purina
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω μπορω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Όσοι δεν έχετε δει το "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλλι" μόλις ξεκίνησε τώρα στο STAR. Ως φανατική Κεφαλονίτισσα θα το ξαναδώ για χιλιοστή φορά για να θαυμάσω το νησί μου!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που λέγαμε για γλυκά στη συνάντηση ισχύει για αύριο ή όχι;

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ παιδιά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω, έχω χορό και πιάνο...![]()
![]()
![]()
Αυτό που λέγαμε για γλυκά στη συνάντηση ισχύει για αύριο ή όχι;![]()
![]()
![]()
Όχι βρε συ! Ανεπίσημη συνάντηση είπαμε. Όποια μπορέσει κατευθείαν από τις δουλειές μας. Αν τύχει, αν όχι δεν πειράζει...
Σημερα πηγαμε τζαμπο με μια φιλη μου και μαζι με τα πολλα πραγματα που πηραμε, αγορασα και μια κουβερτουλα για την σαρδελα, η οποια την λατρεψε!
Κοιμαται πανω της, ζυμωνει....
Αυριο θα την πλυνω(σημερα δεν προλαβα)και ελπιζω να μην χαλασει!
Ουτε και εγω μπορω αυριο, θα παμε το μεσημερι για φαγητο στη Ραφηνα(τι ωραιες μερες εχει)και μαλλον θα καθιστερισω να γυρισω!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αύριο πάμε για στείρωση. Τις τελευταίες μέρες ο Πέπε είχε και αυτός οιστρο (μας είχε τρελάνει, νιαούριζε διαρκώς και ήταν ανήσυχος). Χτες το βραδυ "πήρε εκδίκηση" από τον Ποκίτο. Τον έβαλε κάτω και....καταλαβαίνετε.
Από αύριο....κομμένα αυτά! Αντε να πάνε όλα καλά!Καλή σας μέρα και πάλι!
Ismini
Διάσημο μέλος
Χτες πρόλαβα και έφυγα εγκαίρως πριν αρχίσουν πάλι τα επεισόδια στο κέντρο. Σήμερα με το που βγήκα από το ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα ένιωσα τσούξιμο στα μάτια. Ευτυχώς φυσάει.
Εχω ακούσει οτι αυτα τα δακρυγόνα που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούνται πουθενά αλλου στην Ε.Ε. και είναι από τα χειρότερα. Πέρα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις θεωρώ τη χρησιμοποιήση τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ απο το Ελληνικό κράτος.
Ειναι αστειο να μιλάμε για τις συνέπειες του καπνίσματος π.χ. και να παραβλέπουμε τα "μεγάλα".
Τελικά καταφέρατε χτες να συναντηθείτε? (Βάζω στοίχημα οχι στο κέντρο πάντως)
Nερίνα έλεγξε μήπως έχεις τσεκαρισμένο το Απενεργοποίηση των smilies στο κείμενο.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια περαστικά. Τα δακρυγόνα αυτά δεν είναι σαν τα παλιά καλά δακρυγόνα. Είναι χημικά ισχυρά, γιαυτό και δεν σώζεσαι με τις κλασσικές μεθόδους (βαζελίνη κλπ). Άσε που είναι και ληγμένα για πάνω από 10 ετία. Το έβλεπα στις ειδήσεις ότι βρήκαν τις κάψουλες και γράφαν πάνω ημερομηνία λήξης...1993!!!Εχω ακούσει οτι αυτα τα δακρυγόνα που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούνται πουθενά αλλου στην Ε.Ε. και είναι από τα χειρότερα. Πέρα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις θεωρώ τη χρησιμοποιήση τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ απο το Ελληνικό κράτος.
Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν μου φαίνονται ληγμένα πάντως. Δεν εχουν ξεθυμάνει...Κορίτσια περαστικά. Τα δακρυγόνα αυτά δεν είναι σαν τα παλιά καλά δακρυγόνα. Είναι χημικά ισχυρά, γιαυτό και δεν σώζεσαι με τις κλασσικές μεθόδους (βαζελίνη κλπ). Άσε που είναι και ληγμένα για πάνω από 10 ετία. Το έβλεπα στις ειδήσεις ότι βρήκαν τις κάψουλες και γράφαν πάνω ημερομηνία λήξης...1993!!!
Φανταστείτε τι αναπνευστικά προβλήματα θα προκαλούν και στα ζωα του κέντρου. Μήπως να διαμαρτυθούμε ως mycat για "κακοποίηση αδέσποτων γάτων"?

anabou
Διάσημο μέλος
), χάλια τα μάτια και ο λαιμός. Πάλι καλά είχα βάλει αδιάβροχη μάσκαρα. Πάντως γιατί να αμαυρώνεται έτσι η πορεία από μερικούς ανεγκέφαλους; Αυτός είναι ο στόχος; Να σπάσουμε ότι βρούμε μπροστά μας; Αφήστε που έτσι αποτρέπεται και πολύς κόσμος από το να πάει στην πορεία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τα μάτια μου σαν να συνήλθαν λίγο. Έβαλα κάτι αμπούλες τεχνιτά δάκρυα και μου έφυγε το πολύ κάψιμο και κοκκίνισμα. Έχω όμως ακόμα τσούξιμο στο λαιμό και στη μύτη
Πράγματι, τα σκυλάκια που περιφέρονται στην Πλ.Συντάγματος και τα γατάκια τι να κάνουν σ'αυτές τις περιπτώσεις?

Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Οσο για τα σκυλακια του κεντρου και τα γατακια ευχομαι να μην βρεθηκαν στη μεση. Κατι τετοιες στιγμες χαιρομαι περισσοτερο που πηρα το Βαλεντινο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool