Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι από μένα! Νυστάζω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα..
Δεν πηγα σχολη γιατι ηθελα να διαβασω γαλλικα.
Αν και μου εχουν μπει ιδεες για την μεταρυθμιση του δωματιου μου...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!!!με βηχα και συναχι...:/:
με πηρε μια φιλη τηλεφωνο να παμε στο μαγαζι h&m που ανοιγει σημερα!
ετσι πως ειμαι που ορεξη για ψωνια....:(

περαστικούλια Mimikaki, καλο διάβασμα Sardela,
και εγώ σκεφτόμουνα να πάω μετά την δουλειά ρίξω μια ματιά στο νέο μαγαζί.....πάντως απο τιμές σκίζει......η Madonna....e???????

Kαλημερα..
Δεν πηγα σχολη γιατι ηθελα να διαβασω γαλλικα.
Αν και μου εχουν μπει ιδεες για την μεταρυθμιση του δωματιου μου...:hmm:

αχ και εγω με γαλλικα ταλαιπωρουμαι!:(προετοιμαζομαι για σορμπον 2,αν και θα δωσω τον οκτωβριο.ως προς το δωματιο σε καταλαβαινω!αποφασισα να βαψω εντονο μωβ τον τοιχο πισω απο το κρεββατι μου, ηδη περασα το πρωτο χερι!βγαινει τελειο, το υπολοιπο δωματιο ειναι γαλαζιο και ταιριαζει πολυ. :up: :up:
εχω καταληξει πως ο καλυτερος τροπος να αλλαξει η ψυχολογια μας ειναι οι αλλαγες πανω μας και στο χωρο μας:) καλη επιτυχια λοιπον!!!

ευχαριστω vana!:)
με πηρε μια αλλη φιλη μου που ειναι εκει τωρα και μου ειπε να μην παω γιατι γινεται ο χαμος!!:down: εχουν πεσει ολοι λες και ειναι τσαμπα!! :P οχι τιποτα αλλο, αλλα φαντασου να πας και να μην εχει μεινει και τιποτα:lol: :lol: :D

Kαι εγω μια απο τα ιδια:lol: :lol: Μεχρι Γαλλια δεν εφτασε η ...χαρη μου, αλλα μιας και ημουνα Δανια, σπουδασα εκει. Οσο για τα τσουρεκια με οτι θες τα γεμιζεις, απλα να ξερεις εχω ανεβασει πολλη τη δοση μπαχαρικων και αν βαλεις μαρμελαδα, ισως ειναι καλυτερο να βαλεις μαρμελαδα εσπεροειδων, που ταιριαζει καλυτερα;)

ευχαριστω μικα μου!σημερα θα κανω την προβα και εχω φοβερη σπιτικη μαρμελαδα πορτοκαλι,της γιαγιας!ο μπαμπας μου ο λιχουδης θα ξετρελαθει!θα στειλω αναφορα με τα αποτελεσματα του πειραματος:D :D ασπασια δικαιουσαι τσουρεκι:) και εσυ μικα φυσικα(αν και τι να πουν τα ερασιτεχνικα μπροστα στα επαγγελματικα;) )

ευχαριστω vana!:)
με πηρε μια αλλη φιλη μου που ειναι εκει τωρα και μου ειπε να μην παω γιατι γινεται ο χαμος!!:down: εχουν πεσει ολοι λες και ειναι τσαμπα!! :P οχι τιποτα αλλο, αλλα φαντασου να πας και να μην εχει μεινει και τιποτα:lol: :lol: :D

κλασικός πανικός σε νέο μαγαζί......θυμάστε τι γινότανε στο The Mall όταν πρωτοάνοιξε..???? :lol: ε, όχι δεν λέει, να φάω όλο το σπρώξιμο, και τα τσαλαπάτημα.:rolleyes:...και να ειναι άδεια ράφια...!!!!
μπααααα, άσε θα πάω άλλη μέρα...!!!!!

Καλημέρα ή καλησπέρα λένε τέτοια ώρα?:hmm:
Μόλις τώρα κάνω 5' διάλειμμα. Σήμερα κάνω πληρωμές σε συνεργάτες, προμηθευτές και προσωπικό συν τα δώρα και δεν έχω πάει ούτε για πιπί απ'το πρωί!!!! Καλέ ούτε καφέ δεν έχω πιει!!!...:(
Μίκα την πληρωμή όταν λέω σε είδος εννοώ καμμιά τουρτίτσα, κανένα γλυκάκι με σοκολάτα, κάτι τέτοιο τελος πάντων καθότι είμαι μεγάλη λιχούδα....;) :bleh: :bleh:
Νεφέλη καλή επιτυχία στα τσουρέκια. Εγώ δεν βλέπω να προλαβαίνω να φτιάχνω φέτος...:/:
Βάνα το H&M έχει τρομερά ρουχαλάκια. Υπάρχει παντού στην Ευρώπη, μόνο εδώ μας έλειπε. Οι τιμές και το στυλ είναι περίπου όπως το ZARRA σε ορισμένα προϊόντα και πιο χαμηλές. Δεν ξέρω μήπως τις "μαγειρέψουν" και είναι ακριβότερα εδώ. Άντε να έρθει στην Ελλάδα και το PROMOD γιατί προς το παρόν ψωνίζω όποτε πάω εξωτερικό.
Ισμήνη το φορεματάκι που σ'άρεσε από Σαουδική Αραβία από το PROMOD ήταν:happy:

