drusilia
Διάσημο μέλος
Αντε να δούμε! Εδώ τώρα κάθεται ο φιλος/συνάδελφος που κουβάλησα μαζί να τις φτιάξει. Τι χρωστάει κι αυτος, τον πάω απο κτηνίατρο σε κτηνίατρο να κάνουμε φωτογραφίσεις!

ειναι καλος ομως στη φωτογραφια, ελπιζω να εχουν βγει καλες.
Πάντως, η κτηνιατρος καταπληκτικος άνθρωπος. Βγήκαμε και με κοινους γνωστούς. Ο ομοιοπαθητικός μου και του παιδιου που ειμαστε μαζι ήταν δάσκαλος της! Και φρόντιζε και τα ζωάκια του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Πρώτες φωτογραφίες. Δεν ειναι ο,τι καλύτερο γιατι μονο οταν τρώγανε κάθονταν ακίνητα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
drusilia
Διάσημο μέλος
(Αγνοήστε εμένα στη φωτογραφία. Δεν μπορούσα να με κοψω...
)Το κοριτσάκι ειναι αυτο που κρατάω στο πλάι. Ειναι πολύ στρουμπουλό, νόμιζα στην αρχή οτι ειναι αγοράκι! Ειναι αυτο που έχει το πιο λεπτο τιγρέ. Το αγοράκι έχει πιο έντονα μαύρα σχέδια.
Και ειναι και πολύ γουργουριστά τα χρυσά μου!

Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος

Και, αν εξαιρέσεις τα ματάκια, υγιέστατα, με στρογγυλές κοιλίτσες και γυαλιστερό τρίχωμα. Και τα ματάκια, εδώ που τα λέμε, δεν είναι πια και τόσο απωθητικά (με όλα αυτά που είχε γράψει η Όλγα περίμενα να δω πολύ άσχημο θέαμα). Το θέμα είναι να βρεθεί κάτι που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, ένας χώρος δηλαδή που θα είναι αρκετά ασφαλής γι' αυτά...
drusilia
Διάσημο μέλος
Τα έχει κάνει σαν μοσχαράκια η γιατρος! Μου έκανε εντύπωση πόσο μεγαλόσωμα και δυνατά φαίνονται. Και τα μάτια τους δεν φαίνονται άσχημα γιατι την περισσότερη ώρα τα έχουν κλειστά. Αυτο ειναι περιέργο να το βλέπεις, αλλά απωθητικό δεν θα το έλεγα...
Το αγοράκι βλέπει μια χαρά απο το ένα μάτι σίγουρα. Και το κοριτσάκι κινείται μια χαρά στον χώρο, όταν μπήκαμε στο δωμάτιο ήταν ανεβασμένο σε κάτι ράφια.
Τώρα τι βλέπει ακριβώς θα πρέπει κάποιος να κάτσει να πειραματιστεί μαζί τους για να το διαπιστώσει.Έχουν πλάκα πάντως και ειναι πολύ φιλικά και ξύπνια μικρά.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρερμήνευσα τα λόγια σου εντελώς μιας και ο γραπτός λογος όσο δυνατος είναι, καμια φορά μπορει να διαστρευλώσει καταστάσεις.Και πάλι συγνώμη...Και θελω να πω ενα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στη Βιβή. Νασαι καλα που εκανες τον κοπο και πήγες και σε αυτα τα γατάκια
Εισαι πολύ καλή.
Πολύ καλη η Ντίνα πάντως, έτσι;
Αυτη η φωτο που τρώνε απο το μπολάκι, νομιζω, να μπει οπου πρεπει μια φωτό, ε;
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

.Θα μείνουν στην κτηνίατρο μέχρι να βρεθεί σπιτάκι??
drusilia
Διάσημο μέλος
Θέλει κι αυτη να τα αποκαταστήσει.Οποτε ο,τι εχει κανονισει με τη όλγα.
Της έστειλα φωτο και αυτης που μου ζήτησε.
Εγώ δεν τα είδα με ανοιχτά τα μάτια. Δεν ήταν "σφραγισμένα", φαινόταν μονα τους να τα κρατάνε κλειστά. Το ιδιο έκανε και η γατούλα της παραδόξως με το ένα της ματάκι.
Όλγα, ειναι πραγματικά ομορφα! Ειδικα το κοριστάκι που ειναι σαν λιονταράκι ειναι ερωτεύσιμο.
Βγάλε την αγγελια, πιστεύω αν κάποιος δεν κολλήσει στο θέμα των ματιών και πάει να τα δει απο κοντά δεν θα πει εύκολα οχι.

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα μάτια τους αν τα ανοιξουν ειναι. Τα 3 μάτια δηλαδή
Προσπαθει η καημενη να τα κρατησει οσο γινεται Ισως ξαφνικά αν χρειαστει το χωρο για άλλο και ετσι κι αλλιως πρεπει να φυγουν. Ντρεπομαι κιολας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος

lalenia
Νεοφερμένο μέλος
έχω ήδη έναν γατούλη, αλλά θα ήθελα να έχει κ γατήσια παρέα κ όχι μόνο εμένα. Θα ήθελα πολύ να έπαιρνα και τα 2 τιγράκια, γιατί απ' ότι μου είπε κ η Όλγα είναι πολύ δεμένα, αλλά δεν μπορώ να σηκώσω το οικονομικό βάρος μιας τέτοιας επιλογής. Η μόνη λύση θα ήταν να τους παίρνω χειρότερης ποιότητας γατοτροφή, για να ανταπεξέλθω στα έξοδα κ των τριών, αλλά και αυτό δεν το βρίσκω πολύ ελκυστική λύση, καθώς μπορεί να σημαίνει πως μπορεί να αρρωσταίνουν πιο εύκολα ή να ζήσουν λιγότερο έτσι. Υπάρχει κανείς που να μην μπορεί μεν να τα πάρει, αλλά να ήταν διατεθειμένος/θα είχε τη δυνατότητα να συμβάλλει στα έξοδα συντήρησης τους ??? Ευχαριστώ...
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαιρομαι πολύ που γράφτηκες! Τα συμπάθησες τα μικρά, ε;
Tις στειρώσεις τις έχεις
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΧ(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Πρώτες φωτογραφίες. Δεν ειναι ο,τι καλύτερο γιατι μονο οταν τρώγανε κάθονταν ακίνητα.
μικρα Μαιρουλια ειναι αυτα
σαν τη δικια μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Το μονο πρόβλημα που μπορει να έχουν τα μικρά αυτά θα είναι με σκυλιά ή αμάξια στο δρόμο. Και ακομα χειρότερα επειδη τοσο καιρο ειναι σε προστατευμένο χώρο και δεν έχουν συνηθίσει.
Για αυτο οποιος τα πάρει θα πρέπει να τα πάρει υπέυθυνα για προστατευμένο χώρο, είτε μέσα είτε έξω.
RedCat
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εκτός απο τις στειρώσεις που το αναλάβανε άλλοι... εγω θα μπορούσα να βοηθήσω οικονομικά....
Για ότι θες μη διστάσεις......
Μένω Πατήσια εσύ????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχα περυσι μια πρώτη επικοινωνια μαζι της. Ειχαμε μιλήσει και στο τηλ με αφορμή ενα μαιλ που ειχα φτιαξει και προοθησει για μια γατουλα που τελικά βρηκε σπίτι. Εν τω μεταξυ μου ειχε απαντησει εκεινη. Ηθελε να την πάρει αλλα δεν θεωρουσε το τελειο σπίτι το δικο της γιατι ειναι πάρα πολύ μικρο. Σαν τελική λύση όμως θα την επαιρνε για να μην βρεθει στο δρομο. Ειχε μεγαλη θεληση να βοηθησει και ειδικά κάποιο γατακι που δε θα ειχε στον ήλιο μοίρα. Αυτο ειδικά με συγκήνησε πολύ. Ετσι εψαχνα να της βρω τετοιες περιπτώσεις για λιγο καιρο απο το στρευ. Βρηκα τον Ομηρο που ειχε ενα μάτι και τον ήθελε. Δεν προλάβαμε και τον πήραν. Ετσι χαθήκαμε. Μου εμεινε μονο η καλή αίσθηση που μου άφησε για βοηθεια και η διευθυνση του μαιλ της. Ετσι εδώ και 20 μερες της ειχα γραψει για το θεμα. Σκεφτηκα οτι θα ήταν η ιδανική. Δεν απάντησε και παραξενευτηκα. Εψαξα χτες και βρηκα το τηλ της που ήταν χαμενο σε συρταρια το βρηκα και την πήρα χτες το βραδυ. Το μαιλ ειχε προβλημα και δε το ειχε δει καθολου. Ακουγα και τον γατουλη που ειχε πάρει, τελικά,απο μεσα.
Μου ειπε οτι σκεφτοταν να του πάρει παρεα αυτη την περιοδο αλλά τα εξοδα την κολάνε. Μιλησαμε για τα γατακια και οποιο απο τα 2 δεν θα ειχε προβλημα να πάρει. Της αρεσε η ιδεα. Της ειπα να μπει στο σαιτ και να τα δει, να γραφτει αν θελει και να μου πει πως της φάνηκαν. Μου λεει σε 10 μερες το πολύ θα μου απαντησει αν θα πάρει κάποιο. Και μάλλον αφου τα ειδε θελησε και τα 2.
Δεν μπήκε λοιπον τυχαία
Ομως σκεφτομαι, για μικρο χώρο κιολας ο άλλος θα στενοχωρηθει με 2 γατακια εκει μεσα; Τι λετε; Εσύ Lalenia μου τι λες;

drusilia
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool