Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.281 30-03-07 09:46 Καλημέρα. Έχω συνειδητοποιήσει ότι σε αυτό το θέμα γράφω μόνο Παρασκευές!!! Μάλλον ψυχολογικό θα ναι... Καλή μέρα σε όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:47 Η Mika έγραψε: #3.282 30-03-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Περαστικά βρέ Mika, πώ-πώ ο άνθρωπος......!!!!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αναρώσει γρήγορα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα κοπελα μου! Και γω χτες οπως μου το ειπε η μανα μου, δεν μου φανηκε τπτ...αλλα και κεινη παντα να μην μας ανησυχησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #3.283 30-03-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Kαλημερα!! Ολη νυχτα στα τηλ...Τελικα το σπασιμο στο ποδι του πατερα μου ειναι πολυ σοβαρο, θελει 2 εγχειρησεις, εχει σπασει και 4 πλευρα. Πως δεν εγινε το μοιραιο δεν ξερω...Ηταν με το μηχανακι, και μπροστα του ενας εκσκαφεας ο οποιος πηγε να στριψει,δεν εβγαλε φλας και ο πατερας μου επεσε πανω στην ''κουταλα'' Πφφφ.... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Τώρα το είδα Μίκα! Περαστικά στον μπαμπά! Τι έπαθε ο άνθρωπος.... Καλά πόσο μ*&%^ς ήταν ο τύπος με τον εσκαφέα????!!!! Ελπίζω να του κάνετε μήνυση και να του πάρετε και τα σ***βρακα. Όχι ότι αυτό θα βοηθήσει τον πατέρα σου να ξεπεράσει πιο γρήγορα το πρόβλημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:50 Η Κατερίνα έγραψε: #3.284 30-03-07 09:50 Mika περαστικά γρήγορα εύχομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:51 Η Mika έγραψε: #3.285 30-03-07 09:51 Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:05 Η aretha έγραψε: #3.286 30-03-07 10:05 Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:08 Η chouzouris: #3.287 30-03-07 10:08 Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο Vana Balafa: #3.288 30-03-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Click για ανάπτυξη... και ΕΓΩΩΩΩΩΩ.......σας παρακαλώ...!!!!!!!! σχόλασα..???? οχι ακόμαααα..??? φτού γμτ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:21 Η popi έγραψε: #3.289 30-03-07 10:21 Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται. Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:33 Η Mika έγραψε: #3.290 30-03-07 10:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. Έχω συνειδητοποιήσει ότι σε αυτό το θέμα γράφω μόνο Παρασκευές!!! Μάλλον ψυχολογικό θα ναι... Καλή μέρα σε όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:47 Η Mika έγραψε: #3.282 30-03-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Περαστικά βρέ Mika, πώ-πώ ο άνθρωπος......!!!!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αναρώσει γρήγορα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα κοπελα μου! Και γω χτες οπως μου το ειπε η μανα μου, δεν μου φανηκε τπτ...αλλα και κεινη παντα να μην μας ανησυχησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #3.283 30-03-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Kαλημερα!! Ολη νυχτα στα τηλ...Τελικα το σπασιμο στο ποδι του πατερα μου ειναι πολυ σοβαρο, θελει 2 εγχειρησεις, εχει σπασει και 4 πλευρα. Πως δεν εγινε το μοιραιο δεν ξερω...Ηταν με το μηχανακι, και μπροστα του ενας εκσκαφεας ο οποιος πηγε να στριψει,δεν εβγαλε φλας και ο πατερας μου επεσε πανω στην ''κουταλα'' Πφφφ.... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Τώρα το είδα Μίκα! Περαστικά στον μπαμπά! Τι έπαθε ο άνθρωπος.... Καλά πόσο μ*&%^ς ήταν ο τύπος με τον εσκαφέα????!!!! Ελπίζω να του κάνετε μήνυση και να του πάρετε και τα σ***βρακα. Όχι ότι αυτό θα βοηθήσει τον πατέρα σου να ξεπεράσει πιο γρήγορα το πρόβλημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:50 Η Κατερίνα έγραψε: #3.284 30-03-07 09:50 Mika περαστικά γρήγορα εύχομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:51 Η Mika έγραψε: #3.285 30-03-07 09:51 Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:05 Η aretha έγραψε: #3.286 30-03-07 10:05 Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:08 Η chouzouris: #3.287 30-03-07 10:08 Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο Vana Balafa: #3.288 30-03-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Click για ανάπτυξη... και ΕΓΩΩΩΩΩΩ.......