RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Επίοης μου ειπε οτι πριν πεθάνει είχε φάει και ηταν και ζωηρούλη, πιθανώς απλά "κοιμήθηκε". Μου ειπε επίσης οτι ειχε παρει τοσες αντιβιώσεις, φάρμακα να του ανοίξουν την όρεξη, βιταμίνες κλπ, σαν είχε "ντοπαριστεί", και μπορει κανονικά αν εμενε χωρίς νοσηλεία να είχε πεθάνει στις 2 μέρες.
Πάντως παιδια πολύ καλή κοπέλα! Είχε και ενα κουτάβι εκει και κυκλοφορούσε να το προωθήσει για υιοθεσία που είχε βρει ενας πελάτης της.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το πλέγμα, μπήκα στο ιντερνετ και εψαξα για το θεμα αυτο. Το μεγαλύτερο που βρήκα ήταν αυτο και δεν με ικανοποιεί αν σκεφτουμε οτι αυτο που βλέπει απο το ενα μάτι καλά ειχε εξαφανιστει ποιος ξερει που όταν τα εψαχνα για να πάνε γιατρο. Ειναι κανονικο γατι, δεν μπορεις να το περιορίσεις ετσι. Δεν γινεται. Για άλλου ειδους κατασκευες πάλι δεν μπορουμε.
Βιβή μιλησες με τη γιατρο μου για το ποτε θα πάς;
Συνημμένα
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν ομως δεν πάω ουτε αύριο τι θα γίνει; Μήπως να βγάζαμε την αγγελια με αυτες που έχουμε και τις αλλάζουμε μετα;;
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Ας βάλουμε την αγγελια... Μήπως να ρωτάγαμε και σε αυτο το κέντρο γάτας στην Κυψέλη; Κτηνιατρείο είναι, θα πάρουμε και μια δεύτερη άποψη...
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

) οταν ειπα για παρκο κουνελιων δεν ενοουσα κατι τετοιο .Θα σκαναρω αυριο και θα στειλω και διαστασεις το απογευμα ομως γιατι ειμαι πνιγμενη στην κυριολεξια
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για το ολοι, μενω με πολλα ερωτηματικά... Εχω κάνει οτι καλύτερο μετά απο πάρα πολλες σκεψεις, τοσες που δεν με αφήνουν να ασχοληθώ με το μωρό.
RedCat
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Oxι μην μπεις στον κοπο. Να καθαριζω λεκάνη και σε κλουβι ή δωμάτιο, όπως θέλετε πες τε το δεν ειμαι διατεθημενη. Μου φτάνει να ξεσκατιζω 3 γάτες κι ενα μωρο. Αν θες μπορεις να τα πάρεις.
Οσο για το ολοι, μενω με πολλα ερωτηματικά... Εχω κάνει οτι καλύτερο μετά απο πάρα πολλες σκεψεις, τοσες που δεν με αφήνουν να ασχοληθώ με το μωρό.
Ζήτω συγνώμη αν παρεξηγήθηκε κάτι από αυτά που είπα. Η πρόθεση μου ήταν μόνο να βοηθήσω (όπως μπορώ ) και αν πρότεινα κάτι παραπάνω είναι επειδή και εγώ έχω παιδιά και ξέρω τι ζόρι είναι ιδίως στην αρχή τους .Τεσπα ζήτω και πάλι συγνώμη ,ξανατον;iζω ότι είχα κάθε καλή πρόθεση και δεν θα ξανά αναφέρω κάποια πρόταση σε θέμα που στην τελική δεν έχω δουλειά. Α! όσο για το όλοι στην απόφαση -σίγουρα η απόφαση είναι μόνο δικιά σου το ανάφερα σαν συμπαράσταση –γι αυτό και η παρένθεση .Χαιρετώ και καλή τύχη με τα μικρά ( καλοπροαίρετα πάντα )
drusilia
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων. Κανονισα με τον φίλο μου να πάμε το πρωι. Ελπίζω να μην προκύψει κάτι πάλι, να μπορεί και η γιατρος και να καταφέρουμε κάτι. Οταν έχω νέα θα σας ενημερώσω.
drusilia
Διάσημο μέλος

Τα "χαλασμένα" ματάκια τους δεν φαίνονται τοσο άσχημα γιατι την περισσότερη ώρα τα έχουν κλειστά. Το ιδιο φαίνεται να κάνει πάντως και η γατούλα που έχει η κτηνιατρος που έχει το ένα μάτι προβλήματικό...
Θα ξεκαθαρίσω τις φωτογραφίες σε λίγο και θα σου στείλω, Όλγα.
aretha
Περιβόητο μέλος

Βάλτες κι εδώ τις φωτογραφίες να τα δούμε!
(Μήπως να τους κάναμε και κανένα χιουμοριστικό photoshop με μαύρα γυαλιά, α λα Στίβι Γουόντερ, για την αγγελία; )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool