Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τωρα που λεμε για τα καμωματα της νυχτας, χτες απο δουλεια γυρισα στις 2 επεσα για υπνο στις 3...Ως συνηθως ειδα αλλο ενα τρελλο ονειρο οτι καναμε λεει, delivery για κατοικιδια στο ξενοδοχειο, και εκει που ονειρευομουνα χνουδωτα ζωακια , ακου ενα χχχχχχχχχχχ ....χχχχχχχχ...και μεσ στον υπνο μου ξυπναω, και φανταζομαι πως θα ειναι καμια γατα στο μπαλκονι και εχουν φρικαρει τα δικα μουκαι αυθορμητα φωναζω ΚΣΟΥΥΥΥ ΚΣΟΥΥΥ ...
και εκει αρχιζει τα γελια ο φιλος μου που εκεινη την ωρα...ΦΥΣΟΥΣΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ!! εξου και το χχχχχχ χχχ...:up: :lol: :redface: :redface:

:lol: :up: :lol: :up: :lol: :lol: :lol: !!!:rolleyes: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χθες ειχα φοβηθει,αλλα σημερα οση ωρα τα εγραφα,ειχα σκασει στα γελια,εγραφα και γελαγα!:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω παθει ενα τετοιο, βεβαια λιγοτερο αστειο.
Πηγαινα ακομα σχολειο, και περιπου την ωρα που ηταν να ξυπνησω, εβλεπα ενα ονειρο οτι καθαριζουν το σχολειο.
Ερχεται η γιαγια, με ξυπναει και της λεω:"γιαγια, σημερα δεν εχω σχολειο, το καθαριζουν!".
Και ξανακοιμηθηκα!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ασπασια κουραγιο στο τριημερο γλεντι! Επρεπε να ειχες παρει ταπερακι απο το σπιτι για την ταβερνα. Σου συνιστω να κανεις το ιδιο και για αποψε και αυριο!
Αγγελικη, αυτο που λες το εχει παθει και η γιαγια μου. Πηγε να σηκωθει να παει τουαλετα και γλυστρισε!Ευτυχως δεν επαθε τιποτα!
Και η μικρη αδελφη μου που γλυστρισε σε κατι νερα και "προσπαθουσε να πεσει" αρκετη ωρα!!!:lol: :lol: :lol:
Εκεινη την ωρα δεν γελας, αλλα οταν το σκεφτεσαι μετα....

Μικα δεν φταις εσυ!Ο φιλος σου φταει που φυσαει την μυτη του διπλα σου!:up: :rolleyes:

Και εγω παθει ενα τετοιο, βεβαια λιγοτερο αστειο.
Πηγαινα ακομα σχολειο, και περιπου την ωρα που ηταν να ξυπνησω, εβλεπα ενα ονειρο οτι καθαριζουν το σχολειο.
Ερχεται η γιαγια, με ξυπναει και της λεω:"γιαγια, σημερα δεν εχω σχολειο, το καθαριζουν!".
Και ξανακοιμηθηκα!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ασπασια κουραγιο στο τριημερο γλεντι! Επρεπε να ειχες παρει ταπερακι απο το σπιτι για την ταβερνα. Σου συνιστω να κανεις το ιδιο και για αποψε και αυριο!
Αγγελικη, αυτο που λες το εχει παθει και η γιαγια μου. Πηγε να σηκωθει να παει τουαλετα και γλυστρισε!Ευτυχως δεν επαθε τιποτα!
Και η μικρη αδελφη μου που γλυστρισε σε κατι νερα και "προσπαθουσε να πεσει" αρκετη ωρα!!!:lol: :lol: :lol:
Εκεινη την ωρα δεν γελας, αλλα οταν το σκεφτεσαι μετα....

