Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Μετά το 2ο ψεκασμα και το βράδυ ειχε ακομα πολλους ζωντανους ψύλλους πανω του. Το πρωι πρεπει να ξαναψεκαστει... Νιωθω οτι εχουν ανεβει και πανω μου και εχω νευρική φαγουρα... Εχει γουστο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά το 2ο ψεκασμα και το βράδυ ειχε ακομα πολλους ζωντανους ψύλλους πανω του. Το πρωι πρεπει να ξαναψεκαστει... Νιωθω οτι εχουν ανεβει και πανω μου και εχω νευρική φαγουρα... Εχει γουστο...
Κι εγώ την έχω αυτή την αίσθηση όταν έχω δίπλα μου ένα ζώο ή άνθρωπο που ξέρω ότι έχει παράσιτα πάνω του. :)

-petros

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Όλγα παιδί μου, ήρωας είσαι πραγματικά.... :blink:
Μήπως οντως να πάει και αυτό στο κτηνίατρο μέχρι να συνέλθει;;
Θα πρέπει να στειρωθούν οι γατούλες εκεί γιατι δεν βλέπω να ησυχάζεις...

για να είναι τα γατάκια σε τέτοια κατάσταση και οι γατούλες θα πρέπει να είναι σε αντίστοιχη. Και ..πιάνονται? Ολγα μου νομίζω ότι το καλύτερο είναι να πάει και αυτό στην κτηνίατρο, άλλωστε και εσύ δεν κάνει να εκτίθεσαι τόσο και δεν ξέρουμε πόσο θα παραμείνει στην κούτα.

Οι μαμαδες ειναι μια χαρα κυριως στα ματια. Ο γιατρος ειπε πτι ειναι φορεις μάλλον. Η είχαν ρινοτραχειήτιδα που δεν ειδα να ειχαν ποτε και μεταφερθηκε ετσι στα μάτια. Οχι δεν πιανονται γι αυτο και δεν καταφερα να τις στειρώσω. Ημουν με τις ζαλαδες μου και ολο το χειμώνα, ασε...
Η δικη μου κτηνιατρος εχει κλειστο το ιατρειο σκ. Δευτερα που ισως παρω τα άλλα, θα δουμε αν, να της πάω αυτο; Η στης Ισμηνης; Δεν ξερω. Χρειάζομαι βοήθεια γι αυτο, δεν οδηγώ.
Πηγα πριν μια ωρα πριν , νομιζα οτι το παιδι κοιμάται και οταν γυρισα, ουρλιαζε, λίμνες τα ματάκια του. Πολύ στενοχωρήθηκα. Δεν πρεπει να γινεται αυτο.
Το μικρο ηταν μεσα στην κουτα, η μανα του πετάχτηκε, δεν καταλαβα αν ειχε μπει τελικά ή ήταν απ εξω, δεν φαινοταν τι εγινε ετσι που ηταν το κουτι γυρισμενο. Κλαιει αυτο απο μεσα αυτη απ εξω... Τα ματια χάλια. Ετρεχε πύον το ενα, το εντελώς τυφλό ματι. Το επλυνα με μπαμπακι και ορο και εβαλα σταγόνες. Πάλι ετρεχε πύον. Με τις πολλες προσπάθειες το εκανα και εφαγε ελάχιστη κονσέρβα όμως. Πρεπαι να προσπαθησω πάλι το απογευμα να φάει πάλι λιγο. Α, του εβαλα πάλι φροντλάιν, ειχε ακομα ζωντανους ψύλλους, το καημενο.

Βρε Όλγακι δυστυχώς εγώ δεν οδηγώ, αλλιώς θα ερχόμουν να το πάμε αμέσως στο γιατρό. Επικοινώνησε με την Ισμήνη, από ότι μου έχει πει ο κτηνίατρός της έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με τα αδέσποτα και υπάρχει και η δυνατότητα φιλοξενίας. Τώρα με τη μαμα δεν ξέρω τι να κάνεις, το καλό θα ήταν να υπήρχε μεταφορικό για να πάει το γατάκι άμεσα σήμερα στο γιατρό για να μην το παρει από εκεί, άλλωστε σε λίγο θα βρέξει και θα είναι δύσκολο να μείνει στο χαρτόκουτο.:(
Τόσους ψύλλους το καημένο; τι κρίμα. Αυτό το που έχει ένα μάτι μην σε ανησυχεί, αν σταθεροποιηθεί η κατάσταση του και βλέπει τουλάχιστον καλά από το ένα δεν θα υπάρξει πρόβλημα, τουλάχιστον εμενα η μία από τις δύο αδεσποτούλες που ταϊζω έτσι είναι. Οταν χειροτερεύει τρέχει πυον, τις το κάνω με φυσιολογικό ορό και μετά είναι ΟΚ. Πάντως πρόσεξε και λίγο το δικό σου το μωράκι...είπαμε ναι, να τα σώσουμε αλλά πρόσεξε την υγεία τη δική σου και του μπέμπη..προέχει..Θα ξαναμιλήσουμε ,ψυχραιμία. Να ξέρεις ότι πάντα κάνουμε ότι μπορούμε, καμμια φορά απλά δεν μπορούμε παραπάνω.

:(.................

Ναι, βρε Ολγα, έτσι ειναι... μέχρι ενός σημείου μπορείς να βοηθήσεις, υπάρχουν και όρια.
Κι εγώ δυστυχώς δεν έχω αμάξι. Ποσο μακριά είσαι απο Εθνική Άμυνα; Ειναι εύκολο να έρθω με κάποιο λεωφορείο; ίσως θα μπορούσα να το πάρω νατο πάω σε μια καλή γιατρό που ξέρω στο Νέο Ψυχικό, που πήγαινα παλιά όταν έμενα εκει.
Αν δεν μπορει καποια κοπέλα να βοηθήσει με αμάξι θα το κάνουμε έτσι τη Δευτέρα.

Βρε Ολγάκι μου μη στεναχωριέσαι. Το τηλ του γιατρού της Ισμήνης το έχεις? Αν μπορεί να το πάει κάποιος μέχρι εκει εννοώ για σήμερα και βλέπουμε από δευτέρα τι γίνεται..

Oλγα σήκωσε το τιμημένο (το τηλέφωνο εννοώ).
Η παρε με....σου έχω στείλει το τηλ μου με πμ

Aυτό το έπαθα και εγώ χθες...
Πάντως πράγματι το γατάκι χάλια ΤΟΣΟΥΣ ΨΥΛΛΟΥΣ μαζεμένους σε ένα τόσο μικρό γατάκι δεν έχω ξαναδεί...:(:( Είχανε κάνει τουλάχιστον 3 φωλιές πάνω του, όσο και αν το ψεκάζαμε έπεφταν οι ψύλλοι και δεν τελείωναν...

Πάντως η μαμά του πολύ δύσκολο να στειρώνεται, είναι πολύ φοβιτσιάρα και δεν την πλησιάζεις σε απόσταση 5 μέτρων...

Το γατάκι είναι σε μαύρο χάλι...Μακάρι να μπορούσα να το πάρω..Μακάρι να γίνει κάτι γιατί ταλαιπωρείται και αυτό και η Ολγίτσα τώρα και με το μωρό...

Οδηγαω εγω για οτι θελετε...
Μιλησα με την Ισμηνη, ο κτηνιατρος της ειναι κλειστος, αλλα παρολαυτα μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα δεχοταν να το φιλοξενισει γιατι ειναι μικρο.

Παίρνει τώρα η Βιβή την Κατερίνα, μήπως κάποια κτηνίατρος στο Νέο Ψυχικό που γνωρίζει είναι ανοιχτή.

Ανεβαζω μια φωτογραφια του απο χθες, αφου γυρισαμε απο τον κτηνιατρο.
Οι ψυλλοι δεν φαινονται.

Μίλησα με Κατερίνα και βρήκαν τη γιατρό που της είπα στο Ν. Ψυσικό και πάνε να πάρουν το γατάκι να το πάνε τώρα.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά για το μικρό!

Ε το ταλαίπωρο, τι περνάει. (και τα άλλα βέβαια). Ελπίζω να γυρίσετε με καλά νέα παιδιά!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά....

Λοιπόν το γατάκι είναι σε πολύ καλά χέρια.
Προφανώς έχει ρινοτραχεϊτιδα. Του έκανε 2 εμβόλια, του έβαλε κολύριο στα ματάκια και αμπούλα για τα παράσιτα. Θα το κρατήσει το ΣΚ, θα κατέβει και αύριο να το δει πως πάει και από Δευτέρα θα μιλήσει η Ολγα μαζί του, αν θα χρειαστεί να το κρατήσει κι άλλο ή θα είναι οκ και θα μπορεί να γυρίσει στη μαμά του.
:)

ωραία, πολύ καλά νέα. Το καημενούλι, τουλάχιστον δεν ειναι έξω στη βροχή....

Ευτυχώς όλα καλά!!!! Μπράβο, κορίτσια ,για το ενδιαφέρον σας γι αυτό το πλασματάκι. :):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back