις γάτες μου, νυν και προηγούμενες, με αυγό, όμως, σήμερα η Μπασσέτ, έγλυψε το πιάτο της κόρης μου από ομελέτα,που το είχε παρατήσει ξέμπαρκο σε μια άκρη. Ωμό απαγορεύεται το ασπράδι, γιατί, αν υπάρχει σαλμονέλα, στο ασπράδι βρίσκεται, καταστρέφεται, όμως ,πολύ εύκολα με το βρασμό.

Έχεις δίκιο. Επίσης ο κρόκος δίνεται μαζί γάλα εβαπορέ και γλυκόζη ως υποκατάστατο μητρικού γάλακτος (σε περίπτωση που δεν μπορούμε να βρούμε το ειδικό γάλα).:)

Τελικά επιτρέπεται ή όχι το αυτό ωμό, βρασμένο, ασπράδι, κρόκος? Με τη σαλμονέλα τι γίνεται? Ξέρει κάποιος σίγουρα?

Ωραια αν ειναι να δινουμε και εμεις στα δικα μας..! Για τη Ναλα και τον Περση δεν ξερω αν τους αρεσει... Παντως ο Τυμι και ο Simba τρελενονται...!:up::up: Τις προαλλες μου επεσε ενα αυγο καταλαθος στο πατωμα και εσπασε και ο Simba επεσε με τα μουτρα...! Αφου πηγα να τον απομακρυνω για να μαζεψω τα τσοφλια και κραταγε αντισταση...! Δεν εφευγε με τιποτα...!:lol::lol: Ομως ξερει κανεις καθε ποτε επιτρεπεται να τους δινουμε και ποιος ειναι ο μεγιστος αριθμος αυγων που μπορουν να φανε μεσα στην εβδμάδα? Γιατι φανταζομαι δεν θα επιτρεπεται καθε μερα...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back