Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!!!!
Αθήνα ειμαι, εχει δουλειά ο Γιάννης και ανεβηκα. Το απόγευμα θα γυρίσουμε. ΘΑ καθόμασταν αλλά δεν θελω να αφησω τον γατούλη μόνο μεχρι να κλεισει η πληγή κάπως εστω. Πρεπει να παρει και αντιβίωση.... Θα κατεβει καμια σας κέντρο; Αν ναι, ας μου πει....
Με το γαλα κι εγω δεν τα εχω καλα, με φουσκώνει. Αλλά τα τυριά τα τσακίζω. Εκει γιατί δεν με πειράζει;;;;;
Αντε, να ειστε καλα κι από Δευτερα θα τα λεμε καθημερινα πάλι. Ανοίγουμε. Διακοπές τέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χρονια πολλα!!!!σημερα γυρισα αθηνα και αντε να προλαβω να διαβασω οσα εχασα!και εγω εκανα 8 χρονια μπαλετο,και τα καταματωνα τα ποδια μου!οσο για γαλα με το ζορι ενα ποτηρι την ημερα.παρολα αυτα μια χαρα 1,74 εφτασα, η μαμα μου μου λεει οτι θα παθω οστεοπωρωση με τοσο λιγο γαλα.πηραμε τη λιλα στις διακοπες και εκλεψε την παρασταση,την κατσιασανε στα χαδια:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οσο για γαλα με το ζορι ενα ποτηρι την ημερα.παρολα αυτα μια χαρα 1,74 εφτασα, η μαμα μου μου λεει οτι θα παθω οστεοπωρωση με τοσο λιγο γαλα.
  • Μερικά άτομα μπορεί να παρουσιάζουν δυσπεψία ως προς το γάλα. Συζητείστε το με τον γιατρό σας. Υπάρχει λύση.
Αν δεν μπορείτε να πάρετε την απαραίτητη ποσότητα του ασβεστίου που χρειάζεστε με τις τροφές, μπορείτε να παίρνετε τη συμπληρωματική ποσότητα σε χάπια. Συζητείστε το με τον γιατρό σας.
Εφόσον εγκατασταθεί η οστεοπόρωση, η θεραπεία είναι τελείως απαραίτητη για να σταματήσουμε την παραπέρα επιδείνωση της και - αν μπορέσουμε - να δυναμώσουμε λίγο τον σκελετό.

Περιεκτικότητα ασβεστίου σε ορισμένες συνήθεις τροφές:
Τρόφιμο Περιεκτικότητα ασβεστίου
Γάλα, πλήρες 110 mg/100 mL
Γάλα, ημι-αποβουτυρωμένο 115 mg/100 mL
Γιαούρτι, χαμηλά λιπαρά /100 g
Τυρί, κίτρινο /100 g
Τυρί, άσπρο /100 g
Σαρδέλες (με τα κόκαλα)
Ψωμί, άσπρο
Ψωμί, ολικής αλέσεως
Σπανάκι
Μπρόκολο
Σύκα, ξερά

πολυ μεγαλη περιεκτικοτητα σε ασβεστιο εχει κι η μελασσα.τη βαζεις αντι για ζαχαρη σε γαλα,καφε,τσαι η και στα φαγητα.ουτε εγω το μπορω το γαλα...

:) :) :) Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω το Θανάση που με βοήθησε να φτίαξω την υπογραφή μου για να βλέπετε τα γατουλίνια μας.Σας χρωστάω και κάτι φωτογραφίες από τα μωράκι που μεγαλώνουν κάτω στην αυλή.Όταν γυρίσουν τα παιδιά και μου δώσουν κινητό με ωτογραφική μηχανή και μνήμη και να βγαίνει η κάρτα και να βρουν χρόνο να την περάσουν στον υπολογιστή και ..........αν είχα ρόδες θα ήμουν πατίνι:lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P

Καλησπέρα κορίτσια, επανέρχομαι δριμύτερος, :)
μα καλά τόσο πολύ το αντιπαθείται το γάλα, σαν νερό το πίνω ειδικά το κατσικίσιο, έχει μια μυρωδιά όλο ευωδία:D :lol:

Πόπι γίνεσαι υπερβολική και τα παραλέεεεες….. Και δεν κάναμε και ολοκληρωμένη δουλειά.

παιδια το κατσικισιο το επινα μικρη σαν νερο!! τρελλαινομουν! τωρα ουτε τυρι κατσικισιο δεν θελω να μυρισω!!!:sick:
οσο για το γαλα, για πειτε μου εσεις οι ψηλες πως τα καταφερατε, γιατι εγω επινα μονο γαλα αντι για νερο απο μικρη, με το φαγητο , γενικα ποοοολλυυυ γαλα εχω πιει στην ζωη μου!!! αλλα ο πυχης σταματησε στο 1,58!!!!!!:rolleyes:
τωρα βαρεθηκα και δεν το πινω σχεδον καθολου!:cool:

:) :) :) Καλή σας μέρα να έχετε μια υπέροχη μέρα.Καλή επιστροφή σε όσους λείπουν ακόμα:) :) :) τυχεροί.
Και μην μου την πείτε για την ώρα που σηκώνομαι,μετά από τον εφιάλτη που είδα θα είχατε και σεις σηκωθεί από τις 5:( μήπως φταίει που λύπουν όλα μου τα παιδιά;Μέχρι και ο μικρός:hmm: :hmm: :hmm:

γεια σας μετα απο καιρο χρονια πολλα ελπιζω να σας βρισκω γεματους χαρα και υγεια ........:) :) :)

Γεια κι από εμενα!!!
Αθήνα πάλι, παράτησα το σιδέρωμα..... Αύριο με το καλο!!!
Θαναση, ακρως χρήσιμες οι πληροφορίες για τις τροφές πλούσιες σε ασβέστιο. Μπράβο!!!
:) :) :)
Καλά να ειστε κι από αυριο θα τα λέμε καθημερινα
:up: :up: :up:
Ειναι το μόνο που μου έλειψε από το φροντιστηριο
:lol: :lol: :lol:

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Ελπίζω να περάσατε όλοι καλα αυτές τις μέρες και το κυριότερο να ξεκουραστήκατε. Εγώ χθές γύρισα Κομοτηνή και βρήκα 2000 αδιάβαστα μηνύματα να με περιμένουν στο site. Απο ότι βλέπω κάνατε καλή δουλειά εδώ...:)

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Ελπίζω να περάσατε όλοι καλα αυτές τις μέρες και το κυριότερο να ξεκουραστήκατε. Εγώ χθές γύρισα Κομοτηνή και βρήκα 2000 αδιάβαστα μηνύματα να με περιμένουν στο site. Απο ότι βλέπω κάνατε καλή δουλειά εδώ...:)

Αυτό είναι άλλοι δουλεύουν σκληρά και άλλοι πάνε διακοπές:lol: :lol: :lol: Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γεια σας!:)
Επιτελους γυρισα σπιτι...
Ηρθαμε με το αεροπλανο γιατι το πλοιο ειναι σκετη ταλαιπωρια...Δεν ειχαμε και αυτοκινητο!
Παω να κοιμηθω γιατι ειμαι πτωμα...
Γυρισα και βρηκα δυο γατες με μωρα(4 η μια, 5 η αλλη).
Ολα κοκκινα και μαυρα!
Και ανυσηχω γιατι η μια μανα ειναι μικρη, εχει πετρωσει το στηθος της και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο.:hmm: :( Γεννησε σημερα το πρωι απ'οτι εμαθα.

Αυριο θα ανεβασω και φωτογραφιες απο τα ζωα που φροντιζα οσο ημουν εκει.

Καλησπέρα! Εγώ γύρισα χθες το απόγευμα. Ο Χιόνης ξαναέκανε κακάκια του στην διαδρομή με το αυτοκίνητο, αλλά ψιλοπράγματα. Η ταλαιπωρία ήταν στο πλοίο, γιατί γυρίσαμε με άλλη εταιρεία, την Ionian Ferries, με ένα πλοίο απομεινάρι μάλλον από τον Β'Παγκόσμιο, που ενώ είχε το κακό του το χάλι είχε πυχαίες πινακίδες "ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ". Όπου σαλόνια, κάτι βρωμερά καθίσματα που σιχαινώσουν να καθήσεις. Εκτός αν με τη λέξη ΖΩΑ εννοούσαν όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες που ακουμπούσαν τα βρωμοπάπουτσά τους πάνω στους καναπέδες.:mad: :mad: :mad:
Κατέλειξα να κάθομαι στο κατάστρωμα πάνω στα κιβώτια με τα σωσίβια μιας και δεν διέθετε καθήσματα στο κατάστρωμα...:down: :down: :down:
Γυρνόντας σπίτι, έβγαλα τον Χιόνη αμέσως από τη γατοφόρο, αλλά μάλλο τα 'χε πάρει στο κρανίο από την ταλαιπωρία και με το που μ'έβλεπε να πλησιάζω έπαιρνε δρόμο!:lol: Για να τον εξευμενίσω τον δωροδόκησα. Τον άφησα και κοιμήθηκε μαζί μας χθες βράδυ. Η αδελφή μου λεέι ότι έχει αδυνατήσει πάρα πολύ αυτές τις 10 μέρες που λείπαμε. Η αλήθεια είναι ότι έχασε την κοιλίτσα που κρεμόταν. Θα τον ζυγίσω όταν θα πάω στον Αίλουρο κάποια στιγμή μες στην βδομάδα. Μάλλον φταίει το ότι ξεπατώθηκε στο παιχνίδικαι το τρέξιμο στην Κεφαλλονιά:hmm: Πάντως τώρα τον σηκώνω άνετα με το ένα χέρι....:/:

Γυρνόντας σπίτι, έβγαλα τον Χιόνη αμέσως από τη γατοφόρο, αλλά μάλλο τα 'χε πάρει στο κρανίο από την ταλαιπωρία και με το που μ'έβλεπε να πλησιάζω έπαιρνε δρόμο!:lol:
Να η εξήγηση που τα 'χε πάρει στο κρανίο
.......με ένα πλοίο απομεινάρι μάλλον από τον Β'Παγκόσμιο, που ενώ είχε το κακό του το χάλι είχε πυχαίες πινακίδες "ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ". Όπου σαλόνια, κάτι βρωμερά καθίσματα που σιχαινώσουν να καθήσεις. Εκτός αν με τη λέξη ΖΩΑ εννοούσαν όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες που ακουμπούσαν τα βρωμοπάπουτσά τους πάνω στους καναπέδες.:mad: :mad::mad:
Είδε ο γατούλης ότι δεν τηρούνται τα γραφόμενα της πινακίδας κι έφριξε

αντε κοριτσια καλως ηρθατε!!!!
Ελενη να ζησουν τα γεννητουρια!!!!
Ασπα δεν ξεπαγιασες στο καταστρωμα?? ο χιονης δεν σε πλησιαζε γιατι φοβοταν οτι θα τον ξαναβαλεις στο πλοιο!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
και εγω πηγα αιλουρο το σαββατο και ζυγισαμε τον φρου φρου, ειναι στα 5,800!! η διαιτα απεδωσε, αλλα μου ειπαν να τον διατηρησω εκει!

Ασπα δεν ξεπαγιασες στο καταστρωμα??
Καλέ τι να ξεπαγιάσω?! Καθόμουν στη σκιά γιατί έσκαγε ο τζίτζικας και δεν μπορούσαν να βγάλω το παλτό γιατί σιχαινόμουν να ακουμπήσω οπουδήποτε. Αφού κι αυτό ακόμα, αύριο θα το στείλω καθαριστήριο...

Ποση ωρα ηταν η διαδρομη ασπασια?

εμεις σημερα πηγαμε εκδρομουλα (για την ακριβια ο μπαμπας μου με τον παππου μου θα κουρεβανε και θα σκαβανε ενα οικοπεδο) και πηραμε και τον σκυλο μου μαζι εξαντηληθηκε η καιμενη !! ουτε για βολτα,που τρελενετε, δεν σηκωνοταν!!:blink:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back