Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Να πανε ολα καλα!!! Τυχερα που σε βρηκανε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πέρασα απο Νέο ψυχικο που πήγα να δω τον πατέρα μου και είδα το καινούριο γατάκι στην κτηνίατρο εκει.
Ειναι ΤΟΣΟ μικρούλι! Κοιμόταν και οταν του μίλησα μου έκανε ένα πολύ παραπονεμένο νιαουουου, η ψυχούλα μου...
Μίλησα κι εγώ με την κτηνίατρο και μου είπε οτι πρέπει να το κρατήσει για νοσηλεία και ότι έχει καλή εικόνα γενικά.
Αν πάρει λίγο τα πάνω του πρέπει να δοκιμάσουμε να το δώσουμε βρε παιδιά, κρίμα να γυρίσει έξω αυτό, αν συνέλθει λίγο θα γίνει ομορφούλι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλύκα δεν ειναι, μωρε; Μικρουλι ναι! Και σκεφτομουν τι καλα που ηταν εξω χτες... Ουτε η κουτα θα το προφύλασε. Θα το ειχε πάρει ο αερας μαζι με την κουτα... Μολις γινει καλα ναι πρεπει να πάει σε σπιτι μωρε, κριμα ειναι.

Ναι, ειναι μια σταλίτσα!
Τι ειναι αγοράκι, αλήθεια;;
Πρέπει με το που θα ειναι πιο ευπαρουσίαστο να το προωθήσουμε.

its a boy!!!!!!!!!!!!!;)

Το σκέφτομαι το κακομοιρούλη, τοσο μικρούλη και τόσο ταλίπωρο...:(
Μου έκανε ένα μιαου το φτωχό όλο παράπονο... αντε βρε παιδιά, πρέπει να του βρούμε σπιτάκι του μικρού!
Θα περάσω ίσως και προς το τέλος της εβδομάδας να δω τι κάνει.

Αλήθεια, μου ειπε η κτηνίατρος οτι θα συνεννοηθεί μαζί σου για το οικονομικό, οποτε δεν επέμεινα. Της ειπα κι εγώ οτι ειναι αδεσποτούλη, άντε να δούμε.

ας καλυτερέψει αυτό και θα του βρούμε σπιτάκι, κάτι θα γίνει..θα βάλουμε και μια ωραία αγγελία

Καλή τύχη στα γατάκια!

Mακάρι!!!!
Για το οικονομικό το καλύτερο είναι να πληρώσω εγώ τους 2 γιατρους και να δουμε στο σύνολο ποσα ερχεται. Σωστα;

Ναι, πλήρωσέ τα αφού εσύ θα έρχεσαι σε επιοινωνία μαζί τους και βλέπουμε.
Βέβαια για το μικρούλι ίσως ειναι ευκολότερο να το κανονίσω εγώ που μπορώ να πηγαίνω προς τα εκεί πιο εύκολα. Ας δούμε πώς πάει και τα ξανασυζητάμε.

Σημερα η γιατρος η Αρετή θα ερθει για τον Φρισμπυ το γερο μας πάνω στην αδελφή μου οποτε λεω να τη ρωτήσω σήμερα το ποσό για μεχρι Παρασκευή ή Σαββατο.

Πολύ καλη η Αρετή!!!! Ενθουσιαστηκαμε με αυτα που εκανε στον Φρίσμπυ. Τη ρωτησα ποσο θα στοιχισει το γατακι και μου ειπε τιποτα μωρε (εννοοντας λίγα). Την Παρασκευη ή το Σάββατο θα μιλησουμε και θα πάω να το παρω.
Αυριο το μεσημερι θα πάω να πάρω τα άλλα δυο και Πεμπτη στις 12 εχουμε ραντεβου στον αιλουρο. Ελένη μου σε πηρα τηλ να στο πω αλλά ήσουν στο μάθημα. Θα μιλησουμε αυριο πάλι δηλαδη Τεταρτη.

Καλά νέα Όλγα!
Τι θα κάνουμε με το μικρό τελικά, θα το προωθήσουμε κάπως; Αν ναι, τι επιλογές υπάρχουν;
Τι σας ειπε για τον γατούλη σας;;

Το Σάββατο που θα το πάρω θα το φωτογραφίσω να είναι ολοκληρωμενη η αγγελια. Το αγάπησες ε, το σκατουλάκι; Ειναι γλύκα. Καπου εχει και 2 αδελφια εντωμεταξύ αλλά δεν τα εχω δει. Φοβάμαι μην ειναι στην ιδια κατάσταση:/:
Τα άλλα 2 που θα ερθουν αύριο τι να τα κάνω σκεφτομαι. Μια άλλη λύση είναι το υπόγειο:hmm:Επίσης δεν ξερω και το ασπρομαυρο τι να κάνω. Να πάει στη μανα του ή να το βάλω μαζι με τα άλλα 2 στο υπόγειο μεχρι να το πάρει ελπίζω κάποιος. Και ως ποτε να μεινουν εκει; Πω πω κι άλλη λεκάνη θα καθαρίζω...:blink::cry: Στον κήπο φοβάμαι πραγματικά σκυλιά και αυτοκίνητα αλλα και κάτω δεν ειναι υγειηνό. Πρεπει να μαθω αν ειχε μπει και κατσαριδοκτονο κάποια στιγμή. Τώρα το σκεφτηκα αυτο.