Μικα δεν φταις εσυ!Ο φιλος σου φταει που φυσαει την μυτη του διπλα σου!:up: :rolleyes:

ΚΑλα αν ξυπνησεις ετσι αποτομα δεν ξερεις τι ειναι αληθεια και τι ονειρο:lol: :lol: Εγω στο μαγαζι μας εχω φαει τη θεικη γλυστρα-πατιναζ-σαβουρωμα...και ολοι κοιτουσαν, γελουσαν και μια βδομαδα χαχανιζαν...:up: :up:

Οσο για το ποιος φταιει, σιγουρα ο φιλος μου γιατι εγω ποτε δεν φταιω:rolleyes: :rolleyes: :redface: :lol:

Οσο για το ποιος φταιει, σιγουρα ο φιλος μου γιατι εγω ποτε δεν φταιω:rolleyes: :rolleyes: :redface: :lol:
:up: :up: :up: Μαζί σου είμαι Μίκα! Κι εγώ το ίδιο λέω. Πάντα οι άλλοι φταίνε, ποτέ εγώ. Κι αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τον άνδρα μου. Εγώ έχω ΠΑΝΤΑ δίκιο!!!:lol: :lol: :lol:

:up: :up: :up: Μαζί σου είμαι Μίκα! Κι εγώ το ίδιο λέω. Πάντα οι άλλοι φταίνε, ποτέ εγώ. Κι αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τον άνδρα μου. Εγώ έχω ΠΑΝΤΑ δίκιο!!!:lol: :lol: :lol:

Χαχα....Και εγω ετσι του λεω παντα!! Αλλα οκ μονο σε κεινον το λεω, αλλιως ειμαι συζητησιμη:rolleyes: :D Αλλα στο Νικο λεω παντα " και να ακους τι σου λεω γιατι οπως ξερεις εχω παντα δικιο" ο καημενος παντα λεει "ναι μωρακι μου παντα εχεις δικιο εσυ":lol: :lol:

Τα θέλουν και τα παθαίνουν!!! Αυτός φταίει που κάθετι που δεν βρίσκει ή που δεν ξέρει παίρνει να με ρωτήσει. Πριν λίγο με πήρε να μου πει ότι μου έστειλε μια σύμβαση χορηγίας να την κοιτάξω. Και που ξέρω εγώ πως πρέπει να είναι μια σύμβαση χορηγίας????:blink:
Εντάξει, έχω διαβάσει και δακτυλογραφήσει αρκετές ως γραμματέας αλλά γιατί πρέπει να πω κι εκεί τη γνώμη μου?:confused: Μετά φταιώ εγώ να του την πω ότι έχω δίκιο πάντα και ότι έχω μια απάντηση για όλα?;) :happy: :lol:

Καλησπέρα παιδια! Βλεπω ηταν ενδιαφερουσα η νυχτα σας και εξελίχτηκε σε ενδιαφερουσα ημέρα!!!
Καλό μηνα σε όλους!!!!!
Ασπασια πρεπει να εξετασουμε το βαθμό συγγένειας μας γιατι κι εγω κατα τις 10 αρχιζω να χασμουριεμαι και οι μεταμεσονυχτιες έξοδοι δεν με εμπνεουν καθόλου. Οσο για τον υπνο, αν δεν κοιμηθω αρκετα (πραγμα που συνηθως γίνεται) το πληρωνω κι εγω την άλλη μερα!!!
Αγγελική από μωρά δεν ξερω, αλλά κι εγω αν σηκωνόμουν έτσι μάλλον δεν θα καταφερνα να φτασω αρτιμελής!!! Ευτυχως δεν χτυπησε ο ανθρωπος (πρόσεχε μη σηκωθει κανενα βράδυ και πεσει μαζί με το μωρο!!!!!)
Μικα, καλα του ειπες ξου ξου, κι ας μην ηταν γάτα!!!! Μα καλα δεν μπορουσε να πάει σε άλλο δωμάτιο για να φυσήξει τη μυτη???
Νερινα ακμεταλλεύσου τα βουλωμενα αυτια όσο μπορεις..... Με φωνάξατε? Α, δεν ακουσα τίποτα....
Αντε, καλα να ειστε. μπαινω για μαθημα και τα λεμε αργότερα!!!

Καλησπέρα παιδια! Βλεπω ηταν ενδιαφερουσα η νυχτα σας και εξελίχτηκε σε ενδιαφερουσα ημέρα!!!
Καλό μηνα σε όλους!!!!!
Ασπασια πρεπει να εξετασουμε το βαθμό συγγένειας μας γιατι κι εγω κατα τις 10 αρχιζω να χασμουριεμαι και οι μεταμεσονυχτιες έξοδοι δεν με εμπνεουν καθόλου. Οσο για τον υπνο, αν δεν κοιμηθω αρκετα (πραγμα που συνηθως γίνεται) το πληρωνω κι εγω την άλλη μερα!!!
Αγγελική από μωρά δεν ξερω, αλλά κι εγω αν σηκωνόμουν έτσι μάλλον δεν θα καταφερνα να φτασω αρτιμελής!!! Ευτυχως δεν χτυπησε ο ανθρωπος (πρόσεχε μη σηκωθει κανενα βράδυ και πεσει μαζί με το μωρο!!!!!)
Μικα, καλα του ειπες ξου ξου, κι ας μην ηταν γάτα!!!! Μα καλα δεν μπορουσε να πάει σε άλλο δωμάτιο για να φυσήξει τη μυτη???
Νερινα ακμεταλλεύσου τα βουλωμενα αυτια όσο μπορεις..... Με φωνάξατε? Α, δεν ακουσα τίποτα....
Αντε, καλα να ειστε. μπαινω για μαθημα και τα λεμε αργότερα!!!

Ωχ, ναι! Καλό μήνα σε όλους τους συνσαίτες!!!:D :cool:
Έλα ντε! Κι εγώ τα ίδια, αλλά η ώρα που διαβάζω καλύτερα τα μαθήματα μου (μόνο τα προφορικά φυσικά), ή ακόμα και τα διαγωνίσματα τα ωριαία, είναι λίγο πριν πάω για ύπνο (δηλ. 10-12:/: :blink::blink: )
χιχιχιχιχι:lol: :lol: :lol: !!!
Καλόόόόόό!:up: :up: :rolleyes:

γεια σας κοριτσια (και οτι αγορια)!:P
εγω αυριο εχω πρωινο ξυπνημα γιατι δουλευω στις 06.00 στον σχοινια!!!! εεελεεοος! λυπηθειτε μεεεεεεεε!!!:/: σημερα την γλυτωσα λιγο γιατι ειχα οδοντιατρο!!! αλλα αυριο πως ξυπναμε?? δεν ειμαι καθολου πρωινος τυπος... και οπως λεει και η ασπα αν δεν κοιμηθω 8αωρο και βαλε, δεν λειτουργω καθολου:/:

γεια anabou τα ειχαμε ξαναπει με θυμασαι ειμαι η ναντια σας εφερα και τον μικρο μου φιλο στη παρεα σας ελπιζω να ειμαστε ευπροσδεκτοι.οσο για την πτυχιακη σε καταλαβαινω και εγω ετοιμαζω το portofolio μου υπολογιστακιας βλεπεις!πως σου φαινεται ο γατουλης μου?

γεια σασ παδια .....

ειμαι καινουρια...πο...πο...πο κοσμος

καλως την με τον κουκλο της!!!!!!!:inlove:

Καλως ηρθες!:)

καλως ορισατε εσυ κ ο γατουλης σου

καλως ηρθες Ναντια:up: !!κουκλι το γατακι σου;)

περιεργως η ωρα ειναι 2 και μιση και ηδη εχω αρχισει να νυσταζω...χτες κοιμηθηκα μονο(για μενα)7 ωρες και σημερα σερνομαι.
πηρα και μια ακτινογραφια που ειχα κανει και μου βρηκαν στενωση αναμεσα στους σπονδυλους οσφυικης και ιερης μοιρας(εκει που αρχιζει η λεκανη).μου ειπαν οτι παντα θα μ'ενοχλει οταν καθομαι ωρα ορθια,θα υποφερω οταν ειμαι αδιαθετη(λες και δεν το ξερω)κι οταν μεινω εγκυος...ειναι εκ γενετης αυτο,οποτε δεν μπορω να κανω κατι.μακροπροθεσμη θεραπεια δεν υπαρχει,απλα οι φυσικοθεραπειες το ανακουφιζουν προσωρινα:/:

Υ.Γ.Ασπασια,τα σπας στα μπουζουκια:P ?

Καλως ηρθες και καλημερα
Καλημερα καλο Σ/Κ Θα ναι υπεροχο απο πλευρας καιρου

Καλημέρα στις πρωϊνές!Mimikaki κουράγιο!!! Σε καταλαβαίνω και συμπάσχω....:/: Πήγα τελικά με τα χίλια ζόρια στη Πέγκυ Ζήνα. Προσπάθησα να κοιμηθώ το απόγευμα που γύρισα από το γραφείο, αλλά δεν τα κατάφερα. Κάτι τα τηλέεφωνα που χτυπούσαν, κάτι ο Χιόνης που χοροπηδούσε πάνω μου, κάτι το ότι θέλω απόλυτη ησυχία και σκοτάδι για να κοιμηθώ, τζίφος η δουλειά! Πήγαμε κατά τις 23:30, το πρόγραμμα δεν είχε αρχίσει ακόμη, η Ζήνα βγήκε κατά τις 01:00 κι εγώ 02:00 έφυγα. Ευτυχώς το σπίτι μου είναι 3-4 τετράγωνα άπό τον Διογένη, 5' με τα πόδια.Μέχρι να ξεβαφτώ και να μαζέψω τα ρούχα μου συν την υπερένταση που δε με άφηνε να ηρεμήσω τελικά πρέπει να με πήρε ο ύπνος γύρω στις 03:30 και 7 παρά κάτι ξύπνησα. Δηλαδή είμαι με 3 ώρες περιπου ύπνο.:( Νυστάζω κι εχω τα νεύρα μου γιατί ήρθα πρωί - πρωί στο γραφείο και δεν έχω που να κάτσω. Γράφω από άλλο γραφείο και υπολογιστή γιατί έχει έρθει από νωρίς ο λογιστής μας που έρχεται 1-2 φορές τη βδομάδα συνήθως απόγευμα, και τυπώνει κάτι θεωρημένα για την εφορία από τον υπολογιστή μου. Τώρα βρήκε κι ο Χριστιανός να έρθει που το μόνο που θέλω είναι να πάρω έναν υπνάκο πριν έρθουν οι άλλοι....:mad:
Σήμερα έπεται συνέχεια και όχι μόνο για το βράδυ στην Παπαρίζου που δεν το βλέπω τελικά να πηγαίνω, αλλά έχει γεννέθλια η βαφτιστήρα μου Νο2 και στις 8 έχω παιδικό πάρτυ. Πόσο ν'αντέξω η γυναίκα? ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!:( :( :( :(

Καλημερα σε ολους! Υπεροχη μερα σημερα, ηρθε η ανοιξη!

Ασπασια κουραγιο:(

Καλημέρα. Ασπασία κουράγιο, ένα τριήμερο είναι που θα πάει, θα περάσει! :P
Σήμερα Παρασκευή, η πιο ομορφη μέρα! :)
Τα κακά νέα είναι ότι έχω ιγμορίτιδα και φαρυγγίτιδα, "μποναμάς" της ίωσης που πέρασα. Αντιβίωση, σπρέι, χάπια...:/: . Α! και αν δεν περάσει μπορεί να μου κάνει και ωτίτιδα. Σαράβαλο έχω γίνει!:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back