Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Τη τυφλή ή σχεδον τυφλή θα την κρατήσει κι αλλο λιγο κι αφου επιστραφει ο αδελφός της μάλλον. Οσο ομως τα κρατάει καλό δεν ειναι; Και εμεις να ψάχνουμε;:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αυτό θα γίνει ουτως ή άλλως...στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να βρεθούν συνειδητοποιημένοι ζωοφιλοι...θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω αλλα ελπίζω ..:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια φωτο απο ολες τις χάλια ειναι η πιο καλη για αγγελία; Το ενα; Με το ενα ματι να φαίνεται; Το άλλο με τα δύο κλειστα και μια κουκιδα χαραμάδα να ανοιγει; Μαζί;:/: Καμμια το ξερω, αλλά αυτες εχουμε:redface:

Χμ, μπορούμε να βάλουμε την αγγελία εδώ με αυτές που έχουμε άμεσα αλλά να τραβήξουμε και άλλες σύντομα.
Ίσως μπορώ να πεταχτώ εγώ μέσα στην άλλη εβδομάδα με ένα φίλο που τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες. Μπορείς να μου πεις ωράρια της κτηνιάτρου αυτής, Όλγα; Και διεύθυνση;

Για τον άλλο μικρούλη στην Αρετή δεν πρόλαβα να πάω σήμερα. Αν και δεν νομίζω να έχει βελτιωθεί τραγικά απο την Τετάρτη.... Θα την πάρω τηλ να δω τι γίνεται.

Λετε ειναι καλύτερα να φαίνονται με ανοιχτα τα ματια; Θα ειναι φρίκη σας το λέω...:/: Καλά κι εγώ προσπάθησα να τα βγάλω όπως ειναι αλλά δεν καθόντουσαν με τιποτα... Η τυφλή κάθεται πιο ήσυχα και εχει βγει καθαρά αλλά εχει κλειστα μάτια. Δεν ξερω τι ειναι καλύτερο... Λετε να εχει νοημα να βγουν καλύτερες φωτό;

Ίσως έχει. Αν θες Ολγα πες μου λεπτομέρειες για την κτηνιατρο να περάσουμε να τα φωτογραφίσουμε και βλέπουμε. Ο φίλος μου ειναι πολύ καλος στη φωτογραφία, πιστεύω θα τα αναδείξει.

Οκ. Ετσι κι αλλιως αύριο δεν εχει ιατρειο οποτε αύριο θα βρω την κάρτα με την ακριβή διευθυνση και τηλ. Ευχαριστώ πολύ:happy:

όμως ...για να κλείνουν τα μάτια στο φλας δεν παει να πει ότι κάτι την ενοχλεί? ότι κάτι βλέπει? δεν ξέρω και πάλι αλλά λογικό μου φαίνεται, ίσως βλέπει μόνο φως και σκοτάδι, σκιες ..

Ναι, το οτι τα κλεινουν σημαινει οτι βλεπουν κατι σιγουρα. Δεν δοκιμάσατε να δειτε αν ακολουθούν κινήσεις με τα μάτια; Δηλαδή αν τους κουνήσει κάποιος χέρι μπροστά τους τι κάνουν;
Αν βλέπουν έστω και λιγο ειναι πολύ καλο γιατι θα αντισταθμιζουν την όραση και με τις άλλες αισθησεις και θα ειναι οκ.

θα παω να τα δω καποια στιγμη κι εγώ παντως και βλεπουμε

Σιγουρα βλέπει σκιες το λιγοτερο το κοριτσάκι. Κάτι ειναι κι αυτο:happy: απο το θεόκλειστα μάτια που ειχε. Κλειστα τα ειχει και προχτες αλλά οχι σφραγισμενα:/:

Εχω πολύ δυσάρεστα νεα. :(:(:(:( Για το μικρούλι μας παιδιά. Το μαυρόασπρο. Πέθανε... Πήρε η Drusilia τηλ να δει τι κάνει και της ειπαν τα μαντάτα... Το μάτι δεν έλεγε να γινει καλά και κάποια εμπλοκή έγινε, δεν ξερουν αν ειχε και κάτι άλλο που δεν φαινοταν. Δεν άντεξε... Θα σας τα πει και η ίδια καλύτερα γιατι απο τη στενοχώρια μου δεν συγκράτησα άλλες λεπτομεριες. Μου εχει συμβει άλλες 2 φορες να πεθάνει γατάκι σε κτηνίατρο εκει που δεν φαινοταν ετοιμοθάνατο:/: Σιγουρα καναμε οτι μπορούσαμε, δεν χωράει αμφιβολία αλλά δεν γίνεται να μην σκας...

ΟΧΙ ρε παιδιά!!!:(:(:(
Και ότι μιλούσαμε χθές γιαυτόν με την Σαρδέλα.......Δεν το πιστεύω..Και είχαμε μια χαρά που πήγαινε καλά........

:cry::cry::cry::cry:

Kαι εγώ δεν μπορω να το πιστεψω...:cry::cry::cry::cry: Και πήγαινε καλύτερα... Αλλα ξαναχειροτερεψε λέει προχτες. Τι γκαντεμιά. Οσες το γνωρίσαμε απο κοντά το θεωρήσαμε δικο μας γατάκι...

παιδιά πολύ κρίμα, το καημένο...:( φάνηκε ότι καλυτέρευε...ποιος ξέρει, μπορεί να υπήρχε μόλυνση και σε κάποιο εσωτερικό όργανο...και συζητούσαμε με τη Βιβή πως θα κανονίσουμε για υιοθεσία...τι κρίμα...:(

Κριμα ρε γμτ!:(:(:(:(:(
Να μπει η Βιβη να μας πει λεπτομερειες!

Εκεινη η καημενη που πήγαινε και το εβλεπε κιολας;:/: Αχ βρε Βιβή εσύ το είχες ζήσει περισσοτερο απο όλους μας...
Ειδα και τη μαμα του κάτω τώρα που πήγα να ελευρερώσω απο το κλουβι την άλλη που στειρώθηκε. Η άλλη (η μαμά των ημίτυφλων) εντάξη είναι εφαγε κονσέρβα που της εδωσα -για να την γλυκάνω- και εφυγε.

Ξεχασα να πω. Ρώτησε η Βιβή ποσο κοστησε το γατάκι και της ειπαν τιποτα. Αλλά εκεινη θα περάσει απο κει. Για να ξαναρωτήσει και να δώσει ενα ποσο τουλάχιστον για τα φάρμακα. Σωστά;

πολυ στεναχωρηθηκα!!! δεν αντεχω να ακουω τετοια :cry::cry::cry:

Αφήστε ρε παιδια, έπαθα, σοκ... :cry::cry:
Πήρα να ρωτήσω και να μου λεει αυτος
"δεν εχω καλά νεά δυστυχώς..." "Δηλαδή, τι το μάτι του δεν θα γίνει καλα;" Όχι, μου λέει, πέθανε.

Μου ειπε οτι είχε αρχίσει πάλι να έχει μυξούλες παρασκευή, το μεσημέρι το άφησαν οκ και μετά το απογευμα το βρήκαν πεθαμένο!
Έπαθα σοκ! Μιλήσαμε λιγη ωρα, μου ειπε οτι απο την πείρα τους μικρά γατάκια που είναι σε αυτην την κατάσταση αν δεν αναρρώσουν απο τις πρώτες ημέρες μετά υπάρχει η πιθανότητα να τους έχει μείνει κάποια βλάβη που δεν φαίνεται, στα νεύρα ίσως και να πειράξει και την καρδούλα τους. Στενοχωρήθηκαν κι αυτοι μου ειπε γιατι ειναι δύσκολο να το φροντιζεις καθε μέρα και μετά να γίνεται αυτο.

Τέλος πάντων, θα πάω απο κοντα να δω τι θα μου πουν απο λεφτά, δεν ηθελε να μου πει κι εγώ δεν ήμουν σε καλή κατάσταση για να επιμείνω.
Έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατι οντως φαινόταν να πηγαινει καλα, δεν μου είχε περάσει καν απο το μυαλο αυτή η περίπτωση.

Κουράγιο:cry:... Ήσουν τόσο καλή μαζί του πάντως, μπράβο σου και σε όλες σας δηλαδή...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back