Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Γιατι βρε αν υπάρχει κανεις να σε πάει;:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μονο αν κάποια κοπέλα εχει κέφι να τα δει.:)
Αλλά πιστεύω οτι θα φτάσουμε πολύ πιο γρήγορα με τη μηχανή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο Δευτερα θα μπορουμε να τα πάρουμε ερκει να πάρουμε το οκ απο τη νεα τους μαμά:happy:

η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα που υπήρξαν τόσες προσφορές για βοήθεια κάθε είδους. εγώ σκεφτόμουν κ για κυριακή απόγευμα, αλλά προφανώς θα είναι κλειστό το κτηνιατρείο? πάντως καθώς ούτε κ εγώ έχω άλλο μεταφορικό μέσο πέρα από το ποδήλατο δεν έχω καλύτερη πρόταση για τη μεταφορά. Καλαθάκι ευπρόσδεκτο:). για λεπτομέρειες να συννενοηθώ με όλγα???

Σας ευχαριστώ όλους, για όλα. Χιλια ευχαριστώ για την αγαπη σας γι αυτα τα γατάκια :) Σήμερα μου ειπε η γιατρος οτι ηταν πιο καθαρά και ανοιχτα τα ματακια τους μάλλον όπως τα ειχα δει εγω εκεινη τη μέρα.Και εχουν και φωτοφοβία στο εντονο φως γι αυτο και τα κλεινουν:/:
Το αποφάσισες λοιπόν ε; Ωραία!!!! Θα σου τηλεφωνήσω αν και θα μιλήσεις και με τη Βιβή (Drusilia) που θελει να βοηθησει στη μεταφορά και να στα φέρει:happy: Και ναι μωρε κλειστο θα είναι το ιατρειο. Απο Δευτερα.:up::up::up::up::up::up::up:

και γω δεν οδηγώ γμτ.εαν χρειαστει τη γατοφόρο πως θα το κάνουμε παιδιά?

Εκτελούνται μεταφορές

Αν θέλετε βοήθεια από Δευτέρα απόγευμα που θα έχω το αμάξι (είναι στο συνεργείο) μπορώ να σας βοηθήσω κυρίος Δευτέρα και Τετάρτη που έχω ρεπό αυτή την εβδομάδα:D

Το τηλ. μου είναι στη Καραμέλα.

Μεταφορες ο Γιοντάραααας! :P Ωραία! Γατάκια ευχαριστουνε! Συναδέλφισσα, που μένεις; Τα γατάκια βρίσκονται Αγ. Παρασκευή και πρεπει να πάνε Κυψέλη. Ομως να μας πει και η Βιβή. Α, Τετάρτη κλεινει 2 η ώρα η γιατρος:/: Επίσης, βασικό, πρεπει να μάθουμε και τα ωράρια της Λελένιας. Θα μιλήσουμε αύριο στο τηλ και θα σας πούμε σχετικά με αυτο ή εγώ ή εκεινη αν το δει πριν την πάρω:)

Και η δική μου προσφορά συνεχιζει φυσικά να ισχύει. Λαλένια όποτε νομίζεις μου τηλεφωνείς. Ευχομαι όλα να πάνε καλά με τη συγκατοίκηση! Χριστέ μου πόσο συγκινητικό είναι που σώθηκαν αυτά τα γατιά.. Μπράβο σας κορίτσια!

Κidenio τι να πω...:):):):):) Εισαι φοβερή. Τετοια προσφορά δεν εχει ξαναγίνει.:redface: Νασαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχομαι να πάνε ολα καλά και να μην χρειαστει να φυγει το ενα αργότερα. :/: Οπως και ναχει, αφου η Lalenia θέλει, απο και ξεκινάει η νέα ζωή για τα γατάκια:up:

Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών μένω, άμα είναι τηλ. κοριτσια;):D

Mίλησα με το καλό Yodaki:happy: και μου ειπε οτι την Τετάρτη θα πάει για την υιοθεσία του κουταβιού, οποτε μενει η αυριανή Δευτερα αν ο κυριος μαστορας της εχει φτιάξει το αυτοκίνητο:/: Ελπίζω πως ναι, ξερετε τώρα τα συνεργεία... Αλλιως θα χρειστουμε άλλον εθελοντή :redface:

Καλε, μην αγχώνεστε! Θα την κάνουμε με το μηχανάκι τη μεταφορά! Λαλένια (ή Όλγα) στείλε μου με πμ το τηλ σου να συνεννοηθούμε. Θα μιλήσω και με τη γιατρο και θα γινει πολύ εύκολα η δουλεια. Καλύτερα με μηχανη να μην έχουμε και θέμα πάρκινγκ στην Κυψέλη.

Το βασικο ειναι να βρούμε μια κοινή ώρα.

Εγώ μπορώ να βοηθήσω με το αυτοκίνητο όποια μέρα και ώρα θέλετε (προτιμώ βέβαια πρωί ή μεσημέρι), εκτός της Δευτέρας που έχω να διαβάσω και να πάω μάθημα. Αν θέλετε, στείλτε pm και κανονίζουμε:)

Οχι μωρε κοριτσια δεν χρειάζεται λέει η Drusilia, προτιμάει με το μηχανάκι να μην χρειαστει και παρκάρισμα. Αρα μένει να συννενοηθουν μεταξύ τους τα κορίτσια για μερα και ώρα:happy:

εγώ πάντως κράτησα κ τηλ Στέλλας, μήπως κ δεν μπορέσουμε αύριο να το κάνουμε, καθώς κτηνίατρος ίσως κλείνει νωρίτερα. Για το θέμα του πάρκινγκ, επειδή απέναντι από εκεί που μένω υπάρχει ιδιωτικό πάρκινγκ, είναι συνήθως μια θέση επί του δρόμου ελεύθερη, οπού κ με ενα σημείωμα μπορείς πιστεύω ν'αφήσεις αυτοκίνητο για λίγη ώρα...

Λοιπον, καναμε την μεταφορά των μικρών με επιτυχια. Η Λαλένια νομιζω θα ειναι μια πολύ άξια γατομαμά για τα μικρά, κρινοντας και μόνο απο τον κούκλο γατούλη που έχει ήδη! :)
Ελπίζω βέβαια ο καημενούλης να συνηθίσει γρήγορα την παρουσια των μικρών, είχε τρομάξει αρκετά...

Οπως κι αν εχει, θέλω να πω για μια ακομα φορα πόσο με έχει γοητεύσει ειδικά το κοριτσάκι. Είναι τοσο χαριτωμένο και γουργουριστο, σου φτιάχνει τη διάθεση και μονο να το βλέπεις! :inlove::inlove:

Ελπίζω αν τα ξαναδώ να εχουν συμφιλιωθεί με το γατούλη γιατι σήμερα οση ώρα ημουν εκει τα είχαμε στη γατοφόρο να τα συνηθισει με ασφάλεια ο μικρός. Και δεν μπορούσα να τα ζουλήξω!

Τις καλύτερες ευχές μου στα μικρά και τη Λαλένια, και τον κούκλο γατούλη της! Και για ο,τι χρειάζεται εδώ ειμαστε πάλι! :)

Mιλήσαμε με τη Λαλένια αφου εφυγες και ο γατουλης-μωρε το ονομά του δεν τη ρώτησα- ήταν ήρεμος και κοιμόταν. Τα ξέχασε; Δεν ξερω, αλλά τα μικρά θα μέινουν στο μπάνιο αποψε για ασφάλεια:) Ολα καλα προς το παρον και πιστευω οτι γρήγορα θα συνηθίσει και θα γινουν φίλοι.Αφου κι αυτος πιτσιρικάκι ειναι 6 μηνών:happy: και χωρις παρεα τις ώρες που η μαμα του δουλευει. Περιτο να πω ποσο χαίρομαι για όλο αυτο...:D

:up:ΜΠΡΑΒΟ:up:

γιούπιιιιιιιιιιιιιιι:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back