yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Παιδια εδω και εξι μήνες το ειπα να κανουμε ερευνα για καλους κτηνίατρους και κλινικές οταν σας το χα πει κανατε ολοκληρη ιστορια για τα τυπικα βλεπετε ομως οτι χρειαζεται και σε σενα και στην κοπελια με το επειγον βραδυατικα που αναρωτιονταν αν ο γατος ειχε ογκο και τελικα ειχε στενωση ουρηθρας.1. Πανω σε αυτο εχω να απαντησω οτι μου κανει εντυπωση που επαιζε με τη μελισα (ή σφηγγα?). Οσες γατες ειχα ενστικτωδως δεν τις πλησιαζαν (καθως και κατι πρασινα ζουζουνια που αποκαλουμε "Βρωμουσες".
2. Για το 2ο καλο θα ειναι να κανουμε μια ερευνα πριν μας τυχει το επειγον περιστατικο. Πχ ρωτωντας καποιον ανθρωπο που εμπιστευομαστε και που εχει παει εκει.
Πειτε καλες δειυθυνσεις με μυνημα να το φτιαξω , μην το αφηνετε ολοι το χρειαζομαστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι είναι το σερσέγκιΠαιδια, με τη μέλισσα διάβασα τι γινεται..... Με τα σερσέγκια;; (έτσι γράφεται;;;;
Γιατί σημερα έπαθα φρίκη καθως άκουσα θόρυβο, ειδα ενα σερσέγκι και 3 γατακια να το καταδιώκουν. Ο Πιου Μιου το έριξε και μετα κόλλησε τη μουσούδα του από πάνω. Και εγω έβαλα μπροστα τη σειρήνα (ευτυχως φωνάζω δυνατά) και τρόμαξαν και το άφησαν για να κρυφτούν. Τελικά το εδιωξε ο Γιάννης (ηρωας) Αλλα τι κάνω τότε;;; Κι αν τσιμπηθούν στο μάτι ή μέσα στο στόμα;;;;
; Πρώτη φορά το ακούω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Υπάρχει και σε μαυρη έκδοση αλλά δεν γνωριζω τη διαφορά....
Για εκτατα περιστατικά, στην αθηνα θέλετε να ρωτησω και τον κτηνίατρο που πηγαινα τον γατούλη με τη θρομβοεμβολή (Μοσχάτο);; Ειναι πολύ καλός. Στη Κόρινθο, να ρωτησω (αν βρεθει κανενας) αλλά μόνο εγώ ειμαι από εκει. Εξυπηρετει σε κάτι;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Αν το ενστικτό τους δεν τα προστατεύσει (ο Πίου Μίου έχωσε τη μουσούδα του) και τα τσιμπήσει στο στόμα ή το ματι.... τι κάνω;;;
Α, και για τα κτηνιατρεία τα εφημερεύοντα......
Χτες κατα συμπτωση μια πανικόβλητη γνωστη μου το βραδυ με πηρε γιατι εψαχνε γιατρο για το σκυλάκι της...... Είχα ενα κινητο τουλάχιστον για μια πρωτη εκτίμιση. Εχουμε πρόβλημα με αυτο στη Κορινθο. Ποια κλινική και ποιο διανυκτερεύον;;;;;; Ευτυχως ειναι σχετικα κοντα η Αθηνα. Πάλι όμως τη μία ωρα και θα τη φαω στο δρόμο!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν καταλαβαινω ομως γιατι παρεθεσες το δικο μου κειμενο.Παιδια εδω και εξι μήνες το ειπα να κανουμε ερευνα για καλους κτηνίατρους και κλινικές οταν σας το χα πει κανατε ολοκληρη ιστορια για τα τυπικα βλεπετε ομως οτι χρειαζεται και σε σενα και στην κοπελια με το επειγον βραδυατικα που αναρωτιονταν αν ο γατος ειχε ογκο και τελικα ειχε στενωση ουρηθρας.
Πειτε καλες δειυθυνσεις με μυνημα να το φτιαξω , μην το αφηνετε ολοι το χρειαζομαστε.
Αυτο μπορει ο καθενας να το κανει στα links οπου ειναι πιο ευκολη και κατηγοριοποιημενη η αναζητηση. Δηλαδη να προτεινει καποιον γιατρο και κλινικη που θεωρει καλο.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν καταλαβαινω ομως γιατι παρεθεσες το δικο μου κειμενο.![]()
Αυτο μπορει ο καθενας να το κανει στα links οπου ειναι πιο ευκολη και κατηγοριοποιημενη η αναζητηση. Δηλαδη να προτεινει καποιον γιατρο και κλινικη που θεωρει καλο.
Δεν εννοω τα λινκς το ειχαμε συζητησει με τη μισελ να βαλουμε στην κεντρική σελιδα μια καταχωρηση με τους καλους γιατρους κτηνιατρεια και φιλοζωικες ειδικα για καποιον που βιαζεται, θελει κατι δοκιμασμενο και δεν εχει χρονο να κοιταξει τα λινκς αλλα θελει πχ ειναι στην αγια παρασκευη να βρει αμεσως τι ειναι κοντα του να παει ενα γατι μισολιπουθυμο πχ.
Δεν εννοουσα εσενα πριν με αυτο που ειπα απλα αν στειλει ο καθενας οτι καλο εχει θα τα κατηγοριοποιησω και θα γινει αυτη η λιστα ανα περιοχες που θα μας διευκολυνει ολους. Εβαλα το κειμενο σου γιατι περιειχε μια πιθανη λυση που δεν δουλευει παντα ομως.
Τωρα απλα υπαρχουν πολυ συχνα απεγνωσμενα ποστ ανθρωπων που ζητανε πχ στις 1 το βραδυ καλο κτηνιατρο κι εχει σημασια αν θα μπορεσουν να βρουν καποιον αμεσως η σε τεσερις ωρες πχ γιατι υπαρχουν γατες που ισως να ειχαν σωθει λογω χρονου.
Πχ η Boksurat αν εγω κι ο χουζουρης δεν ημασταν τυχαια ξυπνιοι και ειχαμε αντιμετπισει στενωση οουρηθρας στα γατια μας θα εμενε στην εντυπωση της οτι ο γατος εχει ογκο και ποιος ξερει αν θα σωνοτανε ο γατουλης???
Ismini
Διάσημο μέλος
Eπισης εχω κοντα μου (ευτυχως τοσο κοντα που πηγαινω και με τα ποδια) μια κλινικη 24ωρη: Ροδοδάφνης 9, 15233 Πολύδροσο, ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 210 6845323. Oμως αν και ειναι πολυ καλη (μια γειτονισα εσωσε τη γατα της τον Αυγουστο απο φολα που πεταξε καποιος στο μπαλκονι της), ειναι πολύ ακριβη κλινικη.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι είναι το σερσέγκι; Πρώτη φορά το ακούω
.
Η extra large μέλισσα...... Αυτη η τεράστεια, χοντρή.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει και σε μαυρη έκδοση αλλά δεν γνωριζω τη διαφορά....
Να υποθέσω ότι εννοείτε τον μπάμπουρα?στη Λιβαδεια αυτα τα λεμε "μεμκαδια",και βασικα εχω ακουσει τελειως διαφορετικες ονομασιες γι'αυτα απο τοπο σε τοπο![]()

Lady
Δραστήριο μέλος

Μάκια στον γατούλη!!!!!!!!! και περαστικούλια!!!
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και'γω αυτό κατάλαβα. Μάλλον τον μπάμπουρα εννοούνε...Να υποθέσω ότι εννοείτε τον μπάμπουρα?![]()
![]()
![]()
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως αν σε δαγκωσει αντιδρα πολυ ασχημα ο οργανισμος
marestros
Δραστήριο μέλος
Πριν λιγη ωρα τσιμπησε το γατακι μου μέλισσα στο ποδι και τωρα εχει πρηστει το πατουσακι μας!!! εχει πολυ πλακα το ενα ποδι ειναι απο γατακι το αλλο αο ελεφαντα,χαχα. μαλλον γινομαι κακια! ειναι 3 μηνων περιπου. μπορω να κανω κατι? δεν εχω χρηματα να παω στοω γιατρο αυριο και ουτε χρονο!!! καμια ιδεα? δεν εβαλα αμμωνια γιατι μπορει να τη γλυψει. αυτο το γατι εχει τα παντα ρινοτραχιτιδα κολλιτιδα τωρα και πρησμενο ποδι. να δω τι αλλο θα παθει????????

aretha
Περιβόητο μέλος
Το πατάει το πόδι; Δείχνει να την ενοχλεί;
Φαντάζομαι ότι εφόσον δε δείχνει σημάδια αλλεργίας (υποθερμία ή πυρετό, δύσπνοια, λήθαργο) τότε μάλλον θα περάσει μόνο του...
Πάντως, αν δε δεις να ξεπρήζεται σήμερα-αύριο, μάλλον θα πρέπει να τη δει ένας γιατρός, ή τουλάχιστον να του τηλεφωνήσεις για να σου δώσει συμβουλές.
anabou
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
το ζουζουνι μου:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: !!!!!!!!!
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
(Έχει καλύτερο αποτέλεσμα αν το βάλεις αμέσως μετά το τσίμπημα)
Αν όμως δεις σημάδια αλλεγίας (αυτά που αναφέρει η aretha) πρέπει να την δει γιατρός αμέσως.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Να κατι που δεν ειχα ακουσει.... Μαθαινω, μαθαινω....
Περαστικα στο γατακι και γρηγορα!!! Φανταζομαι αφου δεν εμφανισε σημαδια αλλεργιας θα επανελθει σε νορμαλ μεγεθος το ποδι!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool