Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα.
14-04-07
19:51
Σήμερα το χαζούλι μου ενώ είχα πάει να κάνω καφεδάκι, ανέβηκε πάνω στο γραφείο μου, πάτησε μέσα στο τασάκι που είχα αφήσει μια τσίχλα και κόλλησε ακριβώς στην πατουσίτσα του.
Τον είδα μετά που γλειφόταν έντονα εκεί και μόλις είδα τι έχει του έβγαλα με το χέρι όσο μπορούσα αλλά έχει μείνει ακόμα αρκετό στις τριχούλες. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Κι αν ναι, τι κάνατε για να το βγάλετε? Δεν φαίνεται να τον ενοχλεί αλλά δεν θέλω να του ερεθίσει το δερματάκι..
Τον είδα μετά που γλειφόταν έντονα εκεί και μόλις είδα τι έχει του έβγαλα με το χέρι όσο μπορούσα αλλά έχει μείνει ακόμα αρκετό στις τριχούλες. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Κι αν ναι, τι κάνατε για να το βγάλετε? Δεν φαίνεται να τον ενοχλεί αλλά δεν θέλω να του ερεθίσει το δερματάκι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα.
14-04-07
20:38
Δεν μου έχει συμβεί ποτέ.. δοκίμασε λίγο ζεστό νεράκι και τρίψε το λίγο μήπως και βγει καθόλου!Και η δικιά μου όλο σε κάτι τέτοια χώνεται πω πω είναι πολύ τσαχπίνικα τελικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα.
15-04-07
06:48
Δεν μπόρεσα να του το καθαρίσω.. Έβλεπε το χέρι μου σαν παιχνίδι και με τόσες δαγκωνίες δεν ήταν δυνατόν να τον ακινητοποιήσω.. Αχ αυτά τα μωρά μας στα πιο απίθανα μέρη πηγαίνουν!!
Χτες επιτέλους ανακάλυψα και γιατί το σφουγγάρι των πιάτων βρίσκεται κάθε πρωί στο σαλόνι μου.. Μήπως να τον πλύνω μ'αυτό που το έχει μαθει κιόλας?

Χτες επιτέλους ανακάλυψα και γιατί το σφουγγάρι των πιάτων βρίσκεται κάθε πρωί στο σαλόνι μου.. Μήπως να τον πλύνω μ'αυτό που το έχει μαθει κιόλας?

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
15-04-07
08:42
Χτες έσπαγα το κεφάλι μου για να θυμηθώ μέχρι που ο άντρας μου είπε: "Κάλε, όταν ήσουν μικρή δεν σου κολλάγαν τσίχλα στα μαλλιά;;;" 
Αν δεν είναι αργά, δοκίμασε να βρέξεις ένα κομμάτι βαμβάκι στυμμένο κάλα με λίγη βενζίνη, να του καθαρίσεις την πατούσα και μετά αμέσως με καθαρό νεράκι να το ξεπλύνεις.
Πάντως εάν κάνεις λίγη υπομονουλα, οι τριχουλιτσες της θα μαδήσουν και θα ξαναβγούν. Δεν θυμάμαι, ακριβώς. Πρέπει να το είχε πάθει και η μικρή μου και δεν ήξερα τι είναι επειδή έκανε τις βόλτες της έξω. Και τώρα που είδα το μήνυμα σου, το κατάλαβα
. Πάντως, έπεφταν οι τρίχες με οτιδήποτε ήταν κολλημένο πάνω της και ξαναφυτρωναν.

Αν δεν είναι αργά, δοκίμασε να βρέξεις ένα κομμάτι βαμβάκι στυμμένο κάλα με λίγη βενζίνη, να του καθαρίσεις την πατούσα και μετά αμέσως με καθαρό νεράκι να το ξεπλύνεις.
Πάντως εάν κάνεις λίγη υπομονουλα, οι τριχουλιτσες της θα μαδήσουν και θα ξαναβγούν. Δεν θυμάμαι, ακριβώς. Πρέπει να το είχε πάθει και η μικρή μου και δεν ήξερα τι είναι επειδή έκανε τις βόλτες της έξω. Και τώρα που είδα το μήνυμα σου, το κατάλαβα
. Πάντως, έπεφταν οι τρίχες με οτιδήποτε ήταν κολλημένο πάνω της και ξαναφυτρωναν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
15-04-07
10:51
Τα λίγα υπολείμματα τσίχλας δεν πρόκειται να του κάνουν κακό, αλλά η λίγη βενζίνη μπορεί να το βλάψει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum