Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η Ismini έγραψε: #3.381 03-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Click για ανάπτυξη... Ναι Ελένη, ο εφιάλτης σου (η "γουρουνοπλημμύρα") με χτύπησε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:38 Η aretha έγραψε: #3.382 03-04-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Εξάλλου, οι ομαδικοί πυροβολισμοί με κυνηγετικές καραμπίνες 9 στις 10 φορές συμβαίνουν στην αγνή και άσπιλη ελληνική περιφέρεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:39 Ο Thanasis46: #3.383 03-04-07 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά τον κίνδυνο... μα κι εσύ πάλι βλέπεις μικρά με τη μαμά και πας κοντά; Έχεις δει κότα να ορμάει σε άνθρωπο; Αν έχει μικρούλια και πλησιάσεις να δεις πως ορμάει στα μούτρα…να το ξέρεις για την επόμενη φορά που θα πας σε χωριό. Η κλώσα κάνει κλοκ κλοκ κλοκ και άμα δεις ότι αρχίζει και το κάνει πιο έντονα και τείνει να ανοίξει τα φτερά απομακρύνσου γιατί ετοιμάζεται για επίθεση. Η Αθήνα ναι τι νομίζεις δεν είναι άκρως επικίνδυνη; Φαρ Ουέστ δεν είναι Φαρ Athens είναι. Πρέπει να φτιάξει ο καθένας έναν Οδηγό επιβίωσης στην Αθήνα. Πως κινούμαστε που κινούμαστε πότε κινούμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:40 Ο Vana Balafa: #3.384 03-04-07 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... καταπληκτικό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #3.385 03-04-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ναι σιγά τον κίνδυνο... μα κι εσύ πάλι βλέπεις μικρά με τη μαμά και πας κοντά; Click για ανάπτυξη... Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 11:18 Η Νιαου! έγραψε: #3.386 03-04-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Ισμήνη!!!!!! Μας έβαλες τα γυαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:07 Ο Vana Balafa: #3.387 03-04-07 12:07 Νέα ενημέρωση για τα Μπουμπουκόπαιδα...... μέχρι στιγμής 2 alive and kicking ..... ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί να πάρει έως και 15+ ώρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία....η κοιλίτσα ειναι ακόμα φουσκωμένη!!!! αρα...έχουμε να περιμένουμε και άλλα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η Ismini έγραψε: #3.388 03-04-07 12:08 Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:20 Ο Vana Balafa: #3.389 03-04-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Click για ανάπτυξη... μακάρι να μου κάνει τόσα.....θα έχω μπόλικα για ζούπινγκ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:30 Η aspasiapef: #3.390 03-04-07 12:30 Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Click για ανάπτυξη... Ναι Ελένη, ο εφιάλτης σου (η "γουρουνοπλημμύρα") με χτύπησε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:38 Η aretha έγραψε: #3.382 03-04-07 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Εξάλλου, οι ομαδικοί πυροβολισμοί με κυνηγετικές καραμπίνες 9 στις 10 φορές συμβαίνουν στην αγνή και άσπιλη ελληνική περιφέρεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:39 Ο Thanasis46: #3.383 03-04-07 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά τον κίνδυνο... μα κι εσύ πάλι βλέπεις μικρά με τη μαμά και πας κοντά; Έχεις δει κότα να ορμάει σε άνθρωπο; Αν έχει μικρούλια και πλησιάσεις να δεις πως ορμάει στα μούτρα…να το ξέρεις για την επόμενη φορά που θα πας σε χωριό. Η κλώσα κάνει κλοκ κλοκ κλοκ και άμα δεις ότι αρχίζει και το κάνει πιο έντονα και τείνει να ανοίξει τα φτερά απομακρύνσου γιατί ετοιμάζεται για επίθεση. Η Αθήνα ναι τι νομίζεις δεν είναι άκρως επικίνδυνη; Φαρ Ουέστ δεν είναι Φαρ Athens είναι. Πρέπει να φτιάξει ο καθένας έναν Οδηγό επιβίωσης στην Αθήνα. Πως κινούμαστε που κινούμαστε πότε κινούμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:40 Ο Vana Balafa: #3.384 03-04-07 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... καταπληκτικό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #3.385 03-04-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ναι σιγά τον κίνδυνο... μα κι εσύ πάλι βλέπεις μικρά με τη μαμά και πας κοντά; Click για ανάπτυξη... Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 11:18 Η Νιαου! έγραψε: #3.386 03-04-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Ισμήνη!!!!!! Μας έβαλες τα γυαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:07 Ο Vana Balafa: #3.387 03-04-07 12:07 Νέα ενημέρωση για τα Μπουμπουκόπαιδα...... μέχρι στιγμής 2 alive and kicking ..... ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί να πάρει έως και 15+ ώρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία....η κοιλίτσα ειναι ακόμα φουσκωμένη!!!! αρα...έχουμε να περιμένουμε και άλλα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η Ismini έγραψε: #3.388 03-04-07 12:08 Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:20 Ο Vana Balafa: #3.389 03-04-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Click για ανάπτυξη... μακάρι να μου κάνει τόσα.....θα έχω μπόλικα για ζούπινγκ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:30 Η aspasiapef: #3.390 03-04-07 12:30 Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Εξάλλου, οι ομαδικοί πυροβολισμοί με κυνηγετικές καραμπίνες 9 στις 10 φορές συμβαίνουν στην αγνή και άσπιλη ελληνική περιφέρεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:39 Ο Thanasis46: #3.383 03-04-07 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά τον κίνδυνο... μα κι εσύ πάλι βλέπεις μικρά με τη μαμά και πας κοντά; Έχεις δει κότα να ορμάει σε άνθρωπο; Αν έχει μικρούλια και πλησιάσεις να δεις πως ορμάει στα μούτρα…να το ξέρεις για την επόμενη φορά που θα πας σε χωριό. Η κλώσα κάνει κλοκ κλοκ κλοκ και άμα δεις ότι αρχίζει και το κάνει πιο έντονα και τείνει να ανοίξει τα φτερά απομακρύνσου γιατί ετοιμάζεται για επίθεση. Η Αθήνα ναι τι νομίζεις δεν είναι άκρως επικίνδυνη; Φαρ Ουέστ δεν είναι Φαρ Athens είναι. Πρέπει να φτιάξει ο καθένας έναν Οδηγό επιβίωσης στην Αθήνα. Πως κινούμαστε που κινούμαστε πότε κινούμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:40 Ο Vana Balafa: #3.384 03-04-07 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... καταπληκτικό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #3.385 03-04-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ναι σιγά τον κίνδυνο... μα κι εσύ πάλι βλέπεις μικρά με τη μαμά και πας κοντά; Click για ανάπτυξη... Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 11:18 Η Νιαου! έγραψε: #3.386 03-04-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Ισμήνη!!!!!! Μας έβαλες τα γυαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:07 Ο Vana Balafa: #3.387 03-04-07 12:07 Νέα ενημέρωση για τα Μπουμπουκόπαιδα...... μέχρι στιγμής 2 alive and kicking ..... ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί να πάρει έως και 15+ ώρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία....η κοιλίτσα ειναι ακόμα φουσκωμένη!!!! αρα...έχουμε να περιμένουμε και άλλα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η Ismini έγραψε: #3.388 03-04-07 12:08 Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:20 Ο Vana Balafa: #3.389 03-04-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Click για ανάπτυξη... μακάρι να μου κάνει τόσα.....θα έχω μπόλικα για ζούπινγκ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:30 Η aspasiapef: #3.390 03-04-07 12:30 Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά τον κίνδυνο... μα κι εσύ πάλι βλέπεις μικρά με τη μαμά και πας κοντά; Έχεις δει κότα να ορμάει σε άνθρωπο; Αν έχει μικρούλια και πλησιάσεις να δεις πως ορμάει στα μούτρα…να το ξέρεις για την επόμενη φορά που θα πας σε χωριό. Η κλώσα κάνει κλοκ κλοκ κλοκ και άμα δεις ότι αρχίζει και το κάνει πιο έντονα και τείνει να ανοίξει τα φτερά απομακρύνσου γιατί ετοιμάζεται για επίθεση. Η Αθήνα ναι τι νομίζεις δεν είναι άκρως επικίνδυνη; Φαρ Ουέστ δεν είναι Φαρ Athens είναι. Πρέπει να φτιάξει ο καθένας έναν Οδηγό επιβίωσης στην Αθήνα. Πως κινούμαστε που κινούμαστε πότε κινούμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:40 Ο Vana Balafa: #3.384 03-04-07 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... καταπληκτικό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #3.385 03-04-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ναι σιγά τον κίνδυνο... μα κι εσύ πάλι βλέπεις μικρά με τη μαμά και πας κοντά; Click για ανάπτυξη... Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 11:18 Η Νιαου! έγραψε: #3.386 03-04-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Ισμήνη!!!!!! Μας έβαλες τα γυαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:07 Ο Vana Balafa: #3.387 03-04-07 12:07 Νέα ενημέρωση για τα Μπουμπουκόπαιδα...... μέχρι στιγμής 2 alive and kicking ..... ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί να πάρει έως και 15+ ώρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία....η κοιλίτσα ειναι ακόμα φουσκωμένη!!!! αρα...έχουμε να περιμένουμε και άλλα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η Ismini έγραψε: #3.388 03-04-07 12:08 Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:20 Ο Vana Balafa: #3.389 03-04-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Click για ανάπτυξη... μακάρι να μου κάνει τόσα.....θα έχω μπόλικα για ζούπινγκ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:30 Η aspasiapef: #3.390 03-04-07 12:30 Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... καταπληκτικό!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #3.385 03-04-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ναι σιγά τον κίνδυνο... μα κι εσύ πάλι βλέπεις μικρά με τη μαμά και πας κοντά; Click για ανάπτυξη... Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 11:18 Η Νιαου! έγραψε: #3.386 03-04-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Ισμήνη!!!!!! Μας έβαλες τα γυαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:07 Ο Vana Balafa: #3.387 03-04-07 12:07 Νέα ενημέρωση για τα Μπουμπουκόπαιδα...... μέχρι στιγμής 2 alive and kicking ..... ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί να πάρει έως και 15+ ώρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία....η κοιλίτσα ειναι ακόμα φουσκωμένη!!!! αρα...έχουμε να περιμένουμε και άλλα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η Ismini έγραψε: #3.388 03-04-07 12:08 Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:20 Ο Vana Balafa: #3.389 03-04-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Click για ανάπτυξη... μακάρι να μου κάνει τόσα.....θα έχω μπόλικα για ζούπινγκ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:30 Η aspasiapef: #3.390 03-04-07 12:30 Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ναι σιγά τον κίνδυνο... μα κι εσύ πάλι βλέπεις μικρά με τη μαμά και πας κοντά; Click για ανάπτυξη... Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 11:18 Η Νιαου! έγραψε: #3.386 03-04-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Ισμήνη!!!!!! Μας έβαλες τα γυαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:07 Ο Vana Balafa: #3.387 03-04-07 12:07 Νέα ενημέρωση για τα Μπουμπουκόπαιδα...... μέχρι στιγμής 2 alive and kicking ..... ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί να πάρει έως και 15+ ώρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία....η κοιλίτσα ειναι ακόμα φουσκωμένη!!!! αρα...έχουμε να περιμένουμε και άλλα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η Ismini έγραψε: #3.388 03-04-07 12:08 Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:20 Ο Vana Balafa: #3.389 03-04-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Click για ανάπτυξη... μακάρι να μου κάνει τόσα.....θα έχω μπόλικα για ζούπινγκ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:30 Η aspasiapef: #3.390 03-04-07 12:30 Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οχι αυτο το ηξερα, οπως και οτι δεν πλησιάζουμε γαϊδουρια, μουλάρια απο πίσω. Αλλα η μαμα τους ηταν μη ορατή εκεινη τη στιγμη. Ξαφνικά ξεπρόβαλε. Βεβαια έπρεπε να το φανταστω οτι τα μικρα θα συνοδευονταν... αλλα ηταν πολυ ομορφα και αυθορμητα ετρεξα προς το μερος τους.... Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Ισμήνη!!!!!! Μας έβαλες τα γυαλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:07 Ο Vana Balafa: #3.387 03-04-07 12:07 Νέα ενημέρωση για τα Μπουμπουκόπαιδα...... μέχρι στιγμής 2 alive and kicking ..... ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί να πάρει έως και 15+ ώρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία....η κοιλίτσα ειναι ακόμα φουσκωμένη!!!! αρα...έχουμε να περιμένουμε και άλλα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η Ismini έγραψε: #3.388 03-04-07 12:08 Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:20 Ο Vana Balafa: #3.389 03-04-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Click για ανάπτυξη... μακάρι να μου κάνει τόσα.....θα έχω μπόλικα για ζούπινγκ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:30 Η aspasiapef: #3.390 03-04-07 12:30 Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νέα ενημέρωση για τα Μπουμπουκόπαιδα...... μέχρι στιγμής 2 alive and kicking ..... ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί να πάρει έως και 15+ ώρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία....η κοιλίτσα ειναι ακόμα φουσκωμένη!!!! αρα...έχουμε να περιμένουμε και άλλα.....!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:08 Η Ismini έγραψε: #3.388 03-04-07 12:08 Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:20 Ο Vana Balafa: #3.389 03-04-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Click για ανάπτυξη... μακάρι να μου κάνει τόσα.....θα έχω μπόλικα για ζούπινγκ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:30 Η aspasiapef: #3.390 03-04-07 12:30 Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:20 Ο Vana Balafa: #3.389 03-04-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Click για ανάπτυξη... μακάρι να μου κάνει τόσα.....θα έχω μπόλικα για ζούπινγκ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:30 Η aspasiapef: #3.390 03-04-07 12:30 Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Υπομονή μέχρι να βγει και το 5ο! Click για ανάπτυξη... μακάρι να μου κάνει τόσα.....θα έχω μπόλικα για ζούπινγκ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:30 Η aspasiapef: #3.390 03-04-07 12:30 Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:42 Ο Vana Balafa: #3.391 03-04-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Θέλω κι εγώ γατάκιααααα!!! Η αδεσποτούλα μου πρέπει να έχει γεννήσει εδώ και 10-15 μέρες, αλλά δεν ξέρω που. Έρχεται σπίτι μόνο για να φάει και όταν δεν είμαι περιμένει μέχρι να δει τη μητέρα μου ή τον άνδρα μου για να τις βάλουν να φάει. Όλη μέρα γεμίζω μπωλάκια και τα τρώνε οι αρσενικοί... Το καλό είναι ότι τώρα συνήθισε και τη μητέρα μου και τον Κώστα και κάθεται και την χαϊδεύουν. Όχι πολύ όμως ένα χάδι και τραβιέται. Μόλις δει κάποιον άλλο την κοπανάει. Ας ελπίσουμε να έχουν ζήσει τα γατούλια της και μόλις μεγαλώσουν λίγο να μου τα φέρενι για φαγητό μπας και τα πιάσω να τους βρω σπίτι. Το μοναδικό της γατάκι που μου'φερνε πέρυσι ένα φουντωτό μαυρούλι, ήταν πολύ άγριο και δεν πιανόταν. Τώρα είναι ένας τεράστιος άγριος αρσενικός που τσακώνεται με όλους τους γάτους της γειτονιάς. Έχει δε αποκτήσει μια τεράστια πληγή πάνω από το αυτί, αλλά δεν πιάνεται για να τον φροντίσω.... Ελπίζω τα καινούργια να έχουν καλύτερη τύχη και άν τα καταφέρω θα πιάσω και τη μαμά να την στειρώσω. Δύο γέννες ήταν υπεραρκετές. Να την δείτε, είναι μια κούκλα! Ίδια ο Όμορφος της Πόπης!!! Δεν ξέρω αν την θυμάσται. Είναι αυτή που ανέβαινε στο μπαλκόνι κι έκανε "καντάδα" στον Χιόνη... Click για ανάπτυξη... καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:45 Η aspasiapef: #3.392 03-04-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: καλά που έχει ανέβει και ισσοροπεί το απίστευτο πλάσμα..????? θα σας τα φέρει εν καιρώ μην ανησυχείς!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:46 Η Ismini έγραψε: #3.393 03-04-07 12:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Είδες το τρελλόγατο? Στο καλώδιο της ΔΕΗ!!!! Πώς ανέβηκε εκεί ενώ είμαστε στον πρώτο όροφο και δεν υπάρχει πρόσβαση, ακόμα το ψάχνουμε!!!.... Click για ανάπτυξη... Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η aspasiapef: #3.394 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... Ναι η κακομοίρα! Ανέβαινε να δει το Χιόνη κι ο Χιόνης κοιμόταν και δεν έδινε σημασία!!! Που να ήξερε η δόλια ότι δεν είχε τα απαραίτητα "προσόντα" για να ανταποκριθεί στο φλερτ της.... Είδε και αποείδε και βρήκε άλλον άνδρα. Για να δούμε τι χρώμα θα βγουν τα γατάκια. Από αρσενικά υπάρχει ο μαυρούλης ο γιός της, ένας ανοιχτόχρωμος μπεζ και ένας ασπρογκρί... Υπάρχει κι ένα χοντρούλη πορτοκαλί, που μάλλον είναι θυληκιά και έγκυος. Αλλά αυτή έρχεται τρώει μόλις απομακρυνθώ και φαύγει. Δεν μ'αφήνει να πλησιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 12:51 Η mimikaki έγραψε: #3.395 03-04-07 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Οταν ερωτευεται κανεις....μπορει να κανει τα παντα! Click για ανάπτυξη... σωστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:03 Η popi έγραψε: #3.396 03-04-07 13:03 Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βάνα μου να σου ζήσουν,αλλά τέτοια μέρα έπρεπε να πάρεις γονική άδεια να γεννάει κόρη και η μαμά στη δουλεία δεν το θέλει μήτε και ο Θεός Ασπασία τη κούκλα είναι αυτή και ο Χιόνης στειρωμένος δεν λέει,θα σου φέρω από 'κει τον ΄Ομορφο Νερίνα δεν κάνεις ότι και γω;Άσε στη μαμά τα κουλουράκια τα τσουρέκια και τα υπόλοιπα Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:05 Η Ismini έγραψε: #3.397 03-04-07 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Η δική μου μητέρα ζει για να μαγειρεύει και αφού μας δώσει φαγητό,γλυκά,πίτες με δικό της φύλλο κλπ,ότι μένει αρχίζει να το μοιράζει στην πολυκατοικία. Click για ανάπτυξη... Κριμα να μην μενουμε στην ιδια πολυκατοικια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:21 Η Ismini έγραψε: #3.398 03-04-07 13:21 Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 13:53 Ο Vana Balafa: #3.399 03-04-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ο Βαλεντίνο εγχειρήστηκε. Μολις μιλησα με το γιατρό. Μου ειπε οτι αρχιζει να ξυπνάει από τη νάρκωση. Απογευμα θα παω να τον παραλάβω.Εχω και την πεθερα που της λειπει, απο χτες. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το Βαλεντινάκι....όλα καλά!!!!! Πόπι, σε ευχαριστώ πολύ, θα σας ανεβάσω φωτός για τα Ασπασία, απίστευτη η γατουλίνια, άκου στο καλώδιο της ΔΕΗ..!!!!! όντως όταν ερωτεύεσαι δεν ξέρεις τι κάνεις....ο δικός μου είχε πηδήξει απο τον 4ο όροφο + πυλωτή... ..και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!!! τώρα δεν ανεβαίνει ούτε στην κουπαστή της βεράντας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 16:58 Η anabou έγραψε: #3.400 03-04-07 16:58 Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας!!! Μετά από μια βδομάδα αξιώθηκα να πάρω κάρτα για το ίντερνετ και να'μαι. Είχα σκοπό να μπω να σας χαιρετήσω πριν φύγω (αφού στην συνάντηση πάλι δεν κατάφερα να έρθω) αλλά με τα καμώματα του Σάκη δεν πρόλαβα. Ο κύριος μου την κοπάνησε (δεν εχω καταλάβει πώς ακριβώς) την ώρα που πήγα να πάρω τα σκουπίδια απ'έξω και να τα πετάξω. Το πώς πέρασε ανάμεσα από τα πόδια μου δεν το κατάλαβα. Και να πεις ότι είναι και μικρός και δεν φαίνεται... Ήμουν μεσα στο άγχος γιατί η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω για αεροδρόμιο. Ο κύριος εμφανίζεται στον τοίχο και με κοιτούσε , τα νεύρα μου κρόσια. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι ο Σάκης θα έμενε στην Αθήνα. Στο μεταξύ αντί να κατέβει έφυγε. Τελικά πήρε η θεια μου την κόρη αυτού που έχει το σινεμά και ήρθε ο γιος της και πήγαμε μαζί να βρούμε το τέρας. Να είσασταν από μια μεριά να με βλέπατε να ανεβοκατεβαίνω σιδερένιες στριφογυριστές σκάλες και να περνάω από ταράτσες. Αφού δεν σωριάστηκα πουθενά πάλι καλά. Και τελικά μάλλον μας άκουσε και πανικοβλήθηκε και έφυγε και πήγε σπίτι. Ήμασταν έτοιμοι να τον βρέξουμε με το λάστιχο. Ευτυχώς τουλάχιστον στο αεροδρόμιο δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο με τα γνωστά ταλέντα στον έλεγχο. Μίκα περαστικά για τον μπαμπά σου. Νερίνα κι εγώ ψηφίζω να τα δώσεις τα μαθήματα, δεν είναι πολλά. Βάνα να σου ζήσουν τα γατουλίνια. ΥΓ1: Τα 1466 μυνήματα με dialup σύνδεση πώς θα τα διαβάσω; ΥΓ2: Η σχολή μου είναι ακόμα κλειστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.