Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τα σκυλακια το βλεπουν σαν παιχνιδι να ακολουθουν μια πορεια το εχω δει πολλες φορες.....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα σκυλακια το βλεπουν σαν παιχνιδι να ακολουθουν μια πορεια το εχω δει πολλες φορες.....:/:
Κι εγω! Αλλα τι περιεργο ποτε δεν παιρνουν το μερος των ΜΑΤ....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι οντως!!:lol: :lol: :lol:

Μα καλά οι "αγκέφαλοι" φταίνε που η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποιεί τα χημικά αυτά? Εχω βρεθεί κι εγω σε πορεία (τοτε με το Ιρακ) που τα δακρυγόνα άρχισαν να πέφτουν βροχη, πριν αρχίσουν τα επεισόδια οι "κουκουλοφόροι". Σο κατω κατω "δουλεια" τους ειναι να προστατευουν τους πολιτες. Και δεν ειναι προστασια να ριχνουν δακρυγονα και να βαρανε κουκουλοφορους και μη κουκουλοφορους. Ασε που εχουν και καποια σκοπιμοτητα ολα αυτα. Την παραπλανηση της κοινης γνωμης.
Και ακριβώς επειδή υπάρχουν σκοπιμότητες, μην είστε απόλυτα σίγουροι ότι οι "κουκουλοφόροι" είναι όλοι άσχετα παιδάκια που γουστάρουν να τα σπάνε...Οι "γνωστοί-άγνωστοι" κάθε άλλο παρά άγνωστοι είναι.

πραγματικά !Είναι απίστευτο το ένστικτο των ζώων!Ολα τα καταλαβαίνουν!

Καλημερα σας!:)
Για τα δακρυγονα...Εχω "φαει"στο γηπεδο οταν ημουν πιο μικρη. Παω πολλα χρονια και σε ενα ντερμπι εγιναν επεισοδεια και καταλαβαινετε! Ο μπαμπας μου μου ειπε να κανω το εξης:να φτυσω(ναι να φυσω:blink: )το πανω μερος της μπλουζας μου και να το κολλησω στη μυτη μου για να αναπνευω απο εκει. Ετσι περιοριζεται η ποσοτητα του δακρυγονου που θα αναπνευσεις.
Ειναι λυση αναγκης, αν εχεις νερο μαζι σου, ακομα καλυτερα.
Μερικοι "ανθρωποι" στα ΜΑΤ ειναι τελειως ανεγκεφαλοι. Ακομα και ο φιλος μου που ειναι στις ακαδημιες της Αστυνομιας τους βριζει!
Πολλοι πανε εκει μονο και μονο για τα χρηματα.Φανταστειτε, ενας που μπαινει για πρωτη φορα στο σωμα των ΜΑΤ παιρνει 2500Ε καθαρα.:/: :blink:

Α, να και η σαρδελα με την καινουργια της κουβερτα που λατρευει!:D :D :D

Και ακριβώς επειδή υπάρχουν σκοπιμότητες, μην είστε απόλυτα σίγουροι ότι οι "κουκουλοφόροι" είναι όλοι άσχετα παιδάκια που γουστάρουν να τα σπάνε...Οι "γνωστοί-άγνωστοι" κάθε άλλο παρά άγνωστοι είναι.
Έχεις απόλυτο δίκιο! Το θέμα είναι γιατί δεν τους πιάνουν τόσα χρόνια? Προφανέστατη απάντηση: γιατί τους βολεύει! Μέχρι και ΤΟ ΒΗΜΑ σήμερα που τη θεωρώ αξιόπιστη και σοβαρή εφημερίδα έχει τίτλο σε άρθρο για τα επεισόδια: "Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ".

πραγματικά !Είναι απίστευτο το ένστικτο των ζώων!Ολα τα καταλαβαίνουν!
Ολα δε λες τιποτα!!!:up:

Βέβαια τα ΜΑΤ είναι απαράδεκτα αλλά τους βολεύει να μπορούν οι κουκουλοφόροι να τα σπάνε γιατί έτσι χαλάει το κλίμα της ειρηνικής πορείας και περνάνε άλλα μηνύματα προς τα έξω. Τα ζώα έχουν ένστικτο, σιγά μην πήγαιναν με το μέρος τους.

καλημερα:) !!

εγω απο το πρωι τρεχω σε κατασταση πανικου!εχω επετειο σημερα με το φιλο μου(κλεινουμε 5 χρονια)κι ετρεχα να διαλεξω δωρο.ευτυχως βρηκα!οποτε το βραδυ θα'χει εξοδο:P

χτες πηγα με τον αδερφο μου κι ειδαμε τους 300.παρότι πηγαινα με πολυ ασχημη διαθεση(επηρεασμενη απο αντιστοιχες μεταφορες βλεπε Μ.Αλεξανδρο)μου αρεσε παρα πολυ η ταινια.οι ανακριβειες ηταν ελαχιστες και φευγοντας ενιωσα μια περηφανια.

οσο για τα ΜΑΤ που λετε,σαφως και δεν ειναι καθολου αγνωστοι οι εν λογω κυριοι,μαλλον παραειναι γνωστοι στους ανθρωπους των ΜΑΤ.

Γεια σας και απο μενα... Χαλασε η μερα σημερα, ολο συννεφια και παλι κρυο! Οσο για τις πορειες, τις δειχνει και στο εξωτερικο και οι ανθρωποι σχηματιζουν πολυ ασχημοι γνωμη! ΟΙ συγγενεις και γνωστοι μας στην Μοσχα εχουν φρικαρει απο τις φοιτητικες πορειες που δειχνουν στις ειδησεις! :down: Εχω μια απορια-παραπονο βρε παιδια.... :redface: Γιατι με ''γραφουν'' ολοι εδω? :hmm:

Εχω μια απορια-παραπονο βρε παιδια.... :redface: Γιατι με ''γραφουν'' ολοι εδω? :hmm:

Γιατί το λες αυτό Λακτούλα?:confused: Σε τι αναφέρεσαι?:hmm:

Έχεις απόλυτο δίκιο! Το θέμα είναι γιατί δεν τους πιάνουν τόσα χρόνια? Προφανέστατη απάντηση: γιατί τους βολεύει! Μέχρι και ΤΟ ΒΗΜΑ σήμερα που τη θεωρώ αξιόπιστη και σοβαρή εφημερίδα έχει τίτλο σε άρθρο για τα επεισόδια: "Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ".
Βασικά Ασπασία μου..δικοί τους είναι. Είδατε το βίντεο από τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη? Τι σας θύμησαν εκείνοι οι (ασφ)αλήτες?

Και Σαρδέλα, με τα νέα χημικά ΠΟΤΕ ΝΕΡΟ. Κάνει το τσούξιμο χειρότερο. Αυτό που ψιλοκάνει δουλειά είναι νερό με ένα διαλυμένο μααλοξ μέσα!

Εντάξει το maalox βρε Κατερίνα μου άλλα θα χρειαστώ και ηρεμιστικό, για να χωνέψω την ιδεα οτι ο καθε ΜΑΤατζης πληρωνεται 2.500 ευρω μηνιαιως. Ποσο που προέρχεται απο τους φορολογουμενους πολιτες. Μηπως παίρνουν και πριμ "παραγωγικότητας"?

Γιατι τις περισσοτερες φορες κανεις δεν απανταει στα δικα μου μηνυματα... Νιωθω σαν να μην πολυταιριαζω

Βασικά Ασπασία μου..δικοί τους είναι. Είδατε το βίντεο από τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη? Τι σας θύμησαν εκείνοι οι (ασφ)αλήτες?

Είτε δικοί τους είτε "ελεύθεροι επαγγελματίες" μια χαρά βολεύονται και οι δύο! Τη δουλειά τους την κάνουν...
Οι φοιτητές την πληρώνουν και ο άμαχος πληθυσμός (ζώα και περαστικοί)
Στη θέση του Κύπριου φοιτητή θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από εμάς που θα είχε την ατυχία να περνάει από εκεί και δεν θα τους άρεσε η φάτσα του...:down: :down: :down: :mad: :mad: :mad:

Εντάξει το maalox βρε Κατερίνα μου άλλα θα χρειαστώ και ηρεμιστικό, για να χωνέψω την ιδεα οτι ο καθε ΜΑΤατζης πληρωνεται 2.500 ευρω μηνιαιως. Ποσο που προέρχεται απο τους φορολογουμενους πολιτες. Μηπως παίρνουν και πριμ "παραγωγικότητας"?
Όσο σκέφτομαι τι παίρνω μετά από 15 σχεδόν χρόνια που δουλεύω και πόσα παίρνουν αυτοί με το που διορίζονται, τρελλένομαι!!! :mad: :mad: :mad: Αλλά πάλι δεν ξέρω κανέναν που να ήθελε να κάνει τη δουλειά τους. Δεν ξέρω για πριμ παραγωγικότητας. Ίσως να παίρνουν αποζημίωση για το βρισίδι που τρώνε καθημερινά...

Γιατι τις περισσοτερες φορες κανεις δεν απανταει στα δικα μου μηνυματα... Νιωθω σαν να μην πολυταιριαζω
Όχι βρε συ! Δεν έχω δει κάτι τέτοιο! Ίσως να έτυχε...:hmm:

Όχι βρε συ! Δεν έχω δει κάτι τέτοιο! Ίσως να έτυχε...:hmm:
Ναι βρε Lactoula :| :) . O Σαββας παντως εγινε θρεφταρι σαν το Μισκα!:up:

Οκ :redface:

Αλλά πάλι δεν ξέρω κανέναν που να ήθελε να κάνει τη δουλειά τους.
Aυτό είναι καλό και σε τιμά!
Δεν ξέρω για πριμ παραγωγικότητας. Ίσως να παίρνουν αποζημίωση για το βρισίδι που τρώνε καθημερινά...
....και το βρισίδι που ρίχνουν! (συχνά περνάω απο μπροστά τους:blink: φευγοντας απο τη δουλεια ,και τους ακούω....)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back