Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κατερίνα, πού ακριβώς είναι στην Κατεχάκη;
Βασικά στη Μεσογείων είναι, στο ύψος της Κατεχάκη. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας κι από μένα! Επιτέλους επέστρεψα! Είμαι σχολή στο γραφείο μόνη μου και έχω βαρεθεί τη ζωή μου. Είχα να ανέβω και από τον γενάρη λόγω καταλήψεων, χάλια! Αν και σε λίγο μάλλον θα πάρω άδεια από τη σημαία :whistle: . Καλά πόσο ηλίθια μπορεί να είμαι; Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες..:redface:

Γιατί;

Γιατί όταν κοιτάω τον πίνακα με τους συνδεδεμένους χρήστες κάποιες απο εσάς έχουν ένα + δίπλα απο το όνομα τους; Π.χ. Πόπη, Ασπασία, anabu ...:blink:

Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή :redface:
είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του!

Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!!:up: :up: :up:
Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε...:(

Γιατί όταν κοιτάω τον πίνακα με τους συνδεδεμένους χρήστες κάποιες απο εσάς έχουν ένα + δίπλα απο το όνομα τους; Π.χ. Πόπη, Ασπασία, anabu ...:blink:

Εγώ γιατί δεν το βλέπω το + ;;;;

:blink: Ούτε εγώ τα βλέπω τα +:blink: Μήπως αυτούς τους χρήστες τους έχεις κάνει προσθήκη στη λίστα φίλων;

Δεν έχω φτιάξει τέτοια λίστα....:blink: :redface:

Τους έχεις βάλει στη λίστα φίλων σου Νερίνα. Γιαυτό...

Ρε παιδιά δεν έχω τέτοια λίστα. Δεν θυμάμαι να έχω ανοίξει. Και γιατί το + το βλέπω εδώ και μια βδομάδα περίπου και όχι πριν. Γιατί εάν υποθέσουμε ότι έχω ανοίξει λίστα για να μην το θυμάμαι το έχω κάνει πολλούς μήνες πριν. Και που θα δω εάν έχω λίστα; Και που είναι οι άλλοι οι φίλοι μου;:blink: :(

Η προσθήκη στη λίστα φίλων γίνεται πατώντας ένα λινκ που βρίσκεται στη σελίδα με το προσωπικό προφίλ του κάθε χρήστη. Μπορεί και να τα πάτησες κατά λάθος, γι' αυτό να μην το θυμάσαι... :)
Για να δεις τη λίστα φίλων, πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου, κάτω κάτω στα "Διάφορα" έχει επιλογή "Λίστες Φίλων / Αποκλεισμένων" ή κάπως έτσι...

Αλήθεια Νερίνα? Μ'έχεις βάλει στην λίστα των φίλων σου?:redface: :inlove::inlove::inlove::inlove: Γιούπιιιιιιι!!!!:up: :up: :up:
Τώρα πέρα απ'την πλάκα, νομίζω Νερίνα ότι πρέπει ν'αρχίσεις ν'ανησυχείς για το laptop σου....:/: Μια που δεν σου εμφάνιζε smilies, μια που σου εμφανίζει +, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά κάτι δεν πάει καλά...:hmm: :hmm: :hmm:

:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
Στα σοβαρά ή εγώ θα τρελλάνω το φορητό μου ή το φορητό μου εμένα. Μέση λύση δεν υπάρχει πια μαζί του. Να σκεφθείτε μετά το τελευταίο σέρβις για να ανοίξει περιμένω κανά τέταρτο να ζεσταθεί!!!:confused: :confused: :confused: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Τώρα πέρα απ'την πλάκα, νομίζω Νερίνα ότι πρέπει ν'αρχίσεις ν'ανησυχείς για το laptop σου....:/: Μια που δεν σου εμφάνιζε smilies, μια που σου εμφανίζει +, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά κάτι δεν πάει καλά...:hmm: :hmm: :hmm:
Όντως!! Φαίνεται ότι ανεξαρτητοποιείται σιγά σιγά και αναπτύσσει πρωτοβουλίες :D :D :D

έχει κάνει καμιά σας λίστα με φίλους να μας πει πως βλέπει του συνδεδεμένους χρήστες;:blink:

Καλή μου αυτό είναι. Η λίστα φίλων, αυτό είναι το +.

ΥΓ1: Εγώ παρεξηγήθηκα που δεν είμαι σε αυτή τη λίστα :mad:
ΥΓ2: Ο υοπλογιστής σου παραπέρνει πρωτοβουλίες!!!:P

Νερινα σ έβαλα εγώ κι έχεις το +

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back