Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα. Έχω συνειδητοποιήσει ότι σε αυτό το θέμα γράφω μόνο Παρασκευές!!! Μάλλον ψυχολογικό θα ναι...:hmm:
Καλή μέρα σε όλους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( Περαστικά βρέ Mika, πώ-πώ ο άνθρωπος......!!!!!!
εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αναρώσει γρήγορα!!!!!!

Να σαι καλα κοπελα μου! Και γω χτες οπως μου το ειπε η μανα μου, δεν μου φανηκε τπτ...αλλα και κεινη παντα να μην μας ανησυχησει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα!!
Ολη νυχτα στα τηλ...Τελικα το σπασιμο στο ποδι του πατερα μου ειναι πολυ σοβαρο, θελει 2 εγχειρησεις, εχει σπασει και 4 πλευρα. Πως δεν εγινε το μοιραιο δεν ξερω...Ηταν με το μηχανακι, και μπροστα του ενας εκσκαφεας ο οποιος πηγε να στριψει,δεν εβγαλε φλας και ο πατερας μου επεσε πανω στην ''κουταλα'':( Πφφφ....
Ωχ! Τώρα το είδα Μίκα! Περαστικά στον μπαμπά! Τι έπαθε ο άνθρωπος....:( Καλά πόσο μ*&%^ς ήταν ο τύπος με τον εσκαφέα????!!!!:mad: Ελπίζω να του κάνετε μήνυση και να του πάρετε και τα σ***βρακα. Όχι ότι αυτό θα βοηθήσει τον πατέρα σου να ξεπεράσει πιο γρήγορα το πρόβλημα....:/:

Mika περαστικά γρήγορα εύχομαι....

Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε!
Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα.
Ευχαριστω Κατερινα!

Καλημέρα!
Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου...

Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ????

Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ????

και ΕΓΩΩΩΩΩΩ.......σας παρακαλώ...!!!!!!!!:lol:

σχόλασα..???? οχι ακόμαααα..??? φτού γμτ!!!!!!!!!:)

:( Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται.:)

:( Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά:)

Καλημέρα!
Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου...

Ευχαριστω κοριτσια!

Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι.

Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο:D Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια:)

καλημερα!
Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει.:)
Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες:up:

μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα:)

Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ...:)
:) Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση..

Καλημέρα!
Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις...;)
Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο:( .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω!

:( Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά:)[/quote]

δηλαδή ποιά 4 μεγάλα???????:blink: πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????:)

Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε!
Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα.
Ευχαριστω Κατερινα!
Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής.
Φανάρια,
Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι)
Φώτα (να διαθέτει η μηχανή)
Φρένα
Φορτηγά (μακρυά)
Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά)

Καλημέρα σε όλους.

Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... :(

δηλαδή ποιά 4 μεγάλα???????:blink: πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????:)[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία:/: Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια:D

Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής.
Φανάρια,
Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι)
Φώτα (να διαθέτει η μηχανή)
Φρένα
Φορτηγά (μακρυά)
Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά)

Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε.

Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε.
:up: :up: :up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back