Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Οχι δεν γίνεται αλλιως:/: Καλά προστατευμενο ειναι το μικρουλι μας εκει περα. Τι να κάνουμε καλύτερο; Πήγα και βρηκα το σκυλοσπιτο στο υπογειο και το εστρωσα με πανια και μια μεγάλη πετσετα. Θα το βγαλω εξω οταν ερθουν τα μικρά αλλα πρεπει να μικρυνω και την εισοδο να μην χωράνε οι μεγάλες:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μίλησα με τη γιατρο των 2 μικρων. Καλά, η κοπέλα ειναι απίστευτη. Εκτός του οτι μου ειπε οτι η τιμή αυτη θα ειναι, 50Ε δεν θα ανεβει, θα τα κρατησει κι άλλο λίγο σαν στεγη πια μεχρι κάτι να γινει, τουλάχιστον για το ένα. Και εκεινη ψάχνει, πρεπει κι εμεις. Θα πάω σήμερα ή αύριο να τα φωτογραφίσω μονο. Τι καλή κοπέλα...:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ έχει δημοσιευθεί καιρό το μήνυμα, το διάβασα χθες (στα γρήγορα, όχι όλα τα ποστ). Μπράβο σου Όλγα για ότι έκανες για τα γατάκια. :):):)Επίσης ήθελα να προτείνω να βρεθεί ένας τρόπος να μαζεύονται κάποια χρήματα για τέτοιες περιπτώσεις. Εάν ο καθένας συνεισφέρει από λίγα όποτε υπάρχει ανάγκη μαζεύεται εύκολα ένα μεγάλο ποσό. ;)Πολύ χάρηκα και με την ευαισθησία της γιατρού που δέχθηκε να το φιλοξενήσει.:up:
Μπράβο σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά νέα Ολγα!
Και πολύ καλή κοπέλα. Αντε να δουμε μπας και βρεθεί κάτι καλο για τα μικρα...

Η αλήθεια είναι ότι ενώ έχει δημοσιευθεί καιρό το μήνυμα, το διάβασα χθες (στα γρήγορα, όχι όλα τα ποστ). Μπράβο σου Όλγα για ότι έκανες για τα γατάκια. :):):)Επίσης ήθελα να προτείνω να βρεθεί ένας τρόπος να μαζεύονται κάποια χρήματα για τέτοιες περιπτώσεις. Εάν ο καθένας συνεισφέρει από λίγα όποτε υπάρχει ανάγκη μαζεύεται εύκολα ένα μεγάλο ποσό. ;)Πολύ χάρηκα και με την ευαισθησία της γιατρού που δέχθηκε να το φιλοξενήσει.:up:
Μπράβο σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έκανα και τιποτα βρε toulis μου:/: Νασαι καλα πάντως. Οσον αφορα τα χρηματα, είχαν μαζευτει κάποιοα για ένα γατάκι που δυστυχώς πέθανε πριν χρησιμοποιηθουν.:( Τα παιδια εδώ προθημοποιήθηκαν να τα χρησιμοποιήσουμε για τα εν λόγω γατάκια. Και ναι καλό είναι να μαζεβουμε οτι μπορει ο καθενας και οποτε, για τετοιες περιπτώσεις.

Τα νεα μας τώρα... Εβγαλα φωτό πριν απο λίγο στο ιατρειο. Δεν ειναι καλες γιατι με το φλας εκλειναν τελειως τα μάτια και χωρις ειναι κουνιμενες αφου συνεχεια κουνιώντουσαν. Τα μάτια ισως λογω τεχνητου φωτός δεν τα ειδα τα εκλειναν γενικά, ειδκα του τυφλού που ειναι κοριτσάκι. Ετρωγε επινε και συνεχεια γουργούριζε το γλυκό μου. Το αγορι πιο ζωηρούλι.Μολις σηκωνόμουν φοβόταν και ετρεχε. Μολις καθομουν, να τα χάδια. Πολύ γλυκά γατάκια και τα 2.
Φωτο θα βάλω πιο μετά να με βοηθήσει ο Παναγιώτης να τις φορτώσω γιατι είμαι λίγο άσχετη:redface:
Εχω κι άλλα νέα!!!!!! Επιασα τη μάνα τους, με τα χιλια ζόρια βέβαια, και την πήγα για στειρωση:up::up::up::up::up::up:Μιλαμε οτι το καλμιβετ δεν την έπιασε καθόλου. Ουτε καν ζαβλακόθηκε:blink: Μια το στριμωγμα, μια η κλουβα της γιατρου, μια και ισως ενα σχετικο χαλάρωμα, μπήκε στην κλουβα!!!!!!!! Το τι χτύπιμα και προσπάθεια να βγει δεν λέγεται. Αυριο θα την πάρουμε πίσω. Και αν με ξαναπλησιάσει ποτέ... Αλλά πια δεν με νοιάζει:P Με το ίδιο σύστημα αλλά με περισσοτερο φάρμακο ισως πρεπει να πιάσω και άλλες 3:blink::/: Πάντως μεγάλη επιτυχία :D

Βεβαια επιτυχια!!!! :up::up::up:
Μπραβο!!! Πολυ καλα νεα!!!

ωραια νεα!!! μπραβο της!!!!!

Καλά, Όλγα, είσαι φοβερή!! :)
Θα μάθω κι εγώ νέα απο τον άλλο μικρούλη σήμερα ελπίζω.

μπράβο Ολγάκι:up::up::up::up:

Μπράβο Όλγα επιτέλους και η μαμά !!!:up::up:

Εχω κι άλλα νέα!!!!!! Επιασα τη μάνα τους, με τα χιλια ζόρια βέβαια, και την πήγα για στειρωση:up::up::up::up::up::up:
Μπράβοοοοοοο!! :up: Τέλεια νέα!! Άντε, να στειρωθούν κι οι άλλες, να ησυχάζεις κι εσύ σιγά σιγά...

Μπράβο βρε Όλγα, χαρά στο κουράγιο σου.

Μπράβω!!!!!:up: Σε όλους!!!!!
Άντε και για υιοθεσία!!!!

Αχ μπράβο,πολύ ωραία! Θα ηρεμήσει και η γατούλα έτσι :up::up:

Αχ μπράβο,πολύ ωραία! Θα ηρεμήσει και η γατούλα έτσι :up::up:
Μεγάλη ανακούφηση... Η κακομοιρα όμως σήμερα θα στειρωθει, θα εχει πάρει μια τρομάρα... Μα πως θα την πιάσουν αναρωτιεμαι:confused: Α, Μiam είναι ίδια με το δικο σου το γατί. Φωτό λίγο αργότερα απο τα μικρά:redface: σόρρυ δεν τις φορτώσαμε χτες, αργησε να ερθει ο Πάνος να τις βάλει, με ετρεχε κι ο μικρος...

Γι' αυτό είναι αγρίμι, όποιος μοιάζεο με την γάτα μου είναι θηρίο :lol::lol::lol:

Γι' αυτό είναι αγρίμι, όποιος μοιάζεο με την γάτα μου είναι θηρίο :lol::lol::lol:

... :PΜα να μην την πιάσει καθόλου το καλμιβετ...:confused: Τιποτα;;;;; Οι άλλες 3 είναι ακομα πιο άγριες. Τι θα κάνω;;;;

:hmm::hmm: Με απόχη :lol::lol: Πιστόλι με βελάκια, σαν αυτά που ρίχνουν στα λιοντάρια :P

:hmm::hmm: Με απόχη :lol::lol: Πιστόλι με βελάκια, σαν αυτά που ρίχνουν στα λιοντάρια :P

:lol::lol::lol: Α, ναι! Πολύ καλή λύση το δευτερο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back