nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 16:24 Η nena έγραψε: #3.681 16-04-07 16:24 Παιδιά σε ανύποπτο χρόνο είχα ξεκινήσει λίστα φίλων, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Ξεκίνησα απο την αρχή, αλλά μάλλον βαρέθηκα γιατί είχα μόνο 4 ονόματα. Δοκίμασα να βάλω τώρα ένα άτομο και μου το εμφάνιζε και αυτό με +. Το θέμα μου πια είναι υπαρξιακό. Εάν εγώ πριν μια βδομάδα ξεκίνησα λίστα φίλων γιατί δεν το θυμάμαι και για ποιο λόγο να το κάνω; Και εάν το έχω κάνει καιρό πριν γιατί εμφανίστηκε τώρα το +; Αυτό που ότι συμβαίνει στος ανθρώπους εμένα το αντίθετο δεν αντέχεται πια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η chouzouris: #3.682 16-04-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλή μου αυτό είναι. Η λίστα φίλων, αυτό είναι το +. ΥΓ1: Εγώ παρεξηγήθηκα που δεν είμαι σε αυτή τη λίστα ΥΓ2: Ο υοπλογιστής σου παραπέρνει πρωτοβουλίες!!! Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ !!! ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:17 Η nena έγραψε: #3.683 16-04-07 17:17 Η εξήγηση είναι απλή: Μαντού κάτω απο τον φορητό!!!!! Και παιδιά δεν έχω ανοίξει λίστα εγώ!!!!! Και επίσης Χουζούρη όλα καλά; Διότι όπως προανέφερα είδα ότι τηγάνιζα ψάρια για να φας. Εάν και τώρα που το σκέφτομαι βγήκε το όνειρο. Είναι η λαχτάρα που πήρες που δεν σε έβαλα στη λίστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:20 Η chouzouris: #3.684 16-04-07 17:20 ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:40 Η sardela έγραψε: #3.685 16-04-07 17:40 Τωρα γυρισα... Στο lidl, εχει κατι ψιλοπραγματα. Ονυχοδρομεια δεν βρηκα, μονο κατι λιγα παιχνιδακια. Εγω πηρα ενα λουρι(!) και αυτο το παιχνιδακι που εβαλε χθες ο Θανασης με τα τεσσερα ποντικακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:45 Η MHTSI έγραψε: #3.686 16-04-07 17:45 Ε θα παω και εγω στα lidl αποψε να δω τι παιζει και ας ελπισουμε οτι στην πατρα δεν εχουν τοσοι πολλοι γατες μπας και βρω και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η sardela έγραψε: #3.687 16-04-07 18:08 Να τα τα μωρα μας! https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2016&c=3 https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2017&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:25 Η sardela έγραψε: #3.688 16-04-07 18:25 και τα αλλα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2018&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:27 Η Mariel έγραψε: #3.689 16-04-07 18:27 αχου τα!!ειναι κουκλακια !!!και το ενα της πιθικινας εχει πολυ περιεργο χρωμα,σαν κρεμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:29 Η chrisidor: #3.690 16-04-07 18:29 Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά σε ανύποπτο χρόνο είχα ξεκινήσει λίστα φίλων, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Ξεκίνησα απο την αρχή, αλλά μάλλον βαρέθηκα γιατί είχα μόνο 4 ονόματα. Δοκίμασα να βάλω τώρα ένα άτομο και μου το εμφάνιζε και αυτό με +. Το θέμα μου πια είναι υπαρξιακό. Εάν εγώ πριν μια βδομάδα ξεκίνησα λίστα φίλων γιατί δεν το θυμάμαι και για ποιο λόγο να το κάνω; Και εάν το έχω κάνει καιρό πριν γιατί εμφανίστηκε τώρα το +; Αυτό που ότι συμβαίνει στος ανθρώπους εμένα το αντίθετο δεν αντέχεται πια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:07 Η chouzouris: #3.682 16-04-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλή μου αυτό είναι. Η λίστα φίλων, αυτό είναι το +. ΥΓ1: Εγώ παρεξηγήθηκα που δεν είμαι σε αυτή τη λίστα ΥΓ2: Ο υοπλογιστής σου παραπέρνει πρωτοβουλίες!!! Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ !!! ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:17 Η nena έγραψε: #3.683 16-04-07 17:17 Η εξήγηση είναι απλή: Μαντού κάτω απο τον φορητό!!!!! Και παιδιά δεν έχω ανοίξει λίστα εγώ!!!!! Και επίσης Χουζούρη όλα καλά; Διότι όπως προανέφερα είδα ότι τηγάνιζα ψάρια για να φας. Εάν και τώρα που το σκέφτομαι βγήκε το όνειρο. Είναι η λαχτάρα που πήρες που δεν σε έβαλα στη λίστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:20 Η chouzouris: #3.684 16-04-07 17:20 ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:40 Η sardela έγραψε: #3.685 16-04-07 17:40 Τωρα γυρισα... Στο lidl, εχει κατι ψιλοπραγματα. Ονυχοδρομεια δεν βρηκα, μονο κατι λιγα παιχνιδακια. Εγω πηρα ενα λουρι(!) και αυτο το παιχνιδακι που εβαλε χθες ο Θανασης με τα τεσσερα ποντικακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:45 Η MHTSI έγραψε: #3.686 16-04-07 17:45 Ε θα παω και εγω στα lidl αποψε να δω τι παιζει και ας ελπισουμε οτι στην πατρα δεν εχουν τοσοι πολλοι γατες μπας και βρω και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η sardela έγραψε: #3.687 16-04-07 18:08 Να τα τα μωρα μας! https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2016&c=3 https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2017&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:25 Η sardela έγραψε: #3.688 16-04-07 18:25 και τα αλλα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2018&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:27 Η Mariel έγραψε: #3.689 16-04-07 18:27 αχου τα!!ειναι κουκλακια !!!και το ενα της πιθικινας εχει πολυ περιεργο χρωμα,σαν κρεμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:29 Η chrisidor: #3.690 16-04-07 18:29 Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλή μου αυτό είναι. Η λίστα φίλων, αυτό είναι το +. ΥΓ1: Εγώ παρεξηγήθηκα που δεν είμαι σε αυτή τη λίστα ΥΓ2: Ο υοπλογιστής σου παραπέρνει πρωτοβουλίες!!! Click για ανάπτυξη... ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ !!! ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:17 Η nena έγραψε: #3.683 16-04-07 17:17 Η εξήγηση είναι απλή: Μαντού κάτω απο τον φορητό!!!!! Και παιδιά δεν έχω ανοίξει λίστα εγώ!!!!! Και επίσης Χουζούρη όλα καλά; Διότι όπως προανέφερα είδα ότι τηγάνιζα ψάρια για να φας. Εάν και τώρα που το σκέφτομαι βγήκε το όνειρο. Είναι η λαχτάρα που πήρες που δεν σε έβαλα στη λίστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:20 Η chouzouris: #3.684 16-04-07 17:20 ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:40 Η sardela έγραψε: #3.685 16-04-07 17:40 Τωρα γυρισα... Στο lidl, εχει κατι ψιλοπραγματα. Ονυχοδρομεια δεν βρηκα, μονο κατι λιγα παιχνιδακια. Εγω πηρα ενα λουρι(!) και αυτο το παιχνιδακι που εβαλε χθες ο Θανασης με τα τεσσερα ποντικακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:45 Η MHTSI έγραψε: #3.686 16-04-07 17:45 Ε θα παω και εγω στα lidl αποψε να δω τι παιζει και ας ελπισουμε οτι στην πατρα δεν εχουν τοσοι πολλοι γατες μπας και βρω και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η sardela έγραψε: #3.687 16-04-07 18:08 Να τα τα μωρα μας! https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2016&c=3 https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2017&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:25 Η sardela έγραψε: #3.688 16-04-07 18:25 και τα αλλα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2018&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:27 Η Mariel έγραψε: #3.689 16-04-07 18:27 αχου τα!!ειναι κουκλακια !!!και το ενα της πιθικινας εχει πολυ περιεργο χρωμα,σαν κρεμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:29 Η chrisidor: #3.690 16-04-07 18:29 Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η εξήγηση είναι απλή: Μαντού κάτω απο τον φορητό!!!!! Και παιδιά δεν έχω ανοίξει λίστα εγώ!!!!! Και επίσης Χουζούρη όλα καλά; Διότι όπως προανέφερα είδα ότι τηγάνιζα ψάρια για να φας. Εάν και τώρα που το σκέφτομαι βγήκε το όνειρο. Είναι η λαχτάρα που πήρες που δεν σε έβαλα στη λίστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:20 Η chouzouris: #3.684 16-04-07 17:20 ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:40 Η sardela έγραψε: #3.685 16-04-07 17:40 Τωρα γυρισα... Στο lidl, εχει κατι ψιλοπραγματα. Ονυχοδρομεια δεν βρηκα, μονο κατι λιγα παιχνιδακια. Εγω πηρα ενα λουρι(!) και αυτο το παιχνιδακι που εβαλε χθες ο Θανασης με τα τεσσερα ποντικακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:45 Η MHTSI έγραψε: #3.686 16-04-07 17:45 Ε θα παω και εγω στα lidl αποψε να δω τι παιζει και ας ελπισουμε οτι στην πατρα δεν εχουν τοσοι πολλοι γατες μπας και βρω και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η sardela έγραψε: #3.687 16-04-07 18:08 Να τα τα μωρα μας! https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2016&c=3 https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2017&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:25 Η sardela έγραψε: #3.688 16-04-07 18:25 και τα αλλα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2018&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:27 Η Mariel έγραψε: #3.689 16-04-07 18:27 αχου τα!!ειναι κουκλακια !!!και το ενα της πιθικινας εχει πολυ περιεργο χρωμα,σαν κρεμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:29 Η chrisidor: #3.690 16-04-07 18:29 Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:40 Η sardela έγραψε: #3.685 16-04-07 17:40 Τωρα γυρισα... Στο lidl, εχει κατι ψιλοπραγματα. Ονυχοδρομεια δεν βρηκα, μονο κατι λιγα παιχνιδακια. Εγω πηρα ενα λουρι(!) και αυτο το παιχνιδακι που εβαλε χθες ο Θανασης με τα τεσσερα ποντικακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:45 Η MHTSI έγραψε: #3.686 16-04-07 17:45 Ε θα παω και εγω στα lidl αποψε να δω τι παιζει και ας ελπισουμε οτι στην πατρα δεν εχουν τοσοι πολλοι γατες μπας και βρω και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η sardela έγραψε: #3.687 16-04-07 18:08 Να τα τα μωρα μας! https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2016&c=3 https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2017&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:25 Η sardela έγραψε: #3.688 16-04-07 18:25 και τα αλλα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2018&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:27 Η Mariel έγραψε: #3.689 16-04-07 18:27 αχου τα!!ειναι κουκλακια !!!και το ενα της πιθικινας εχει πολυ περιεργο χρωμα,σαν κρεμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:29 Η chrisidor: #3.690 16-04-07 18:29 Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα γυρισα... Στο lidl, εχει κατι ψιλοπραγματα. Ονυχοδρομεια δεν βρηκα, μονο κατι λιγα παιχνιδακια. Εγω πηρα ενα λουρι(!) και αυτο το παιχνιδακι που εβαλε χθες ο Θανασης με τα τεσσερα ποντικακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 17:45 Η MHTSI έγραψε: #3.686 16-04-07 17:45 Ε θα παω και εγω στα lidl αποψε να δω τι παιζει και ας ελπισουμε οτι στην πατρα δεν εχουν τοσοι πολλοι γατες μπας και βρω και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η sardela έγραψε: #3.687 16-04-07 18:08 Να τα τα μωρα μας! https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2016&c=3 https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2017&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:25 Η sardela έγραψε: #3.688 16-04-07 18:25 και τα αλλα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2018&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:27 Η Mariel έγραψε: #3.689 16-04-07 18:27 αχου τα!!ειναι κουκλακια !!!και το ενα της πιθικινας εχει πολυ περιεργο χρωμα,σαν κρεμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:29 Η chrisidor: #3.690 16-04-07 18:29 Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε θα παω και εγω στα lidl αποψε να δω τι παιζει και ας ελπισουμε οτι στην πατρα δεν εχουν τοσοι πολλοι γατες μπας και βρω και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:08 Η sardela έγραψε: #3.687 16-04-07 18:08 Να τα τα μωρα μας! https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2016&c=3 https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2017&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:25 Η sardela έγραψε: #3.688 16-04-07 18:25 και τα αλλα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2018&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:27 Η Mariel έγραψε: #3.689 16-04-07 18:27 αχου τα!!ειναι κουκλακια !!!και το ενα της πιθικινας εχει πολυ περιεργο χρωμα,σαν κρεμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:29 Η chrisidor: #3.690 16-04-07 18:29 Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να τα τα μωρα μας! https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2016&c=3 https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2017&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:25 Η sardela έγραψε: #3.688 16-04-07 18:25 και τα αλλα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2018&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:27 Η Mariel έγραψε: #3.689 16-04-07 18:27 αχου τα!!ειναι κουκλακια !!!και το ενα της πιθικινας εχει πολυ περιεργο χρωμα,σαν κρεμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:29 Η chrisidor: #3.690 16-04-07 18:29 Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και τα αλλα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#2018&c=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:27 Η Mariel έγραψε: #3.689 16-04-07 18:27 αχου τα!!ειναι κουκλακια !!!και το ενα της πιθικινας εχει πολυ περιεργο χρωμα,σαν κρεμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:29 Η chrisidor: #3.690 16-04-07 18:29 Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχου τα!!ειναι κουκλακια !!!και το ενα της πιθικινας εχει πολυ περιεργο χρωμα,σαν κρεμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:29 Η chrisidor: #3.690 16-04-07 18:29 Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι τέλεια!!!!! Βάλε από τώρα αγγελίες γιατί είναι τόσα πολλά και θα τρέχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 18:35 Η sardela έγραψε: #3.691 16-04-07 18:35 Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα βαλω! Η πιθικινα τα μετεφερε και δεν μπορω να τα βρω! Μαλλον ειδε που τους βαζαμε καθαρα πανια και ρουχα και φοβηθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:20 Η Κατερίνα έγραψε: #3.692 16-04-07 19:20 αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ ΕΛένη μου είναι όλα κουκλιά! Ειδικά της πιθηκίνας!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ!!! Να σας ζήσουν! Αντε βγαλε πολλές φωτο να τα προωθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:29 Η sardela έγραψε: #3.693 16-04-07 19:29 Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω κοριτσια! Η πιθικινα καπου τα πηγε και δεν τα βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:39 Η χριστινα έγραψε: #3.694 16-04-07 19:39 Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα!!!! Δυσκολη ημερα και για εμενα! Ανοίξαμε. Και ενδιαμεσα, τα παιδια σπάσανε μια καρέκλα,μου ηρθε το κουρτινόξυλο στη κεφάλα και ο υπολογιστης δεν φορτωνε τα windows Αλλά πλέον όλα καλα. Βάλαμε νόβα σημερα σπίτι. Πάνε οι δουλειες....... Πάει το μαγειρεμα....... Θα κολλήσω στη τν Το πρωι πηγα να δωσω αίμα για κάποιον γνωστό, αλλά δεν το θέλανε. Χαμηλή πίεση (8,5) κάτω από το όριο ο αιμοτοκρίτης. Εγώ το καλό το έκανα, δεν φταίω. Κι απέκτησα δικιολογία για τη μόνιμη κούρασή μου (α, δεν μπορω να σιδερωσω....... ειμαι κουρασμενη!!!) Σαρδέλα να σου ζήσουν τα μικρα και ο σαρδέλος αλήθεια ομορφος!!! Και το καημενο τι σκυλάκι, τι όμορφο.......... Σημερα ήταν στο lidl ε;;;; Γμτ το ξεχασα και δεν το προλαβαινω ανοιχτο. Μπορει να κανω καμια βόλτα αυριο μπάς και εμεινε κανενα. Αν κι εγω ερωτευτηκα το δεντρο!!! Πολύ ωραίο. Μηπως να αρχισω να μαζευω χρήματα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 19:46 Η Κατερίνα έγραψε: #3.695 16-04-07 19:46 Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξεχασα να σας πω ότι πήγα lidl και βρήκα το τελευταίο ονυχοδρόμιο που είχε μείνει!!! Τους πήρα κ αυτό το παιχνιδάκι με τα ποντικάκια γιατί είχαν ένα ίδιο αλλά το είχαν ξεσκίσει! Καναν Πάσχα σήμερα τα γατούνια μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:23 Η anabou έγραψε: #3.696 16-04-07 20:23 Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αmabu καμάρι μου μου έλειψες, δεν ξέρω γιατί. Καλώς ήρθες.. Click για ανάπτυξη... Καλώστην Αναστασία και τον Μπουχεσάκη!!! Τι κάνει ο χοντρούλης σου? Το'ριξε στο φαγητό το Πάσχα και πήρε κι άλλο τα πάνω του? Ταλαιπωρηθήκατε στο ταξίδι ή όλα καλά? Ο δικός μου πάντως κάτι που δεν πολυέτρωγε κάτι η ταλαιπωρία που τράβηξ, εξαφανίστηκε... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κι εγώ και το παιδί! Ασπασία ο Σάκης είναι μέσα στην τρελή χαρά από χτες που γυρίσαμε. Το ταξίδι ήταν ασυνήθιστα ήρεμο (πήγα και τη σωστή μέρα στο αεροδρόμιο, όσο να'ναι βοηθάει). Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι παραλίγο να ταξιδέψει μπαγκαζιέρα αλλά γκρίνιαξα και με άφησαν να τον πάρω μαζί μου, ολυμπιακή γαρ. Το άλλο απίστευτο είναι το βάρος μας, υποψιάζομαι ότι η ζυγαριά είχε κάποιο πρόβλημα καθώς μαζί με τη γατοφόρο έδειξε 8.2 κιλά αντί για 9 . Πάντως εγώ δεν παρατηρώ κάτι. Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από anabou Έχω δει ανθρώπους με σακούλες του lidl στη στάση που είναι κοντά στην διασταύρωση μεσογείων-κατεχάκη αλλά το lidl δεν το έχω δει! Και έχω περάσει άπειρες φορές από εκεί γιατί απέναντι από το μετρό είναι η στάση για τη σχολή είναι λίγο περίεργο. Η είσοδος είναι από τον παράλληλο της Μεσογείων και από την πλευρά της Μεσογείων είναι σε όροφο, όχι ισόγειο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις τα τζάμια του! Click για ανάπτυξη... Α, έτσι εξηγείται. Άρχισα κι εγώ να ανησυχώ. 6.5 χρόνια και δεν το είχα δει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:28 Η χριστινα έγραψε: #3.697 16-04-07 20:28 anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
anabu ΄καλή μου, δεν σε καλως όρισα. Παράλειψη!!! Πολύ χαιρομαι που μαζευτήκαμε πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:34 Η aspasiapef: #3.698 16-04-07 20:34 Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελένη τα θέλω ΟΛΑ τα γατούλια!!! Και της πιθηκίνας και της αραπίνας. Ειδικά το ζαχαρί της πρώτης και το γκρι της δεύτερης είναι το κάτι άλλο!!! Θέλω γατάκιααααα!!!:cry: :cry: :cry: Εμένα η δικιά μου η αδεσποτούλα γιατί δε μου τα'φερε αλλά τα πήγε αλλού???? Κορίτσια εσείς που πήρατε ονυχοδρόμειο από το Lidl πείτε αντιδράσεις! Ο δικός μου ούτε να το φτύσει!!! Και μπορεί να ήταν το τελευταίο, αλλά έτυχε να είναι αυτό που μου άρεσε: ο στύλος με τα κεφαλάκια από τα ποντικάκια και ένα κρεμασμένο φουντάκι. Κοιμόταν ο Χιόνης όταν του το έδειξα και του κούναγα το φουντάκι πάνω από το κεφάλι. Έπαιξε λίγο, αλλά μόλις του το άφησα στο πάτωμα, ξανάπεσε για ύπνο και δεν του'ριξε δεύτερη ματιά. Αύριο που θα πάρω το catnip γιατί δεν πρόλαβα σήμερα, θα του τρίψω μπόλικο πάνω μπας και του δείξει λίγο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 20:59 Η Κατερίνα έγραψε: #3.699 16-04-07 20:59 Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ασπασία εγώ βρήκα το πολύ απλό. Ενας στύλος με κεφαλάκι σκύλου πάνω πάνω, και μια κορδελίτσα που κρέμεται! Το ξεσκίσαν ήδη. Εχω τραβήξει και βιτεάκι, θα το ανεβάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:25 Η anabou έγραψε: #3.700 16-04-07 21:25 Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Είδα και τις φωτογραφίες από τα ζουζουνάκια του κήπου της Σαρδέλας. Τι κουκλάκια είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.