Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Καλά νέα λοιπόν! :) Φαινοταν πολύ καλο γατάκι και μου ειπε και η Ξένια οτι ειναι και πολύ χαδιάρης. Ελπιζω αν τους ξαναεπισκεφτώ να μου κάτσει λιγο να τον ζουλήξω, είναι ένας γλύκας κι αυτος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπράβο κορίτσια:up::up::up::up:!

Τελικά η κοπέλα χρειάζεται κάτι άλλο από εμάς?? Γατοφόρο χρειάζεται???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα ντε...Δεν την ρώτησα κι εγώ, ξεχάστηκα...
Απο οτι έχω καταλάβει απο παλιότερό της ποστ, περισσότερο το θέμα της καλής τροφής της απασχολούσε...

drusilia, μπορείς εσύ να την ρωτήσεις??? Πέρα από την τροφή αν χρειάζεται κάτι άλλο??? Αν είναι να τα φέρω την Κυριακή που θα βρεθούμε στον Κο Πάνο και να της τα δώσει κάποιος που μένει κοντά????:hmm::hmm:

ΟΚ, θα της μιλήσω γιατι δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να μπαίνει στο φόρουμ.

Κική μου, της ειπα χτες να ερθει την Κυριακή στον κυριο Πάνο. Της ειπα επισης οτι θα δω αν θα ερθεις και συ κι αν μπορεις να της το φερεις, αν δεν το χρειαζεσαι πια βεβαια:) Θα μας πει αν τελικά ερθει για να μην το κουβαλάς άδικα:happy:

Κική μου, της ειπα χτες να ερθει την Κυριακή στον κυριο Πάνο. Της ειπα επισης οτι θα δω αν θα ερθεις και συ κι αν μπορεις να της το φερεις, αν δεν το χρειαζεσαι πια βεβαια:) Θα μας πει αν τελικά ερθει για να μην το κουβαλάς άδικα:happy:

Δεν το χρειάζομαι , είναι χαρά μου να δώσω ότι μπορώ για αυτά τα γατουλίνια:happy:! Απλά πείτε μου για να ξέρω αν θα το φέρω ή όχι:happy:

Εγινε! θα μας το πει αν θα ερθει μην ανησυχεις:)

Την Κυριακή θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ στον κύριο Πάνο. Όλγα σε παρακαλώ ζήτησέ της να σου πει τι πράγματα έχει ανάγκη. Μπορώ να φέρω τροφή για γατάκια και αμμολεκάνη. Μπορούμε να μάθουμε τι χρειάζεται? Όλοι θέλουν να βοηθήσουν.

:) Σίγουρα χρειάζεται 2η αμμολεκάνη αν και πιστευω να δει και να απαντήσει η ίδια ή θα τη ρωτήσω στο τηλέφωνο:happy:

:) Ημερήσια αναφορά:
Γατούλης κάπως κακόκεφος κ ζητάει όλη την ώρα αγκαλιά, σα μωρό. Όταν με βλέπει να πηγαίνω στα μικρά τσαντίζεται κ βγάζει νύχια ή κλαίει εκνευρισμένα για λίγη ώρα.
Θηλυκό γατάκι πολύ πιο ξεθαρρεμένο κ άνετο από το αρσενικό, που όλο πάει κ κρύβεται. Μου'κανε εντύπωση πως παρόλο που αυτό δε βλέπει καθόλου είναι τόσο πολύ πιο άνετο!
Τους καθάρισα τα ματάκια απόψε με αφέψημα μαραθόσπορου κ θα συνεχίσω μ'αυτό κ τις επόμενες μέρες.

Αν μπορούσες Όλγα να μου κάνεις ξανά μια μικρή περίληψη με το ιστορικό γύρω από τα μάτια τους (καλύτερες κ χειρότερες φάσεις), θα'ταν μεγάλη βοήθεια, ώστε να τα πω κ στην ομοιοπαθητικό που δουλεύω μήπως θεωρεί ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια προσπάθεια ακόμα με κάποιο ομοιοπαθητικό σκεύασμα.
Για την Κυριακή δεν ξέρω ακόμα σίγουρα αν θα μπορέσω να έρθω. Καθώς όμως, αν έρθω, θα πρέπει να φύγω νωρίτερα , αν κρατήσει πολύ το σεμινάριο, γιατί έχω μάθημα κιθάρας στα εξάρχεια, δε θα μπορώ να κουβαλήσω κ πολλά πράγματα. Η πάνινη γατοφόρος πάντως που έχει προτείνει η Kitsoyla να φέρει, σίγουρα θα ήταν χρήσιμη. Τώρα, για αμμολεκάνη δεν ξέρω ακόμα. Καθώς δεν έχω πολύ χώρο θα προτιμούσα αν μπορούσαν τελικά να συμβιβαστουν κ οι 3 με μια, ειδικά τώρα το χειμώνα, που δε γίνεται να είναι κ συνέχεια ανοιχτή η μπαλκονόπορτα για να άφηνα τη μια έξω. Ευχαριστώ πάντως για την προσφορα...:)

το μάθημα κιθάρας ξεκινάει 15.00...

