Αυτά και πεινάω. Σήμερα θέλω κόκκορα κρασάτο και όταν λέω κρασάτο εννοώ χωρίς καθόλου προσθήκη νερού. Δεν πάω καλά μου φαίνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Χθες από τις 20:00-01:00 ήμουν στην Ιθάκη στην Βουλιαγμένη γιατί μας είχε τραπέζι ένας θείος του Κώστα από την Γερμανία που ήρθε να γιορτάσει τα 50στα γεννέθλια του με φίλους στην Ελλάδα. Τραπέζι 50 ατόμων στην Ιθάκη πόσο να στοίχισε?Κι είναι μόνο η αρχή του 3ήμερου εορτασμού. Ναι, 3ήμερου!!!! Σήμερα έχει Πέγκυ Ζήνα και αύριο Παπαρίζου! Πώς θ'αντέξω?
Tσ, τσ, τσ... Τι τραβάς κι εσύ! Αλλά πού να το πεις και ποιος να σ' ακούσει... Κουράγιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ έτσι είμαι από την Κυριακή. Βουλωμένα αυτιά, βουλωμένη μύτη, πρησμένοι αδένες, διαρκώς ένα βουητό στα αυτιά και πονοκέφαλο. Σήμερα αποφάσισα να πάω επιτέλους στο γιατρό.Καλημέρα σας. Κουφή μέρα σήμερα.Στη κυριολεξία όμως. Έχουν βουλώσει τα αυτιά μου και είναι σαν να βρίσκομαι μόνιμα σε κατάδυση στον θαυμαστό κόσμο του βυθού.
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλέ μην κοροϊδεύεις!!! Εγώ νυστάζω από τις 10 κάθε βράδυ. Αν δεν κοιμηθώ 8ωρο τουλάχιστον έίμαι φυτό!!!Tσ, τσ, τσ... Τι τραβάς κι εσύ! Αλλά πού να το πεις και ποιος να σ' ακούσει... Κουράγιο!
Τα μπουζούκια και τα ξενύχτια τις καθημερινές τα έχω κόψει από τα 28 μου. Αλκοόλ να πιω δεν μπορώ γιατί παίρνω αντιβίωση και ναφάω δεν γίνεται γιατί νηστεύω! Καθόμουν χθες με μάτι γλαρό από τη νύστα και χάζευα τους άλλους να τρώνε ενώ εγώ βοσκούσα σαλάτα χωρίς λάδι γιατί Τετάρτες και Παρακευές δεν τρώω ούτε λάδι!!! Μια ταλαιπωρία είναι για μένα και τίποτα άλλο. Αλλά αν πω στον Κώστα τίποτα μου λεει ότι γκρινιάζω και ότι δεν θέλω να βγαίνω με τους συγγενείς του!
Από το πρωί προσπαθώ να βγάλω τη μισθοδοσία αλλά δεν βλέπω την τύφλα μου από τη νύστα και κάθε φορά μου μετράω τα χρήματα μου βγαίνουν άλλο νούμερο. Ώρα είναι να ΄κάνω λάθος στα λεφτά και να τα πληρώνω από την τσέπη μου, που σημειωτέον αυτή την περίοδο είναι παντελώς άδεια...

rotonda
Δραστήριο μέλος
Δεν σε κοροϊδεύω, βρε... Σε πειράζω!Καλέ μην κοροϊδεύεις!!!![]()
![]()
![]()
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασια,καθεσαι εσυ να κανεις τις μισθοδοσιες να παω εγω Παπαριζου-Ζηνα που πριν τις 5 το ματι δεν κλεινει
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αμέ! Μετά χαράς!!! Να δω πως θα δικαιολογήσει την παρουσία σου μετά ο Κώστας. Έτσι μικρούλα και ομορφούλα που είσαι θα του βγει το όνομα! Θα λένε ότι παράτησε τη γυναίκα του να κοιμάται και βγήκε με άλλη....![]()
Ασπασια,καθεσαι εσυ να κανεις τις μισθοδοσιες να παω εγω Παπαριζου-Ζηνα που πριν τις 5 το ματι δεν κλεινει
?

Όχι τίποτα άλλο, αλλά μου'χουν αδυναμία στο σόι του και δεν τον παίρνει να κάνει τέτοια....

Mika
Δραστήριο μέλος
Αμέ! Μετά χαράς!!! Να δω πως θα δικαιολογήσει την παρουσία σου μετά ο Κώστας. Έτσι μικρούλα και ομορφούλα που είσαι θα του βγει το όνομα! Θα λένε ότι παράτησε τη γυναίκα του να κοιμάται και βγήκε με άλλη....![]()
![]()
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μου'χουν αδυναμία στο σόι του και δεν τον παίρνει να κάνει τέτοια....![]()
Ελα μωρε αυτο ειναι το μονο ευκολο. Πες τους πως ολοι αντρες ειναι σαν παιδια και θελουν μια νταντα εστω καποια να επιβλεπει πως δεν κανει ατασταλιες...
και μιας και εσυ δεν μπορουσες να πας αφου σε στριμωξε το παπλωμα και σε αναγκασε να μεινεις σπιτι, εστειλες την μαριελ που ειναι κοριτσι ηθικης
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
γεια σας,χθες ηταν ενα τελειο βραδυ,ως συνηθως ξυπνησε το μωρο και εκλεγε ,ο αντρας μου πανικοβλητος σηκωθηκε τρεχοντας ,στα σκοταδια να βαλει το μωρο παλι για υπνο.τοτε ακουω ενα θορυβο και τον αντρα μου να βογκαει,σηκωνομαι τρεχοντας και εγω και βλεπω τον αντρα μου φαρδυ πλατυ κατω.δεν ηξερα ποιον να πρωτομαζεψω,το μωρο που εκλεγε ή τον αντρα που βογκαγε στο πατωμα??ευτυχως δεν εσπασε τιποτα,γλιστρησε λεει και επεσε με την πλατυ,πως δεν κουτουλισε και στον τοιχο??![]()
τον καημενο! ευτυχως δεν χτυπησε..
Ismini
Διάσημο μέλος
Το μωρο εντάξει?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Η φροντίδα του μωρού και του μικρού σας παιδιού. Από τη
γέννηση έως τα 5 του χρόνια. Επιμέλεια: Καθ. Κ. Παπαδάτος.
Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία. Εκδόσεις «Ποταμός».
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελα μωρε αυτο ειναι το μονο ευκολο. Πες τους πως ολοι αντρες ειναι σαν παιδια και θελουν μια νταντα εστω καποια να επιβλεπει πως δεν κανει ατασταλιες...και μιας και εσυ δεν μπορουσες να πας αφου σε στριμωξε το παπλωμα και σε αναγκασε να μεινεις σπιτι, εστειλες την μαριελ που ειναι κοριτσι ηθικης
![]()

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ καλη ιδεα Mika!!!Αγγελικη,παλι καλα που δε χτυπησε ο ανθρωπος!εγω παντως σε κατι τετοια δεν κρατιεμαι.ακομα κι εγω οταν πεφτα πεθαινω στο γελιο

Mika
Δραστήριο μέλος
και εκει αρχιζει τα γελια ο φιλος μου που εκεινη την ωρα...ΦΥΣΟΥΣΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ!! εξου και το χχχχχχ χχχ...

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αν δεν εχει καποιο προβλημα υγιειας διάβασε κάποιο βιβλίο σχετικά με τον ύπνο των μωρών. Μια φίλη μου βοηθήθηκε πολύ από αυτό:
Η φροντίδα του μωρού και του μικρού σας παιδιού. Από τη
γέννηση έως τα 5 του χρόνια. Επιμέλεια: Καθ. Κ. Παπαδάτος.
Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία. Εκδόσεις «Ποταμός».
ευχαριστω ismini !
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
πολυ καλη ιδεα Mika!!!
Αγγελικη,παλι καλα που δε χτυπησε ο ανθρωπος!εγω παντως σε κατι τετοια δεν κρατιεμαι.ακομα κι εγω οταν πεφτα πεθαινω στο γελιο![]()
χθες ειχα φοβηθει,αλλα σημερα οση ωρα τα εγραφα,ειχα σκασει στα γελια,εγραφα και γελαγα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Κι είναι μόνο η αρχή του 3ήμερου εορτασμού. Ναι, 3ήμερου!!!! Σήμερα έχει Πέγκυ Ζήνα και αύριο Παπαρίζου! Πώς θ'αντέξω?