Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

:up:Τέλεια νέα μπράβο το καημενάκι και είναι πολύ καλό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια, βρε παιδιά!
Κατερίνα πήγατε σε αυτό στην Ξάνθου τελικά; Εγώ θυμόμουν την Αρετή εκεί, το είδε ο άντρας της μήπως;
Απο το οικονομικό ήταν ΟΚ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο βρε Κατερινα μου, να σαι καλα:happy: τι ανακουφιση!!!!! Και αυτη η μάνα του η καημενη αν και δεν ειναι η συμπάθεια μου, τη λυπήθηκα ετσι που ξεροστάλιαζε εξω απο το κουτι... Αλλα χάρη σε σας κοριτσια ειμαι παρα πολύ χαρούμενη:):):):):):):):):) Ναστε καλά!!!!!!! Δευτερα λοιπον θα εχουμε νεα και απο τα 3 γατάκια. Σας φιλώ όλες, πολύ πολύ!!!!!!

Παιδια πρεπει να δούμε τι θα κάνουμε με το οικονομικό. Να τσοντάρουμε όλες για τα γατάκια!!!

Ε, ναι βρε παιδια, 3 γατάκια, φιλοξενείες και ιστορίες, ειναι υπερβολικο για έναν άνθρωπο!
Κατι ειπε η Αλίκη οτι εγινε συνεννοηση με την Όλγα και την Ασπασία;; Αλλά εκτός αυτού, ας μας πουν οι κοπέλες τι έξοδα έχουν γίνει να βοηθήσουμε.

Κατι ειπε η Αλίκη οτι εγινε συνεννοηση με την Όλγα και την Ασπασία;;
Μίλησα με την Ασπασία και βεβαίως συμφώνησε να διατεθούν τα χρήματα που είχαμε συγκεντρώσει τότε για το ασπρόμαυρο, στα γατάκια που βρήκε η Όλγα. Μου είπε ότι θα τηλεφωνούσε στην Κατερίνα ή την Ελένη για να συνεννοηθούν. Δεν ξέρω τι έγινε από κει και πέρα, θα μας πουν τα κορίτσια υποθέτω...:hmm:

Ας μας πουν οι κοπέλες, γιατί τρέχουνε που τρέχουνε στους γιατρούς, μην φορτώνονται και μόνες τους και το οικονομικό...

Ωραια, βρε παιδιά!
Κατερίνα πήγατε σε αυτό στην Ξάνθου τελικά; Εγώ θυμόμουν την Αρετή εκεί, το είδε ο άντρας της μήπως;
Απο το οικονομικό ήταν ΟΚ??
Nαι Βιβή μου σε αυτήν πήγαμε και όντως το είδε ο άντρας της. Για τα σημερινά μην ανησυχείτε, μόνο τα φάρμακα πλήρωσα και ήταν πολύ μικρό το ποσό. Αν ζητήσει και άλλα χρήματα τη Δευτέρα για τη φιλοξενια κλπ ας μας πει η Ολγα που θα μιλήσει μαζί του για να βοηθήσουμε.

Κατερινα πως ηταν το γατακι?
Ειχε ακομα τοσους ψυλλους?

Είχε αρκετούς!!! πάντως του έβαλε αμπούλα που είναι και για ψύλους και για τα ενδοπαράσιτα και νομίζω πως μετά και από αυτό θα φύγουν πια!

Νιωθω πολύ ομορφα που ειμαστε ομαδα...:) Ναστε καλά!!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι γλυκα το κακκομοιράκι; Aπίστευτοι ψύλλοι όμως... Ελενη, εβαλα και σήμερα το πρωί γιατι δεν πέθαναν όλοι χτες, ειχε παρα πολλους ακομα, οσο κι αν ειναι απιστευτο 3 φορες φάρμακο και δεν φευγανε...
Για το οικονομικό θα εχω μια εικονα τη Δευτερα που θα πάρω τη δικη μου γιατρο για τα άλλα 2 γατακια. Θα μου πει αν πρεπει να μεινουν κι άλλο ή τα παίρνουμε. Αγνωστο τι θα γινει... Αχ μακάρι να εχει εστω και ενα μάτι σε λειτουργία το άλλο το δυσμοιρο. Με την Ασπασία δεν εχω μιλήσει. Ας δουμε ποσα θα πει. Πάντως δεν ειναι εκμεταλευτρια η γιατρος. Αλλοι με τα κοκκινα γατακια με τη διάρροια πέρυσι ζητουσαν ανα γατικο ατομο τιμή ενω εκεινη δεν τα χρεωσε παρα για ενα. Ειναι καλος άνθρωπος και τα αγαπάει. Μενει να τα κάνει καλα.
Πάντως ο χτεσινος γιατρος μάπα ετσι; Ουτε ρινοτραχειήτιδα μας ειπε (για τη μάνα μονο-που δεν εχει κιολας)ουτε τιποτα.

Πάντως ο χτεσινος γιατρος μάπα ετσι; Ουτε ρινοτραχειήτιδα μας ειπε (για τη μάνα μονο-που δεν εχει κιολας)ουτε τιποτα.

Τελειως!:down:
Μηπως να πηγαινατε ή να ερχοταν για τον γατος της αδελφης σου κανενας αλλος?:/:

Ο κυριος Πάνος που του τις διαβάσαμε τηλεφωνικά ειπε: πολύ καλή εικονα εξετάσεων! Τον βρηκε καλό :blink: Η αδελφή μου ειπε μηπως να δοκιμάσουμε αυτους που πήγε η Κατερινιώ σήμερα. Ελπίζει ακομα η καημενη...:( Τον σηκώνει κάθε 3 ώρες για τσισα γιατι αλλιως τα κάνει μεσα στη φωλια, δεν προλαβαινει να βγει:/:

Ολγα τι έχει ο γάτος της αδερφής σου?

Παιδια κι εγω χαιρομαι οταν λειτουργει το φορουμ σαν ομαδα!!!!
:up::up:
Μπραβο σας!!!!
Ευχομαι τα καλυτερα για τα γατακια κι αν χρειαζεται βοηθεια, περιμενω να μου πειτε :):)
Πολυ καλα λειτουργησε η ομαδα!!!!!

Για το ζευγάρι που πήγα χθες το μικρό είχα καλή αίσθηση και ξέρω σίγουρα οτι βοηθάνε και αδέσποτα και προωθούν υιοθεσίες. Θυμάμαι είχαν μαζέψει και ένα σκυλάκι σε κάποια φάση. Εχουν και ένα δικό τους σκύλαρο, πολύ γλυκό! :)
Είναι καλά παιδιά και ενδιαφέρονται πιστεύω, τώρα θα δείξει.

Για την Ασπασία, νομίζω ειχαν μαζευτεί 125 ευρώ.
Ίσως πάω να το δω το γατάκι αύριο αν ειμαι εκεί κοντά.

βοηθάνε και αδέσποτα και προωθούν υιοθεσίες.
Ετσι ακριβώς είναι Βιβή μου. Μάλιστα μου είπε αν το βγάλουμε φωτογραφία να του δώσουμε μια να την βάλει στο ιατρείο, γιατί πολλές φορές έχει δώσει αδέσποτα γατάκια έτσι! :)

Ναι, έχω ακούσει καλά λόγια για αυτούς απο άσχετες πηγές.
Πάντως, σε περίπτωση που χρειαστεί φιλοξενία και ανοιχτός γιατρός σκ, ειναι διαθέσιμος και ο δικός μου γιατρός εδώ στο Νέο Κόσμο, που τον πήρα χθες σαν δεύτερη πιθανότητα, μήπως και δεν βρίσκατε άκρη με τα παιδιά στο Νέο Ψυχικό.

Tα νεα ειναι ως εξης: Με το νεο γατάκι αρκετά καλά. Τα μάτια καλα, ανοιχτα, αλλα πρεπει και το θελω κι εγώ να μεινει στο ιατρειο μια βδομάδα.
Τα άλλα 2 τα ίδια. Απο χλαμυδια το επαθαν ειπε. Το ενα εχει εναμισι ματι ανοιχτο, δηλαδή πολύ καλα και το αλλο κανενα. Ομως η γιατρος λεει απο αυτα που κανει ειναι σα να βλέπει:confused: Νομιζω οτι πρεπει να πάμε στον κ Πάνο για να το ανοιξουμε χειρουργικα. Ομως εκεινη ειπε οτι μπορει να τα κρατησει αλλες 1-2 μερες μεχρι να δω αν μπορουν να φιλοξενηθουν καπου :/: Δεν της ειπα οτι θα τα παω αλλου αλλα τη ρωτησα για εγχειρηση. Δεν πιστευει οτι θα ειχε αλλά διαφωνώ. Τα καλα νεα ειναι λοιπόν οτι ειναι πολύ καλα στην υγεια τους κατα άλλα και οτι θα πάρει μονο 50 ευρώ.

Ολγα τι έχει ο γάτος της αδερφής σου?
Ο Φρίσμπυ ειναι στα τελευταια του, θα γράψω θεμα για κεινον μολις μπορεσω:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back