Τσίμπημα από μέλισσα ή σφήκα.

Δήμητρα μου, ενημέρωσέ μας το συντομότερο!!! Δεν γίνεται κτηνίατρος να μην δίνει αριθμό κινητού τηλεφώνου για επείγοντα....... απαράδεκτο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τσίμπημα από μέλισσα

Περαστικα εμας απειρες φορες μας εχουν τσιμπησει στο ματι κιολας εχουμε απο παθει απο τσιμπλες μεχρι ελκος στο ματι κ φυσικα ειναι απαραδεκτο να μην απαντανε τα κινητα οι γιατροί ολα καλα θα πανε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελος καλο ολα καλα! απο την τρομαρα που πηρα πληκτρολογουσα λαθος και το κινητο της γυναικας γι'αυτο δεν την εβρισκα.. οταν το καταλαβα το σηκωσε και μου ειπε να τον παω αμεσως απο εκει.. τελικα μαλλον την πατησε για τα καλα ο μικρουλης την μελισσα με το ποδαρακι του και εκανε κιολας φλεγμονη.. του εκανε 2 ενεσεις και για 7 μερες θα παρουμε αντιβιωση.. το τι τραβιξα για να τον κρατησω να του δει το ποδαρακι δεν λεγεται.. πονουσε μωρε ο μικρουλης μου..:/:

Δημητρουλα μου λυπαμαι που δεν ημουν συνδεδεμενη οταν συνεβη αυτο.
Το ειχε παθει μια φορα ο Κοκος μου και ετυχε να ειναι Σαββατο και να ακολουθει Δευτερα του Αγιου Πνευματος και φυσικα ολα ηταν κλειστα, δεν ηταν ακομα 24ωρη κλινικη το κτηνιατρειο που πηγαινω. Τελικα περασε μονο του χωρις να χρειαστει να κανουμε εμεις τιποτα, απλα εκεινη την ημερα ηταν πολυ κατατονικος και ολο κοιμοταν. Τον περιορισα κι εγω σε ενα δωματιο για να ειναι ασφαλης, δεν ειχα ακομα τοτε την απαιτουμενη πειρα και τα γατια μου εβγαιναν και εξω ακομη και τελικα την επομενη ξεφουσκωσε απο μονο του και το Κοκακι μου ηταν μια χαρα και σαν να μην συνεβη ποτε τιποτε.

ευτυχώς όλα καλά τελικά!:)

Τέλος καλό, όλα καλά! :) Ουφ! Μήπως ήρθε η ώρα παρεμπιπτόντως Δημητρούλα μας να μας πεις νέα του Σιμπάκου; :) :D

τελος καλο ολα καλα! απο την τρομαρα που πηρα πληκτρολογουσα λαθος και το κινητο της γυναικας γι'αυτο δεν την εβρισκα.. οταν το καταλαβα το σηκωσε και μου ειπε να τον παω αμεσως απο εκει.. τελικα μαλλον την πατησε για τα καλα ο μικρουλης την μελισσα με το ποδαρακι του και εκανε κιολας φλεγμονη.. του εκανε 2 ενεσεις και για 7 μερες θα παρουμε αντιβιωση.. το τι τραβιξα για να τον κρατησω να του δει το ποδαρακι δεν λεγεται.. πονουσε μωρε ο μικρουλης μου..:/:
Περαστικα σας! Πριν μισο μηνα και εμεις τα ιδιο περασαμε.Μονο που δεν μας απεκλεισαν τοτε οι γιατροι που τον ειδαν οτι ισως ηταν και απο φιδι ή και σκορπιο.Του ειχε πρηστει ολο το κεφαλι.3πλασιο ειχε γινει.
2 ενεσεις εφαγε επισης και αντιβιωση 7 μερες.Ακριβως τα ιδια.Αυριο να δεις θα ειναι πολυ καλυτερα!

Ε οι κυνηγοι μας εχουν κ τα σημαδια της μαχης τι να κανουμε;αυτα να ναι μονο κ ολα καλα....

Δήμητρά μου, περαστικά στο ποζαράκι του Σιμπουλίνου! :(
Εύχομαι και με τη βοήθεια της αγωγής από τον κτηνίατρο να μην πονάει τόσο και να γειάνει γρήγορα το βαβά :flowers:

Δήμητρα μου, περαστικά σας!!

Τσίμπημα από σφήγκα!

Παιδιά καλημέρα!!

Καθώς η Μπρίγκυ έτρωγε στο μπαλκόνι στο φαγητό της γυρνούσαν 2 σφηγκες και πιθανότατα η μία την τσίμπισε καθώς τινάχτηκε και έκανε με το ποδαράκι της το στόμα της. Φοβάμαι μην την έχει τσιμπήσει στο στόμα. Δεν με αφήνει να το δω και μου νιαουρίζει συνέχεια.
Κοντεύω να τα χάσω :'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τσίμπημα από σφήγκα!

