sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 10:46 Η sardela έγραψε: #4.081 02-05-07 10:46 Καλημερα.... Εγω δεν ειμαι στη δουλεια, αλλα σε λιγο θα παω στη σχολη για να κανω κειμενα παιδικης λογοτεχνιας!Ευτυχως που ειναι ευχαριστο το μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 10:47 Η Κατερίνα έγραψε: #4.082 02-05-07 10:47 Καλημέρα! Πόπη έστω και καθυστερημένα να τον χαίρεσαι. Εμείς χτες πήγαμε εκδρομούλα στη Ραφήνα, σε ένα φίλο μας. Βεβαια ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός, αλλά δεν μας πτόησε!!! Αντε και η επόμενη αργία είναι 28/5! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 11:07 Η giota έγραψε: #4.083 02-05-07 11:07 Kαλημερα Καλο μηνα Μου ειστε ολοι καλα? Μου λειπετε αυτες τις μερες μπαινω λιγο Εχω παρει μια πνευμονια παραμασχαλα και παμε πακετο μαζι .Αλλα που θα παει θα την στειλω απο εκει που ηρθε! Για να ευθημησουμε λιγο σας προσκαλω στο μπλοκ μου σημερα Οπου τις τελευταιες μερες διαξαγεται ενας διαδικτιακος ερωτα μεταξυ του Περση για τα ματια της γατουλας ΝΕΦΕΛΗΣ - ROMINA DE DIVA PENTHESEILIA και μεταξυ αλλων δυο επιδοξων γατων εναν απο την Κρητη και εναν απο την Νισυρο Ο γατος απο την Νισυρο ειναι ο Καναρινης αυτος που σωθηκε απο τo ποντικοφαρμακο με την συνδρομη της mel και ειναι μια χαρα τωρα. www.spiti.pblogs.gr Και παλι την καλημερα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 11:29 Η mimikaki έγραψε: #4.084 02-05-07 11:29 καλημερα!!! σε λιγο φευγω και εγω για δουλεια.... και βαριεμαι τρελλα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:14 Η Psistiri έγραψε: #4.085 02-05-07 12:14 Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:20 Η yasmin1gr: #4.086 02-05-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Click για ανάπτυξη... Εδω το ιδιο το καλοκαιρακι θελει διαιτα... το δικο μου λεω.... αχ αχ αχ τι μερα κι αυτη σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 13:48 Η nena έγραψε: #4.087 02-05-07 13:48 Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:01 Η nefeli έγραψε: #4.088 02-05-07 14:01 καλημερα και καλο μηνα!μου λειψατε πολυ αυτες τις μερες αλλα ετρεχα και δεν προλαβαινα να διαβασω τα νεα σας!ασπασια καλως ηρθες, laidy ευτυχως που ειστε καλα(και εγω μια φορα εβαλα φωτια τηγανιζοντας) ,ποπι να τον χαιρεσαι!εβγαλα καινουριες φωτογραφιες το λιλακι και θα τις ανεβασω!εχει γινει κουκλα τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματα.θελω να της ιυοθετησουμε αδερφακι και δεν με αφηνει ο φιλος μου ουτε οι δικοι μου:cry: πως να τους πεισω....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η aspasiapef: #4.089 02-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:57 Η mimikaki έγραψε: #4.090 02-05-07 14:57 και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα.... Εγω δεν ειμαι στη δουλεια, αλλα σε λιγο θα παω στη σχολη για να κανω κειμενα παιδικης λογοτεχνιας!Ευτυχως που ειναι ευχαριστο το μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 10:47 Η Κατερίνα έγραψε: #4.082 02-05-07 10:47 Καλημέρα! Πόπη έστω και καθυστερημένα να τον χαίρεσαι. Εμείς χτες πήγαμε εκδρομούλα στη Ραφήνα, σε ένα φίλο μας. Βεβαια ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός, αλλά δεν μας πτόησε!!! Αντε και η επόμενη αργία είναι 28/5! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 11:07 Η giota έγραψε: #4.083 02-05-07 11:07 Kαλημερα Καλο μηνα Μου ειστε ολοι καλα? Μου λειπετε αυτες τις μερες μπαινω λιγο Εχω παρει μια πνευμονια παραμασχαλα και παμε πακετο μαζι .Αλλα που θα παει θα την στειλω απο εκει που ηρθε! Για να ευθημησουμε λιγο σας προσκαλω στο μπλοκ μου σημερα Οπου τις τελευταιες μερες διαξαγεται ενας διαδικτιακος ερωτα μεταξυ του Περση για τα ματια της γατουλας ΝΕΦΕΛΗΣ - ROMINA DE DIVA PENTHESEILIA και μεταξυ αλλων δυο επιδοξων γατων εναν απο την Κρητη και εναν απο την Νισυρο Ο γατος απο την Νισυρο ειναι ο Καναρινης αυτος που σωθηκε απο τo ποντικοφαρμακο με την συνδρομη της mel και ειναι μια χαρα τωρα. www.spiti.pblogs.gr Και παλι την καλημερα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 11:29 Η mimikaki έγραψε: #4.084 02-05-07 11:29 καλημερα!!! σε λιγο φευγω και εγω για δουλεια.... και βαριεμαι τρελλα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:14 Η Psistiri έγραψε: #4.085 02-05-07 12:14 Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:20 Η yasmin1gr: #4.086 02-05-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Click για ανάπτυξη... Εδω το ιδιο το καλοκαιρακι θελει διαιτα... το δικο μου λεω.... αχ αχ αχ τι μερα κι αυτη σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 13:48 Η nena έγραψε: #4.087 02-05-07 13:48 Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:01 Η nefeli έγραψε: #4.088 02-05-07 14:01 καλημερα και καλο μηνα!μου λειψατε πολυ αυτες τις μερες αλλα ετρεχα και δεν προλαβαινα να διαβασω τα νεα σας!ασπασια καλως ηρθες, laidy ευτυχως που ειστε καλα(και εγω μια φορα εβαλα φωτια τηγανιζοντας) ,ποπι να τον χαιρεσαι!εβγαλα καινουριες φωτογραφιες το λιλακι και θα τις ανεβασω!εχει γινει κουκλα τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματα.θελω να της ιυοθετησουμε αδερφακι και δεν με αφηνει ο φιλος μου ουτε οι δικοι μου:cry: πως να τους πεισω....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η aspasiapef: #4.089 02-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:57 Η mimikaki έγραψε: #4.090 02-05-07 14:57 και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Πόπη έστω και καθυστερημένα να τον χαίρεσαι. Εμείς χτες πήγαμε εκδρομούλα στη Ραφήνα, σε ένα φίλο μας. Βεβαια ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός, αλλά δεν μας πτόησε!!! Αντε και η επόμενη αργία είναι 28/5! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 11:07 Η giota έγραψε: #4.083 02-05-07 11:07 Kαλημερα Καλο μηνα Μου ειστε ολοι καλα? Μου λειπετε αυτες τις μερες μπαινω λιγο Εχω παρει μια πνευμονια παραμασχαλα και παμε πακετο μαζι .Αλλα που θα παει θα την στειλω απο εκει που ηρθε! Για να ευθημησουμε λιγο σας προσκαλω στο μπλοκ μου σημερα Οπου τις τελευταιες μερες διαξαγεται ενας διαδικτιακος ερωτα μεταξυ του Περση για τα ματια της γατουλας ΝΕΦΕΛΗΣ - ROMINA DE DIVA PENTHESEILIA και μεταξυ αλλων δυο επιδοξων γατων εναν απο την Κρητη και εναν απο την Νισυρο Ο γατος απο την Νισυρο ειναι ο Καναρινης αυτος που σωθηκε απο τo ποντικοφαρμακο με την συνδρομη της mel και ειναι μια χαρα τωρα. www.spiti.pblogs.gr Και παλι την καλημερα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 11:29 Η mimikaki έγραψε: #4.084 02-05-07 11:29 καλημερα!!! σε λιγο φευγω και εγω για δουλεια.... και βαριεμαι τρελλα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:14 Η Psistiri έγραψε: #4.085 02-05-07 12:14 Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:20 Η yasmin1gr: #4.086 02-05-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Click για ανάπτυξη... Εδω το ιδιο το καλοκαιρακι θελει διαιτα... το δικο μου λεω.... αχ αχ αχ τι μερα κι αυτη σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 13:48 Η nena έγραψε: #4.087 02-05-07 13:48 Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:01 Η nefeli έγραψε: #4.088 02-05-07 14:01 καλημερα και καλο μηνα!μου λειψατε πολυ αυτες τις μερες αλλα ετρεχα και δεν προλαβαινα να διαβασω τα νεα σας!ασπασια καλως ηρθες, laidy ευτυχως που ειστε καλα(και εγω μια φορα εβαλα φωτια τηγανιζοντας) ,ποπι να τον χαιρεσαι!εβγαλα καινουριες φωτογραφιες το λιλακι και θα τις ανεβασω!εχει γινει κουκλα τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματα.θελω να της ιυοθετησουμε αδερφακι και δεν με αφηνει ο φιλος μου ουτε οι δικοι μου:cry: πως να τους πεισω....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η aspasiapef: #4.089 02-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:57 Η mimikaki έγραψε: #4.090 02-05-07 14:57 και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημερα Καλο μηνα Μου ειστε ολοι καλα? Μου λειπετε αυτες τις μερες μπαινω λιγο Εχω παρει μια πνευμονια παραμασχαλα και παμε πακετο μαζι .