Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπράβο Μάριελ!
Χριστίνα καλό ταξίδι!!!
Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρούλη.Κάναμε 2 επαναληπτικά εμβόλια και αποκτήσαμε μια δαγκωνιά στο χέρι..:(:D
Είχε εκεί μια σκυλίτσα αδέσποτη η οποία υποτίθεται πως είχε στειρωθεί σε κάποιο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης αδέσποτων στον τρίλοφο όμως ζευγάρωνε ακόμα...Ωραία στείρωση..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) :) Συγχαρητήρια Μάριελ:) :) :) :)
:hello: :hello: :hello: :hello: Καλό ταξίδι Χριστίνα:hello: :hello: :hello: :hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ασε lady εδω στον τριλοφο ειναι ολοι ...:(

μαριελ συγχαριτηρια!!!:up: :up: :up: :up:

Μαριελ μπραβο:up: :up:
Χριστινα καλο ταξιδι και κουραγιο σαν φαντικη καπνιστρια και εγω σε καταλαβαινω

Καλα ...καλα μην βαρατε τι να κανω η γυναικα?

σας ευχαριστω πολυ!!!!!

Χριστινα,θα περιμενουμε εντυπωσεις απο το ταξιδι:P !!!!!

καλημερα σε εσας εγω σε λιγο παω για υπνο :cool: συγχαρητηρια μαριελ :up: ...καλο ταξιδι χριστινα....το βραδυ εκανα ξανα τη γατα εχω ταυτιστει δε μπορω να πω για δευτερη φορα ο οδυσσεας φερνει ποντικακι και εγω το πιανω :blink: σε λιγο θα γινω καλυτερη απο αυτον :lol: :lol: :lol: :lol: τουλαχιστον τα γλιτωσα απο σιγουρο θανατο :/:

καλημερα παιδια!:) εγω φευγω τριημερη. αλλα νιωθω οτι δεν θελω να παω τελικα..:hmm: :(

Καλημέρα και από μένα. Μελινάκι θα σε χάσουμε δηλαδή απ'το mycat για 3 μέρες:blink: ; Γι'αυτό δεν θες να πας:hmm: ;

γιατι;;;μια εκδρομουλα ειναι οτι πρεπει ...βεβαια εξαρταται απο την παρεα και που θα πας.....οπως και ναχει να περασεις πολυ-πολυ ομορφα :up:

καλημερα σε εσας εγω σε λιγο παω για υπνο :cool: συγχαρητηρια μαριελ :up: ...καλο ταξιδι χριστινα....το βραδυ εκανα ξανα τη γατα εχω ταυτιστει δε μπορω να πω για δευτερη φορα ο οδυσσεας φερνει ποντικακι και εγω το πιανω :blink: σε λιγο θα γινω καλυτερη απο αυτον :lol: :lol: :lol: :lol: τουλαχιστον τα γλιτωσα απο σιγουρο θανατο :/:
Δηλαδή ο γατούλης πιάνει τα ποντικάκια και εσύ τα ελευθερώνεις αν κατάλαβα καλά:blink: . Μπράβο σου και 'γω τα λυπάμαι τα ποντικάκια:up: !
Ήθελα να στο πω, δεν αντέχω άλλο, ο γατούλης σου είναι πανέμορφος:inlove: . Δεν έχω ξαναδεί μαύρη γάτα με άσπρα μουστάκια, είναι πραγματικά σπάνιος, να τον χαίρεσαι:D !

:D :D :D :D :D ευχαριστωωωωωωωωωωωω ασπρα μουστακια ασπρα πατουσακια ......και τα δικα σου ειναι υπεροχα και ταιριαξαν μια χαρα:inlove: και χρωματικος .....:cool:

τι να κανω τα λυπαμαι κι αυτα αλλωστε ο μιστερ ψιψις τα φερνει μεσα :lol: :lol: το πρωτο το κυνηγησα 2 ωρες μεχρι να το πιασω :blink:

:D :D :D :D :D ευχαριστωωωωωωωωωωωω ασπρα μουστακια ασπρα πατουσακια ......και τα δικα σου ειναι υπεροχα και ταιριαξαν μια χαρα:inlove: και χρωματικος .....:cool:

τι να κανω τα λυπαμαι κι αυτα αλλωστε ο μιστερ ψιψις τα φερνει μεσα :lol: :lol: το πρωτο το κυνηγησα 2 ωρες μεχρι να το πιασω :blink:
Και 'γω ευχαριστώ:) .
Ε, αν δεν τα φέρει στην μαμά του σε ποιόν θα τα φέρει ε:hmm: :P ;

Α, ναι και για να μην ξεχνιόμαστε, τον γάτο σου τον έχω ερωτευτεί:redface: :inlove: :inlove: :inlove: :redface: .....

:D :D :D :D μακαρι να ειμασταν κοντα να τον επαιρνες αγκαλιτσα :rolleyes: :rolleyes: :up:

Μάριελ, συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι :up:

Καλημέρα! Επιτέλους Παρασκευή. Αυτή η βδομάδα ήταν μια κόλαση και πολύ χαίρομαι που επιτέλους περασε.

Καλημέρα! Επιτέλους Παρασκευή. Αυτή η βδομάδα ήταν μια κόλαση και πολύ χαίρομαι που επιτέλους περασε.
Hθελα να γραψω το ιδιο ακριβως!:)

καλημέρα συμφωνώ και επαυξάνω........T.G.I.F......Thanks God Its Friday.......
σοφή κουβέντα!!!!!!!!:)

Kαλημερα σας....
Αχ μελινακι, τι τυχερη εισαι!Θυμαμαι και εγω τα βραδια πριν φυγω, κοιμομουν απο τις 7 για να αντεξω τα ξενυχτια...:rolleyes:
Σε ολες τις εκδρομες περασα τελεια....

Τωρα λεμε να παμε το τριημερο του αγ.πνευματος στην μυκονο με τη σχολη μου(και πολλους φιλους απο αλλες σχολες)...
Αλλα θα εχει τοοοοοσο κοσμο που δεν νομιζω να παω!
Θα γινεται χαμος, και εγω περναω καλα στα πιο ησυχα μερη!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back