Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 12:49 Η Ismini έγραψε: #3.561 13-04-07 12:49 Α! Εγω δεν τις μάτωσα καθόλου.! Οταν ειδα τις υπόλοιπες να ματώνουν αποφάσισα ότι το σπορ είναι πολύ βάρβαρο...... και έστριψα με ελαφρά πηδηματάκια.... 10 χρόνια με πουέντ Aretha?!!!! Πως και δεν έγινες δασκάλα χορού ή χορεύρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 12:53 Η aretha έγραψε: #3.562 13-04-07 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Α! Εγω δεν τις μάτωσα καθόλου.! Οταν ειδα τις υπόλοιπες να ματώνουν αποφάσισα ότι το σπορ είναι πολύ βάρβαρο...... και έστριψα με ελαφρά πηδηματάκια.... 10 χρόνια με πουέντ Aretha?!!!! Πως και δεν έγινες δασκάλα χορού ή χορεύρια? Click για ανάπτυξη... Μπα... με πουέντ μόνο τα 6 τελευταία... Και όσο κι αν μου άρεσε, δυστυχώς μεγαλύτερο ξυλάγγουρο από μένα δύσκολα θα βρεις... Οπότε το πήρα απόφαση ότι έκαστος στο είδος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 12:57 Η Ismini έγραψε: #3.563 13-04-07 12:57 Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:04 Η aretha έγραψε: #3.564 13-04-07 13:04 Κρίμα... αν και οι περισσότερες από ό,τι έχω καταλάβει είναι αυστηρές (μάλλον κατάλοιπο της ρωσικής καταγωγής του αθλήματος ). Θυμάμαι κι εγώ πολλά παιδάκια που ήταν ευαίσθητα να κλαίνε Εγώ περισσότερο τσαντιζόμουν και πείσμωνα παρά στενοχωριόμουν. ("Έτσι μου είσαι; Πού θα μου πάει, θα τη βγάλω την τριπλή την πιρουέτα και να δω τα μούτρα σου μετά") Πόσο καιρό έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:18 Η popi έγραψε: #3.565 13-04-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Είναι το μόνο είδος καφέ που πίνω απο τα δέκα μου όπου και επισήμως σταμάτησα το γάλα (μπλιάχχχχχχχ). Σε κούπα απ' αυτές για γάλα και δημητριακά μαζί σε μέγεθος. Προκοπή δεν είδα. Δεν ξέρω μήπως τον δοκιμάσω σε ορό (τον καφέ εννοώ)!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Νερίνα μου και εγώ από τα 10 άρχισα τον καφέ για ν βγάζω τα μασημέρια που είχαμε σχολείο αυτά π.ΧΑν με τον ορό εννοιείς να είσαι όλη μέρα μεένα φλυτσάνι,ποτήρι,κουβά καφέ ναι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:24 Η Ismini έγραψε: #3.566 13-04-07 13:24 Εκανα δέκα χρόνια. Νομιζω δεν ειχε να κανει με τη Ρωσικη καταγωγη (το μπαλλέτο ξεκίνησε από τη Γαλλία ή λάθος κάνω, αλλα με τη δασκάλα μας.Εξάλου εμεις ειχαμε και το αυστηρό αγγλικό σύστημα . Φαντάσου οτι μας είχε πει (το θυμάμαι και φρίτω), οτι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε αυστηρή δίαιτα οπως εκείνη στα νιάτα της που εξαιτίας της διαιτας δεν μπορεσε στο μέλλον να κάνει παιδιά. (Τοση θυσία για το χορό...) Αστα Αρηθα κι αλλες ηταν στριμμένες δασκάλες, αλλά η δική μου άφησε ονομα στην εποχή της...και πρόσφατα ομως απο οτι ακουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:27 Η popi έγραψε: #3.567 13-04-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω ευτυχώς το γάλα το άρχισα στα 13. Απο τότε πίνω 1lt τη μέρα. Γάλα;τι είναι αυτό το πράγμα;Αυτό που πίνουν τα μούλικά μου και όλο ψιλώνουν;Άστο μια χαρά είμαι εδώ κάτω. Σοβαρά τώρα μου φέρνει φούσκωμα το γάλα και ας έχω δοκιμάσει και το πορτοκαλί το daily και αν το χρειάζομαι όσο τίποτα για τα κοκαλάκια μου.Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:34 Η Ismini έγραψε: #3.568 13-04-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Κι εγω εκανα αφαιρεση αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε μετα να παρω ασβεστιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 14:02 Η popi έγραψε: #3.569 13-04-07 14:02 Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 15:58 Ο Thanasis46: #3.570 13-04-07 15:58 Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α! Εγω δεν τις μάτωσα καθόλου.! Οταν ειδα τις υπόλοιπες να ματώνουν αποφάσισα ότι το σπορ είναι πολύ βάρβαρο...... και έστριψα με ελαφρά πηδηματάκια.... 10 χρόνια με πουέντ Aretha?!!!! Πως και δεν έγινες δασκάλα χορού ή χορεύρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 12:53 Η aretha έγραψε: #3.562 13-04-07 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Α! Εγω δεν τις μάτωσα καθόλου.! Οταν ειδα τις υπόλοιπες να ματώνουν αποφάσισα ότι το σπορ είναι πολύ βάρβαρο...... και έστριψα με ελαφρά πηδηματάκια.... 10 χρόνια με πουέντ Aretha?!!!! Πως και δεν έγινες δασκάλα χορού ή χορεύρια? Click για ανάπτυξη... Μπα... με πουέντ μόνο τα 6 τελευταία... Και όσο κι αν μου άρεσε, δυστυχώς μεγαλύτερο ξυλάγγουρο από μένα δύσκολα θα βρεις... Οπότε το πήρα απόφαση ότι έκαστος στο είδος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 12:57 Η Ismini έγραψε: #3.563 13-04-07 12:57 Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:04 Η aretha έγραψε: #3.564 13-04-07 13:04 Κρίμα... αν και οι περισσότερες από ό,τι έχω καταλάβει είναι αυστηρές (μάλλον κατάλοιπο της ρωσικής καταγωγής του αθλήματος ). Θυμάμαι κι εγώ πολλά παιδάκια που ήταν ευαίσθητα να κλαίνε Εγώ περισσότερο τσαντιζόμουν και πείσμωνα παρά στενοχωριόμουν. ("Έτσι μου είσαι; Πού θα μου πάει, θα τη βγάλω την τριπλή την πιρουέτα και να δω τα μούτρα σου μετά") Πόσο καιρό έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:18 Η popi έγραψε: #3.565 13-04-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Είναι το μόνο είδος καφέ που πίνω απο τα δέκα μου όπου και επισήμως σταμάτησα το γάλα (μπλιάχχχχχχχ). Σε κούπα απ' αυτές για γάλα και δημητριακά μαζί σε μέγεθος. Προκοπή δεν είδα. Δεν ξέρω μήπως τον δοκιμάσω σε ορό (τον καφέ εννοώ)!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Νερίνα μου και εγώ από τα 10 άρχισα τον καφέ για ν βγάζω τα μασημέρια που είχαμε σχολείο αυτά π.ΧΑν με τον ορό εννοιείς να είσαι όλη μέρα μεένα φλυτσάνι,ποτήρι,κουβά καφέ ναι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:24 Η Ismini έγραψε: #3.566 13-04-07 13:24 Εκανα δέκα χρόνια. Νομιζω δεν ειχε να κανει με τη Ρωσικη καταγωγη (το μπαλλέτο ξεκίνησε από τη Γαλλία ή λάθος κάνω, αλλα με τη δασκάλα μας.Εξάλου εμεις ειχαμε και το αυστηρό αγγλικό σύστημα . Φαντάσου οτι μας είχε πει (το θυμάμαι και φρίτω), οτι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε αυστηρή δίαιτα οπως εκείνη στα νιάτα της που εξαιτίας της διαιτας δεν μπορεσε στο μέλλον να κάνει παιδιά. (Τοση θυσία για το χορό...) Αστα Αρηθα κι αλλες ηταν στριμμένες δασκάλες, αλλά η δική μου άφησε ονομα στην εποχή της...και πρόσφατα ομως απο οτι ακουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:27 Η popi έγραψε: #3.567 13-04-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω ευτυχώς το γάλα το άρχισα στα 13. Απο τότε πίνω 1lt τη μέρα. Γάλα;τι είναι αυτό το πράγμα;Αυτό που πίνουν τα μούλικά μου και όλο ψιλώνουν;Άστο μια χαρά είμαι εδώ κάτω. Σοβαρά τώρα μου φέρνει φούσκωμα το γάλα και ας έχω δοκιμάσει και το πορτοκαλί το daily και αν το χρειάζομαι όσο τίποτα για τα κοκαλάκια μου.Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:34 Η Ismini έγραψε: #3.568 13-04-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Κι εγω εκανα αφαιρεση αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε μετα να παρω ασβεστιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 14:02 Η popi έγραψε: #3.569 13-04-07 14:02 Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 15:58 Ο Thanasis46: #3.570 13-04-07 15:58 Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Α! Εγω δεν τις μάτωσα καθόλου.! Οταν ειδα τις υπόλοιπες να ματώνουν αποφάσισα ότι το σπορ είναι πολύ βάρβαρο...... και έστριψα με ελαφρά πηδηματάκια.... 10 χρόνια με πουέντ Aretha?!!!! Πως και δεν έγινες δασκάλα χορού ή χορεύρια? Click για ανάπτυξη... Μπα... με πουέντ μόνο τα 6 τελευταία... Και όσο κι αν μου άρεσε, δυστυχώς μεγαλύτερο ξυλάγγουρο από μένα δύσκολα θα βρεις... Οπότε το πήρα απόφαση ότι έκαστος στο είδος του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 12:57 Η Ismini έγραψε: #3.563 13-04-07 12:57 Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:04 Η aretha έγραψε: #3.564 13-04-07 13:04 Κρίμα... αν και οι περισσότερες από ό,τι έχω καταλάβει είναι αυστηρές (μάλλον κατάλοιπο της ρωσικής καταγωγής του αθλήματος ). Θυμάμαι κι εγώ πολλά παιδάκια που ήταν ευαίσθητα να κλαίνε Εγώ περισσότερο τσαντιζόμουν και πείσμωνα παρά στενοχωριόμουν. ("Έτσι μου είσαι; Πού θα μου πάει, θα τη βγάλω την τριπλή την πιρουέτα και να δω τα μούτρα σου μετά") Πόσο καιρό έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:18 Η popi έγραψε: #3.565 13-04-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Είναι το μόνο είδος καφέ που πίνω απο τα δέκα μου όπου και επισήμως σταμάτησα το γάλα (μπλιάχχχχχχχ). Σε κούπα απ' αυτές για γάλα και δημητριακά μαζί σε μέγεθος. Προκοπή δεν είδα. Δεν ξέρω μήπως τον δοκιμάσω σε ορό (τον καφέ εννοώ)!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Νερίνα μου και εγώ από τα 10 άρχισα τον καφέ για ν βγάζω τα μασημέρια που είχαμε σχολείο αυτά π.ΧΑν με τον ορό εννοιείς να είσαι όλη μέρα μεένα φλυτσάνι,ποτήρι,κουβά καφέ ναι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:24 Η Ismini έγραψε: #3.566 13-04-07 13:24 Εκανα δέκα χρόνια. Νομιζω δεν ειχε να κανει με τη Ρωσικη καταγωγη (το μπαλλέτο ξεκίνησε από τη Γαλλία ή λάθος κάνω, αλλα με τη δασκάλα μας.Εξάλου εμεις ειχαμε και το αυστηρό αγγλικό σύστημα . Φαντάσου οτι μας είχε πει (το θυμάμαι και φρίτω), οτι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε αυστηρή δίαιτα οπως εκείνη στα νιάτα της που εξαιτίας της διαιτας δεν μπορεσε στο μέλλον να κάνει παιδιά. (Τοση θυσία για το χορό...) Αστα Αρηθα κι αλλες ηταν στριμμένες δασκάλες, αλλά η δική μου άφησε ονομα στην εποχή της...και πρόσφατα ομως απο οτι ακουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:27 Η popi έγραψε: #3.567 13-04-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω ευτυχώς το γάλα το άρχισα στα 13. Απο τότε πίνω 1lt τη μέρα. Γάλα;τι είναι αυτό το πράγμα;Αυτό που πίνουν τα μούλικά μου και όλο ψιλώνουν;Άστο μια χαρά είμαι εδώ κάτω. Σοβαρά τώρα μου φέρνει φούσκωμα το γάλα και ας έχω δοκιμάσει και το πορτοκαλί το daily και αν το χρειάζομαι όσο τίποτα για τα κοκαλάκια μου.Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:34 Η Ismini έγραψε: #3.568 13-04-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Κι εγω εκανα αφαιρεση αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε μετα να παρω ασβεστιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 14:02 Η popi έγραψε: #3.569 13-04-07 14:02 Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 15:58 Ο Thanasis46: #3.570 13-04-07 15:58 Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:04 Η aretha έγραψε: #3.564 13-04-07 13:04 Κρίμα... αν και οι περισσότερες από ό,τι έχω καταλάβει είναι αυστηρές (μάλλον κατάλοιπο της ρωσικής καταγωγής του αθλήματος ). Θυμάμαι κι εγώ πολλά παιδάκια που ήταν ευαίσθητα να κλαίνε Εγώ περισσότερο τσαντιζόμουν και πείσμωνα παρά στενοχωριόμουν. ("Έτσι μου είσαι; Πού θα μου πάει, θα τη βγάλω την τριπλή την πιρουέτα και να δω τα μούτρα σου μετά") Πόσο καιρό έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:18 Η popi έγραψε: #3.565 13-04-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Είναι το μόνο είδος καφέ που πίνω απο τα δέκα μου όπου και επισήμως σταμάτησα το γάλα (μπλιάχχχχχχχ). Σε κούπα απ' αυτές για γάλα και δημητριακά μαζί σε μέγεθος. Προκοπή δεν είδα. Δεν ξέρω μήπως τον δοκιμάσω σε ορό (τον καφέ εννοώ)!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Νερίνα μου και εγώ από τα 10 άρχισα τον καφέ για ν βγάζω τα μασημέρια που είχαμε σχολείο αυτά π.ΧΑν με τον ορό εννοιείς να είσαι όλη μέρα μεένα φλυτσάνι,ποτήρι,κουβά καφέ ναι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:24 Η Ismini έγραψε: #3.566 13-04-07 13:24 Εκανα δέκα χρόνια. Νομιζω δεν ειχε να κανει με τη Ρωσικη καταγωγη (το μπαλλέτο ξεκίνησε από τη Γαλλία ή λάθος κάνω, αλλα με τη δασκάλα μας.Εξάλου εμεις ειχαμε και το αυστηρό αγγλικό σύστημα . Φαντάσου οτι μας είχε πει (το θυμάμαι και φρίτω), οτι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε αυστηρή δίαιτα οπως εκείνη στα νιάτα της που εξαιτίας της διαιτας δεν μπορεσε στο μέλλον να κάνει παιδιά. (Τοση θυσία για το χορό...) Αστα Αρηθα κι αλλες ηταν στριμμένες δασκάλες, αλλά η δική μου άφησε ονομα στην εποχή της...και πρόσφατα ομως απο οτι ακουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:27 Η popi έγραψε: #3.567 13-04-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω ευτυχώς το γάλα το άρχισα στα 13. Απο τότε πίνω 1lt τη μέρα. Γάλα;τι είναι αυτό το πράγμα;Αυτό που πίνουν τα μούλικά μου και όλο ψιλώνουν;Άστο μια χαρά είμαι εδώ κάτω. Σοβαρά τώρα μου φέρνει φούσκωμα το γάλα και ας έχω δοκιμάσει και το πορτοκαλί το daily και αν το χρειάζομαι όσο τίποτα για τα κοκαλάκια μου.Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:34 Η Ismini έγραψε: #3.568 13-04-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Κι εγω εκανα αφαιρεση αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε μετα να παρω ασβεστιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 14:02 Η popi έγραψε: #3.569 13-04-07 14:02 Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 15:58 Ο Thanasis46: #3.570 13-04-07 15:58 Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κρίμα... αν και οι περισσότερες από ό,τι έχω καταλάβει είναι αυστηρές (μάλλον κατάλοιπο της ρωσικής καταγωγής του αθλήματος ). Θυμάμαι κι εγώ πολλά παιδάκια που ήταν ευαίσθητα να κλαίνε Εγώ περισσότερο τσαντιζόμουν και πείσμωνα παρά στενοχωριόμουν. ("Έτσι μου είσαι; Πού θα μου πάει, θα τη βγάλω την τριπλή την πιρουέτα και να δω τα μούτρα σου μετά") Πόσο καιρό έκανες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:18 Η popi έγραψε: #3.565 13-04-07 13:18 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Είναι το μόνο είδος καφέ που πίνω απο τα δέκα μου όπου και επισήμως σταμάτησα το γάλα (μπλιάχχχχχχχ). Σε κούπα απ' αυτές για γάλα και δημητριακά μαζί σε μέγεθος. Προκοπή δεν είδα. Δεν ξέρω μήπως τον δοκιμάσω σε ορό (τον καφέ εννοώ)!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Νερίνα μου και εγώ από τα 10 άρχισα τον καφέ για ν βγάζω τα μασημέρια που είχαμε σχολείο αυτά π.ΧΑν με τον ορό εννοιείς να είσαι όλη μέρα μεένα φλυτσάνι,ποτήρι,κουβά καφέ ναι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:24 Η Ismini έγραψε: #3.566 13-04-07 13:24 Εκανα δέκα χρόνια. Νομιζω δεν ειχε να κανει με τη Ρωσικη καταγωγη (το μπαλλέτο ξεκίνησε από τη Γαλλία ή λάθος κάνω, αλλα με τη δασκάλα μας.Εξάλου εμεις ειχαμε και το αυστηρό αγγλικό σύστημα . Φαντάσου οτι μας είχε πει (το θυμάμαι και φρίτω), οτι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε αυστηρή δίαιτα οπως εκείνη στα νιάτα της που εξαιτίας της διαιτας δεν μπορεσε στο μέλλον να κάνει παιδιά. (Τοση θυσία για το χορό...) Αστα Αρηθα κι αλλες ηταν στριμμένες δασκάλες, αλλά η δική μου άφησε ονομα στην εποχή της...και πρόσφατα ομως απο οτι ακουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:27 Η popi έγραψε: #3.567 13-04-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω ευτυχώς το γάλα το άρχισα στα 13. Απο τότε πίνω 1lt τη μέρα. Γάλα;τι είναι αυτό το πράγμα;Αυτό που πίνουν τα μούλικά μου και όλο ψιλώνουν;Άστο μια χαρά είμαι εδώ κάτω. Σοβαρά τώρα μου φέρνει φούσκωμα το γάλα και ας έχω δοκιμάσει και το πορτοκαλί το daily και αν το χρειάζομαι όσο τίποτα για τα κοκαλάκια μου.Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:34 Η Ismini έγραψε: #3.568 13-04-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Κι εγω εκανα αφαιρεση αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε μετα να παρω ασβεστιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 14:02 Η popi έγραψε: #3.569 13-04-07 14:02 Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 15:58 Ο Thanasis46: #3.570 13-04-07 15:58 Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Είναι το μόνο είδος καφέ που πίνω απο τα δέκα μου όπου και επισήμως σταμάτησα το γάλα (μπλιάχχχχχχχ). Σε κούπα απ' αυτές για γάλα και δημητριακά μαζί σε μέγεθος. Προκοπή δεν είδα. Δεν ξέρω μήπως τον δοκιμάσω σε ορό (τον καφέ εννοώ)!