σας παρακαλώ...!!!!!!!! σχόλασα..???? οχι ακόμαααα..??? φτού γμτ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:21 Η popi έγραψε: #3.289 30-03-07 10:21 Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται. Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:33 Η Mika έγραψε: #3.290 30-03-07 10:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Περαστικά βρέ Mika, πώ-πώ ο άνθρωπος......!!!!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αναρώσει γρήγορα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα κοπελα μου! Και γω χτες οπως μου το ειπε η μανα μου, δεν μου φανηκε τπτ...αλλα και κεινη παντα να μην μας ανησυχησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #3.283 30-03-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Kαλημερα!! Ολη νυχτα στα τηλ...Τελικα το σπασιμο στο ποδι του πατερα μου ειναι πολυ σοβαρο, θελει 2 εγχειρησεις, εχει σπασει και 4 πλευρα. Πως δεν εγινε το μοιραιο δεν ξερω...Ηταν με το μηχανακι, και μπροστα του ενας εκσκαφεας ο οποιος πηγε να στριψει,δεν εβγαλε φλας και ο πατερας μου επεσε πανω στην ''κουταλα'' Πφφφ.... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Τώρα το είδα Μίκα! Περαστικά στον μπαμπά! Τι έπαθε ο άνθρωπος.... Καλά πόσο μ*&%^ς ήταν ο τύπος με τον εσκαφέα????!!!! Ελπίζω να του κάνετε μήνυση και να του πάρετε και τα σ***βρακα. Όχι ότι αυτό θα βοηθήσει τον πατέρα σου να ξεπεράσει πιο γρήγορα το πρόβλημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:50 Η Κατερίνα έγραψε: #3.284 30-03-07 09:50 Mika περαστικά γρήγορα εύχομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:51 Η Mika έγραψε: #3.285 30-03-07 09:51 Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:05 Η aretha έγραψε: #3.286 30-03-07 10:05 Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:08 Η chouzouris: #3.287 30-03-07 10:08 Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο Vana Balafa: #3.288 30-03-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Click για ανάπτυξη... και ΕΓΩΩΩΩΩΩ.......σας παρακαλώ...!!!!!!!! σχόλασα..???? οχι ακόμαααα..??? φτού γμτ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:21 Η popi έγραψε: #3.289 30-03-07 10:21 Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται. Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:33 Η Mika έγραψε: #3.290 30-03-07 10:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Kαλημερα!! Ολη νυχτα στα τηλ...Τελικα το σπασιμο στο ποδι του πατερα μου ειναι πολυ σοβαρο, θελει 2 εγχειρησεις, εχει σπασει και 4 πλευρα. Πως δεν εγινε το μοιραιο δεν ξερω...Ηταν με το μηχανακι, και μπροστα του ενας εκσκαφεας ο οποιος πηγε να στριψει,δεν εβγαλε φλας και ο πατερας μου επεσε πανω στην ''κουταλα'' Πφφφ.... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Τώρα το είδα Μίκα! Περαστικά στον μπαμπά! Τι έπαθε ο άνθρωπος.... Καλά πόσο μ*&%^ς ήταν ο τύπος με τον εσκαφέα????!!!! Ελπίζω να του κάνετε μήνυση και να του πάρετε και τα σ***βρακα. Όχι ότι αυτό θα βοηθήσει τον πατέρα σου να ξεπεράσει πιο γρήγορα το πρόβλημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:50 Η Κατερίνα έγραψε: #3.284 30-03-07 09:50 Mika περαστικά γρήγορα εύχομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:51 Η Mika έγραψε: #3.285 30-03-07 09:51 Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:05 Η aretha έγραψε: #3.286 30-03-07 10:05 Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:08 Η chouzouris: #3.287 30-03-07 10:08 Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο Vana Balafa: #3.288 30-03-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Click για ανάπτυξη... και ΕΓΩΩΩΩΩΩ.......σας παρακαλώ...!!!!!!!! σχόλασα..???? οχι ακόμαααα..??? φτού γμτ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:21 Η popi έγραψε: #3.289 30-03-07 10:21 Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται. Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:33 Η Mika έγραψε: #3.290 30-03-07 10:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mika περαστικά γρήγορα εύχομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 09:51 Η Mika έγραψε: #3.285 30-03-07 09:51 Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:05 Η aretha έγραψε: #3.286 30-03-07 10:05 Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:08 Η chouzouris: #3.287 30-03-07 10:08 Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο Vana Balafa: #3.288 30-03-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Click για ανάπτυξη... και ΕΓΩΩΩΩΩΩ.......σας παρακαλώ...!!!!!!!! σχόλασα..???? οχι ακόμαααα..??? φτού γμτ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:21 Η popi έγραψε: #3.289 30-03-07 10:21 Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται. Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:33 Η Mika έγραψε: #3.290 30-03-07 10:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:05 Η aretha έγραψε: #3.286 30-03-07 10:05 Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:08 Η chouzouris: #3.287 30-03-07 10:08 Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο Vana Balafa: #3.288 30-03-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Click για ανάπτυξη... και ΕΓΩΩΩΩΩΩ.......σας παρακαλώ...!!!!!!!! σχόλασα..???? οχι ακόμαααα..??? φτού γμτ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:21 Η popi έγραψε: #3.289 30-03-07 10:21 Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται. Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:33 Η Mika έγραψε: #3.290 30-03-07 10:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:08 Η chouzouris: #3.287 30-03-07 10:08 Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο Vana Balafa: #3.288 30-03-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Click για ανάπτυξη... και ΕΓΩΩΩΩΩΩ.......σας παρακαλώ...!!!!!!!! σχόλασα..???? οχι ακόμαααα..??? φτού γμτ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:21 Η popi έγραψε: #3.289 30-03-07 10:21 Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται. Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:33 Η Mika έγραψε: #3.290 30-03-07 10:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο Vana Balafa: #3.288 30-03-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Click για ανάπτυξη... και ΕΓΩΩΩΩΩΩ.......σας παρακαλώ...!!!!!!!! σχόλασα..???? οχι ακόμαααα..??? φτού γμτ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:21 Η popi έγραψε: #3.289 30-03-07 10:21 Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται. Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:33 Η Mika έγραψε: #3.290 30-03-07 10:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Μίκα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Πω πω σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα. ΜΠΟΡΩ???? Click για ανάπτυξη... και ΕΓΩΩΩΩΩΩ.......σας παρακαλώ...!!!!!!!! σχόλασα..???? οχι ακόμαααα..??? φτού γμτ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:21 Η popi έγραψε: #3.289 30-03-07 10:21 Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται. Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:33 Η Mika έγραψε: #3.290 30-03-07 10:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mika μου περαστικά στον μπαμπά,όλα τα άλλα γίνονται. Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 10:33 Η Mika έγραψε: #3.290 30-03-07 10:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Μίκα, περαστικά κι από μένα... Όσο για τα μαγαζιά, κουράγιο, θα ζοριστείς λίγο, αλλά αφού θα γίνει ο άνθρωπος καλά, μην το συζητάς καθόλου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσια! Ναι Αλικη εχεις δικιο, γιατι και το ειπα και αμαρτια να το σκεφτομαι. Αυτο με τις Παρασκευες δεν το εχω εγω στη δουλεια μου..συνηθως περιμενω τη δευτερα, τριτη, τεταρτη η μια μερα που να μην εχουμε δουλεια να παρω κανενα ρεπο Και συνηθως η Παρασκευη=Σαββατοκυριακο=Πιο πολυ δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:01 Η purina έγραψε: #3.291 30-03-07 11:01 καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα! Περαστικα μικα στο μπαμπα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Και καλο κουραγιο σε σενα που θα εχεις την ευθυνη των μαγαζιων οσο ληπει. Εμενα σημερα ερχεται η μαμα μου πανω μαζι με την αδερφη μου δε θελωωωωωωωωω μ αρεσει μονη μου.Αλλα θα ξεφηγω κανονησα σινεμα με μια φιλη μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #3.292 30-03-07 11:18 μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μικα μου περαστικα για τον μπαμπα σου!!! και κουραγιο.... ευχομαι ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η Mika έγραψε: #3.293 30-03-07 11:22 Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ... Νιωθω λιγο καλυτερα που σας τα ειπα, και σιγα πολυ πολυ να αργησουμε λιγο να ανοιξουμε, καλα να μαστε, απλα με αγχωσε και μενα ο τρελλο πατερας μου που αμμεσως για τα μαγαζια μου ειπε. Θα δουμε σημερα ποτε θα κανει εγχειρηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Η Ismini έγραψε: #3.294 30-03-07 11:31 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε Ισμήνη! Πήγαινε στο Mall και ίσως βρεις το φόρεμα που φόραγα στη συνάντηση και σ'άρεσε! Αν έχουν τα ίδια πράγματα σ'όλα τα μαγαζια εξωτερικό και εδώ ίσως το βρεις... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα πάω αν και το σιχαίνομαι το The Mall και γενικά τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μια φορά πήγαμε και γύρισα με πονοκέφαλο .... Αλλα χαλάλι! Αν ειναι να ψαξω για το φουστάνι θα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:31 Ο Vana Balafa: #3.295 30-03-07 11:31 Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ που δεν είναι κανείς από επαρχία τι να κάνω;Χώρια που τα 4 μεγάλα θα την κάνουν σιγά σιγά αλλά μου υποσχέθηκαν πως Μ.Τετάρτη ή Μ.Πέμπτη θα γυρίσουν.Δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου γιατί όταν λοίπουν οι μεγάλοι μου την κοπανάει και ο μικρός ή για την μάνα μου που κάθετε με την ανηψία μου,ή σε κανένα φίλο του.Εγώ δεν έχω παιδιά ,έχω τα αδερφια μου,αλήτες πουλιά[/quote] δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:50 Η Ismini έγραψε: #3.296 30-03-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ασε ασε Ασπασια....Κως ειναι αυτη, μην δεις πως οδηγανε! Και να πω την αμαρτια μου, πως ανησυχω και για τα μαγαζια, να δουμε τι θα γινει τωρα. Ευχαριστω Κατερινα! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι προπορευόμενοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:51 Η rotonda έγραψε: #3.297 30-03-07 11:51 Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σε όλους. Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:57 Η popi έγραψε: #3.298 30-03-07 11:57 δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δηλαδή ποιά 4 μεγάλα??????? πόσα παιδάκια κυκλοφορύν στο σπίτι...μικρά/μεγάλα?????[/quote] Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Mika έγραψε: #3.299 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ξερω, ξερω.... μας τα ελεγε ο αδελφος μου...Αλλα γενικά στην επαρχία, οδηγούν κάπως "πρωτοτυπα". Περαστικα στο μπαμπά σου Mika. Να προσέχει τα 6 "Φ" της μηχανής. Φανάρια, Φλας (αλλου βγάζουν κι αλλου στρίβουν ή απλά δεν βγάζουν οι πρωπορευμόνοι) Φώτα (να διαθέτει η μηχανή) Φρένα Φορτηγά (μακρυά) Φαντασία (να κρατάει αποστάσεις γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις και να φανταστείς τι θα συμβεί μπροστά) Click για ανάπτυξη... Εγω Ισμινη λεω να το αφησει το ρημαδι στα 60 του, και του το λεμε πολλα χρονια. Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η Ismini έγραψε: #3.300 30-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Τομονο καλο τησ υποθεσης ειναι πως εγινε χιλια κομματια και δεν φτιαχνετε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.