Μόλις ηρεμήσει θα την πιάσεις και θα βγάλεις το κεντρί. Θα βάλεις πάγο επάνω για τ πρήξιμο και μετά πάρε τηλέφωνο τον γιατρό. Θα την παρακολουθείς αν αρχίσιε να αναπνέει γρήγορα, κάνει πυρετό, εμετό. Ίσως αν προσπαθήσεις να την πιάσεις από το σβέρκο για να μπορέσεις να το δεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμάς μας τσίμπησε στο σαγόνι και πρηστήκαμε...και επειδή ήταν κοντά στη γλώσσα φοβήθηκα, ετςι πήγαμε στο γιατρό, μας έκανε ένεση και πήραμε και 3 μέρες αντιβίωση και τέλος καλό

Εμάς κάποτε μας είχε τσιμπήσει στο πατουσάκι και είχε γίνει τούμπανο και δεν μπορούσε να πατήσει το μανάρι μου...:(
Και ως συνήθως ημέρες που δεν βρίσκαμε κτηνίατρο, αλλά τελικά μέχρι την επόμενη μέρα πέρασε μόνο του. Επειδή όμως εσάς είναι στο κεφάλι και μάλιστα στο πρόσωπο θα συμβούλευα οπωσδήποτε κτηνίατρο.:worry:

Απάντηση: Τσίμπημα από μέλισσα και σφήκα.

Κορίτσια :flowers:
μόλις γυρίσαμε από την γιατρό. Η σφήγκα την δάγκωσε λίγο στην γλώσσα αλλά ευτυχώς δεν εμφάνισε καθόλου πρίξιμο. Δεν χρειάστηκε ούτε καν αγωγή.
Φάγαμε και κανονικά την κονσερβούλα μας :inlove: . Στην αρχή γυρνούσε γύρω-γύρω από το πιατάκι το καμάρι μου γιατί φοβόταν μήπως είχε κάτι να την τσιμπήσει...
Μέχρι να πάμε στην γιατρό κοιμόταν συνεχώς και όταν την πλησίαζα μου νιαούριζε παραπονεμένα.

Κορίτσια :flowers:
μόλις γυρίσαμε από την γιατρό. Η σφήγκα την δάγκωσε λίγο στην γλώσσα αλλά ευτυχώς δεν εμφάνισε καθόλου πρίξιμο. Δεν χρειάστηκε ούτε καν αγωγή.
Φάγαμε και κανονικά την κονσερβούλα μας :inlove: . Στην αρχή γυρνούσε γύρω-γύρω από το πιατάκι το καμάρι μου γιατί φοβόταν μήπως είχε κάτι να την τσιμπήσει...
Μέχρι να πάμε στην γιατρό κοιμόταν συνεχώς και όταν την πλησίαζα μου νιαούριζε παραπονεμένα.
:clapup::clapup::clapup: Ουφ... Τέλος καλό, όλα καλά.:D

Απάντηση: Τσίμπημα από μέλισσα και σφήκα.

Ουφ, πάλι καλά πέρασε το μικρό "βαβά".:flowers:
Δεν ήταν τίποτα, αλλά θα μπορούσε να γίνει,... οπότε προσοχή με ορισμένα έντομα:worry:
Ένα φιλάκι από μένα στην τρυφερή μα (με το δίκιο της) φοβισμένη μικρή μας πριγκίπισσα
b157.gif

Εμάς κάποτε μας είχε τσιμπήσει στο πατουσάκι και είχε γίνει τούμπανο και δεν μπορούσε να πατήσει το μανάρι μου...:(
Και ως συνήθως ημέρες που δεν βρίσκαμε κτηνίατρο, αλλά τελικά μέχρι την επόμενη μέρα πέρασε μόνο του. Επειδή όμως εσάς είναι στο κεφάλι και μάλιστα στο πρόσωπο θα συμβούλευα οπωσδήποτε κτηνίατρο.:worry:

Νομιζα οτι μονοεγω τυχαινει να χρειαζομαι κτηνιατρο οταν δεν μπορω να βρω. Συνηθως Κυριακες, βραδια, αργιες.
Περαστικα της και μακρυα απο σφηκες

Ουφ, πάλι καλά πέρασε το μικρό "βαβά".:flowers:
Δεν ήταν τίποτα, αλλά θα μπορούσε να γίνει,... οπότε προσοχή με ορισμένα έντομα:worry:
Ένα φιλάκι από μένα στην τρυφερή μα (με το δίκιο της) φοβισμένη μικρή μας πριγκίπισσα
b157.gif
Αλεξάνδρα μου ευχαριστούμε :hug:
Σήμερα είμαστε ορεξάτες!!

Νομιζα οτι μονοεγω τυχαινει να χρειαζομαι κτηνιατρο οταν δεν μπορω να βρω. Συνηθως Κυριακες, βραδια, αργιες.
Περαστικα της και μακρυα απο σφηκες

Ευχαριστούμεεε :flowers:
Να είσαι καλά εσύ και τα μικρά σου!

* Χθες πήγαμε και στο γλέντι για τον γάμο της κτηνιάτρου μας:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back