Θα εχει τελειώσει βρε μέχρι τοτε:happy:
Τα ξανάδε απο χτες τα μικρά; Αυτο με το αγοράκι το παρατήρησα κι εγώ αλλά ξαναεχοταν για χάδια.:rolleyes: Ειναι και η αλλαγη περιβάλλοντος:/: Ολα καλα θα πάνε, θα δεις;)
Που λες, οταν τα βρήκα, 2 μηνών περιπου, ειχαν το κοριτσι και τα δυο μάτια θεόκλειστα, κοκκαλομενες τσίμπλες. Φαινοταν οτι δεν ειχαν ανοιξει ποτε :hmm:Το αγορι ενα μάτι θεοκλειστο κι ενα μισοανοιγμενο σαν φακή. Τα μάτια άνοιξαν εντελώς στις 15 μερες θεραπείας. Χλαμύδια ειπε η γιατρος. Οταν τα ξαναειδα σε μια ακομα βδομάδα τα ειχαν πάλι κλειστα αλλά τα ενοχλουσε και το τεχνητο φως πιστευω. Πάντως οχι σφραγισμενα, απλά κλειστα. Καλύτερα όμως να μιλήσεις και με την Ντινα. Νομιζω οτι σου ειπα το τηλεφωνο. Αν όχι να στο δώσω.:)

μίλησα μαζί της το απόγευμα, αλλά δε φαινόταν διατεθειμένη να μου δώσει κ πολλές πληροφορίες...

είχε κ το θηλυκό ανοίξει τα μάτια του κάποια στιγμή? αν ναι, πριν πόσο καιρό?Φαινόταν τότε να βλέπει καθόλου? Συγνώμη που τα ρωτάω όλα αυτά, αλλά όσο πιο σαφή εικόνα έχει η ομοιοπαθητικός, τόσο πιο σωστά θα μπορεί να κινηθεί...

μίλησα μαζί της το απόγευμα, αλλά δε φαινόταν διατεθειμένη να μου δώσει κ πολλές πληροφορίες...
Περιεργο...:confused: Μήπως ειχε δουλειά; Πάντως τα εχει ανοιξει τα ματακια του. Δες σε χαμηλό φως αν δεν τα εχεις δει ακομα ανοιχτα:/: Κάτσε, λες να του ξανακλείσανε;:(

Πολύ χαίρομαι για τα μικρά:happy:!Πραγματικά, μακάρι να πάνε όλα καλά!

Εγώ πάντως και τις 2 φορές που τα είδα ειχαν τα ματάκια όπως στα έφερα. Νομίζω οτι απλά κρατάνε κλειστά τα χαλασμένα μάτια, ίσως τα ενοχλεί το φως;;
Κάποιο κολλήριο τους έβαζε η γιατρός, δεν ξέρω ποιο. Μου είχε πει επίσης οτι τους είχε κάνει αποπαρασίτωση αρχικά και μου έδωσε και τα χάπια που σου άφησα.

Το κοριτσάκι, ναι, επισκιάζει τον αδερφό της πιστεύω. :) Και ειναι περίεργο, να ειναι τοσο ξεθαρρεμένη ενώ δεν βλέπει καλά... Ίσως ο κόσμος της φαίνεται πιο ευχάριστος, τι να πω, ίσως απλά ειναι πιο θαραλλέα απο τον μικρούλη.

Τα βγάζεις καθόλου στη γατοφόρο μέσα να τα βλέπει ο γατούλης σου; Πρέπει να τα συνηθίζει σιγά σιγα, μην ειναι για αυτον τα μυστήριώδη τέρατα στο μπάνιο!:)

Άρα χρειάζεσαι απλά την πάνινη γατοφόρο. Θα φέρει τελικά η κοπέλα που το πρότεινε; (Σόρυ, δεν θυμάμαι ποια :))

Lalenia η γατοφόρο που έχω, είναι πλαστική όχι από πανί, κάποια άλλη κοπέλα έιχε προτείνει πάνινη νομίζω:hmm:, εγώ πάντως όπως και να χει θα την φέρω:happy:

Lalenia, να μη σου φέρω την αμμολεκάνη την Κυριακή? Σου έχω πάρει και 8kg τροφή Kitten, φαντάζομαι ότι τη θες. Αν έχεις οτιδήποτε ανάγκη γράψε το.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back