Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Εγώ ξενύχτησα χτες με παρέα σε ψαροταβέρνα και σήμερα ειμαι πτώωωωωμαααααααα.
Ασπασία καλό ταξίσι να έχεις και καλά να περάσεις!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Ασπασία καλό ταξίδι και καλά να περασεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!!! ενω θα γυριζα κανονικα αυριο, γυρισαμε χθες 3 τα μεσανυχτα λογο κακοκαιριας που ερχεται... ειμασταν καρδαμυλλη και ξετρελλαηθκα, δεν ειχα ξανα παει! τι ομορφη περιοχη???

τελικα θα ξαναφυγοω αυριο και θα γυρισω σαββατο ξημερωματα για να συνεχισουμε αυτο που αφησαμε στη μεση....

Ασπασια, καλα να περασεις στο Λονδινο, εγω δυστυχως το εχω φαει στη μουρη και δεν ζηλευω καθολου που πας... το μονο που θα ηθελα ειναι να παω topshop:D :D :P

Καλημερα σας!
Ασπασια, καλο ταξιδι και καλα να περασεις!

Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι εχουν ηδη ενδιαφερθει δυο ατομα(καινουργια)για τα γατακια.
Και να φανταστειτε τις αγγελιες τις εβαλα προχθες το βραδυ!:D

ή θα μου πετάξει και αυτά που έχω ήδη βάλει έξω?:lol: :lol: :lol: :lol: Τέλος πάντων, 19:15, πρώτα ο Θεός, πετάω, αλλά είναι σαν να εχω φύγει ήδη...;) :P :D[/quote]

:hello: :hello: Ασπασία καλό ταξίδι να'χες.Με τους άντρες μην ψάχνεις πολλά πολλά αν τα έχει βγάλει να σου πάρει άλλα:lol: :lol: :lol:

Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί θα περάσω καλά, όπως πάντα άλλωστε, και δεν θα έχω απρόοπτα τύπου Σαουδικής Αραβίας, για όσες θυμούνται...;)
Μιμίκα δεν ξέρω που ακριβώς θα μείνουμε γιατί μας έχει κλείσει η Enam, αλλά φαντάζομαι κάπου κοντά στο Piccadily Circus που είναι και το κατάστημά της. Απ'ότι μου είπε είναι απέναντι σχεδόν από το Royal Academy of Arts. Δεν πρέπει να έχει κάπου εκεί κοντά Topshop έτσι δεν είναι?:hmm: Σε 2 μέρες που να προλάβω να πάω και τι να πρωτοκάνω...:(

Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί θα περάσω καλά, όπως πάντα άλλωστε, και δεν θα έχω απρόοπτα τύπου Σαουδικής Αραβίας, για όσες θυμούνται...;)
Μιμίκα δεν ξέρω που ακριβώς θα μείνουμε γιατί μας έχει κλείσει η Enam, αλλά φαντάζομαι κάπου κοντά στο Piccadily Circus που είναι και το κατάστημά της. Απ'ότι μου είπε είναι απέναντι σχεδόν από το Royal Academy of Arts. Δεν πρέπει να έχει κάπου εκεί κοντά Topshop έτσι δεν είναι?:hmm: Σε 2 μέρες που να προλάβω να πάω και τι να πρωτοκάνω...:(

καλα εισαι διπλα!!! piccadilly circus ειναι πολυ κοντα. με το μετρο ειναι μια σταση για oxford circus που ειναι το top shop με την καφε γραμμη(bakerloo)! μην το χασεις να πας οπωσδηποτε...τα μαγαζια κλεινουν αργα και ακομη και κυριακη ειναι ανοιχτο νομιζω μεχρι τις 5 η εξι το απογευμα...αντε να μας πεις και τι καλουδια πηρες!!!!:up: :up:

τωρα ειδα οτι θα εισαι μονο για 2 μερες νομιζα οτι θα μεινεις και σαββατοκυριακο!!! αλλα οτι προλαβεις!!!

Αχ τυχερούλα Ασπασία!!! Καλά να περάσεις!:) Το topshop είναι όντως δίπλα σου και θα το βρεις πολύ εύκολα!
Ζηλεύω!!!!! Θα πήγαινα και εγώ το Μάιο αλλά έχω εξετάσεις στα Ισπανικά και τελικά θα πάω μάλλον τον Οκτώβριο.

Η αδελφη μου πηγε 15 μερες το καλοκαιρι στους κουμπαρους μας, και ετυχε εκεινη την εποχη να εχει εκπτωσεις η GAP, και την "σηκωσε" ολη!!!:blink: :blink: :blink:

Ασπασία, καλό ταξίδι κι από μένα :hello: Σίγουρα θα περάσεις καλά!

Ναι οι εκπτώσεις τους είναι τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο!
Αχ θέλω και εγωωωώ!!!

ασπασι καλο ταξιδι!!!!:up: να περασεις τελεια!

Μόλις μου έστειλε MMS ο Κώστας με τον Χιονούλη να κοιμάται σε μια πόλυθρόνα στη βεράντα. Που θα το αφήσω το μωρούλι μου δυο μέρεεεεες....:cry::cry::cry:

καλημερα!! :) :P :happy:

καλημέρα σε όλους.....:)
μια μέρα μετά το γενέθλιω.......α, ευτυχώς καμιά διαφορά δεν νιώθω!!!!!:lol:

Καλημέρα σε όλους!

μια μέρα μετά το γενέθλιω.......α, ευτυχώς καμιά διαφορά δεν νιώθω!!!!!:lol:

Χρόνια πολλά, Vana, έστω και κατόπιν εορτής!

ευχαριστώ πολύ.....:)

καλημερα!παλι εφτιαξε ο καιρος και μας δαιμονιζει!;) θελω βολτα οχι διαβασμα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back