Τι σας ειπε για τον γατούλη σας;;
Ειναι η μονη γιατρος που τον ειδε και με ακουστικά άκουσε καρδιά που ειναι πολύ καλή. Ομως νεφρα με όγκους τον παρέλησαν απο τη μεση και κάτω και εχει υποστει και εγκεφαλικό. Με πάνες τον έχουμε τη νύχτα και σερβιετες απο τη γεννα για στρωμα σε περιπτωση που δεν προλάβει να τον πάει στην τουαλέτα. Ομως να μην τον ξεγράφουμε ακόμα ειπε. Εχει δει και γάτο που τον γνώρισε 18 χρονών όσο και το δικο μας στην ίδια σχεδόν κατάσταση και εζησε άλλα 8 χρόνια ετσι! Η αδελφή μου του βγάζει τα κακά ζουλόντας την κοιλια χαμηλά. Μεσα στη μερα καθε 3 ώρες τον πάει για τσίσα και τον κρατάει. Φαί και νερό στο καλάθι όποτε καταλάβουμε οτι πεινάει. Εχει μείνει πετσί και κοκκαλο ο καημενος. Κανονικά πρέπει να τα γράψω σε δικο του θεμα...

Για τα μωρά δεν ξέρω τι να προτείνω... Αν πάει το μικρό πίσω στη μάνα του, θα το πάρει;;
Και ειναι καλό να μείνουν στο υπόγειο, χωρίς ήλιο, και για πόσο καιρό; Απο την άλλη αν τα αφήσεις έξω τώρα που συνήλθαν, μήπως ξανα-αρρωστήσουν;
Δεν ξέρω τι να προτείνω και τι να κάνεις κι εσύ βρε Όλγα, υπάρχουν κάποια όρια...
Καμιά ιδέα κανείς;

Για τον γατούλη, θα επανέλθει καθόλου ή θα είναι έτσι απο εδώ και πέρα;

Καλημέρα!
τελικά δεν θα πάει για εγχείρηση το γατάκι που δεν βλέπει καθόλου? έχω μπερδευτεί..Να φωτογραφηθούν και να ετοιμαστεί η αγγελία για τα 2 μαζί και για το ένα ξεχωριστά. Τώρα για την φιλοξενία κάτι θα γίνει, κάτι θα βρεθεί. Αν είναι ασφαλή προσωρινά (1-2 ημέρες εννοώ) σε ένα προστατευμένο χώρο κάτι θα βρούμε για πιο μόνιμα (σαν φιλοξενία εννοώ) μέχρι να υιοθετηθούν. Αρκεί να δούμε τι θα γίνει με το γατάκι που δεν βλέπει καθόλου.
Το άλλο που είναι μόνο του είναι πιο εύκολη περίπτωση θα δωθεί σχετικά εύκολα. Για την μαμα του δεν νομίζω να το δεχτεί πίσω τώρα, αλλωστε από οτι είχε πει η Ολγα ήταν και σε κακα χάλια...

Καλημερα:happy:
Oxι καλα ειναι η μάνα του αλλα φοβάμαι μην το πάει εκει που ηταν η φωλιά με τους ψίλλους. Η άλλη μάνα των 2 με το προβλημα στα μάτια ειναι η ψωριάρα. Αυτη την απογαλάκτησα κιολας, τελος λοιπον, δεν χρειάζεται να ξαναπάνε εκει.
Λοιπόν, η μπερδεμενη υπόθεση εχει ως εξης: Σημερα παίρνω τα 2 γατάκια πίσω και αυριο πάμε με την Ελένη στον αιλουρο για την εγχείρηση. Σήμερα θα μεινουν στο υπόγειο αλλα πρεπει να ρωτησω αν ειχε μπει κατσαριδοκτονο. Τώρα, για το οταν γυρισουν απο τον αίλουρο... Ας δει πρώτα το τυφλό και βλέπουμε. Αν δει θα βγουν στον κήπο μάλλον :/: (και ηθελα να ειναι προστατευμενα μεχρι να τα πάρει κάποιος) Αν δεν δει τι;:confused:
Οσο για τον Φρίσμπυ:/: κανεις δεν ξερει, πάντως δύσκολο να επανελθει. Ισως κρατήσει ακομα και χρονια αυτη η κατάσταση...

Ας δοκιμάσουμε με αγγελίες και βλέπουμε. Ειδικά ο μικρούλης, αν έφτιαχνε λίγο η μουρίτσα του πιστεύω θα δινόταν εύκολα.
Αν βγάλεις καλή φωτογραφία, στείλε μου να βγάλω και μια αφισούλα στη σχολή μήπως και ενδιαφερθεί κανείς.

Για τα μικρούλικα και ειδικά το τυφλούλι,ας δούμε τι θα πει ο Αίλουρος και αναλόγως πράτουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back