Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλέ τον Βαλεντίνο τον ξέχασα :redface:. Περαστικά του από τη στείρωση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ:redface:

Bαλε καλε, δεν τρεχει τπτ. Αλλα θα θελει λιγο ακομα αλευρι, η μην βαλεις ολα τα ασπραδια:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπαμπας καλυτερα! Πηγαν Αθηνα, στο υγεια που ξερουν και το ιστορικοτου (βεβαρημενο λογο διαβητη), τα πλευρα τελικα ειναι 7 τα σπασμενα, δεν θυμαμαι αν το ειπα αλλα το ποδι δεν θελει εγχειρηση και κανει φυσιοθεραπειες. Οποτε ολα καλα:up: :up:

Και εω θα παω τον Κανελο για στειρωση την πεμπτη, αλλα μου ειπε ο γιατρος να μεινω εκει λεει, και θα τον παρω κατευθειαν. Τον καημενο πολυ τον λυπαμαι...

Ισμηνη περαστικα στον Βαλεντινακο!

Παιδια καλησπέρα. Υπολογιστή τωρα βρήκα, για λίγο! Εχασα επισόδεια ε;;;;
Ελπίζω καλα όλοι. Αυριο το πρωί λογικά θα τα πουμε εκτενέστερα
Πολύ πολύ πολύ μου λείψατε!!!!!!
Φιλιά μεχρι αυριο!!!

μικα καλα νεα για τον μπαμπα!:up: :up: ελπιζω να του εφυγε και το αγχος για τα μαγαζια....
για μηχανακι τι λεει?? θα ξαναανεβει??

μικα καλα νεα για τον μπαμπα!:up: :up: ελπιζω να του εφυγε και το αγχος για τα μαγαζια....
για μηχανακι τι λεει?? θα ξαναανεβει??

Ναι ολα καλα:up: :up: Μπα εκεινος δεν εχει αγχος πια, εχω μονο εγω:lol: :lol: Για μηχανακι αποκλειεται να ανεβει, εκτο ςκαι αν θελει να κανουμε ομαδικη απεργια, η να του το σπαμε καθε φορα:D

Μικα μπραβο!Ευτυχως ολα καλα!:) :up:

Μίκα, σιδερένιος ο μπαμπάς! :)

Καλημέρα σε όλους,

Μίκα, περαστικά και σιδερένιος ο μπαμπάς...

Η Μπουμπού μου τελικά μετά απο μια μαραθώνια γέννα, σε σύνολο 4 γατουλίνων, κατάφερε να κρατήσει στήν ζωή μόνο 2...:( τα οποία ειναι μια χαρούλα και κουκλάκια και χιονάτα!!!!!!:lol:
Ήδη ανέβασα μιά φωτό, σιγά και μην δεν ανέβαζα!!! Στο σπίτι επικρατεί αναβρασμός, η Μπλάκυ και ο Ρούπι έχουν τρελλαθεί στην ανησυχία, καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει, και γενικά θέλουν να μπούν μέσα στο δωμάτιο να εξερευνήσουν!!! Απλά όλη μέρα χτές τους κράτησα έξω να εχει η Μπουμπουκα μας λίγη ησυχία να γεννήσει!!!! Από σήμερα σιγά-σιγά και όταν θα είμαι και εγώ εκεί θα τούς αφήσω να έρθουν σε επαφή με τα 2 χιονάτα μας!!! Έτσι και αλλιώς ο Ρούπι έχει αποδείξει ότι ειναι πολύ στοργικό και καλός πατερούλης!!!:) Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου με τα μικρούλια, ειναι πολύ μικρά και απίστευτα όμορφα!!!!:) έχω ψιλοχαζέψει.....χαζογατο μαμά....τι να κάνω?????? μαρέσει!!!!!!!

Καλημερα παιδια!!!
Γεννήσεις βλέπω, στειρωσεις βλέπω, ετοιμασίες για το Πάσχα.... Πού να προλάβω να ενημερωθω.....
Ντροπή μου εμενα, αφησα τη καθαριστρια σπίτι και ηρθα να τα πούμε.....
:redface: :redface: :redface: :redface:
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσ..... μη το πείτε πουθενα.........
Καλα θα επιστρεψω σε λίγο να συνδράμω
Μίκα τα καλύτερα στο μπαμπα σου. Να πάνε όλα καλα
Με τη μαμα ακόμη τρεχω εγω. Απέκλεισαν τωρα και την αρχικη γνωμάτευση (crohn's disease)
:hmm: :hmm: :hmm:
Τι να πω.... Από βδομαδα νέες ξετασεις και βλέπουμε.
Παιδια, αν δεν καταφερω να τα πουμε πριν το Πασχα να περασετε όλοι καλα, να εχετε υγεια και Καλή Ανασταση.....
Θα σας σκέφτομαι πολύ. Αν κι ελπίζω να τα πουμε
Να ειστε καλα!!!

Επίσης Χριστίνα, καλό πάσχα και εύχομαι τα καλύτερα για την μανούλα!!!!!!!:)

:) :) :) :) :)
Ευχαριστω.

