Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν με εκμεταλευεσε καθολου αληθεια λεω...:) Την αγκαλια την εδωσα απο χθες ολο αγκαλια τον εχω Ασε που με ακολουθει συνεχεια ακομα και ζαλισμενος που ητανε μολις εφευγα απο κοντα του ερχοταν βαδιζω και παραμιλω απο πισω μου .Sardela αντε με το καλο να παρης την γατουλα σου και στα δικα σου .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στα γατάκια κορίτσια!
Κουράγιο σε όσες βαριούνται να μαγειρέψουν!
Με ξύπνησαν πάλι με το να βαράνε κουδούνια..Περίμενα πακέτο από Acs και ένα τηλέφωνο δε με πήραν να μου πουν οτι έρχονται..με αποτέλεσμα να μην ακούω το κουδούνι και τελικά ο courier μάλωνε με μια γειτόνισσα που ήθελε να πάρει το πακέτο για να μου το δώσει..Τι να πεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και από μένα ,μόλις ξυπνήσα και αφου έφτιαξα καφεδάκι βουρ για pc.Στο σπίτι γίνεται πανικός και δεν ξέρω τι θα μαγειρέψω.:hmm: Ωρες-ώρες λέω καλύτερα να δούλευα...Α!έχω και την ουρά μου (μαυρούλα) ,που δεν με αφήνει στιγμή μόνη μου.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• pc.jpg
    pc.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 9
Καλημέρα κι από μένα! Πρωινό καφεδάκι με τη γατοπαρεα είναι ότι πρέπει!!! Τα γατιά μου έχουν ξεσαλώσει. Ο Ποκίτο ανεβαίνει στον εκτυπωτή και πατάει το κουμπί και τον ανοιγοκλείνει!!!! (Ευτυχώς που ο καλός μου κοιμάται ακόμα γιατί αν το έβλεπε αυτό....)
Nerina ευχαρίστως σου κρατάω τα ζουζούνια σου, θα τα πάω και βόλτα στη θάλασσα αύριο!
Λέω αυτό το Σ/Κ απλά να αράξω. Το έχω πολύ ανάγκη. Ένα σκουπισμα-σφουγγάρισμα είναι αρκετό (κι ας κανει παρτυ η σκόνη πάνω στα έπιπλα) και ρούχα έχουμε ακόμα, οπότε και το σιδέρωμα μπορώ να το αποφύγω!
Όσο για το μαγείρεμα...κάτι απλό σήμερα, μακαρόνια ή καμμια ομελέτα που χουμε και καιρό να φάμε. Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! :D
Να δω όμως πως θα γλυτώσω από τα ψώνια.

** Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! :D
**

Κι εμείς είμαστε "ανάποδοι" ενίοτε...
Για το φαγητό έχω ανοίξει νέο θέμα ("Τι μαγειρεύουμε σήμερα;").

αχ ειμαι σπιτι βαριεμαι τα μωρα μου χαλανε το κοσμο εδω η καλη μπειμπι σιτερ με 100 ευρωπουλα την ωρα τα μαθαινω να καθονται κ προσοχη χαχαχαχαχα:P

καλησπερα και απο μενα.Σημερα ψονισα σε μενα αλλα οπωσ καθε φορα και στο ντινο μου.(φαγακι,αμμο)Πηρα ενα ωραιο μπουφανακι μια μπλουζιτσα (εραντε)και μια κρεμα τησ l oreal για το προσωπο.:) Φαει δε παιζει να μαγιρεψει κανεις θα φαμε στο μαγαζι του κωστα.:P

kαλημερα Κυριακη βροχερη εως μουσκεμενη. Γατος στις παλιες του δοξες,παιδια βλεπουν τηλεοραση, το εταιρον ημισι αναπληρωνει τις αναγκες σε υπνο και εγω καφε για τωρα και μετα θα κανω τον Μαμαλακη Πρεπει να φαμε κιολας Να περνατε ολοικαι ολες καλα:)

Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά!

Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!!
anabou καλή επιτυχία για αύριο!!

καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν

anabou καλη επιτυχια γι'αυριο:up: !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο....:( ουφ....

Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα!
Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό!

Καλησπέρα
Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο!:inlove:
Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο!:)
Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε:redface:

Καλησπέρα
Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο!:inlove:
Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο!:)
Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε:redface:
πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ

Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω.:cool:
Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής.:redface:
Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες.:blink:

Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται:)

Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ...
Βαριέμαι λέμε.....

kalhmera

kalhmera ,
eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws :). uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back