Ασπασια promod εχει στο the mall:) αχ και εγω θελω να παω h&m

ναι αυτο ηθελα να πω και εγω οτι το εχω δει στο the mail:)

θυμάστε και το ΖΑΡΡΑ με τι καλές τιμές είχε ξεκινήσει...και τώρα τα "τσούζει" λιγουλάκι....!:P !!!! και απο ποιότητα....:down: ..!!!!! αυτο το PROMOD δεν το ξέρω, αν έχει στο Μall θα το κοιτάξω την επόμενη φορ΄΄α που που κάνουμε εξόρμηση πρός τα εκεί!!!!

κορίτσια, σχολάω, καλό απόγευμα!!!!!!!!! και καλή συνέχεια σε όσους έχουν υπόλοιπο!!!!!:)

:) επισης καλη ξεκουραση

Καλημέρα ή καλησπέρα λένε τέτοια ώρα?:hmm:
Μόλις τώρα κάνω 5' διάλειμμα. Σήμερα κάνω πληρωμές σε συνεργάτες, προμηθευτές και προσωπικό συν τα δώρα και δεν έχω πάει ούτε για πιπί απ'το πρωί!!!! Καλέ ούτε καφέ δεν έχω πιει!!!...:(
Μίκα την πληρωμή όταν λέω σε είδος εννοώ καμμιά τουρτίτσα, κανένα γλυκάκι με σοκολάτα, κάτι τέτοιο τελος πάντων καθότι είμαι μεγάλη λιχούδα....;) :bleh: :bleh:
Νεφέλη καλή επιτυχία στα τσουρέκια. Εγώ δεν βλέπω να προλαβαίνω να φτιάχνω φέτος...:/:
Βάνα το H&M έχει τρομερά ρουχαλάκια. Υπάρχει παντού στην Ευρώπη, μόνο εδώ μας έλειπε. Οι τιμές και το στυλ είναι περίπου όπως το ZARRA σε ορισμένα προϊόντα και πιο χαμηλές. Δεν ξέρω μήπως τις "μαγειρέψουν" και είναι ακριβότερα εδώ. Άντε να έρθει στην Ελλάδα και το PROMOD γιατί προς το παρόν ψωνίζω όποτε πάω εξωτερικό.
Ισμήνη το φορεματάκι που σ'άρεσε από Σαουδική Αραβία από το PROMOD ήταν:happy:

H PROMOD έχει κατάστημα στο ΤΗΕ MALL και ανοίγει και στην Ερμού. Το ξέρω διότι είναι πελάτες μας.

Ασπασια promod εχει στο the mall:) αχ και εγω θελω να παω h&m

ναι αυτο ηθελα να πω και εγω οτι το εχω δει στο the mail:)

H PROMOD έχει κατάστημα στο ΤΗΕ MALL και ανοίγει και στην Ερμού. Το ξέρω διότι είναι πελάτες μας.
Σοβαρά???:blink::blink: :blink:
Εμ, βέβαια! Που να το δω αφού πηγαίνω πάντα βράδυ στο Mall και κατευθείαν στον 3ο όροφο? Από το parking στο ασανσέρ και κατευθείαν πάνω! Έχουν μπαράκι εκεί κάτι φίλοι μας, το Blender, αν έχετε πάει και πηγαίνουμε μόνο γι'αυτό. Δεν έχω πάει ποτέ Mall για να δω μαγαζιά. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι δεν έχω δει πουθενά διαφήμιση του PROMOD...:hmm:
Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις...;)

Ασπα μπες εδω: https://www.promod.com/odyssee/src/Home.asp?lg=UK :D

γραφει και διευθηνση για ελλαδα.

Ευχαριστώ Μιμίκα μου! Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στην Αθήνα που δεν έχει πάει Mall....:( :( :(

Κι όμως! Ούτε εγώ έχω πάει... Τέσπα σήμερα έχω ακρόαση στο πιάνο κι έχω φρικάρει...:(

παντως αν αποφασισεις ποτε να πας, μην πας σαββατο η παρασκευη απογευμα:down: ...γινεται πανικος!. προτιμησε μια δευτερα , η μια τριτη.. γενικως και πρωι ειναι αδειο...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back