drusilia
Διάσημο μέλος
Φαινοταν πολύ καλο γατάκι και μου ειπε και η Ξένια οτι ειναι και πολύ χαδιάρης. Ελπιζω αν τους ξαναεπισκεφτώ να μου κάτσει λιγο να τον ζουλήξω, είναι ένας γλύκας κι αυτος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

!Τελικά η κοπέλα χρειάζεται κάτι άλλο από εμάς?? Γατοφόρο χρειάζεται???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Απο οτι έχω καταλάβει απο παλιότερό της ποστ, περισσότερο το θέμα της καλής τροφής της απασχολούσε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα μας πει αν τελικά ερθει για να μην το κουβαλάς άδικα
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Κική μου, της ειπα χτες να ερθει την Κυριακή στον κυριο Πάνο. Της ειπα επισης οτι θα δω αν θα ερθεις και συ κι αν μπορεις να της το φερεις, αν δεν το χρειαζεσαι πια βεβαιαΘα μας πει αν τελικά ερθει για να μην το κουβαλάς άδικα
![]()
Δεν το χρειάζομαι , είναι χαρά μου να δώσω ότι μπορώ για αυτά τα γατουλίνια
! Απλά πείτε μου για να ξέρω αν θα το φέρω ή όχι
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σίγουρα χρειάζεται 2η αμμολεκάνη αν και πιστευω να δει και να απαντήσει η ίδια ή θα τη ρωτήσω στο τηλέφωνο
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
Ημερήσια αναφορά: Γατούλης κάπως κακόκεφος κ ζητάει όλη την ώρα αγκαλιά, σα μωρό. Όταν με βλέπει να πηγαίνω στα μικρά τσαντίζεται κ βγάζει νύχια ή κλαίει εκνευρισμένα για λίγη ώρα.
Θηλυκό γατάκι πολύ πιο ξεθαρρεμένο κ άνετο από το αρσενικό, που όλο πάει κ κρύβεται. Μου'κανε εντύπωση πως παρόλο που αυτό δε βλέπει καθόλου είναι τόσο πολύ πιο άνετο!
Τους καθάρισα τα ματάκια απόψε με αφέψημα μαραθόσπορου κ θα συνεχίσω μ'αυτό κ τις επόμενες μέρες.
Αν μπορούσες Όλγα να μου κάνεις ξανά μια μικρή περίληψη με το ιστορικό γύρω από τα μάτια τους (καλύτερες κ χειρότερες φάσεις), θα'ταν μεγάλη βοήθεια, ώστε να τα πω κ στην ομοιοπαθητικό που δουλεύω μήπως θεωρεί ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια προσπάθεια ακόμα με κάποιο ομοιοπαθητικό σκεύασμα.
Για την Κυριακή δεν ξέρω ακόμα σίγουρα αν θα μπορέσω να έρθω. Καθώς όμως, αν έρθω, θα πρέπει να φύγω νωρίτερα , αν κρατήσει πολύ το σεμινάριο, γιατί έχω μάθημα κιθάρας στα εξάρχεια, δε θα μπορώ να κουβαλήσω κ πολλά πράγματα. Η πάνινη γατοφόρος πάντως που έχει προτείνει η Kitsoyla να φέρει, σίγουρα θα ήταν χρήσιμη. Τώρα, για αμμολεκάνη δεν ξέρω ακόμα. Καθώς δεν έχω πολύ χώρο θα προτιμούσα αν μπορούσαν τελικά να συμβιβαστουν κ οι 3 με μια, ειδικά τώρα το χειμώνα, που δε γίνεται να είναι κ συνέχεια ανοιχτή η μπαλκονόπορτα για να άφηνα τη μια έξω. Ευχαριστώ πάντως για την προσφορα...

lalenia
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα ξανάδε απο χτες τα μικρά; Αυτο με το αγοράκι το παρατήρησα κι εγώ αλλά ξαναεχοταν για χάδια.
Ειναι και η αλλαγη περιβάλλοντος
Ολα καλα θα πάνε, θα δεις
Που λες, οταν τα βρήκα, 2 μηνών περιπου, ειχαν το κοριτσι και τα δυο μάτια θεόκλειστα, κοκκαλομενες τσίμπλες. Φαινοταν οτι δεν ειχαν ανοιξει ποτε
Το αγορι ενα μάτι θεοκλειστο κι ενα μισοανοιγμενο σαν φακή. Τα μάτια άνοιξαν εντελώς στις 15 μερες θεραπείας. Χλαμύδια ειπε η γιατρος. Οταν τα ξαναειδα σε μια ακομα βδομάδα τα ειχαν πάλι κλειστα αλλά τα ενοχλουσε και το τεχνητο φως πιστευω. Πάντως οχι σφραγισμενα, απλά κλειστα. Καλύτερα όμως να μιλήσεις και με την Ντινα. Νομιζω οτι σου ειπα το τηλεφωνο. Αν όχι να στο δώσω.
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιεργο...μίλησα μαζί της το απόγευμα, αλλά δε φαινόταν διατεθειμένη να μου δώσει κ πολλές πληροφορίες...
Μήπως ειχε δουλειά; Πάντως τα εχει ανοιξει τα ματακια του. Δες σε χαμηλό φως αν δεν τα εχεις δει ακομα ανοιχτα
Κάτσε, λες να του ξανακλείσανε;
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Πραγματικά, μακάρι να πάνε όλα καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Κάποιο κολλήριο τους έβαζε η γιατρός, δεν ξέρω ποιο. Μου είχε πει επίσης οτι τους είχε κάνει αποπαρασίτωση αρχικά και μου έδωσε και τα χάπια που σου άφησα.
Το κοριτσάκι, ναι, επισκιάζει τον αδερφό της πιστεύω.
Και ειναι περίεργο, να ειναι τοσο ξεθαρρεμένη ενώ δεν βλέπει καλά... Ίσως ο κόσμος της φαίνεται πιο ευχάριστος, τι να πω, ίσως απλά ειναι πιο θαραλλέα απο τον μικρούλη.Τα βγάζεις καθόλου στη γατοφόρο μέσα να τα βλέπει ο γατούλης σου; Πρέπει να τα συνηθίζει σιγά σιγα, μην ειναι για αυτον τα μυστήριώδη τέρατα στο μπάνιο!

Άρα χρειάζεσαι απλά την πάνινη γατοφόρο. Θα φέρει τελικά η κοπέλα που το πρότεινε; (Σόρυ, δεν θυμάμαι ποια
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, εγώ πάντως όπως και να χει θα την φέρω
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool