Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ο γατουλης ειπε ογιατρος οτι τα πηγε μια χαρα. Βεβαια ειναι ζαλισμενος αλλου παει αλλου παταει και κοιμαται φαινεται αρρωστουλης αλλα θα συνελθει ,περιμενω να τον δω καλυτερα. Πιο πολυ με πειραζει που ενω ηταν μια χαρα τον υπεβαλα στην δοκιμασια του να ειναι αρρωστουλης σημερα αλλα απο την αλλη ηταν και σωστο. Ευχαριστω για το ενδιαφερον ολων ειναι παρηγορια οταν αγωνιας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικα του Γιωτα! Αυριο θα εχει συνελθει πληρως ο καημενος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Γιώτα

Άντε και με έφαγε η αγωνία. Καλό τέλος να έχουν όλα!:inlove:

Ο γατουλης ειπε ογιατρος οτι τα πηγε μια χαρα. Βεβαια ειναι ζαλισμενος **

Ωραία! Έτσι είναι, ζαλισμένος από τη νάρκωση...
Πότε θα τον πάρεις σπίτι;

Εγω φευγω θα τα πουμε Δευτερα! Καλο ΠΣΚ σε ολους και καλη αναρωση στη Σαρδελα και στο Γατουλη της Γιωτας!

Hταν να τον παρω το απογευμα αλλα τον πηρα κατα τις 2 απο το ιατρειο Εδω τον εχω απο κοντα . Η στειρωση εγινε κατα τις 10 το πρωι. και παλι ευχαριστω κοριτσια το ενδιαφερον σας μου δωσε ηρεμια

Την δικια μου η τωρα την στειρωνει, η μολις την στειρωσε! Ξερετε ποση ωρα διαρκει περιπου?

Την δικια μου η τωρα την στειρωνει, η μολις την στειρωσε! Ξερετε ποση ωρα διαρκει περιπου?

Η ίδια η επέμβαση ~20'-30', αλλά χρειάζεται κι άλλος χρόνος προηγουμένως για ηρεμιστική ένεση, προνάρκωση και νάρκωση. Το σύνολο μία ώρα και...
Υπομονή Ελένη! :)

ναι γυρω στη 1 ωρα ισως λιγο παραπανω για τα κοριτσια .Ευχομαι ολα καλα

Ο Γατούλης ξύπνησε λιγάκι; Δείχνει να πονάει;

Καλή ανάρρωση στις στειρωμένες γατούλες!

ξυπνιο τον πηρα αλλα ζαλισμενο και ειναι ακομα Δεν εχει κεφια αλλα ηθελε να φαει πηγε μεχρι το φαγητο του (ο γιατρος ειπε οτι μπορει να φαη αν θελει) αλλα στη μεση της διαδρομης ξαπλωσε και μετα ξαναπηγε Πρεπει να ποναει λιγο ισως γιατι δεν εχει ραματα

Είναι όντως πιο εύκολο για τα αρσενικά...
Αύριο θα είναι περδίκι ο δικός σου!!!

Η δικια μου να δω!!Αν νευριασει μπορει να τον φαει τον γιατρο...:D

Καλημέρα!
Όλοι κοιμούνται ακόμα και ο γάτος.:redface:
Για Γιώτα και Sardella1 ελπίζω όλα να πάνε καλά, ενημερώστε μας όποτε βρείτε καιρό.:)
Για Ελένη: Μην μου στεναχωρείς τη μάνα, γιατί μάνα είναι μόνο μια (φανταστείτε να ήταν δύο!).:blink:
Για Κατερίνα: Σου σιδερώνω τα ρούχα σου όλα, κρατάς τα παιδιά να φύγω Σ/Κ;:rolleyes:

Καλημέρα και απο μένα.... Είπα Σάββατο θα κοιμηθώ όσο θέλω.. αλλά λογάριασα χωρίς τους ξενοδόχους...... που θέλανε την κονσερβούλα τους στην ώρα της... (την βάζω στις 5 το πρωί).
'Αντε σήμερα αντέξανε 2 ώρες ακόμα...
Αχ!!! πότε θα κοιμηθώ εγώ καλέεεεεεε;;;;;;
Τώρα κοιμούνται φυσικά.. (νταλακιάσανε... και ναρκωθήκανε..), μαζί και ο Χρήστος.. οπότε έχω όλο το "πισί" για πάρτη μου....
(αχ! τι τραβάω για να κάτσω λίγο εδώ και εγώ η φτωχή).....

Δουλειές δεν θα κάνω πολλές μιας και ο γιατρός είπε το χέρι μου να είναι σε ακινησία για 15 μέρες..(γμτ τώρα βρήκα και εγώ να δώσω άδεια στην υπηρέτρια;;;), οπότε θα ξεκουραστώ (σχεδόν) όλο το ΣΚ...
Την Παρασκευή πάω Θεσσαλονίκη (μιας και δεν ψηφίζω), να αλλάξω τον αέρα μου και να δώ τα τέκνα μου...
Την Δευτέρα έχει η μικρή μου γενέθλια... Το μαναράκι μου...

Καμιά πρόταση για φαγητό;;;;;; Τι μαγειρεύεται σήμερα;;;;;
(το ΣΚ είναι σειρά του Χρήστου για μαγείρεμα...)
:whistle: :whistle: :inlove: :inlove:

Καλημερα Ειμαστε καλα, γυρισαμε στους γατισιους ρυθμους μας ,περπαταμε χωρις οκταρακια και γενικα πειναμε.Να στε ολοι καλα. Νερινα σου κραταω κι εγω ταπαιδια αμα θελεις το σιδερο δεν αντεχω. Χρονια πολλα Maxi2 στην κορουλα σου να την χαιρεσαι

Καλημερα σε ολους.
Nerina και εδω ολοι κοιμουνται...Μονο ο μπαμπας λειπει που ειναι στο μαγαζι του.
Ξυπνησα νωρις και με διπλη χαρα!!!:D
Σημερα (σε μια ωριτσα)θα παω να παρω τη σαρδελα απο το γιατρο και το απογευμα παντρευεται η θεια μου!
Αχ, τι ωραια!:whistle: Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο μου ελλειψε το ζουζουνι μου...

giota: ευχαριστώ για τις ευχές..
sardela: περαστικά στο γατουλίνι σου, και στα δικά σου για τον γάμο...
:cool: :cool:

Για Γιώτα: Δεν θα "εκμεταλλευόμουνα" ποτέ μια μάνα, άλλωστε σε εσένα, εγώ πρέπει να κρατήσω τα παιδιά, με νικάς έχεις τρία!:redface: Μια αγκαλιά στο γάτο:inlove: απο μένα.
Για Μαχι: Αυτό το μαγειρεύει ο Χρήστος μου κάνει σε καλή συνταγή. Έχουμε και λέμε, εαν σου αρέσουν οι μελιτζάνες, μουσακά, εαν όχι παστίτσιο και βέβαια γλυκάκι. Τη κουζίνα ποιος τη μαζεύει μετά; Εαν τη μαζεύεις εσύ, η μέρα είναι ότι πρέπει για φαί έξω.:rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back