Τσίχλα στο πατουσάκι..

Cleopatra

Δραστήριο μέλος

Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα.
Σήμερα το χαζούλι μου ενώ είχα πάει να κάνω καφεδάκι, ανέβηκε πάνω στο γραφείο μου, πάτησε μέσα στο τασάκι που είχα αφήσει μια τσίχλα και κόλλησε ακριβώς στην πατουσίτσα του. :/:
Τον είδα μετά που γλειφόταν έντονα εκεί και μόλις είδα τι έχει του έβγαλα με το χέρι όσο μπορούσα αλλά έχει μείνει ακόμα αρκετό στις τριχούλες. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Κι αν ναι, τι κάνατε για να το βγάλετε? Δεν φαίνεται να τον ενοχλεί αλλά δεν θέλω να του ερεθίσει το δερματάκι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ.. δοκίμασε λίγο ζεστό νεράκι και τρίψε το λίγο μήπως και βγει καθόλου!Και η δικιά μου όλο σε κάτι τέτοια χώνεται πω πω είναι πολύ τσαχπίνικα τελικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπόρεσα να του το καθαρίσω.. Έβλεπε το χέρι μου σαν παιχνίδι και με τόσες δαγκωνίες δεν ήταν δυνατόν να τον ακινητοποιήσω.. Αχ αυτά τα μωρά μας στα πιο απίθανα μέρη πηγαίνουν!!:lol:
Χτες επιτέλους ανακάλυψα και γιατί το σφουγγάρι των πιάτων βρίσκεται κάθε πρωί στο σαλόνι μου.. Μήπως να τον πλύνω μ'αυτό που το έχει μαθει κιόλας? :hmm: :P :P

Χτες έσπαγα το κεφάλι μου για να θυμηθώ μέχρι που ο άντρας μου είπε: "Κάλε, όταν ήσουν μικρή δεν σου κολλάγαν τσίχλα στα μαλλιά;;;" :lol:
Αν δεν είναι αργά, δοκίμασε να βρέξεις ένα κομμάτι βαμβάκι στυμμένο κάλα με λίγη βενζίνη, να του καθαρίσεις την πατούσα και μετά αμέσως με καθαρό νεράκι να το ξεπλύνεις.
Πάντως εάν κάνεις λίγη υπομονουλα, οι τριχουλιτσες της θα μαδήσουν και θα ξαναβγούν. Δεν θυμάμαι, ακριβώς. Πρέπει να το είχε πάθει και η μικρή μου και δεν ήξερα τι είναι επειδή έκανε τις βόλτες της έξω. Και τώρα που είδα το μήνυμα σου, το κατάλαβα :redface:. Πάντως, έπεφταν οι τρίχες με οτιδήποτε ήταν κολλημένο πάνω της και ξαναφυτρωναν.

Τα λίγα υπολείμματα τσίχλας δεν πρόκειται να του κάνουν κακό, αλλά η λίγη βενζίνη μπορεί να το βλάψει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back