Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Αλλά πιστεύω οτι θα φτάσουμε πολύ πιο γρήγορα με τη μηχανή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

lalenia
Νεοφερμένο μέλος
. για λεπτομέρειες να συννενοηθώ με όλγα???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα μου ειπε η γιατρος οτι ηταν πιο καθαρά και ανοιχτα τα ματακια τους μάλλον όπως τα ειχα δει εγω εκεινη τη μέρα.Και εχουν και φωτοφοβία στο εντονο φως γι αυτο και τα κλεινουν
Το αποφάσισες λοιπόν ε; Ωραία!!!! Θα σου τηλεφωνήσω αν και θα μιλήσεις και με τη Βιβή (Drusilia) που θελει να βοηθησει στη μεταφορά και να στα φέρει
Και ναι μωρε κλειστο θα είναι το ιατρειο. Απο Δευτερα.

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν θέλετε βοήθεια από Δευτέρα απόγευμα που θα έχω το αμάξι (είναι στο συνεργείο) μπορώ να σας βοηθήσω κυρίος Δευτέρα και Τετάρτη που έχω ρεπό αυτή την εβδομάδα

Το τηλ. μου είναι στη Καραμέλα.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία! Γατάκια ευχαριστουνε! Συναδέλφισσα, που μένεις; Τα γατάκια βρίσκονται Αγ. Παρασκευή και πρεπει να πάνε Κυψέλη. Ομως να μας πει και η Βιβή. Α, Τετάρτη κλεινει 2 η ώρα η γιατρος
Επίσης, βασικό, πρεπει να μάθουμε και τα ωράρια της Λελένιας. Θα μιλήσουμε αύριο στο τηλ και θα σας πούμε σχετικά με αυτο ή εγώ ή εκεινη αν το δει πριν την πάρω
kidenio
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εισαι φοβερή. Τετοια προσφορά δεν εχει ξαναγίνει.
Νασαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχομαι να πάνε ολα καλά και να μην χρειαστει να φυγει το ενα αργότερα.
Οπως και ναχει, αφου η Lalenia θέλει, απο και ξεκινάει η νέα ζωή για τα γατάκια
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
και μου ειπε οτι την Τετάρτη θα πάει για την υιοθεσία του κουταβιού, οποτε μενει η αυριανή Δευτερα αν ο κυριος μαστορας της εχει φτιάξει το αυτοκίνητο
Ελπίζω πως ναι, ξερετε τώρα τα συνεργεία... Αλλιως θα χρειστουμε άλλον εθελοντή 
drusilia
Διάσημο μέλος
Το βασικο ειναι να βρούμε μια κοινή ώρα.
stellak
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

lalenia
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Ελπίζω βέβαια ο καημενούλης να συνηθίσει γρήγορα την παρουσια των μικρών, είχε τρομάξει αρκετά...
Οπως κι αν εχει, θέλω να πω για μια ακομα φορα πόσο με έχει γοητεύσει ειδικά το κοριτσάκι. Είναι τοσο χαριτωμένο και γουργουριστο, σου φτιάχνει τη διάθεση και μονο να το βλέπεις!

Ελπίζω αν τα ξαναδώ να εχουν συμφιλιωθεί με το γατούλη γιατι σήμερα οση ώρα ημουν εκει τα είχαμε στη γατοφόρο να τα συνηθισει με ασφάλεια ο μικρός. Και δεν μπορούσα να τα ζουλήξω!
Τις καλύτερες ευχές μου στα μικρά και τη Λαλένια, και τον κούκλο γατούλη της! Και για ο,τι χρειάζεται εδώ ειμαστε πάλι!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολα καλα προς το παρον και πιστευω οτι γρήγορα θα συνηθίσει και θα γινουν φίλοι.Αφου κι αυτος πιτσιρικάκι ειναι 6 μηνών
και χωρις παρεα τις ώρες που η μαμα του δουλευει. Περιτο να πω ποσο χαίρομαι για όλο αυτο...
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΠΡΑΒΟ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool