Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Ο γλυκός μου μπορέι να είναι τρομαγμένος που είναι μοναχούλης εκεί μέσα...Τον χαιδεύει άραγε κανείς?? Τι καλό γατάκι!! Βρε κορίτσια όταν με το καλό γίνει καλά πρέπει να του βρούμε ένα σπιτάκι...Τι θα κάνουμε?? Είναι ένας γλύκας....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove::inlove::inlove::inlove: Μακαρι να βρεθει σπιτάκι... Εχει ελπίδες με το πρόβλημα;:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα ρε γμτ αν χασει το ματι του...
Θα προσπαθισ να πεισω την γιαγια μου να παρουμε ενα εμεις(στον κηπο)!
Τωρα που θα παει και μαυρουλης στον Πετρο, μπορει να το θελει!:)

Μακάρι Ελενίτσα!!! Τουλάχιστον θα είμαστε ήσυχοι ότι θα είναι ασφαλής σε σένα:):)

Αλλά εγώ λέω πρώτα να το προσπαθήσουμε μήπως τον πάρει κάποιος άλλος.Μόλις γίνει καλά να του βγάλουμε μια ωραία φωτό και να τον βάλουμε αγγελία.. Είναι μικρούλης και ελπίδες έχει..Όσο για το μάτι δεν πειράζει αρκεί να είναι καλά...Θα γράψουμε και την ιστορία του.

Αλλά εγώ λέω πρώτα να το προσπαθήσουμε μήπως τον πάρει κάποιος άλλος.Μόλις γίνει καλά να του βγάλουμε μια ωραία φωτό και να τον βάλουμε αγγελία.. Είναι μικρούλης και ελπίδες έχει..Όσο για το μάτι δεν πειράζει αρκεί να είναι καλά...Θα γράψουμε και την ιστορία του.

Ναι βρε!
Σε περιπτωση που δεν βρει σπιτακι θα κανω αποπειρα για την γιαγια!

Αν και τετοιο γατι που θα γινει, θα το θελουν πολλοι!
:up::up::up:

Μακαρι να πανε ολα καλα...... Ευχομαι τα καλυτερα!!!

Οχι, δεν ειχε αγριέψει, αντιθέτως έδειξε ενδιαφέρον, σηκώθηκε και με πλησίασε, αλλά δεν έκανε κάποια κίνηση να ασχοληθεί μαζί μου, είναι προφανώς ακόμα αρρωστούλη. Αλλά είχε και πολύ θόρυβο, και το σκύλο στο δωμάτιο και δεν ήθελα να ανοίξω το κλουβί.
Εγώ ειμαι πολύ αισιόδοξη για τον μικρούλη.
Τα άλλα 2 είναι το θέμα...

Πήρα σήμερα τη γιατρό και μου ειπε οτι πρέπει να το κρατήσει κι άλλο. Θα πάω τετάρτη να το δω. Της ειπα οτι πρέπει να τον κάνει όμορφο για να του βρούμε σπιτάκι και μου ειπε να μην ανησυχώ, θα του κάνουν και κανένα μπάνιο.

Λέω οταν πάω να του αγοράσω και κανένα παιχνιδάκι, αφού είναι καλύτερα αν έχει όρεξη να παίζει ο μικρούλης.

Ψυχούλα μου....άντε βγάλτο και καμμια φωτό...

Ελπίζω την Τετάρτη να μην γίνεται χαμος και ειναι ειναι και πιο ευπαρουσίαστος ο μικρός...

Μακάρι ο γλυκός μου!!!:inlove::inlove::inlove:

Nασαι καλα που πηγαινεις και τον βλέπεις:happy:

Μακάρι να μπορούσα πιο συχνά...:( αν ήμουν πιο κοντά θα μπορούσα να ασχοληθώ πιο πολύ με τον μικρο.

Για να δουμε, ποσο θα μεινει ακομα εκει. Και την Τετάρτη λογικα θα πρεπει να πάρω τα άλλα 2 απο τη γιατρο. Αφου υπάρχει όραση, όποια και να ειναι αυτη, θα στησω το σκυλοσπιτο στον κήπο. Δεν ειναι ζωή στο υπόγειο. Ελπίζω πάλι να μην μπει κανενα απο τα άλλα τα μεγάλα και τα διώξει. Αλλά πιστευω οτι θα ειναι πιο ευτυχισμενα εξω. Οποτε μολις τα πάρω θα βάλω και τις φωτογραφιες τους να τα δειτε.

Πήγα και ειδα το μικρό αλλά πάλι δεν το φωτογράφισα. Το ματάκι του το δεξι συνεχίζει να ειναι χάλια, μου ειπε η Αρετή οτι θέλει ακομα, και ακομα δεν ξέρει αν θα σωθεί ή οχι... Φανταστείτε οτι το ζούληξε μπροστά μου και έβγαλε πυον... :(
Δεν ηταν να το βγάλω φωτογραφία, φαινόταν άσχημο πολύ και θα το αδικούσα το μικρό γιατί αν εξαιρέσεις το δεξι προφιλ κατα τα άλλα ειναι πολύ γλυκο. Πιστεύω θα γίνει πολύ ομορφο γατάκι και ειναι, παιδια, τόσο καλό!!! :inlove::inlove:

Μου άνοιξε το κλουβι και ήρθε κατευθείαν το μικρό να το χαιδέψω, μου γουργούριζε κιολας το χρυσούλι μου! Και ειναι πολύ καλο και ήσυχο, ουτε μια φορά δεν νιαούρισε.
Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά να προσπαθήσουμε να του βρούμε σπιτάκι.

Ωχ δεν πάει καλά, ε; Κρίμα... Περιμενα μια βελτίωση αφου ετσι το πυον εσταζε την πρώτη μερα:confused: Εχω δει ακριβως αυτο που λες... Μηπως σου ειπε κάτι Βιβή μου για το οικονομικό;
Τα άλλα 2 μάλλον θα μου τα φερει αύριο η γιατρος αν γίνεται δηλδή μια και μενει κοντά και να την ξοφλήσω πια. Πρεπει να στησω το σκυλόσπιτο σήμερα:/:

Δεν μου φάνηκε ανήσυχη η γιατρος, μάλλον το περίμενε οτι δεν θα υπήρχε τοσο γρήγορη πρόοδος. Για το οικονομικο δεν ρώτησα, σκέφτομαι να ξαναπάω παρασκευη, οποτε θα δούμε.

Να δούμε πόσο θα πάει και η δικιά σου και πώς θα τα κανονίσουμε...

Πες με ρώταγε η Ολγα για το οικονομικό. Τι λετε εσεις να ξερει οτι η πληρωμή ειναι συνολική; Η καλύτερα να νομιζει οτι πληρώνει ένας;

Ναι, μην ανησυχείς, δεν ντρέπομαι να την ρωτήσω, απλά το αμέλησα γιατι ειδα οτι εχει μέλλον ακομα η υπόθεση.
Απο οτι ειδα τρώει κροκέτες τώρα το μικρό και ειναι κάπως παχουλούλι. Με στενοχωρεί που ειναι συνεχώς στο κλουβί αλλά δεν γίνεται αλλιώς στη φάση αυτή. :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back