Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter sardela
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα....
Εγω δεν ειμαι στη δουλεια, αλλα σε λιγο θα παω στη σχολη για να κανω κειμενα παιδικης λογοτεχνιας!Ευτυχως που ειναι ευχαριστο το μαθημα!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Πόπη έστω και καθυστερημένα να τον χαίρεσαι. Εμείς χτες πήγαμε εκδρομούλα στη Ραφήνα, σε ένα φίλο μας. Βεβαια ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός, αλλά δεν μας πτόησε!!!
Αντε και η επόμενη αργία είναι 28/5!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα Καλο μηνα Μου ειστε ολοι καλα?
Μου λειπετε αυτες τις μερες μπαινω λιγο Εχω παρει μια πνευμονια παραμασχαλα και παμε πακετο μαζι .Αλλα που θα παει θα την στειλω απο εκει που ηρθε!
Για να ευθημησουμε λιγο σας προσκαλω στο μπλοκ μου σημερα Οπου τις τελευταιες μερες διαξαγεται ενας διαδικτιακος ερωτα μεταξυ του Περση για τα ματια της γατουλας ΝΕΦΕΛΗΣ - ROMINA DE DIVA PENTHESEILIA και μεταξυ αλλων δυο επιδοξων γατων εναν απο την Κρητη και εναν απο την Νισυρο Ο γατος απο την Νισυρο ειναι ο Καναρινης αυτος που σωθηκε απο τo ποντικοφαρμακο με την συνδρομη της mel και ειναι μια χαρα τωρα.
www.spiti.pblogs.gr
Και παλι την καλημερα μου

καλημερα!!!
σε λιγο φευγω και εγω για δουλεια.... και βαριεμαι τρελλα!!!!!!!:down: :down: :down:

Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο..

Καλό μήναααα!!!! Έφτασε το καλοκαιράκι!!!! Θέλω δίαιταααααα.. ασχετο..
Εδω το ιδιο το καλοκαιρακι θελει διαιτα... το δικο μου λεω.... αχ αχ αχ τι μερα κι αυτη σημερα...:hmm: :( :rolleyes:

Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα......:rolleyes:

καλημερα και καλο μηνα!μου λειψατε πολυ αυτες τις μερες αλλα ετρεχα και δεν προλαβαινα να διαβασω τα νεα σας!ασπασια καλως ηρθες, laidy ευτυχως που ειστε καλα(και εγω μια φορα εβαλα φωτια τηγανιζοντας;)) ,ποπι να τον χαιρεσαι!εβγαλα καινουριες φωτογραφιες το λιλακι και θα τις ανεβασω!εχει γινει κουκλα τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματα.θελω να της ιυοθετησουμε αδερφακι και δεν με αφηνει ο φιλος μου ουτε οι δικοι μου:cry: πως να τους πεισω....?

Εγώ θέλω τυρόπιτταααα!!!!!!!! Τώρα αυτό που θέλω συγκεκριμένα φαγητά χωρίς να είμαι έγκυος είναι φυσιολογικό. Τελευταία έχω πάθει ψύχωση με τις τυρόπιττες. Όταν τις τρώω νοιώθω σαν να πίνω νερό μετά απο μεγάλη δίψα......:rolleyes:
Κι εγώ ομοιοπαθούσα είμαι! Μόλις έφαγα δύο και ήρθα στα ίσια μου!!! Όλη της Σαρακοστή που νήστευα είχα πάθει σύνδρομο στέρησης και το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα έφαγα μισό ταψί τυρόπιττα που είχε φτιάξει η μητέρα μου:lol: :lol: :lol:
Γενικά τρώω κολήματα με φαγητά κατά καιρούς, αλλά αυτό με την τυρόπιττα είναι μόνιμο...:happy:

και εγω πειναω τωρα!!! μην μιλατε για φαγητα!! αναβληθηκε και η δουλεια μου για το απογευμα και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα!!!!
στο ψυγειο μονο αυγα εχω!!!:down:

Είμαι έξαλλη!

Παιδιά τα έχω πάρει άσχημα!!! Μόλις ανακάλυψα ότι από το pet shop που ψωνίζω μ'εχουν κατακλέψει!!!:mad: :mad: :mad:
Την αμπούλα stronghold 45 mg την έπαιρνα 9 ευρώ, το Glaviderm το συμπλήρωμα διατροφής 9 ευρώ και την κρυσταλλική άμμο σιλικόνης 9 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα πήρα την άμμο 12 ευρώ και μάλιστα μικρότερη συσκευασία και προχθές 30/4 την ίδια άμμο 15 ευρώ. Δηλαδή κάθε μήνα μου ανεβάζουν την άμμο 3 ευρώ. Δεν είπα τίποτα γιατί επειδή δεν προλαβαίνω εγώ, πάει και μου ψωνίζει η αδελφή μου που δεν ξέρει τις τιμές και το είδα όταν μου έφερε την απόδειξη. Σήμερα πήγα στην Χάριτος στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο γραφείο μου και πήρα την συκευασία των τριων αμπούλων της stronghold 22 ευρώ και το Glaviderm 7 (δηλαδή 5 & 2 ευρώ αντίστοιχα λιγότερα απ΄ότι στο petshop της γειτονίας μου) τη δε άμμο σιλικόνης (Catokay) στο αντίστοιχο μέγεθος συσκευασίας με αυτή που παίρνω μόνο 6 ευρώ (9 ευρώ διαφορά)!!!! Αφού όταν είπα στον άνθρωπο που το έχει, ο οποίος σημειωτέων είναι και κτηνίατρος πόσο παίρνω εγώ την δικιά μου, γέλασε και με ρώτησε αν αυτή που παίρνω έχει και ρινίσματα χρυσού...:mad:
Και όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά αν πάρω και παραγγείλω τηλεφωνικά στο υποκατάστημα του Ν.Κόσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κάνου delivery!!! Με πιάναν κορόιδο τόσο καιρό ή όχι???:blink: :blink: :blink: :down: :down: :down:

νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!!

νομιζωυπαρχει μια υπηρεσια του καταναλωτη που μπορεις να κανεις καταγγελια... ειναι κλεφτες!!!
Δεν θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που η αδελφή μου ψωνίζει εδώ και 2 χρόνια, από τότε που ανοίξανε, εκεί για τον σκύλο και τα ψάρια της. Απλά δεν θα ξαναψωνίσω και η αδελφή μου είπε ότι θα τους το πει ότι δεν ξαναψωνίζω γι'αυτό το λόγο... :mad: :down: :down:

:)Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη.

:)Να είδες Ασπασία; Αν ήσουν σε χωριό, θα είχες αυλή θα έφερνες μισό φορτηγό άμμο από το ποτάμι και θα ήταν πολύ φτηνότερη.
Αν ήμουν σε χωριό θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί εκτός από υπαίθρια τουαλέτα για την γάτα μου, θα είχα καθαρό αέρα, φρέσκα ζαρζαβατικά στον κήπο, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερα νεύρα...;) :P :D

:) Καλησπέρα σε όλους σας,Ασπασία γλυκία μου θα έπρεπε να το ξέρεις από Ν.Σμύρνη δεν ψωνιζουμε τίποτα,όλ είναι πολύ πιο ακριβά,ακόμα και από το Κολωνάκι,μόνη σου το είπες.:rolleyes:
Είναι καλή αυτή η άμμο σιλικόνης;Για το μωρουλίνι τη θέλω.
:redface: Ας δει κάποια από σας που έχετε πάει τις γατούλες σας στον Αιλουρο μια ερώτηση που έχω κάνει στο"γατήσιο κουμπαρά"για να πάει ο Όμορφος για στείρωση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα γατάκια.
Ευχαριστούμε όλους για τα χρόνια πολλά αν και τα διαβάζουν και μόνοι τους,μπαίνουν, διαβάζουν,αλλά δεν γράφουν,αυτή ήταν η συμφωνία μας,και την κρατούν.

Εικόνες από το Λονδίνο

Με μια μικρή καθυστέρηση (τι είναι 5 μερούλες?:rolleyes: ) σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Λονδίνο:happy:
Πρώτα-πρώτα μια γατούλα στο Notting Hill, στην συνέχεια αντικερί στο Portobello Road, εγώ στο σπίτι της αδελφής της φίλης μου στο Λονδίνο (σε σκηνικό 1000+1 νύχτες) και το μαγαζί της Enam στη Piccadily Arcade και κάποια από τα προϊόντα της:)

Αχ Ασπασια ειναι τελεια!
Αντε να δουμε ποτε θα παω και εγω παλι!!!:P

Εγω σημερα πηρα την κρυσταλλικη αμμο...10 ευρω!:mad:
Δεν ξαναπαω απο εκει γιατι ειναι πολυ τσιμπιμενες οι τιμες!
Θα πηγαινω στην Κτηνιατρικη Αγορα!

πολυ ωραιες οι φωτο Ασπα!!:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back