Τσίρκο στη Θεσσαλονίκη

Νομίζω οι μεγάλες οργανώσεις όπως ο Αρκτουρος θα μπορούσαν να δράσουν δυναμικά και να βρουν άκρη. Αυτοί μπορούν να τα βάλουν με το δήμο αλλά θα ασχοληθούν; Τόσο καιρό προσπαθούμε και αυτοί περίμεναν την επέτειο για να μαζέψουν υπογραφές.
εμεις θα τους στηριξουμε με τις υπογραφες μας και απο εκει και περα...παντως ειναι πολυ σκτ που τους ακουω αυτη την ωρα...ειναι πολυ κοντα μου,το βλεπω απο το επανω μπαλκονι.και εμεις εδω κατι λεγαμε για να στειλουμε αστυνομια..δεν ξερω τι εγινε και δεν πηγε,,θα μαθω και θα σας πω αυριο..παντως αν γινει μεγαλος ντορος τωρα και μια που η ΄΄καραμελα΄΄περι συμβασεων ληγει το 2008 .ισως το δει λογικοτερα ο δημος πολιχνης κ δεν δωσει αδεια..ο καινουριος παντως δημαρχος της ευκαρπιας δεν δινει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ασχολούνταν οι οργανώσεις, και αστυνομία θα πήγαινε και ότι ζήτησες από το δήμο θα το έδινε και αν υπήρχε παρανομία από την πλευρά του δήμου θα είχαν και δικαστήρια. Αλλά αυτοί ασχολούνται μια στις τόσες γιατί νοιάζονται μόνο για τα είδη και όχι για τα άτομα. Απορώ πως ασχολήθηκαν και πήραν τις αρκούδες από τους γύφτους που τις τυραννούσαν. Μάλλον επειδή ήταν είδος προς εξαφάνιση. Ασχολήθηκαν ζεστά και τις μάζεψαν στα σβέλτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σιγουρα ετσι ειναι...απλα ο καθενας απο εμας καλο θα ειναι να κανει οτι μπορει..οσο παραπανω πιεση ασκησουμε[απο ολες τις πλευρες τοσο καλυτερα]τη Δευτερα θα τηλ.να δω μηπως βγηκε το χαρτι που ζητησα ,που δεν νομιζω..απο το νομο εχουν 60 ημερες περιθωριο να δωσουν εγγραφο μετα απο απλη αιτηση..η πλακα ειναι πως πηγε και αλλος να κανει αιτηση με faxπου εστειλε και του ειπαν και καλα οτι χαθηκε..εγω ευτυχως πηγα εκει και κρατησα και φωτοτυπια της αιτησης με αριθμο.πρωτοκ...σιγουρα εκεινη τη μερα που με ειδαν μονη ,θα λεγαν απο μεσα τους ΄΄σιγα μωρε ΄΄κτλ,αλλα ευτυχως βλεπω μεγαλη κινητοποιηση πλεον ,απο πολλους και με αρκετη δυναμη...ευτυχως

Ακουσε κανεις την ΕΤ3 τελικα για το τσίρκο?

Εγω ΕΤ3 δεν πιανω, γιατι τι εγινε;

Δυστυχώς λόγο ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα να βρεθώ με την Κική για να πάμε μαζί όπως είχαμε πει,αλλά πήγα με τον πατέρα μου και τον δήμαρχο Ευκαρπίας την Πέμπτη στο δημαρχείο Πολίχνης,κάναμε ότι μπορούσαμε και μας είπε ότι θα ειδοποιήσει τους καθηγητές και τους δασκάλους να ενημερώσουν τους μαθητές,αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ αληθινός αυτός

Το περιοδικό"TI-Vo" δίνει δώρο dvd με τσίρκο!!!:blink:

Εξίσου ο ελέυθερος τυπος δινει δωρο CD για κυνηγοσκυλα και το εθνος νομιζω δινει το περιοδικο κυνηγι.... μετα απο τοσες φωτιες συνεχίζουν...

δεν βαζουμε μυαλο εμεις και 100 χρονια να περασουν,,,αχ:hmm:

Πάντως χθές στήν περιοχή μού πέταξαν αυτά..
tyutyumo9.png
srtrtycb5.png

Πάντως χθές στήν περιοχή μού πέταξαν αυτά..
tyutyumo9.png
srtrtycb5.png
ναι το κανουν ζωοφιλοι για αντιπερισπασμο..ειχε γινει και σε αλλα μερη..το τσιρκο για κακη μας τυχη και παρα τις προσπαθειες πολλων ειναι ακομη στη θεση του και γινονται οι ΄΄παραστασεις΄΄κανονικα...:/:το ακουω καθε μερα:mad:

Πολύ ωραία ιδέα πάντως εκ μέρους των φιλόζωων:up::up:

exposure243, που κοντά μένεις??? Μόνο Χαριλάου πετάξαμε,δεν ξέρω αν πήγε κανείς και πουθενά αλλού :confused:

Νεάπολη μένω.
Συγκεκριμένα τά βρήκα στην οδό Λαγκαδά στά Συμμαχικά πού λεμε
2-3 είδα μόνο.

Τελικα το τσιρκο πηρε παραταση και θα συνεχισει εως τις 11-11

Έπρεπε να γίνονται συνέχεια ανακοινώσεις από ραδιόφωνα και τηλεόραση να μην πηγαίνει ο κόσμος, θα μπορούσε επίσης να προβάλλονται σε κάποια σημεία της Πολίχνης εικόνες των παρασκηνίων να τις βλέπει ο κόσμος.
Ο αρκτουρος θα μπορούσε να τα κάνει αυτά.

Δεν ξερω τι να σου πω,ενω στην αρχη ηταν απιστευτη η κινητοποιηση απο πολλους,,μαλλον κοπασε αποτομα..εγω εμεινα στη φαση που μια δικηγορος θα αναλαμβανε την υποθεση για να βρει ακρη με την αδεια κτλ..αυτο πριν κανα 10ημερο περιπου..σημερα κοντεψα να αρπαξω μια ταμεια ενος σουπερ μαρκετ που ψωνιζα μαζι με τα παιδια μου..ειδε παιδια αυτη κ πηγε να μου δωσει εκπτωτικο κουπονι για το τσιρκο..με εντονο υφος [ειχα και νευρα γιατι πηρε παραταση]της ειπα δυνατα να ακουνε και οι τριγυρω ΄΄ειμαστε κατα του τσιρκου,δεν ειναι διασκεδαστικο να βλεπεις αγρια ζωα τα οποια εχουν υποστει φοβερα βασανιστηρια,,κ ειναι ντροπη να τα δινεται αυτα..ξερω πως δεν ηταν υπευθυνη η κοπελα,αλλα ηθελα να με ακουσουν και οι αλλοι που ηταν διπλα μου

Το στέλνουμε όλοι με φαξ; Εγώ πάντως το έστειλα
2310648211

clip67aes0.jpg

μεσα......

Θελει συνεχες κυνηγι παιδια εκαναν μια εκπομπη στην ΤΩ εδω με εμας και τη δικηγορο δεν εχω ΤΒ και δεν την ειδα( ειμαι κατα). Λαιφ εαν θελεις μπορεις να εισαι εσυ υπευθυνη απο τον Αργο μαζι με την προεδρο κ τη δικηγορο δεν υπαρχει αλλος σε μας ολοι ειναι απασχολημενοι να φιλοξενουν και να πιανουν ζωα για στειρωση κλαι να περιθαλπουν.

Μας χρειαζεται ενα ατομο για το τσιρκο , ενα για τα πειραματοζωα , ενα για τα εξωτικα ζωα κι ενα για τα ζωα φαρμας.Θα ασχολουνται μοναχα με αυτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back