Καλημέρα! Μίκα καλά τα νέα του μπαμπά. Αφού γλείτωσε την εγχείρηση όλα καλά. Αλλά 7 πλευρά βρε παιδί μου!!!! Θα πονάει ο δόλιος! Αν ήμουν στη θέση του ούτε ζωγραφιστό μηχανάκι δε θα'θελα να δω!!!:down:
Χριστίνα περαστικά στη μαμά.Ελπίζω να τελειώσει η ταλαιπωρία της με τις εξετάσεις και τα νοσοκομεία μέσα στις γιορτές. Μα τόσο δύκολο είναι πια να βρουν τι έχει....:/:
Βάνα κρίμα για τα γατάκια... Είναι σύνηθες φαινόμενο το να πεθαίνουν τα γατάκια στη γέννα? Sorry, αλλά είμαι λίγο άσχετη...:redface:
Πάντως τα μικρούλια είναι κουκλιά!!!:inlove:

Καλημέρα!
Anabou welcome back! (εστω και προσωρινά). Αυτός ο Σάκης όργιο είναι!
Χριστίνα περστικά στη μαμά σου και κουράγιο με τα τρεξίματα στους γιατρούς.
Mica ευχομαι τα ιδια για το μπαμπά σου και να μην ξαναφτιάξει το μηχανάκι!
Vanna κριμα που έζησαν μόνο τα δύο...
Εγω χτες πήρα το Βαλεντίνο στειρωμένο και λιγάκι ζαλισμένο ακόμη από τη νάρκωση. Είναι μια χαρούλα. Ακόμη έχει ορμές! Αν και μισοζαλισμένος την έπεσε σε μένα! (μάλλον με πέρασε για γάτα:hmm:) Βλέπω όμως ότι έχει κολλήσει πολύ με την πεθερά μου κι εκείνη με αυτόν (έκλαιγε χτες από τη χαρά της που της τον γύρισα). οπότε πλέον δεν μπορώ να λέω οτι "έχω" δύο γάτους.
Ο Βαλεντίνο αποφάσισε μόνος του!:)

Καλημέρα! Μίκα καλά τα νέα του μπαμπά. Αφού γλείτωσε την εγχείρηση όλα καλά. Αλλά 7 πλευρά βρε παιδί μου!!!! Θα πονάει ο δόλιος! Αν ήμουν στη θέση του ούτε ζωγραφιστό μηχανάκι δε θα'θελα να δω!!!:down:
Χριστίνα περαστικά στη μαμά.Ελπίζω να τελειώσει η ταλαιπωρία της με τις εξετάσεις και τα νοσοκομεία μέσα στις γιορτές. Μα τόσο δύκολο είναι πια να βρουν τι έχει....:/:
Βάνα κρίμα για τα γατάκια... Είναι σύνηθες φαινόμενο το να πεθαίνουν τα γατάκια στη γέννα? Sorry, αλλά είμαι λίγο άσχετη...:redface:
Πάντως τα μικρούλια είναι κουκλιά!!!:inlove:

ναι, είναι μερικές φορές και ειδικά όταν είναι η πρώτη γέννα της γατούλας!!! Η δικιά μου η καημενούλα έκανε μαραθώνια γέννα, σχεδον 18 ώρες.......:/:

οπότε πλέον δεν μπορώ να λέω οτι "έχω" δύο γάτους.
Ο Βαλεντίνο αποφάσισε μόνος του!:)[/quote]

χαίρομαι για το Βαλεντινάκι, που ειναι ολα καλά και ειναι και αυτός
happy, αλλά κάνει και τούς γύρω του ευτυχισμένους!!!!:)

Αχ Βάνα μου πολύ λυπάμαι για τα μωράκια!:bye: Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Γιατί πέθαναν;;; Ξέρεις; :cry:
Ισμήνη κουράγιο! Όταν καταλαβει ότι δεν είσαι γάτα θα ντραπεί πολύ!:P :rolleyes: Οπότε, κατάλαβέ τον (είναι ζαλισμένος και δεν ξέρει τι κάνει:rolleyes: ) Μίκα να φροντίσεις να το εξαφανίσεις το μηχανάκι (ξέρεις εσύ;) :P )Χριστίνα μου περαστικά στη μαμά σου:/: :)
Να έχετε όλοι μια καλή μερα όλη μέρα:) :cool:

Καλημέρα. Είπα να γράψω κι ας μην είναι Παρασκευή. Για μένα είναι σαν Παρασκευή, αφού έχω άδεια από αύριο ως και την Τρίτη!!!!

Περαστικά σε όλους τους γονέους έυχομαι και επειδή αύριο απόγευμα φέυγω και γυρνάω Δευτέρα και εκεί που πάω δεν θα έχω υπολογιστή, εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και καλά να περάσετε!!!

Καλό Πάσχα και σε εσένα Κατερίνα:)
να περάσεις καλά!!!!!!!!

Καλές διακοπούλες:)
Κατερίνα και σε όλους:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back