Αλλα που θα παει θα την στειλω απο εκει που ηρθε! Για να ευθημησουμε λιγο σας προσκαλω στο μπλοκ μου σημερα Οπου τις τελευταιες μερες διαξαγεται ενας διαδικτιακος ερωτα μεταξυ του Περση για τα ματια της γατουλας ΝΕΦΕΛΗΣ - ROMINA DE DIVA PENTHESEILIA και μεταξυ αλλων δυο επιδοξων γατων εναν απο την Κρητη και εναν απο την Νισυρο Ο γατος απο την Νισυρο ειναι ο Καναρινης αυτος που σωθηκε απο τo ποντικοφαρμακο με την συνδρομη της mel και ειναι μια χαρα τωρα. www.spiti.pblogs.gr Και παλι την καλημερα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 11:29 Η mimikaki έγραψε: #4.084 02-05-07 11:29 καλημερα!!! σε λιγο φευγω και εγω για δουλεια.... και βαριεμαι τρελλα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:14 Η Psistiri έγραψε: #4.085 02-05-07 12:14 Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:20 Η yasmin1gr: #4.086 02-05-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Click για ανάπτυξη... Εδω το ιδιο το καλοκαιρακι θελει διαιτα... το δικο μου λεω.... αχ αχ αχ τι μερα κι αυτη σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 13:48 Η nena έγραψε: #4.087 02-05-07 13:48 Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:01 Η nefeli έγραψε: #4.088 02-05-07 14:01 καλημερα και καλο μηνα!μου λειψατε πολυ αυτες τις μερες αλλα ετρεχα και δεν προλαβαινα να διαβασω τα νεα σας!ασπασια καλως ηρθες, laidy ευτυχως που ειστε καλα(και εγω μια φορα εβαλα φωτια τηγανιζοντας) ,ποπι να τον χαιρεσαι!εβγαλα καινουριες φωτογραφιες το λιλακι και θα τις ανεβασω!εχει γινει κουκλα τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματα.θελω να της ιυοθετησουμε αδερφακι και δεν με αφηνει ο φιλος μου ουτε οι δικοι μου:cry: πως να τους πεισω....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η aspasiapef: #4.089 02-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:57 Η mimikaki έγραψε: #4.090 02-05-07 14:57 και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!!! σε λιγο φευγω και εγω για δουλεια.... και βαριεμαι τρελλα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:14 Η Psistiri έγραψε: #4.085 02-05-07 12:14 Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:20 Η yasmin1gr: #4.086 02-05-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Click για ανάπτυξη... Εδω το ιδιο το καλοκαιρακι θελει διαιτα... το δικο μου λεω.... αχ αχ αχ τι μερα κι αυτη σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 13:48 Η nena έγραψε: #4.087 02-05-07 13:48 Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:01 Η nefeli έγραψε: #4.088 02-05-07 14:01 καλημερα και καλο μηνα!μου λειψατε πολυ αυτες τις μερες αλλα ετρεχα και δεν προλαβαινα να διαβασω τα νεα σας!ασπασια καλως ηρθες, laidy ευτυχως που ειστε καλα(και εγω μια φορα εβαλα φωτια τηγανιζοντας) ,ποπι να τον χαιρεσαι!εβγαλα καινουριες φωτογραφιες το λιλακι και θα τις ανεβασω!εχει γινει κουκλα τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματα.θελω να της ιυοθετησουμε αδερφακι και δεν με αφηνει ο φιλος μου ουτε οι δικοι μου:cry: πως να τους πεισω....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η aspasiapef: #4.089 02-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:57 Η mimikaki έγραψε: #4.090 02-05-07 14:57 και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 12:20 Η yasmin1gr: #4.086 02-05-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Click για ανάπτυξη... Εδω το ιδιο το καλοκαιρακι θελει διαιτα... το δικο μου λεω.... αχ αχ αχ τι μερα κι αυτη σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 13:48 Η nena έγραψε: #4.087 02-05-07 13:48 Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:01 Η nefeli έγραψε: #4.088 02-05-07 14:01 καλημερα και καλο μηνα!μου λειψατε πολυ αυτες τις μερες αλλα ετρεχα και δεν προλαβαινα να διαβασω τα νεα σας!ασπασια καλως ηρθες, laidy ευτυχως που ειστε καλα(και εγω μια φορα εβαλα φωτια τηγανιζοντας) ,ποπι να τον χαιρεσαι!εβγαλα καινουριες φωτογραφιες το λιλακι και θα τις ανεβασω!εχει γινει κουκλα τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματα.θελω να της ιυοθετησουμε αδερφακι και δεν με αφηνει ο φιλος μου ουτε οι δικοι μου:cry: πως να τους πεισω....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η aspasiapef: #4.089 02-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:57 Η mimikaki έγραψε: #4.090 02-05-07 14:57 και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psistiri: Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο.. Click για ανάπτυξη... Εδω το ιδιο το καλοκαιρακι θελει διαιτα... το δικο μου λεω.... αχ αχ αχ τι μερα κι αυτη σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 13:48 Η nena έγραψε: #4.087 02-05-07 13:48 Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:01 Η nefeli έγραψε: #4.088 02-05-07 14:01 καλημερα και καλο μηνα!μου λειψατε πολυ αυτες τις μερες αλλα ετρεχα και δεν προλαβαινα να διαβασω τα νεα σας!ασπασια καλως ηρθες, laidy ευτυχως που ειστε καλα(και εγω μια φορα εβαλα φωτια τηγανιζοντας) ,ποπι να τον χαιρεσαι!εβγαλα καινουριες φωτογραφιες το λιλακι και θα τις ανεβασω!εχει γινει κουκλα τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματα.θελω να της ιυοθετησουμε αδερφακι και δεν με αφηνει ο φιλος μου ουτε οι δικοι μου:cry: πως να τους πεισω....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η aspasiapef: #4.089 02-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:57 Η mimikaki έγραψε: #4.090 02-05-07 14:57 και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:01 Η nefeli έγραψε: #4.088 02-05-07 14:01 καλημερα και καλο μηνα!μου λειψατε πολυ αυτες τις μερες αλλα ετρεχα και δεν προλαβαινα να διαβασω τα νεα σας!ασπασια καλως ηρθες, laidy ευτυχως που ειστε καλα(και εγω μια φορα εβαλα φωτια τηγανιζοντας) ,ποπι να τον χαιρεσαι!εβγαλα καινουριες φωτογραφιες το λιλακι και θα τις ανεβασω!εχει γινει κουκλα τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματα.θελω να της ιυοθετησουμε αδερφακι και δεν με αφηνει ο φιλος μου ουτε οι δικοι μου:cry: πως να τους πεισω....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η aspasiapef: #4.089 02-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:57 Η mimikaki έγραψε: #4.090 02-05-07 14:57 και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα και καλο μηνα!μου λειψατε πολυ αυτες τις μερες αλλα ετρεχα και δεν προλαβαινα να διαβασω τα νεα σας!ασπασια καλως ηρθες, laidy ευτυχως που ειστε καλα(και εγω μια φορα εβαλα φωτια τηγανιζοντας) ,ποπι να τον χαιρεσαι!εβγαλα καινουριες φωτογραφιες το λιλακι και θα τις ανεβασω!εχει γινει κουκλα τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματα.θελω να της ιυοθετησουμε αδερφακι και δεν με αφηνει ο φιλος μου ουτε οι δικοι μου:cry: πως να τους πεισω....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:33 Η aspasiapef: #4.089 02-05-07 14:33 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:57 Η mimikaki έγραψε: #4.090 02-05-07 14:57 και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα...... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 14:57 Η mimikaki έγραψε: #4.090 02-05-07 14:57 και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!! στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 15:50 Η aspasiapef: #4.091 02-05-07 15:50 Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι έξαλλη! Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!! Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού... Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #4.092 02-05-07 16:00 νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:04 Η aspasiapef: #4.093 02-05-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:09 Ο Thanasis46: #4.094 02-05-07 16:09 Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η aspasiapef: #4.095 02-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 18:56 Η popi έγραψε: #4.096 02-05-07 18:56 Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες. Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω. Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια. Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η aspasiapef: #4.097 02-05-07 21:37 Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εικόνες από το Λονδίνο Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες? ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:47 Η sardela έγραψε: #4.098 02-05-07 21:47 Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ Ασπασια ειναι τελεια! Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 21:48 Η sardela έγραψε: #4.099 02-05-07 21:48 Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω! Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες! Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Μαΐου 2007 στις 22:01 Η mimikaki έγραψε: #4.100 02-05-07 22:01 πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.