Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα και απο 'μενα!:hello: σημερα το απογευμα θα παμε και εμεις στο χωριο (του μπαμπα μου),δεν θελω καθολου:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) Καλημήμερα σας και χρόνια πολλά σε όλους.
Αν σας πω τι βρήκαμε χθες θα με πείτε υπερβολική.Μια αδεσποτούλα γάτα χθες το απόγευμα γεννούσε στην αυλή της πολυκατοικίας,για να μην πολυλογώ έκανε 6 στα 2 ήμουν κοντά της και τη χάιδευα.Έπρεπε να φύγω όμως για τον Επιτάφιο(φυσικά και την τακτοποίσα σε κούτα με ρουχαλάκια,νερό,φαγητό),γυρνώντας μετά από 4 ώρες κάποιος είχε αφήσει μέσα στην αυλή μέσα σε ένα καλαθάκι άλλα 4 γατουλίνια,τα οποία τα έβαλα μέσα στη γάτα και η γλυκία μου τα πήρε αμέσως να τα θυλάσει.Την βοηθάω κι εγώ με 10 μωρά φοβάμαι μην εξαντηθεί:( Δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα αλλά όποιος το ξέρει τι άλλο να κάνουμε, ας μου πει τι άλλο να κάνω.:hmm:
Για πάνω το βλέπω χλωμό γιατί ο Όμορφος είναι αστείρωτος,πάντως κανείς από την πολυκατοικά που ρώτησα δεν έχει πρόβλημα με το να μείνει η γατούλα με τα γατιά στην αυλή.Μάλιστα και άλλη μια κοπέλα μου είπε πω αφού θα μείνει και αυτή εδώ για το Πάσχα ευχαρίστως να βοηθήσει όπου μπορεί.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ πόπι μου δε νομίζω να αντέξει! 10 γατάκια είναι πάρα πολλά! Πάρε ένα τηλ. τον κ.Πάνο!:(

Την βοηθάω κι εγώ με 10 μωρά φοβάμαι μην εξαντηθεί:(
Αν μπορείς, δώσε της τροφή για μωρά γατάκια (kitten) που είναι πιο θρεπτική και κάνει και για γατούλες που θηλάζουν. Ίσως αν έπαιρνες και ormilac για να δίνεις πού και πού σε μερικά γατάκια για να τη βοηθήσεις λίγο;

:) :) :) Καλησπέρα τα γα γατουλίνια όλα καλά ακόμα.Φένια σε θυμήθηκα που έλεγες για το αφαλοδάκι τα 4 έχουν λίγο πιο ξερό.:) Φυσικά και εγώ και η κοπελίτσα από κάτω τα ταίζουμε.Της ειπανα τα πάρει εκείνη πάνω αλλά δεν θέλει το αγόρι της.Λίωνω μόνο που τα βλέπω.
Καλή Ανάσταση:)

Της ειπανα τα πάρει εκείνη πάνω αλλά δεν θέλει το αγόρι της.
Καλησπέρα! Θα έλεγα μάλλον να μην τα απομακρύνετε τα γατάκια από τη μαμά γιατί κοντά της έχουν σαφώς περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης, καθώς αυτή θα τα κρατάει στη σωστή θερμοκρασία και θα τα γλύφει για να τα καθαρίζει και για να κάνουν την ανάγκη τους. Σ' αυτά το ανθρώπινο χέρι είναι πολύ φτωχό υποκατάστατο... Νομίζω ότι αν την "ξαλαφρώσετε" από το τάισμα μερικών, αυτό αρκεί. Περιμένουμε νέα!

Καλησπέρα! Άνοιξα το laptop μετά από 2 μέρες και βρήκα μόλις 206 μηνύματα! Πάλι καλά! Περισσότερα περίμενα, αλλά μάλλον λείπουμε αρκετοί λόγω Πάσχα. Λοιπόν, ο Χιόνης, και εμείς, είχαμε πολύ άσχημο ταξίδι. Είχε απίστευτη κίνηση, με αποτέλεσμα να χάσουμε το πλοίο στην Κυλήνη και να περιμένουμε το επόμενο 2 ώρες μετά. Φτάσαμε στο σπίτι στις 12:00 το βράδυ. Από το πρώτο μισάωρο, ο Χιόνης άρχισε διάροια και τσίσα από το φόβο του. Η πάνα που του είχα βάλει στη γατοφόρο δεν έκανε τίποτα, γιατί με το που τα έκανε άρχιζε να σκάβει και την έκανε κομμάτια. Μετά από λίγη ώρα είχα χαλάσει ένα ρολό χαρτί κουζίνας και ένα πακέτο μωρομάντηλα κι ο Χιόνης είχε αλλάξει χρώμα! Τα πόδια και η ουρά του είχαν γίνει κίτρινα!!!:( Η ανηψιά μου που της τα έλεγα από το τηλέφωνο είπε ότι δεν πρέπει να τον λέμε πια Χιόνη, αλλά Σκατώνη!!!:lol: :lol: :lol:
Ο κακομοίρης στο τέλος δεν είχε τι άλλο να κάνει και έβγαζε από τον πωπούλη του νερό!!!(????):confused: Στο πλοίο ευτυχώς πέσαμε σ'ένα καλό άνθρωπο από το πλήρωμα, και αντί να κάτσουμε κατάστρωμα με το Χιόνη, καθήσαμε στο σαλόνι κανονικά, και μου είπε αν μου κάνει κανείς παράπονα να του το πω και θα το κανονίσει αυτός. Μάλιστα έρχόταν κατά τακτά διαστήματα να δει αν έχουμε πρόβλημα!:)
Με το που φτάσαμε σπίτι, αφήσαμε τον Χιόνη ελεύθερο, αρχικά μόνο στο μπάνιο που θα ήταν η άμμος του, αλλά αυτός παρά το ταξίδι, είχε τόση ενέργεια που ήθελε να εξερευνήσει όλο το σπίτι. Αφού κάθησε με τα χίλια ζόρια και τον έπλυνα με μια πετσένα βρεγμένη με καυτό νερό και οινόπνευμα (κανονική απολύμανση!)άρχισε να γυρνάει και να επεξεργάζεται γύρω-γύρω. Στο τζάκι άργησε να πλησιάσει. Μέσα σε μιάμιση μέρα, έχει δοκιμάσει 4 κρεββάτια, 2 καναπέδες και μια πολυθρόνα, εκτός από την πολυθρόνα του και το σπιτάκι του!!! Ησυχία δεν έχει! Μας την κοπάνησε κι όλας όταν άνοιξα να πάρω ξύλα για το τζάκι και τον κυνήγαγε ο Κώστας στον κήπο! Ευτυχώς του έβαλε φωνή και γύρισε μόνος του μέσα, αλλά μέχρι να μπει εγώ τον φανταζόμουν να πηδάει στο γείτονα ή να τρώει φυτοφάρμακο και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Το μόνο περίεργο στη συμπεριφορά του, γιατί κατά τ'άλλα είναι μια χαρά ζωηρός, είναι ότι δεν πολυτρώει, και δεν έχει κάνει κακάκια του παρά μόνο τσίσα. Μάλλον άδειασε εντελώς προχθες στο ταξίδι...:rolleyes:
Αν τα καταφέρω θα ανεβάσω φωτογραφίες του, αλλά είναι τόσο αργή η σύνδεση που μου κόβεται συνέχεια. Ελπίζω να μη σας κούρασα με την πολυλογία μου.:happy: Αν δεν καταφέρω να ξαναμπω, Καλή Ανάσταση και με μέτρο το φαγητό!!! :lol:

:) :) :) Καλησπέρα τα γα γατουλίνια όλα καλά ακόμα.Φένια σε θυμήθηκα που έλεγες για το αφαλοδάκι τα 4 έχουν λίγο πιο ξερό.:) Φυσικά και εγώ και η κοπελίτσα από κάτω τα ταίζουμε.Της ειπανα τα πάρει εκείνη πάνω αλλά δεν θέλει το αγόρι της.Λίωνω μόνο που τα βλέπω.
Καλή Ανάσταση:)

:lol: :lol:

Mε θυμήθηκες ε; Πάλι καλά! :mad: :P :lol:
Αφού όμως ήπιαν έστω και για μια φορά μητρικό γάλα εχουν πάρα πολλές πιθανότητες να ζήσουν!-ακομα κι αν τα ταίζεις με υποκατάστατο μητρικού τώρα-;) :) Α! Τώρα που βρήκες γατάκια μπορείς να διαλέξεις ένα για να το κρατήσεις!:P :)
Η δύο! Ποιός ξέρει;:rolleyes: ;) :P
Πάντως να μείνει χώρος για τα Beautάκια μου .....ε;;;:rolleyes: :mad: :P

Η ανηψιά μου που της τα έλεγα από το τηλέφωνο είπε ότι δεν πρέπει να τον λέμε πια Χιόνη, αλλά Σκατώνη!!!:lol: :lol: :lol:

αχαχαχχαχαχαχαχ!:lol: Καλό!!!
Καλή Ανάσταση aspasiapef!

Ασπα πολυ γελιο ο χιονης!!!!:lol: :lol: :lol: κωμικο-τραγικα!!!
καλη ανασταση σε ολους!!!:up: :up:

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά! Τι έγινε κοιμάστε ακόμα? :happy:

Αληθως ανεστη εγω εκανα ενα φορματ στο πισι κ τωρα βαζω μερικα παιχνιδακια

Αληθως ανεστη εγω εκανα ενα φορματ στο πισι κ τωρα βαζω μερικα παιχνιδακια

Aαααααα!!! Ενδιαφέροοοοοον!!:P Για πές, τι παιχνιδάκια... (άάάν επιτρέπεται...:confused: :rolleyes: )

τα κλασσικα τα σιμσ

τα κλασσικα τα σιμσ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
''τα κλασσικά!'':lol:

Εμένα δυστυχώς κάτι έπαθαν και όποτε μπαίνω μου βγάζει: The application has crashed. The application will now terminate.:(:down:
Tωρα θα πρέπει να ξανακάνω φόρματ και φτού κι από την αρχή!:down:

χριστος ανεστη!!! χρονια πολλα!:)
χθες στην ανασταση ενας ανεγκεφαλος ειχε φερει το σκυλακι του και το καημενο ειχε τρομοκρατηθει με τα βεγγαλικα:down: :down:

χθες στην ανασταση ενας ανεγκεφαλος ειχε φερει το σκυλακι του και το καημενο ειχε τρομοκρατηθει με τα βεγγαλικα:down: :down:

:down: :down: :down: :down: :down: Αυτό είναι καθαρά εγωισμός!:down:

Καλησπέρα! Ο δικός μου που φοβόμουν ότι θα τρομοκρατηθεί από το χαμό που γίνεται κάθε χρόνο στο Αργοστόλι, δεν κατάλαβε τίποτα απολύτως! Έξω γινόταν πανζουρλισμός, κανονικός πόλεμος και η μητέρα μου που δεν ήρθε εκκλησία, μου είπε ότι δεν κουνήθηκε από την πολυθρόνα μπροστά στο τζάκι. :lol:

:) :) Χρίστος Ανέστη,Χρόνια πολλά σε όλους.Καλά να περνάτε τα ταξιδίαρικά μέλη.Δεν κοιμόμαστε μωρέ Άσπα αλλά δουλείες.Εγώ χθες έμπαινα διάβαζα τα μηνύματα και ξαναέβγαινα, αφού όλα πάνε καλά.Τα μωρούλια της αδεσποτούλας μια χαρά παρέα με τα ξένα :up: :up: της πήραμε κι βιταμίνες,την βοηθάμε με το τάισμακαι όλα καλά έχει 4 μαύρα!Α ο Βαγγέλης την ονόμασε Μπράντι2 πολύ πρωτότυπο όνομα.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλή συνέχεια σε όλους σου:) :) Φένια βλέπω πως η Μάχη τα πάει καλή:up: :up: :up: Φτου,φτου σκόρδα!

:) :) Χρίστος Ανέστη,Χρόνια πολλά σε όλους.Καλά να περνάτε τα ταξιδίαρικά μέλη.Δεν κοιμόμαστε μωρέ Άσπα αλλά δουλείες.Εγώ χθες έμπαινα διάβαζα τα μηνύματα και ξαναέβγαινα, αφού όλα πάνε καλά.Τα μωρούλια της αδεσποτούλας μια χαρά παρέα με τα ξένα :up: :up: της πήραμε κι βιταμίνες,την βοηθάμε με το τάισμακαι όλα καλά έχει 4 μαύρα!Α ο Βαγγέλης την ονόμασε Μπράντι2 πολύ πρωτότυπο όνομα.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλή συνέχεια σε όλους σου:) :) Φένια βλέπω πως η Μάχη τα πάει καλή:up: :up: :up: Φτου,φτου σκόρδα!

Χρόνια πολλά! πόπι μου πάλι μπερδεύτηκες!:rolleyes: :lol:
Ναι πόπι μου Δόξα τω Θεώ μια χαρά τα πάει το μωρό!:)
Μόνο που ενώ προχθές μου έκανε τρία κακά σε μέγεθος ιπποπόταμου (:blink: ) εχθές και σήμερα δεν έκανε τίποτα! :( Δεν ξέρω τί να κάνω...:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back