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Νερίνα μου και εγώ από τα 10 άρχισα τον καφέ για ν βγάζω τα μασημέρια που είχαμε σχολείο αυτά π.ΧΑν με τον ορό εννοιείς να είσαι όλη μέρα μεένα φλυτσάνι,ποτήρι,κουβά καφέ ναι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:24 Η Ismini έγραψε: #3.566 13-04-07 13:24 Εκανα δέκα χρόνια. Νομιζω δεν ειχε να κανει με τη Ρωσικη καταγωγη (το μπαλλέτο ξεκίνησε από τη Γαλλία ή λάθος κάνω, αλλα με τη δασκάλα μας.Εξάλου εμεις ειχαμε και το αυστηρό αγγλικό σύστημα . Φαντάσου οτι μας είχε πει (το θυμάμαι και φρίτω), οτι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε αυστηρή δίαιτα οπως εκείνη στα νιάτα της που εξαιτίας της διαιτας δεν μπορεσε στο μέλλον να κάνει παιδιά. (Τοση θυσία για το χορό...) Αστα Αρηθα κι αλλες ηταν στριμμένες δασκάλες, αλλά η δική μου άφησε ονομα στην εποχή της...και πρόσφατα ομως απο οτι ακουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:27 Η popi έγραψε: #3.567 13-04-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω ευτυχώς το γάλα το άρχισα στα 13. Απο τότε πίνω 1lt τη μέρα. Γάλα;τι είναι αυτό το πράγμα;Αυτό που πίνουν τα μούλικά μου και όλο ψιλώνουν;Άστο μια χαρά είμαι εδώ κάτω. Σοβαρά τώρα μου φέρνει φούσκωμα το γάλα και ας έχω δοκιμάσει και το πορτοκαλί το daily και αν το χρειάζομαι όσο τίποτα για τα κοκαλάκια μου.Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:34 Η Ismini έγραψε: #3.568 13-04-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Κι εγω εκανα αφαιρεση αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε μετα να παρω ασβεστιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 14:02 Η popi έγραψε: #3.569 13-04-07 14:02 Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 15:58 Ο Thanasis46: #3.570 13-04-07 15:58 Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκανα δέκα χρόνια. Νομιζω δεν ειχε να κανει με τη Ρωσικη καταγωγη (το μπαλλέτο ξεκίνησε από τη Γαλλία ή λάθος κάνω, αλλα με τη δασκάλα μας.Εξάλου εμεις ειχαμε και το αυστηρό αγγλικό σύστημα . Φαντάσου οτι μας είχε πει (το θυμάμαι και φρίτω), οτι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε αυστηρή δίαιτα οπως εκείνη στα νιάτα της που εξαιτίας της διαιτας δεν μπορεσε στο μέλλον να κάνει παιδιά. (Τοση θυσία για το χορό...) Αστα Αρηθα κι αλλες ηταν στριμμένες δασκάλες, αλλά η δική μου άφησε ονομα στην εποχή της...και πρόσφατα ομως απο οτι ακουσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:27 Η popi έγραψε: #3.567 13-04-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω ευτυχώς το γάλα το άρχισα στα 13. Απο τότε πίνω 1lt τη μέρα. Γάλα;τι είναι αυτό το πράγμα;Αυτό που πίνουν τα μούλικά μου και όλο ψιλώνουν;Άστο μια χαρά είμαι εδώ κάτω. Σοβαρά τώρα μου φέρνει φούσκωμα το γάλα και ας έχω δοκιμάσει και το πορτοκαλί το daily και αν το χρειάζομαι όσο τίποτα για τα κοκαλάκια μου.Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:34 Η Ismini έγραψε: #3.568 13-04-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Κι εγω εκανα αφαιρεση αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε μετα να παρω ασβεστιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 14:02 Η popi έγραψε: #3.569 13-04-07 14:02 Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 15:58 Ο Thanasis46: #3.570 13-04-07 15:58 Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω ευτυχώς το γάλα το άρχισα στα 13. Απο τότε πίνω 1lt τη μέρα. Γάλα;τι είναι αυτό το πράγμα;Αυτό που πίνουν τα μούλικά μου και όλο ψιλώνουν;Άστο μια χαρά είμαι εδώ κάτω. Σοβαρά τώρα μου φέρνει φούσκωμα το γάλα και ας έχω δοκιμάσει και το πορτοκαλί το daily και αν το χρειάζομαι όσο τίποτα για τα κοκαλάκια μου.Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:34 Η Ismini έγραψε: #3.568 13-04-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Κι εγω εκανα αφαιρεση αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε μετα να παρω ασβεστιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 14:02 Η popi έγραψε: #3.569 13-04-07 14:02 Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 15:58 Ο Thanasis46: #3.570 13-04-07 15:58 Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος μέχρι και τις ταμπλέτες με ασβέστιο που μου έδωσαν μετά την αφαίρεση του θυρωιδή ο οργανισμός τις αποβάλει. Click για ανάπτυξη... Κι εγω εκανα αφαιρεση αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε μετα να παρω ασβεστιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 14:02 Η popi έγραψε: #3.569 13-04-07 14:02 Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 15:58 Ο Thanasis46: #3.570 13-04-07 15:58 Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ Ισμίνη μου έκανα την επέμβαση 8 Αυγούστου και μόνο ια το ασβέστιο πήγε 28 για να βγω.Έβλεπα άλλους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν το πολύ σε 5 μέρες και εγώ εκεί ριζομένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 15:58 Ο Thanasis46: #3.570 13-04-07 15:58 Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά…αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου. Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μια ΠΟΛΥ στριμμένη δασκάλα, η οποία εφάρμοζε ένα περίεγο σύστημα διδασκαλίας. Προσβολές, βρισιές κτλ.....Οσο πιο πολύ ήθελε να προωθήσει κάποιο παιδί τόσο πιο σκληρά φέρονταν. Εμένα με είχε ταράξει.... Οταν λοιπόν βάλαμε και τις πουέντ και σκούρηναν κι άλλο τα πράγματα αποχώρησα! Θα ηθελα να ξαναγύριζα μονο για να της τα ψάλλω!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:08 Η aspasiapef: #3.571 13-04-07 16:08 Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Πόπη / Ισμήνη: εγώ από μικρή προτιμούσα να πίνω γάλα από νερό. Κάθε μέρα 3 λίτρα! Τώρα έχω μείνει στο 1/μέρα. Σαν παιδί έπινα διπλή ποσότητα, γιατί η αδελφή μου δεν το ήθελε και το'δινε σε μένα. Αποτέλεσμα? Η αδελφή μου 1.64, εγώ 1,76. Ας πρόσεχε!!! Ισμήνη / Αλίκη: Κι εγώ έκανα μπαλέτο 10-11 χρόνια. Σταμάτησα στα 15,5 λίγο πριν δώσω εξετάσεις... Ο μπαμπάς δεν ήθελε να γίνει η κόρη του χορεύτρια... Τα πόδια τα είχα καταματώσει με τις πουέντ. Το μόνο που μου έχει μείνει από τότε, είναι κάτι κάλοι ανάμεσα στα δάχτυλα που δεν πέρνάνε με τίποτα. Α! Και οι πουέντ μου που τις έδωσα στην ανηψιά μου πριν 2 εβδομάδες μετά την παράσταση της σχολής χορού που πηγαίνει. Είναι 9 χρονών, κάνει από τα 4 μπαλλέτο και του χρόνου αρχίζει πουέντ. Βέβαια φοράει 35-36 αλλά μέχρι του χρόνου μπορεί να έχει φτάσει το 37 που φόραγα εγώ. Τόσα χρόνια τις φύλαγα ως κόρη οφθαλμού μαζί με όσες στολές είχα περισώσει από παραστάσεις. Τουλάχιστον τώρα με τη μικρή θα πιάσουν τόπο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:15 Ο Thanasis46: #3.572 13-04-07 16:15 Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α οι πουέντ μήπως είναι αυτά που φοράνε για να στέκονται στα δάχτυλα των ποδιών; Εγώ φαντάστηκα ότι είναι χορευτικές φιγούρες. Και ματώνουν τα πόδια; Ουχ… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 16:16 Η mimikaki έγραψε: #3.573 13-04-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Καλά?αυτό χορός είναι ή ψυχολογική κακοποίηση; Αν ο χορός δεν σου προκαλεί όμορφα συναισθήματα γιατί να χορέψεις; Δεν θα είναι και χορός τότε θα είναι καψόνι. Καλύτερα κανένα ζεϊμπέκικο ή κανέναν καρσιλαμά να το ευχαριστηθεί η ψυχή σου.Τι είναι οι πουέντ καλέ; Η δασκάλα αυτή χόρευε καρσιλαμά και τσιφτετέλι; Αποκλείεται γιατί αλλιώς δεν θα ήταν στριμμένη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 19:02 Η popi έγραψε: #3.574 13-04-07 19:02 Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 20:23 Ο Thanasis46: #3.575 13-04-07 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μια βοήθεια καλέ για την άχετη Μόλις έφτιαξα το άλμπουμ μας!!!!!!!!!!!!Πως να το κάνω να φαίνετε όπως εσείςπ.χ.λέτε πατήστε εδώΕγώ η ασχετή τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 01:43 Η Mariel έγραψε: #3.576 14-04-07 01:43 εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εκανα κι εγω πολλα χρονια μπαλετο,αλλα μου'χει μεινει ο καημος οτι ποτε δεν εβαλα πουεντ.την πρωτη φορα σταματησα λογω μαθηματων ιουνιο και ηταν να βαλω απο τον ερχομενο οκτωβριο.αργοτερα ξαναρχισα επειδη μου αρεσε πολυ το μπαλετο,αλλα σταματησα αλλες 2 φορες ακριβως πριν τις φορεσω(ελεγε τοτε η δασκαλα οτι αφου ειχα περασει φαση που δε γυμναζομουν καθολου επρεπε να κανω ενα χρονο πριν φορεσω πουεντ).ακομα μου'χει μεινει το απωθημενο!αφου σκεφτομουν να παω τωρα μονο και μονο γι'αυτο βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν σχολες για ενηλικες.... γυμναστικη κανω τωρα,και παροτι εχω την καλυτερη ευλυγισια και τα καλυτερα ανοιγματα απο ολες τις υπολοιπες κοπελες,διαπιστωνω οτι οσο σε γυμναζει το μπαλετο(σε θεμα ευλυγισιας παντα)δε σε γυμναζει τιποτα αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:51 Η popi έγραψε: #3.577 14-04-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πατήστε εδώ ή... εδώ!!!! ή εδώ....!!!! Click για ανάπτυξη... Θανάση έκανα ότι μου είπες αλλα δεν το δέχετε,μου βγάζει σφάλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 09:53 Η popi έγραψε: #3.578 14-04-07 09:53 Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν και τα έχω πάρει με την ασχετοσύνη μου δείτε παραπάνω γιατί,να .εχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:26 Η μελινάκι έγραψε: #3.579 14-04-07 11:26 καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερααααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Απριλίου 2007 στις 11:55 Η yasmin1gr: #3.580 14-04-07 11:55 Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μελινακι η φωτο ειναι ιδια με το δικο μου μελινακι οτα ηταν πιο μικρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.