giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Την αγκαλια την εδωσα απο χθες ολο αγκαλια τον εχω Ασε που με ακολουθει συνεχεια ακομα και ζαλισμενος που ητανε μολις εφευγα απο κοντα του ερχοταν βαδιζω και παραμιλω απο πισω μου .Sardela αντε με το καλο να παρης την γατουλα σου και στα δικα σου .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Κουράγιο σε όσες βαριούνται να μαγειρέψουν!
Με ξύπνησαν πάλι με το να βαράνε κουδούνια..Περίμενα πακέτο από Acs και ένα τηλέφωνο δε με πήραν να μου πουν οτι έρχονται..με αποτέλεσμα να μην ακούω το κουδούνι και τελικά ο courier μάλωνε με μια γειτόνισσα που ήθελε να πάρει το πακέτο για να μου το δώσει..Τι να πεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωρες-ώρες λέω καλύτερα να δούλευα...Α!έχω και την ουρά μου (μαυρούλα) ,που δεν με αφήνει στιγμή μόνη μου.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Nerina ευχαρίστως σου κρατάω τα ζουζούνια σου, θα τα πάω και βόλτα στη θάλασσα αύριο!
Λέω αυτό το Σ/Κ απλά να αράξω. Το έχω πολύ ανάγκη. Ένα σκουπισμα-σφουγγάρισμα είναι αρκετό (κι ας κανει παρτυ η σκόνη πάνω στα έπιπλα) και ρούχα έχουμε ακόμα, οπότε και το σιδέρωμα μπορώ να το αποφύγω!
Όσο για το μαγείρεμα...κάτι απλό σήμερα, μακαρόνια ή καμμια ομελέτα που χουμε και καιρό να φάμε. Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!!
Να δω όμως πως θα γλυτώσω από τα ψώνια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
** Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!!![]()
**
Κι εμείς είμαστε "ανάποδοι" ενίοτε...
Για το φαγητό έχω ανοίξει νέο θέμα ("Τι μαγειρεύουμε σήμερα;").
ladycat
Διάσημο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Φαει δε παιζει να μαγιρεψει κανεις θα φαμε στο μαγαζι του κωστα.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou καλή επιτυχία για αύριο!!
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο....
ουφ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό!
Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο!
Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο!
Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυΚαλησπέρα
Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο!![]()
Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο!![]()
Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε![]()
Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής.
Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βαριέμαι λέμε.....
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
Για Anadu ..."
Καλέ Anabou είναι!!!

Καλημέρα!
Κρίμα για τις καταστροφές...

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
kalhmera ,
eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws
. uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool