Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Α! Εγω δεν τις μάτωσα καθόλου.! Οταν ειδα τις υπόλοιπες να ματώνουν αποφάσισα ότι το σπορ είναι πολύ βάρβαρο......:hmm: και έστριψα με ελαφρά πηδηματάκια....

10 χρόνια με πουέντ Aretha?!!!! Πως και δεν έγινες δασκάλα χορού ή χορεύρια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α! Εγω δεν τις μάτωσα καθόλου.! Οταν ειδα τις υπόλοιπες να ματώνουν αποφάσισα ότι το σπορ είναι πολύ βάρβαρο......:hmm: και έστριψα με ελαφρά πηδηματάκια....
10 χρόνια με πουέντ Aretha?!!!! Πως και δεν έγινες δασκάλα χορού ή χορεύρια?
Μπα... με πουέντ μόνο τα 6 τελευταία... Και όσο κι αν μου άρεσε, δυστυχώς μεγαλύτερο ξυλάγγουρο από μένα δύσκολα θα βρεις... :redface: Οπότε το πήρα απόφαση ότι έκαστος στο είδος του :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει....:down: Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!!:mad:

Κρίμα... αν και οι περισσότερες από ό,τι έχω καταλάβει είναι αυστηρές (μάλλον κατάλοιπο της ρωσικής καταγωγής του αθλήματος ;) ). Θυμάμαι κι εγώ πολλά παιδάκια που ήταν ευαίσθητα να κλαίνε :/: Εγώ περισσότερο τσαντιζόμουν και πείσμωνα παρά στενοχωριόμουν. ("Έτσι μου είσαι; Πού θα μου πάει, θα τη βγάλω την τριπλή την πιρουέτα και να δω τα μούτρα σου μετά") :D
Πόσο καιρό έκανες;

:lol: :rolleyes: Είναι το μόνο είδος καφέ που πίνω απο τα δέκα μου όπου και επισήμως σταμάτησα το γάλα (μπλιάχχχχχχχ). Σε κούπα απ' αυτές για γάλα και δημητριακά μαζί σε μέγεθος. Προκοπή δεν είδα. Δεν ξέρω μήπως τον δοκιμάσω σε ορό (τον καφέ εννοώ)!!!!!!!!!:mad:

Νερίνα μου και εγώ από τα 10 άρχισα τον καφέ για ν βγάζω τα μασημέρια που είχαμε σχολείο αυτά π.ΧΑν με τον ορό εννοιείς να είσαι όλη μέρα μεένα φλυτσάνι,ποτήρι,κουβά καφέ ναι πιάνει:lol: :lol: :lol: :lol:

Εκανα δέκα χρόνια. Νομιζω δεν ειχε να κανει με τη Ρωσικη καταγωγη (το μπαλλέτο ξεκίνησε από τη Γαλλία ή λάθος κάνω;), αλλα με τη δασκάλα μας.Εξάλου εμεις ειχαμε και το αυστηρό αγγλικό σύστημα:mpliaks: .
Φαντάσου οτι μας είχε πει (το θυμάμαι και φρίτω), οτι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε αυστηρή δίαιτα οπως εκείνη στα νιάτα της που εξαιτίας της διαιτας δεν μπορεσε στο μέλλον να κάνει παιδιά. (Τοση θυσία για το χορό...)
Αστα Αρηθα κι αλλες ηταν στριμμένες δασκάλες, αλλά η δική μου άφησε ονομα στην εποχή της...και πρόσφατα ομως απο οτι ακουσα...

Εγω ευτυχώς το γάλα το άρχισα στα 13. Απο τότε πίνω 1lt τη μέρα.

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Γάλα;τι είναι αυτό το πράγμα;Αυτό που πίνουν τα μούλικά μου και όλο ψιλώνουν;Άστο μια χαρά είμαι εδώ κάτω.:lol: :lol: :lol: :lol: Σοβαρά τώρα μου φέρνει φούσκωμα το γάλα και ας έχω δοκιμάσει και το πορτοκαλί το daily και αν το χρειάζομαι όσο τίποτα για τα κοκαλάκια μου.Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει.

Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει.
:( :( :( Κι εγω εκανα αφαιρεση αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε μετα να παρω ασβεστιο.

:( :( :( Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη.

Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι.

Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει....:down: Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!!:mad:
Τι είναι οι πουέντ καλέ;
Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη.

Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!!:lol: :lol: :lol:
Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια...:/: Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ.:hmm:
Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο....;)

Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ…

Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι.

Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ;
Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:hmm: :hmm: :hmm: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη:lol: :lol: :lol: :lol: Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω;:hmm:

:hmm: :hmm: :hmm: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη:lol: :lol: :lol: :lol: Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω;:hmm:
:)Πατήστε εδώ:P

ή... εδώ!!!!

ή εδώ....!!!!

εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο:rolleyes: βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες....:( :( γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο...

:) :) :) Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα:)

καλημερααααααα......:up: :happy: :rolleyes: :) :P :lol:

Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back