Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Καμμια το ξερω, αλλά αυτες εχουμε
drusilia
Διάσημο μέλος
Ίσως μπορώ να πεταχτώ εγώ μέσα στην άλλη εβδομάδα με ένα φίλο που τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες. Μπορείς να μου πεις ωράρια της κτηνιάτρου αυτής, Όλγα; Και διεύθυνση;
Για τον άλλο μικρούλη στην Αρετή δεν πρόλαβα να πάω σήμερα. Αν και δεν νομίζω να έχει βελτιωθεί τραγικά απο την Τετάρτη.... Θα την πάρω τηλ να δω τι γίνεται.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά κι εγώ προσπάθησα να τα βγάλω όπως ειναι αλλά δεν καθόντουσαν με τιποτα... Η τυφλή κάθεται πιο ήσυχα και εχει βγει καθαρά αλλά εχει κλειστα μάτια. Δεν ξερω τι ειναι καλύτερο... Λετε να εχει νοημα να βγουν καλύτερες φωτό;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν βλέπουν έστω και λιγο ειναι πολύ καλο γιατι θα αντισταθμιζουν την όραση και με τις άλλες αισθησεις και θα ειναι οκ.
θα παω να τα δω καποια στιγμη κι εγώ παντως και βλεπουμε
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
απο το θεόκλειστα μάτια που ειχε. Κλειστα τα ειχει και προχτες αλλά οχι σφραγισμενα
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Για το μικρούλι μας παιδιά. Το μαυρόασπρο. Πέθανε... Πήρε η Drusilia τηλ να δει τι κάνει και της ειπαν τα μαντάτα... Το μάτι δεν έλεγε να γινει καλά και κάποια εμπλοκή έγινε, δεν ξερουν αν ειχε και κάτι άλλο που δεν φαινοταν. Δεν άντεξε... Θα σας τα πει και η ίδια καλύτερα γιατι απο τη στενοχώρια μου δεν συγκράτησα άλλες λεπτομεριες. Μου εχει συμβει άλλες 2 φορες να πεθάνει γατάκι σε κτηνίατρο εκει που δεν φαινοταν ετοιμοθάνατο
Σιγουρα καναμε οτι μπορούσαμε, δεν χωράει αμφιβολία αλλά δεν γίνεται να μην σκας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Και ότι μιλούσαμε χθές γιαυτόν με την Σαρδέλα.......Δεν το πιστεύω..Και είχαμε μια χαρά που πήγαινε καλά........
:cry::cry::cry::cry:
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
φάνηκε ότι καλυτέρευε...ποιος ξέρει, μπορεί να υπήρχε μόλυνση και σε κάποιο εσωτερικό όργανο...και συζητούσαμε με τη Βιβή πως θα κανονίσουμε για υιοθεσία...τι κρίμα...

Να μπει η Βιβη να μας πει λεπτομερειες!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ βρε Βιβή εσύ το είχες ζήσει περισσοτερο απο όλους μας...Ειδα και τη μαμα του κάτω τώρα που πήγα να ελευρερώσω απο το κλουβι την άλλη που στειρώθηκε. Η άλλη (η μαμά των ημίτυφλων) εντάξη είναι εφαγε κονσέρβα που της εδωσα -για να την γλυκάνω- και εφυγε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Πήρα να ρωτήσω και να μου λεει αυτος
"δεν εχω καλά νεά δυστυχώς..." "Δηλαδή, τι το μάτι του δεν θα γίνει καλα;" Όχι, μου λέει, πέθανε.
Μου ειπε οτι είχε αρχίσει πάλι να έχει μυξούλες παρασκευή, το μεσημέρι το άφησαν οκ και μετά το απογευμα το βρήκαν πεθαμένο!
Έπαθα σοκ! Μιλήσαμε λιγη ωρα, μου ειπε οτι απο την πείρα τους μικρά γατάκια που είναι σε αυτην την κατάσταση αν δεν αναρρώσουν απο τις πρώτες ημέρες μετά υπάρχει η πιθανότητα να τους έχει μείνει κάποια βλάβη που δεν φαίνεται, στα νεύρα ίσως και να πειράξει και την καρδούλα τους. Στενοχωρήθηκαν κι αυτοι μου ειπε γιατι ειναι δύσκολο να το φροντιζεις καθε μέρα και μετά να γίνεται αυτο.
Τέλος πάντων, θα πάω απο κοντα να δω τι θα μου πουν απο λεφτά, δεν ηθελε να μου πει κι εγώ δεν ήμουν σε καλή κατάσταση για να επιμείνω.
Έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατι οντως φαινόταν να πηγαινει καλα, δεν μου είχε περάσει καν απο το μυαλο αυτή η περίπτωση.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool